Oktober Del 2

24 Okt, Strånlingen blev av idag, fast att Moa hade 39 graders feber. Hjälpsam som vanligt drog hon fram slangen och narkosläkaren sprutade in mjölken (sövningsmedel), vi sa sov gott så ses vi snart igen. Efter Moa vaknat på uppvak var hon vaken fram till ca halv tolv, wow äntligen börjar febern ge med sig tänkte vi. MEN nej, febern har stigit igen, nu har hon 39,7 och klockan är snart 14. Anders en av våra läkare vill ha kontroll på febern innan vi blir utskrivna och det känns tryggt. Nu för tillfället går Moa på antibiotika, dropp och perfalgan. En påse trombusiter har hon också fått för hennes värden är inte helt OK. Om febern inte vill ge med sig kommer hon antagligen att sättas in på två olika antibiotiker, blododlingarna är inte klara så vi vet inte vad som är problemet egentiligen, men troligtvis är det hennes neutrofila som ligger lågt hela tiden. Det är även ordinerat morfin till Moa för hennes käkar, hon klagar att hon har ont, och samtalet idag med stråldoktorn ska inte detta bero på strålningen utan av cellgiftsbehandlingen förra veckan. Vi har även fått information om att Moa eventuellet behöver en sond, hennes vikt är inte Okej men vi får se senare i veckan.
Moa ville att vi skulle gratta farbror Jonas på bloggen idag så det gör vi,  GRATTIS FARBROR JONAS, vi grattar dig personligen när vi kommer hem.. Saknar er.
Ingenting har hänt mer idag, Felicia o Karro var nere en liten stund. Moa har varit mer vaken idag än i går, men fortfarande inte ätit någonting, vi själva blev bjudna på Tacos i kväll av Barncancerföreningen, det var himla gott, det är alltid gott med hemlagad mat. Febern har gott ner till 37.5 vi får se om den stiger igen för då får hon säkert en antibiotika till. När vi väl kommer hem så hoppas jag att KVH inte har så många patienter så att vi kan få hjälpen av dom, Moa vill ha KVH:s hjälp så vi slipper vara på sjukhus mer än vad vi redan är.

25 Okt, Moa hade ingen feber i natt, men nu på morronen har den stigit igen till 39,3. Strålningen gick bra även idag, hon vaknade innan vi var i hissen upp till uppvak, så idag var det direkt till avdelningen. Hon ville äta idag, fick bedövningsmedel att gorgla med men när vi serverade mat till henne så ville hon ej ha, hon har iallafall aptiten men sen att hon inte äter beror säkert på febern, hon är även väldigt vit i sin mun, så svampmedel 3-4 ggr per dag. Läkaren ville ha en ny lungröntgen på henne så vi får se när den tiden kommer. Antagligen får vi stanna över helgen också, vi får se om febern ger med sig. Röntgen gjordes kl 13.00 hon var superduktig. Hade under eftermiddagen mycket läkare inne hos oss, det som kommit fram av blododlingen är att någon sorts av streptococcer finns i blodet, men vilken sort är ej fastställd ännu, så dom har bytt antibiotika nu under eftermiddagen som ska tas var 6:e timme. Sond ska också sättas, men den väntar dom med till i morron när Moa ska sövas, känner ändå att det är bra att hon får sond, men frågan är om hon själv accepterar det, det får vi se i morron. Hon har inte ätit någonting idag heller, får se om hon vill ha lite kladdekaka sen mot kvällen. Marianne på lekterapin kom upp till oss idag och sa att det finns kladdekaka i eftermiddag som vi kan gå ner och hämta till Moa, vad gulligt gjort av dom, lekterapin har en supergo personal, tack tack. (om inte Moa vill ha kakan så finns det iallafall två andra som kan äta upp den)..

317238-66
Moa med nästan 40 graders feber

26 Okt, Vilken djävla start på dagen, kom till strålningen som vanligt vid 8 tiden, när Moa var nersövd höll narkos på med henne i en timme, Moa var så fruktansvärt full av slem att hon inte kunde syresätta sig idag, allting blev en enda stor kaos. Narkos fick sätta en tub i Moas hals för att kunna fortsätta, men dom fick avbryta alltihopa idag. Narkos kunde inte lämna rummet så strålningen blev inställd idag. Dom sög henne på en himla massa slem från näsa och hals, och det konstiga är att hon röntgades igår och det visade ingenting på varken infektion eller lunginflamation. Vi förstår att dom inte vågade fortsätta, men FAN rent ut sagt, det är andra gången denna veckan som strålningen inte blir av. Samtidigt är vi glada för att dom inte tar några risker. Sonden blev iallaflall satt och under färden med syrgas och grejer upp till uppvak så lyckades Moa i sömnen dra loss sonden men narkos lyckades att trycka ner den igen.
Allting blev bara för mycket idag, tårarna sprutade, nu inser vi att Moa är sjuk, och framför allt denna veckan när hon bara ligger. Tusen tankar blir verkliga, vissa av dom försvinner och vissa av dom känns som så nära oss.
När vi kom till avdelningen, fick Moa andas i en mask och få mediciner, det ska göra att hon får lättare med andningen. Sonden är kopplad med mat. Klockan halv ett var det upp på hjärtavdelningen och ta ett ultraljud, det visade ingenting och det känns bra. Moa är väldigt tagen av dagens händelser, ligger bara med droppställningen med alla mediciner och bröde. Hon längtar tills i eftermiddag när brossan Oliver kommer och hälsar på. Ville först inte att han skulle komma och se hur Moa ser ut, men det är kanske viktigt samtidigt. Moa vill att han kommer så det får bli så, mormor och morfar kommer ner med honom. Oliver, mormor och morfar kom och piggade upp lite under eftermiddagen. Moa var inte pigg, men det var roligt att träffa någon annan än bara mamma o pappa. Moa ville att Oliver skulle stanna över natten, så vi får trycka in en säng till. Vi åt en riktig gormet middag idag, makaroner och köttfärsås, Moa älskar detta, men nej ingen mat för henne, hon känner sig hungrig men går inte. Hon sover mycket, hon orkar inte så mycket fast att hon jättegärna vill. Vi hoppas att hon är piggare i morron.

Att se Moa ha sond, må illa, sova mycket, är inte vi vana vid, som jag sa innan känns det som om verkligheten kommer i fatt oss, fast att vi har vetat detta innan, att denna dagen kommer så känns det fruktansvärt, att se sitt barn bara ligga och alla mediciner som hänger på droppställningen, mat, vätska, antibiotika och perfalgan, man undrar många gånger hur i allsin dag bara en så här liten skör kropp kan ta emot så mycket mediciner, visst är det bra att det finns, men varför ska en femåring behöva ligga på en vårdavdelning och sova när hela det verkliga livet finns hemma och med sina kompisar, att bara få gå på dagis och träffa alla vänner och bekanta. Vi måste tyvärr välja vilka vi KAN träffa pga infektionsrisken. Idag när allting har varit SKIT så undrar man och tänker dessa tusen tankar VARFÖR, Varför ska inte vårt barn få leva ett friskt liv, som hon ändå gjort i nästan 5 år. VARFÖR.....
Varför kan inte Oliver få ha en frisk lillasyster
Varför kan inte vi få ha TVÅ friska barn istället för ett
Varför kan inte vi få ha ett normalt liv
Varför ska vi bli drabbade
Varför ska vi drabbas ekonomiskt som aldrig behövt tänka i dessa tankar
Varför ska vi behöva fira en fredagskväll på en vårdavdelning med våra barn, mellan fyra väggar
Varför kan ingen svara på dessa frågor
Varför finns det så många tankar och så få svar
Varför vi,
Varför

27 Okt, blev väckta vid halv åtta när syrran Annelie kom in för att ge antibiotika och ta prover. Vi tog tempen, NEJ 39,1 grader i feber. Oliver hade sovit jättegott inatt och det var han som var uppe längst i går kväll, han släckte TV:n när han kände sig trött, det var en bra stund efter vi hade somnat. Moa var glad åt att Oliver var hos henne, dom låg och myste i sängen tillsammans. Oliver och Johan körde till Lund Nova och köpte ett par joggingbyxor åt oss så vi har något att byta med, jag och Moa låg och sov en stund innan  Jenny & Fredrik Magnusson kom och hälsade på oss, det är kul att få besökare här. Efter middag kom även farmor och farfar, dom hade lite ombyteskläder till oss, och även lite mat och tidningar. Moa var vaken hela tiden när vi hade besök. Oliver ville bara hem, farmor och farfar ska släppa av honom i Kristianstad där han ska leka med sin nästkusin Oliver Månsson. 
Oliver tycker det är roligt att hälsa på oss i Lund, men han vill inte vara här mer än en dag för sen tycker han att det är drygt. Moa blev ledsen när Oliver, farmor och farfar skulle köra hem, men blev glad igen när Farbror Jonas ringde och sa att dom kommer i morron förmiddag och hälsar på, (då kommer kusin Mathilda). Johan och jag värmde hemmalagad pizza som farmor hade gjort, mittemot oss satt Moa i en rullstol med fötterna på bordet och bara njöt, hon såg ut som en prinsessa i sin kungastol. Hon tyckte även själv att det var skitroligt. Moa har idag skrattat, det är riktigt kul att se gluggen igen och att kanske det börjar att vända igen. Febern togs och då hade hon ingen feber endast 37,3, men det vänder snabbt. Vi har idag höjt hennes sondmat till 20ml/timme, och det vill jag säga att det börjar att sätta igång hennes mage igen, Moa är en riktig fishöna. Vi har precis tittat på bolibompa och det är länge sedan hon såg detta program, vid denna tiden har hon i regel sovit för natten, men änså länge är hon vaken och klockan är ändå snart kvart över sju. Vi hoppas att dagen i morron ser lite ljusare ut, och att febern inte är lika hög på morronen. Hennes neutrafila värde är fortfarande omätbara, och svaret på blododlingen säger att det är samma sort som hon hade förra gången hon hade en infektion. Har sagt ifrån om att dra hennes framtand nästa vecka och det är där hennes streptococcer kommer ifrån, den är himla lös och har varit det en längre tid..
 
28 Okt, Vi vaknade kl kvart i nio, gick genast ut till syrrorna och frågade varför Moa inte fått sin antibiotika, Sofia svarade mig; klockan är bara kvart i åtta Jenny, men jag kommer strax. Fan klockan skulle ju skruvas tillbaka en timme, sorry. Febern togs Moa hade 38 grader, den går ner sakta men säkert. Hon fick sin antibiotika, perfalgan, dropp och sondmaten sattes upp till 30ml/timmen. Hon mådde inte riktigt okej idag heller, hon säger själv att hon ej har ont någonstans men att febern är så fruktansvärt tradig, och att hon vill hem. Hon inhalerar också adrenalin för att få upp allt slem som sitter hela vägen ner i luftvägarna. Framåt middag gick vi till Pressbyrån som ligger i stor sjukhuset och köpte tidningen, när vi var i ljusgården så kom fabror Jonas, Faster Camilla, Mathilda, Marcus och hans tjej Charlotte. Värdena var inte bra idag heller så trombusiter fick hon en påse, och under eftermiddagen ska hon även få en påse blod. Under eftermiddagen när vårt besök hade åkt hem spydde Moa upp fruktansvärt mycket slem, det känns skönt att få upp det, men samtidigt blir jag nervös över nersövningen i morron, att det ska bli lika kaotiskt som i fredags. Jag har nog aldrig förr känt av att just denna dagen när vi skruvar tillbaka klockan är så dryg, som den varit idag. Vi vet fortfarande inte när doktorerna har tänkt säga till oss att vi kan bli utskrivna och köra på som vanligt som vi gjort de senaste veckorna, som sagt vi vet inte när vi kommer hem. Oliver börjar sitt höstlov i morron, (Har vi skuldkänslor) JA det har vi, det kryper längs hela märgen av att inte kunna vara hemma med honom och kunna göra något kul, han har det bra hos farmor och mormor men det är ändå inte samma som om vi skulle vara hemma. Han har i natt sovit över hos min kusin, och lekt med Oliver och det uppskattar både vi och Oliver själv, att just något annat händer i honoms liv. Han saknar sin mamma, pappa och lillasyster men vad fan ska vi göra? vi har inte mer än två händer var, och vi hade nog blivit psykiskt sjuka båda två om vi inte hade varit båda två med Moa, det är så in i hel..... jobbigt att vara inlåst mellan 4 väggar och nu har vi suttit här i en hel vecka (TILL). Frustationen inom oss kommer oss närmre och närmre. Vi längtar hem till Oliver och hem till vårt riktiga hem, till vårt eget, att kunna gå ut med Kellie, att kunna snacka med andra människor och slippa alla vitklädda personer, en dag, bara en dag och kanske en vecka, tills nästa gång hon åker på en ny infektion. Vi saknar helt enkelt Hanaskog.......

Syrran Lisa var precis inne och tog febern på Moa, 38,3..........det vill sig inte......

29 Okt, Under natten som gick när Moa var uppe på toa, hostade hon så pass hårt att sonden åkte upp, det var bara att klippa loss den och försöka igen i morron när hon sövs. Nattpersonalen ville ta extra prover under natten det gick relativt bra förutom att backflödet i portacaten har slutat att fungerat. Det blev istället ett stick i fingret mitt i natten och det gillade Moa inte. Har varit uppe flera gånger i natt med Moa. På morronkvisten kom narkos upp till oss och kollade Moas lungor, Jonas som han heter tycker att det låter mycket bättre idag. Ner till strålningen vid 8 som vanligt, det var tre (från narkos) om Moa idag, ifall det skulle bli kaotiskt även idag. Efter stålningen sattes en ny sond och en ny nål i portacaten, hon blev sövd en liten längre stund för att detta skulle genomföras. Var på avdelningen igen stax efter nio. Syrran Sofie kom in och tog 4 rör blod, fler prover ska tas, doktorerna vet fortfarande inte var infektionen sitter, när hon spyr slem nästa gång ska även detta tas prov på. Mycket prover idag. Moa har gått upp lite i vikt, väger i dag 14,5 kg, men har inte ätit någon sedan förra helgen. Hon kommer snart tillbaka det kan jag lova, för idag ville hon bara hem.
Under sen eftermiddag sattes det in ytterligare en sorts antibiotika, enligt infektionsläkare hade Moa en sorts hudbakterie, så nu har hon en antibiotika som ska ges 4ggr/dag och den nya 3ggr/dag. Dom har även satt en ett näringsdropp i blodet som heter TPN. Droppställningen är så tung nu att vi knapp orkar köra den, vi sa åt syrrorna att när Moa ska kissa ringer vi på dom så får dom ta Moa i famnen och droppställningen i andra, dom bara skrattade. Hon har nu 2 sorters antibiotika, dropp, matsond, näringsdropp och perfalgan. Som det ser ut nu så vet i fan när vi kommer hem, idag har hon nästan legat hela dagen, så nu med den andra antibiotikan hoppas vi innerligt att det sker en förändring att Moa blir drastiskt mycket piggare. Hon hade även lite feber nu under eftermiddagen 38,1.
Febern togs nu vid kvart i åtta 38,4.

30 Okt, Strålningen gick bra, vi fick sätta en ny sond idag också, Moa kräkte upp sonden i natt igen. Under narkosen idag togs det också ett prov i näsan på henne. Hon hade ingen feber i morse, endast 37,4. Hon var vaken hela förmiddagen, efter lunch kom Felicia och Karro och hälsade på oss, vi var en stund på lekterapin men Moa orkade inte, vi gick upp på rummet och Moa sov en bra stund. Hon har inte varit alls bra idag, när vi var på toa frågade jag henne hur hon mådde, till svar fick jag,,,, jag mår inte bra mamma, tårarna satt i halsgropen på mig. Frågade vår syrra Anette och hon tror att det beror på den tuffa behandlingen hon har med både strålning och cellgifter. Kvällen var vi i korridorerna och gick, Moa satt i rullstolen och vi drogg med den tunga droppställningen.
Idag när dagens strålning var över är det endast 10 ggr kvar att strålas, det känns ändå att slutet börjar närma sig.
Hoppas att vi kommer hem till helgen, läste i en tidninga att  vädret skulle vara ok torsdag och fredag.

31 Okt, denna månaden är snart förbi, och vi ligger inne med vår Moa fortfarande. Idag när vi ser Moa så ser vi att hon sakta men säkert kommer tillbaka mer och mer. Verkligheten och sanningen om Moa står klart för oss att hon är sjuk, vårt barn är eller har varit väldigt sjuk de senaste 10 dagarna, dom hjälper henne med sond och näring i blodet så hon inte tinar bort. Så här kommer antagligen många dagar i våra liv se ut de närmsta månaderna, vi ser ändå att tiden rinner iväg, om Moas protokoll håller så ska hon vara klar med cellgiftsbehandlingarna i mars - april nästa år, vi hoppas att schemat håller med hennes behandlingar så det inte skjuts upp för mycket pga hennes värden.

Oliver var och hälsade på idag, och när han skulle åka hem så hade jag önskat att jag hade 4 armar och 4 ben, men tyvärr har jag bara 2 av varje, men en sak vet jag, att två hjärtan har jag och det är ett till Oliver och ett till Moa. Jag önskar att jag kunnat varit på 2 ställen samtidigt.
Oliver är en stark kille, det vet vi, men att inte kunna vara hans mamma  till 100% känns för djävligt. Det går inte en timme utan att vår älskade Olli finns i våra tankar.
Har idag varit en underbar dag, Moas värden är på väg upp och hon har varit feberfri hela dagen. Strålningen gick smärtfritt, hon har varit vaken hela dagen, varit på lekterapin och haft mycket besök. Oliver, Farmor, Monica och Emelie har varit hos oss under eftermiddagen, där var Hallowenfest på lekterapin då Oliver passade på att bli ansiktsmålad, (kommer in bilder senare). Vid sex tiden kom Palle, Åsa, Elida och Lova och hälsade på, det är helt underbart att se Moa leka igen med sina kompisar, det piggar upp henne något enormt. Eftersom hon ej sovit något på hela dagen, somnade hon som en klubbad oxe.

317238-74
Visst är Moas Peugeot snygg!!

317238-68
Moa i nästkusinen Emelie knä på lekterapin

317238-73
Oliver blir målad

317238-67
Oliver till vänster, målad på lekterapin

Kommentarer
Postat av: Cicci (Ellinors änglamamma)

Hej kära familjen Henriksson!
Hoppas att ni mår bra (Trots febern) Kommer ihåg frustrationen när febern aldrig ville ge med sig... Men kämpa på.. ni är superduktiga..
Jag och Magnus ska köra in och hälsa på all personalen i nästa vecka tänkte vi, så hoppas att ni är där då så vi kunde ses... Saknar er och Karro och Felicia... Hälsa alla så gott... Sköt om er.. Kämpa på...
Många kramar

2007-10-24 @ 21:00:45
URL: http://ciccimagnusellie.spaces.live.com
Postat av: Farbror Jonas

Hej Lunda bor.Tack för grattiskramarna Moa o resten av fam.Oliver o farmor o farfar var hos oss idag.Då får vi hoppas på hemgång till helgen.

2007-10-24 @ 21:39:32
Postat av: linda

hejhej...tråkigt det där med febern..
får hoppas det går bra med sonden så hon får lite i sig genom den iaf..
kramr linda o maja

2007-10-25 @ 23:09:29
URL: http://www.majazippert.blogg.se
Postat av: Linnea

Hej! Första gången jag är inne och kollar på moas blogg, tycker verkligen synd om er!!! Hoppas av hela mitt hjärta att det blir bättre med lilla tösen och att hon får i sig lite mat snart! Vi ses när ni är hemma!!! kramar Linnea

2007-10-26 @ 08:53:10
Postat av: Linnea

Nu har jag läst en del, ryser i hela kroppen! Men det värmer med alla bilder där lilla Moa hon ler, det visar hennes verkliga jag! kram

2007-10-26 @ 09:29:53
Postat av: Therése

En varm hälsning från en för er okänd kvinna. Jag hoppas innerligt att det vänder till det bättre för Moa nu i helgen. Hon är värd allt gott!

2007-10-26 @ 10:02:53
Postat av: Anette

Hej hela familjen Henriksson!

Vet inte om ni minns mig men jag träffade er mycket under sommaren som gick?
Har läst i Moas blogg och efter dagens notering kände jag att det var dags att skriva en rad till er alla.
Hoppas så att det som ni gått igenom idag bara var en engångshändelse pga av allt slem och att strålningen återupptas så fort som möjligt för den är ju viktig för er!
Tänker ofta på Moa och hoppas att allt ska gå bra.

2007-10-26 @ 13:58:27
Postat av: Anette

Skickar massor med kramar till HELA familjen.

2007-10-26 @ 14:15:21
URL: http://nenne68.blogg.se
Postat av: Ingrid Nyström

Hej allesammans!
Läste nu om Moa att hon inte mår så bra. Men hon kommer igen denna lilla viljestarka tösabit.
Roligt att Oliver, mormor och morfar kommer ner och hälsar på Er.
Vi hörs av och hela familjen skickar tusen kramar till Er allihop.
Kramar från Ingrid med familj

2007-10-26 @ 14:17:00
Postat av: Anonym

Hejsan Moa!
Du Moa; nu har mamma och pappa fått vila tillräckligt många dagar från att jaga dig genom korridorerna. Så nu hoppas vi att den dumma febern försvinner så att det blir full rulle på dig igen. Har du matat fiskarna denna veckan? Hoppas vi snart ses! Krya på dig vännen! Hälsa mamma och pappa och så klart din storebror. Kram
faster!

2007-10-26 @ 15:57:53
URL: http://[email protected]
Postat av: Anonym

Sänder en liten söt dikt till dig Moa

Om du va´ en blomma
å´ ja´ va´ en ko
så skulle jag äta upp dig för du är så go´

2007-10-26 @ 16:13:07
Postat av: Karolina o Felicia

Hej!
Om Moa villa att Felicia ska komma så säg bara till! Vi kommer direkt!
Eller om hon vill ha spagetti med köttfärssås!
Jenny bara ring isåfall! Vi kommer på 20min allt för att Moa ska bli glad!! Massa kramar

2007-10-26 @ 16:35:47
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Carina

Hej hela familjen!

Usch, vilken jobbig dag ni har haft. Stackars lilla fina Moa. Hoppas att det snart vänder och att ni får komma hem. Det är så oerhört jobbigt och traumatiskt när det händer saker som man inte vill skall hända, som vår förra vecka när Andreas blev snabbt jättedålig, vilket kaos. Tack och lov är allt bra nu. Han och hans pappa är på jaktresa i helgen, så det skall säkert snart vända för Moa också och att hon är på benen igen och det är lika full rulle som tidigare.
Tänker på er, många styrkekramar till hela familjen.
Kramar från fam Jönsson

2007-10-26 @ 18:00:27
Postat av: linda

hejhej.. idag när jag var inne på little ids corner så så jag MOA`S bössa o som jag letat efter dessa...o så klart så skänke jag en slant till er..
massa kramar o tankar till er//linda & maja

2007-10-26 @ 19:22:45
URL: http://www.majazippert.blogg.se
Postat av: Karolina o Felicia

Jenny!
Varför e inte lönt att fråga sig!
Det är bara så! Tyvärr!
Inget vi kan göra, utan bara att acceptera!
KRAM

2007-10-26 @ 20:18:04
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Pia o Tommy Ewesson

Kämpa på vi hoppas på en snar bättring!
Tänker på er!
Kramar Tommy Pia Tobias Frida å Knoxx

2007-10-26 @ 21:29:03
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja säga så mycket till er men jag finner inga tröstande ord. Men ni ska veta att alla vi -era nära och kära skulle kunna göra allt och lite till för er. Allt för att ni i all kaos skulle kunna må lite bättre. Ni finns i våra tankar och i våra hjärtan, alla dygnets 24 timmar. ETT STORT FÅNG KRAMAR från "faster"

2007-10-26 @ 22:22:46
Postat av: Ida Ståhl

Idag, var det för första gången riktigt tungt att läsa om Moa! Att läsa att hon är så nergången är verkligen inte roligt och jag hoppas att hon är bättre imorgon, så mamma och pappa får lite motion :P Kramar på er

2007-10-26 @ 22:31:10
Postat av: Eva Lave

Följer på bloggen och via Carina hur ni har det.
Vill bara sända en hälsning att vi tänker på er och allt ska bli bra igen.

2007-10-26 @ 23:02:10
Postat av: Familjen Malmberg

Hej, Johan, Jenny, Moa och Oliver!

Vi har följt Er resa hela vägen... Vi tänker på Er varje dag, som säkert så många andra också gör... Vi vill bara att lilla Moa ska bli frisk, som i en liten vindpust...vi önskar att vi bara kunde göra något för att hjälpa er!! Om ni vill ha hjälp, så är det bara till att skrika, vi finns här...även om vi inte känner varandra så värst väl så finns vi här!! Hanaskog hejar på Er!! Ni har visat sån otrolig styrka!! Moa, du är så fantastiskt stark!! Vi tänker på dig varje dag!!

Kramizzar Petra, Roger, Rebecca, Rasmus och Malva

2007-10-27 @ 00:17:26
Postat av: Marie Nilsson

Skickar alla kramar som finns till er alla idag.
Det måste vara oerhört tufft när verkligheten kommer ifatt en... Men glöm aldrig att ni har en fantastiskt stark flicka. Hon fixar detta också. Ta väl hand om varann.Ni finns ofta i mina tankar
Kramisar Marie

2007-10-27 @ 09:53:50
Postat av: ing-britt o kjell

Hej på er!
Vill bara skicka många kramar till er alla särskillt till Moa. Tänker på er varje dag.
Max hälsar till Moa.
Kramisar Bitte o Kjell

2007-10-27 @ 10:57:54
Postat av: Karin o Bertil (Härlöv)

Måste skicka Er en hälsning efter att ha läst dina senaste inlägg Jenny. Vi tänker mycket på er och håller verkligen med er om att det inte finns någon som helst rättvisa i att Moa drabbats så hårt och att ni alla fyra drabbas hårt. Förstår att det finns många varför. Kramar till er alla fyra
Karin och Bertil

2007-10-27 @ 14:53:55
Postat av: Jessica o Roy

Hej på er!!!
skickar tusen tusen kramar till er. Moa din lilla kämpe du ska se att allt kommer att vända så att du mår bra igen.Johan o Jenny ni vet att vi finns för er var inte rädda att ringa vi ställer gärna upp med Oliver för han o Albin leker ju så bra ihop.följer er på bloggen varje dag ha det. och stora bamse kramar till er.och du Moa du får världens största björn kram!!! Tänker på er!!!!

2007-10-27 @ 19:51:28
Postat av: Jenny Johansson

Hej Hej!
Ja fick ditt meddelande i söndags, vi är tyvärr fortfarande förkylda annars hade vi kommit ner till er.Vet inte om Oliver kunnat kommit och lekt med Rasse nu när det är lov.Vi är så rädda för att smitta er, speciellt Moa.Vi skickar iallafall många kramar till er alla och vi håller alla tummar att febern ska försvinna så vi kan träffas snart igen.Stora kramar från oss i Knislinge.

2007-10-28 @ 20:36:47
Postat av: Hämlig berundrare

Tänker på varje dag. Tycker synd om Moa och er förstår att ni saknar hem till Oliver och Hanaskog. Jag vill bara att den där cancern ska släppa så att allting blir bra igen. Ja det är synd att hon har fått den där febern som bara stör.

2007-10-28 @ 21:39:23
Postat av: Ida Ståhl

Amen, attans att feber inte vill ge med sig! hoppas att den nya antibiotikan gör underverk och att ni har en pigg Moa imorgon! Sov gott när det är dags! Kraam

2007-10-29 @ 19:30:48
Postat av: TINDRA

Många goa kramarfrån oss alla till er.
Saknar er här i Hanaskog och ha det så bra som ni nu kan ha det.

2007-10-29 @ 20:07:04
URL: http://moahenriksson.blogg.se
Postat av: Helen

Jag har blivit blogg-beroende!! Jag följer lilla Moa och Felicia var och varannan dag...jag lider så med er, familjen, och jag håller alla tummar jag har för de två söta flickorna...dom måste klara detta...Tänk, va mycket onödigt man gnäller om...man tänker verkligen till när man läser om de här små tjejerna...kämpa på!! Jag tror på er..kram från Helen

2007-10-29 @ 21:55:03
Postat av: Karolina o Felicia

Vi saknar er allihopa ska ni veta!
Kram

2007-10-29 @ 22:16:23
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Ulle & Linnèa

Håller alla tummarna att febern ger med sej snart.
Vi kommer ner i morgon så vi kanske ses.
Jag kan lova er att Moa kommer att gå upp i vikt nu när hon fått TPN. Kanske tom får riktigt runda kinder. Dom flesta får det. Ni har ju sett Linnèas kinder (om ni tänkt på det).
Ha det så bra ni kan och kämpa på.
Många kramar till er alla....

2007-10-30 @ 17:11:29
Postat av: Susanne

Läste Moas blogg för första gången idag. Fick veta av mamma idag att ni skrev den. Känner med er av hela mitt hjärta. Hoppas verkligen attt febern snart ger med sig. Håller tummarna.
Kram

2007-10-30 @ 20:11:38
Postat av: Julia Mattsson

Saknar dig på dagis, hoppas du snart kommer hem så vi kan leka.
Bamse kramar från Julia Mattsson med fam

2007-10-30 @ 20:16:13
Postat av: milo

Hej på er, vår familj har också blivit beroende av att läsa er blogg. Nu tycker jag att det får vara nog med feber och elände, nu ska det vända och tiden ska gå fort till sista behandlingen. Håll ut snart vänder det och solen skiner på er.Kram Fam Gottfridsson Färlöv

2007-10-30 @ 22:19:51
Postat av: Karolina o Felicia

Hej!
Tack för idag!
Felicia tyckte det va jätte jobbigt att se Moa så som idag!
Hon sa det på vägen hem: Mamma fy vad synd det är om Moa! Ja blir så ledsen för att hon hela tiden måste va på sjukhuset!
Ni får ringa om det är något eller om ni vill att vi ska komma!
Annars kommer vi för CT röntgen på torsdag!
Kram
Kram

2007-10-30 @ 22:48:58
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Gittan

Hej! Hoppas nu att ni får komma hem till helgen.Kämpa på Moa du är superduktig.Många tusen KRAMAR till er alla.

2007-10-31 @ 07:33:16
Postat av: Therése

Igår när jag kom till Blocket, för en kort vistelse efter en op, så gick jag in i pressbyrån och köpte en prinsesstidning. Letade mig fram till BUS och avd 64. Personalen lovade att ställa tidningen i ett ställ som finns på avdelningen och lägga ett gulligt halsband i barnens stickelåda. Jag hoppas att både er Moa och Felicia m.fl kommer att ha glädje av tidningen. Jag önskar så att det fanns någonting mer man kunde göra för att hjälpa till att glädja era små kämpar.

Kram till er alla!

2007-10-31 @ 10:58:37
Postat av: Fam Ericson i Hanaskog

Hej på er Fam Henriksson. Det är första gången som jag läser i er blogg,man blir så rörd av allt man läser, vilken styrka ni måste ha. Vår fam önskar inget annat än att Moa ska bli frisk och få åka hem till Hanaskog och sina nära och kära. KÄMPA PÅ FAM HENRIKSSON.
Många kramar från Åsa,Tony,Linnea,Otto Ericson

2007-10-31 @ 12:01:40
Postat av: Familjen Borg

Hej familjen Henriksson! Här kommer en hälsning från nästkusinerna Max och Ellen med föräldrar!
Vi tänker på er och hoppas att Moa snart ska må
bättre och att behandlingen ska ge resultat. Hör av er om ni vill/kan ha besök! Max pratar ofta om Moa och vill gärna träffa henne.
Kramar från Johanna, Jimmy, Ellen och Max

2007-10-31 @ 16:35:18
Postat av: Anonym

HEJ!! Följer er kamp på bloggen, vill bara säga att vi tänker på er. Kämpa på Moa! Du är så duktig. Kram fam Lindh och Marken

2007-10-31 @ 20:54:14
URL: http://moahenriksson.blogg.se
Postat av: Anette J-Assarsson

Hej. Jag kom in på denna sida genom att det var en kille som hade den länkad på sin SBW-sida (Sveriges Biker Webb) och blev intresserad och nu kan jag inte låta bli att följa er kamp.
Du är en tapper tjej, Moa och jag önskar er all lycka och styrka i världen.
Hälsningar från Anette i Laholm

2007-11-05 @ 13:27:09
Postat av: Åsa Gustafsson

HEJ MOA MED FAMILJ! TRÅKIGT ATT DU FÅTT FEBER IGEN MED DET FIXAR DU MOA. VAD KUL ATT NI FÅTT TRÄFFA SOLNJA ALDEN HON VERKAR SUPERTREVLIG. OCH ATT NI SKA TILL DISNEY GRATTIS, GRATTIS TILL ER. HOPPAS DU BLIR BÄTTRE SNART SÅ DU O OLLIVER KAN HITTA PÅ NÅT KUL PÅ HANS LOV.
KRAM FRÅN ÅSA o

2008-02-18 @ 19:34:50
Postat av: eva

var skriver man kommentarer för varje dag?
kämpa på du goa tös!! kram till hela familjen

2008-04-09 @ 19:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0