September 2007

5 Sep Ringde jag till Lund för att få prata med läkaren Lars (ang tumörkonferensen igår). Han ringde upp mig lite senare på eftermiddagen. Dom hade igår kommit överens om att Moa ska även börja med strålning av tumören i nacken. Det kom som en chock för oss, strålningen har varit en del som kommer väldigt mycket längre fram under Moas behandling.
Nu gick det tusen tankar genom huvudet igen, hon ska alltså både ha cellgifter och strålning samtidigt, kan detta verkligen stämma tänkte jag, hur dålig blir Moa då? Kan man göra så här?
Det enda jag tänkte var att hela hösten kommer vi att ligga på sjukhus, vem ska då ta hand om Oliver och vårt hem, tusen och åter tusen frågor....

Lars sa att vissa utav Moas cellgifter gick inte att ge i samband med strålningen.
Innan har det varit på tal om att Moa ska strålas 30ggr, men det verkar alldeldes för mycket om hon ska ha cellgifter också, tycker jag iallafall.

Innan strålningen börjar ska Moa MR-röntgas, och röntga sina lungor, det är där vi är idag. Vi vet inte så mycket egentligen för alla papper och besked är inte klara än från Lunds sida. Så nu går vi och väntar på ett tidschema så säkert kommer inom det snaraste.

7 Sep Idag längtar vi tills Oliver har slutat skolan, för sen drar Moa och Oliver till Tivolibadet och badar med Mormor, morfar och Farmor. Mamma och Pappa har blivit bjudna på SPA utav deras nära och kära. Precis innan Moa skulle in i Farmors bil trillar hon och slår hål på knät, det gick om efter en liten strund igen, sen drog vi allihopa till stan.
Jag o Johan var på Capelli på spa i 5 timmar (var det gött???) svar JA. När vi kom hem var vi alla fyra lika trötta.
Vi sov som stockar hela familjen hela natten.

8 Sep Lördag och i dag ska Pappa på fest. Tycker han behöver komma hemifrån. När pappa åkt, gick vi till kiosken och köpte godis. Moa mådde inte bra, tog tempen hade 38,3 grader. Gränsen är 38,5 sen måste vi uppsöka sjukhus. Moa fick alvedon och sov sedan hela natten.

9 Sep Hade 38,1 WOW tänkte ja, febern är på väg ner. Dagen gick och Moa var bättre och sedan sämre, det varierade väldigt under hela dagen. Ringde till Avdelningen i Lund och fick lite råd, vi skulle avvakta till i morron.

10 Sep Febern är kvar. Ringde CSK och fick komma in, vi hade förberett med Emla plåster, det togs temp och stick i fingret, odlingar i hals och näsa, invänta svar. Tyvärr fick vi stanna på CSK Moas temp ökade hade som mest 39,4 graders feber. Jag sov över hos Moa hon var INTE bra, tror knappt hon har haft så hög feber någonsin. Moa fick börja med antibiotika.


Här sätter syrran Lena i nålen i Moas portacat...Duktig tjej

11 Sep Feber går sakta men säkert ner och troligtvis får vi åka hem idag. KVH är inkopplat så vi ska få vård i hemmet. Moas HB var inget bra, så lite blod fick vi innan vi åkte hem. Moa såg fram emot att komma hem igen (hon hatar sjukhus). När vi kom hem var Oliver, Mormor, morfar, farmor o farfar hos oss. Farmor o farfar var här för att säga hejdå för i morron åker dom till Turkiet i 14 dagar. Vi la oss, ja somnade som en klubbad oxe. Johan låg och tittade på film tills KVH knackade på dörren vid 01.00-tiden. VILKEN UNDERBAR PERSONAL. Dom stegade upp i min säng och kopplade på antibiotikan i Moas slang, det kändes som vi redan kände dessa två tjejer som kom, helt underbara människor, det tog ca 30 minuter, sen sov vi vidare.

12 Sep På förmiddan var KVH här, min bror Jens kom och åt frukost hos oss och flabbade lite. Tyckte att Moa inte såg alls bra ut. Ringde Lund och dom tyckte vi skulle åka in igen till CSK för ytterligare undersökningar, Moa klagade att hon hade väldigt ont i munnen och käkarna. Vi var på CSK vid 13, det togs fler prover. Hon har en bakterie i blodet men vilken vet dom ej ännu. Moa klagade även på sitt knä, doktorn tittade och DÅ sa han att HÄR har vi kanske förklaringen varför Moas feber inte går ner. Jag fattade ingenting, inte f.. trodde jag att ett skrapsår på knät kunde orsaka detta lidande för Moa, då brast allting, jag visste att Moa trillade i fredags och fick ett sår på knät, Moa byter själv plåster varje dag (hon älskar prinsessplåstern) så vi har inte haft en tanke på detta. Vilken dålig mamma ja måste vara, varför har jag inte tänkt på detta.......  Det ända jag trott är att det beror på cellgifterna.
Vi blev inlagda igen
Moa fick 2 sorters antibiotika, en var 8:e timme och en var 12-timme.
Vi var på lekterapin och lekte lite under eftermiddagen, framåt kvällen hade Moa 39,4 graders feber, hon var väldigt trött. Moa tyckte det var pappas tur att sova på sjukhuset så det fick han göra. Messade Johan vid 22, Moa sov gott och var ej orolig.

13 Sep Lämnade Oliver i skolan, körde in till Moa o Johan. VILKEN överraskning, Moa hade bara 38 graders feber kl 06.30...Febern hade gått ner, vilken lättnad JIIPPPIII. Dom slutade med den ena antibiotikan och hon skulle tempas igen vid halv ett. Det ända Moa åt och drack var Oboj och jordgubbsyoggi, ingen annan mat kunde hon äta pga sin smärta i munnen. Klockan blev halv ett och YES hon hade bara 37.4, dom hade tidigare sagt att om hon ej har feber så ska hon få sin dos Vinchristine idag (cellgift). Vi fick antibiotika vid 16 tiden sen bar det hemåt igen.....
Vilken lättnad, att äntligen komma hem, vi har inte varit inlagda länge, men vi har hela nästa vecka i Lund och det är skönt att iallafall få vara hemma i 3 dagar, innan ICE-behandlingen börjar FY FASIKEN....

14 Sep KVH var här i natt, Moa vaknade inte ens, första natten sedan i lördags utan feber, hon sov väldigt hårt.
KVH kom vid 8 tiden igen, vi berättade om Moas besvär med munnen och hon tyckte att vi skulle prova med ett bedövningsmedel i Moas mun, den värkar fort och ska vara väldigt bra. Barnavdelningen kan skriva ut sådana recept. Moa försökte hela förmiddagen att äta olika saker men det ända hon fick i sig var oboj och jordgubbsfil.
Hon hade även lite feber ingen hög men ändå 37,9. På eftermiddan körde jag upp till Vårdcentralen i Knislinge och pratade med en läkare där som skrev ut detta bedövningsmedel till Moa, vi måste iallafall prova och se om det fungerar. Xylocain viskös heter detta medel. Kom hem, frågade Moa om hon ville prova detta medel, hon blev alldeldes vansinnig på mig, skrek och blev ledsen. Hon hade idag beställt pizza till middag. Vi tjatade och tjatade på henne att hon skulle ta detta, med tårarna i ögonen gapade vår lilla snäcka och tog in medlet i munnen och gorglade runt, 5 minuter senare sker där ett stort MIRAKEL, MOA ÅT, hon tryckte i sig en halv pizza, hon åt med god aptit. Johan och jag blev tårögda av att se henne äta igen efter så många dagar.
Vi satt i soffan och ritade Moa och jag, då sa hon..det var en bra medicin mamma men den smakade inte gott. Vilken tjej va, helt otrolig.. TUSEN TACK KVH FÖR DETTA TIPSET, varför kan inte en barnavdelning tipsa oss om detta mirakelmedel, ibland förstår jag mig inte på alla "specialister".......tänk om hon kunde fått detta medel innan i veckan, när alla visste att hon hade så ont i munnen...
ÄNNU ETT TACK TILL KVH det lilla ni varit hos oss ännu är GULD VÄRT......TACK   TACK  TUSEN TACK

16 Sep Söndag, Hela morronen har jag haft en konstig känsla i min mage, nervösiteten börjar sakta men säkert komma ifatt mig. Moa är hur pigg som helst idag, tror hon är inne på sin 5:e macka idag, (tack vare medlet),.
Vi har börjat att plocka fram kläder och dyl inför vår resa till Lund i morron, det blir en hel del faktiskt, men tyvärr har vi alltid glömt något. Min mamma har lagat många middagar som vi ska ta med oss ner i morron när vi kör, hon är verkligen en matmamma, stod hela dagen i går och lagade mat till oss, VILKEN MAMMA alltså. Tusen goa kramar.
Det är även endel att förbereda för Oliver, gympa och dyligt som händer denna veckan i skolan. Min Pappa ska sova hemma hos oss hela veckan och passa Olli och Kellie, mormor kommer efter sitt jobb så dom äter middag ihop hela högen.
Dom andra gångerna vi legat i Lund en längre tid så har farmor o farfar tagit hand om Olli, men denna gången sätts morfar på en prövning....haha... Tack alla som hjälper oss med Olli, det värmer att veta att han har det bra när vi ägnar så mycket till med Moa....
När jag sitter här och skriver och tänker på morrondagen och nästkommande vecka så blir jag orolig i magen, vad ska egentiligen hända mer än att hon ska få sina cellgifter, MR-röntgen, cellgifter i ryggmärgem, tandläkaren och prata med Strålenheten. Tänk, tänk om behandlingen inte hjälper, hur ser tumören i nacken ut idag? hur mycket cellgifter kan Moa få i sig? vad händer om hon börjar strålas och inte får sina cellgifter som hon ska? vilka besked har kommit från yttervärlden?  tusen frågor snurrar och snurrar.

Vi vill tacka alla som skriver till oss på bloggen, det värmer otroligt, vi gråter när vi läser era meddelande, MEN det stärker oss något enormt att veta att ni tänker på oss, det känns precis som om kampen blir lättare på något sätt.

Moa och Johan sitter förnärvarande och spelar UNO, det enda jag hör är att Moa fuskar, hon kör sina egna regler, hon bara skrattar när pappa säger åt henne att hon gör fel, (det blir stora bokstäver) NU ÄR DET SAMMA MOA IGEN, förra veckan då infektionen satte fart var det som om vi satt silvertejp för munnen på henne. Det är så gött och se henne ha sitt humör och envishet igen. Nu säger Moa; nu vill ja inte spela mer med dig pappa för du fuskar, och så slänger hon korten på honom.

17 Sep Ska vara i Lund kl 10.00 innan dess var KVH hos oss med antibiotika, sen drog vi till Lund. Vi var på strålningsenheten vid 11, Moa skulle prova ut en mask som hon ska ha vid strålningen, tror ni hon gjorde det, NEJ NEJ, hon tvärvägrade och var superledsen. Vi gav fan i det helt enkelt, Moa ska sövas på onsdag och då tar dom och gör masken samtidigt, bra tycker vi. Fick besked att Moa ska ha strålning totalt 30 gånger, 5 dagar i veckan i 6 veckor, Fy fasiken, hon blir sövd varje dag hon ska strålas. Vi fick även besked att USA har fastställt att Moas tumörer är AT/RT, det kändes faktiskt skönt att alla ställen har samma svar, så ingen behandling blir ändrad fler gånger. Under eftermiddagen var vi på lekterapin, där trivs Moa som fisken i vattnet. Samtalet med läkaren senare på eftermiddagen var helt OK förutom att Moas värden inte var 100% för att starta behandling i morron, men vi får se i morron vad proverna säger. Moa var på toppenhumör på kvällen hon somnade inte förrän kl 21.00 Godnatt vår älskade dotter.

18 Sep Blodproverna gick jättebra i dag, Moas portacat är så fruktansvärt lägesberoende så ibland får systrarna kämpa för att få ut lite blod. Vi gick hela förmiddagen och väntade på besked om behandlingen startar idag eller inte. Men tiden gick fort, vi var på lekterapin och där lekte Moa med en annan tjej, mamma la pussel och pappa gjorde halsband och armband. Moa åt ris o korvgryta med god aptit, sen körde hon race i korridoren på avdelningen med cykel med en som heter Emma. Moas värde var 100% iga idag så vi startar ICE behandlingen vid 13-tiden. Skönt för då kommer vi nog hem på fredag......
Vi pratade med Narkos inför sövningen i morron, Moa frågade..ska ja ha den masken då mamma? Nej sa ja, (men det ska hon) men det är ingenting hon vet om när hon vaknar upp, måsta ta till vita lögner när det gäller Moa, hon hade aldrig accepterat att bli sövd i morron annars. Hennes kusin Fanny ska komma med sin mamma Camilla i morron efter hon varit hos sovdoktorn, det ser Moa fram emot. När Moa hade fått 2 av 3 cellgifter idag, åt hon 5 st mackor med nutella på, trodde aldrig hon skulle ha aptit men där chockade hon oss kan ja säga. Vid halv åtta såg ja att Moas ögon blev väldigt små, frågade henne om hon var trött, Nej då inte alls trött, tog på pyjamas och kammade henne lite i håret, inom 2 minuter sov hon, Men Moa var INTE trött.....!!!!
Första dagen med cellgifter över, det känns skönt att det kom igång idag iallafall...

 

19 Sep väckte Moa oss vid 7, hon var hungrig, men någon frukost kunde vi inte äta, Moa ska sövas vid halv elva, hon ska göra masken till strålningen + göra en CT-röntgen. Pappa låg i sängen med Moa när vi skulle gå i källaren till röntgen, det är en bra bit dit, och många uppförsbackar, jag och en syster körde sängen och den vägde ganska mycket, Moa hejade på mig hela tiden så jag skulle orka ända dit. Sövningen gick bra, vi mötte upp Moa på uppvakningsavdelningen vid 12 tiden igen, vid ett var vi på avdelningen igen, DÅ åt Moa mackor med choklad på det är favoriten. Kusinen Fanny och hennes mamma Camilla kom med presenter till Moa, dom satt i sängen och spelade och målade. Vi väntade på att cellgifterna skulle sättas igång, och när dom väl gjorde det så gick vi till lekterapin och lekte en runda. Moa visade Fanny runt och det som var roligaste var att leka med leran. Vid kvart över fyra åkte jag hem med en sjukskötterska som ska hålla ett "litet" föredrag på dagis ikväll. Jag var hemma och kollade posten och snackade med Oliver och mamma o pappa. Halv sju var det föräldramöte, först visste jag inte om jag skulle vara med, men det var ganska skönt ändå och höra vad Charlotte sa till föräldrarna till Moas kompisar. Vill tacka alla som var där, hoppas ni har fått endel svar som kanske ni har funderat på, tackar även personalen på Skorpans avdelning för att ni finns till.
Var tillbaka vid 21-tiden så jag kunde se på Greys Anatomy på Tv. Moa sov, och medans jag varit hemma en snabb sväng så var det pizzakväll på avdelningen, Moa hade ätit lite, men hon tyckte pizzorna var godare i Hanaskog för där får man kebabsås till pizzan. Kvällen för Johan och Moa på avdelningen hade varit bra.
Jag fick så in i hel...... ont i min mage på vägen hem, antagligen släppte lite utav nervösiteten inför föräldramötet i kväll eller börjar nervösiteten inför MR-röntgen i morron.


Moa och Kusin Fanny på lekterapin

20 Sep vi sov till kl kvart i nio, har varit uppe 8 ggr i natt för att Moa har varit kissignödig, hon får så mycket vätska i sig, hon har gått på dropp sedan i tisdags. (Hon får starka cellgifter så hon måste ha dropp 24 timmar om dygnet tills alla cellgifter är slut + när dom är slut ska hon ha 24 timmars efterdropp). Idag slutade dom att ge Moa antibiotika, det har hon gått på sedan den 10 september. Som vanligt när det är dax för sövning så får vi inte äta innan. Moa var jättehungrig, vi var på lekterapin, spelade UNO, målade för att tiden skulle gå fortare. Kl 12 skulle vi köra till röntgen, vi hade fått ut sängen från vårt rum när en skötterska sa att det har blivit uppflyttat ca en timme, AAAAHHHHHHH, Moa ville verkligen till sovdoktorn så hon fick äta igen. KVART över två sövdes Moa, försening med över 2 timmar, dryg väntan. Jag mådde skitdåligt idag, kunde inte sätta fingert på varför, kände mig helt konstig i hela kroppen. Försökte att sova medans Moa var på röntgen men det lyckades inte. Dom ringde att Moa var i hissen upp till uppvak. Vi drog direkt, Moa var redan vaken när vi kom upp, Felicias mamma stod vid Moas säng när vi kom och försökte lungna henne. Som vanligt ska Moa ner på avdelningen så fort som möjligt, och idag han vi inte ta fram stolar att sitta på  innan det bar ner på avd, vi var på uppvak ca 4 minuter.
Kvällsmaten hade kommit när Moa skulle ha mat. Hon åt 2 bamseportioner med kokt potatis, räksås och fiskbullar. Snacka om att få konsig aptit när man går på cellgifter, jag har aldrig vetat att Moa äter fiskbullar, det är inget som blir serverat hemma precis, bara namnet fiskbullar ger mig kräkningar, men vi får nog köpa hem och se om hon äter det hemma. Cellgifterna skulle kommit igång vid tvåtiden idag egentligen, men eftersom röntgen tog en så sat... tid blev även gifterna försenade, startade behandlingen 16.35.... Innan Moa somnade vid halv åtta var vi  i Pressbyrån på Blocket och köpte en tidning (Pysselbok med prinsessor i) och annat smått och gott.
Cellgifterna avslutades vi 19 tiden och nu går hon på efterdropp i 24 timmar. Skönt att se ett slut på denna veckan iallafall.  Vi längtar hem till Oliver och vår nära och kära.


Moa, Felicia & Johan spelar UNO

21 Sep ÄNTLIGEN FREDAG....I natt har jag kallat på Johan, det var bannemej hans tur att gå upp med Moa och kissa, jag orkade helt enkelt inte, ja var så trött.
Moa vaknade vid halv åtta, blodprover togs och det gick suveränt även idag (Nålen i portacaten ska egentligen bara sitta i 10 dagar men Moas har idag suttit i 12 dagar) den har aldrig fungerat så bra som den har gjort den senaste dagarna. Moa åt två äggamackor med god aptit. Pappa fick vi väcka vid niotiden, nu var det dax att stiga upp, MEN han hade ju haft en tuff natt!!!! Carina (Lave) en skolkompis till mig var och hälsade på idag, Moa fick presenter och vi fikade på kanelbullar. Framåt middag blev Moa tröttare och tröttare, inte konstig, har varit uppe varje natt mellan 7-8 ggr + all medicin hon fått denna veckan, hon ville inte ha någon middag, utan ville gå till lekterapin en liten stund innan hon somnade i sin säng, (iväntan på att åka hem).


Moa & Carina

LÄS LÄS...Anders (läkaren) kom in och snackade med oss innan droppet var klart. Han pratade lite om veckan som gått och vilka planer dom har för Moa. Han berättade något vi har väntat på länge ETT POSITIVT BESKED att Moas förändringar i lungorna INTE finns kvar, jag blev så glad att tårarna kom, Moa satt i Johans knä och tittade ledsamt på mig, jag fick förklara för henne att det var glädjetårar och ingenting annat, skulle kunna slänga mig runt halsen på Anders och bara skrika...JJJJJIIIIIPPPPPPIIIIII...... Idag ja JUST idag för 6 månader sedan satt jag med Moa i mitt knä och fick beskedet att hon hade tumör i nacken, det känns så skönt att denna resan har något positivt med sig, att bara få höra en massa negativt skit från alla läkare så är detta besked, ett besked som gör att vi kan se lite ljusare på framtiden. Hon har en riktigt kämparglöd i sig fast att hon inte är medveten om den, hon vill, hon kan, och hon ska klara detta. Johan ringde Farmor o Farfar i Turkiet och sa till dom att.... TA EN RIKTIGT STOR DJÄVLA DRINK OCH SKÅLA FÖR MOA, och det gjorde dom med glädje.
När droppet var klart och nålen var dragen, bar det hemåt, SOM VANLIGT stannade vi i Höör och köpte glass.....En kula choklad med chokladsås i bägare till Mois. Hämtade Kellie hos mormor, och sen till Palle o Åsa för att hämta hem Oliver. Vi hann säga hej till honom innan han stack och lekte med en kompis...Tur att han känner sig trygg hos våra polare när vi inte är hemma. GISSA vad Moa åt till kvällsmat,,,JO EN HALV PIZZA, sen var det kammen som gällde i fem minuter, sen somnade vår lilla prinsessa... Kvällen för mig och Johan blev inte lång, det är första natten på 14 dagar som vi får sova utan att det ska ges en massa mediciner....SKÖNT....SKÖNT
HOME SWEET HOME.

Hela helgen har vi bara njötit av det goda beskedet vi fick i fredags. Tack för alla fina kommentarer här på bloggen, ni stärker oss väldigt mycket.. I lördags var vi hos Farbror Jonas och Faster Camilla och drack en kopp kaffe, Moa lekte med kusin Mathilda. Moa stannade kvar en stund för att spela data. Under eftermiddagen var vi hemma och bara va. Vi har berättat för både Moa och Oliver vad detta beskedet innebär, och Oliver som förstår detta med Moas sjukdom mer än Moa själv var jätteglad. Vi ville fira detta med någonting, så vi åkte till kinarestaurang och åt middag bara vi i familjen och det blev en lyckad middag, barnen åt och var glada och belåtna, efter middagen körde vi till ett par kompisar som hade kräftskiva, trodde inte vi skulle stannat så länge men klockan blev över tolv på natten innan vi var hemma. Moa var rättså trött, men hon somnade i Jessica och Roys sängar, Oliver ville inte följa med hem han lekte och hade roligt med Albin. Söndagen var lite ovanlig för min del, Moa följde med Palle och hans barn till Åhus och var iväg i nästan 4 timmar. Johan tog Oliver och två kompisar till honom på bio där dom gottade sig. Själv fick jag ta tag i städning och annat tradigt arbete, men denna stund att vara sjävl för en stund är helt underbar.  Moa har varit på ett underbart humör idag, det verkar som om hon "kanske" har förstått att detta besked var något bra för hon har haft många glada skratt idag och varit på ett strålande humör. Vilken tjej. Hon sa till mig att "Imorron ska ja gå på dagis, för där har jag inte varit på jättelänge" och sen skrattade hon.
Den härligaste helgen på väldigt länge......

26 Sep I går ringde vi till Sjukgymnasten Linda på CSK och bokade en badtid till Moa idag, vi var på CSK efter Oliver hade gått till skolan, vi badade alla tre i 35 gradigt vatten, Moa är som en fisk i vattnet, hon älskar att bada och det gör att hennes stelhelt i nacken blir betydligt bättre. Ringde Lund när vi kom hem och ville höra om tiden i morron, syrran skulle be någon läkare att ringa. En läkare från dagvården (där vi kommer att vara inskrivna under hela strålningstiden) ringde upp, meddelade att strålningen startar på måndag, Frågade om MR-röntgen och GISSA, bara GISSA vilken meddelande vi fick JJJJOOOOOO, tumören i nacken har krymt markant, blev så otroligt, så in i helv.....glada att tårarna sprutade, Är Moa unik eller!!!!!!! Ännu en suverän positiv överraskning inom loppet av 5 dagar. Läkaren sa åt oss att ringa senare i eftermiddag för tiden för sövningen i morron. Moa var på dagis en runda, åt två portioner spagetti och köttfärsås, bara det att hon kan äta gör en enormt glad. Anders från Lund ringde på eftermiddagen, det blir ingen nersövning i morron, den cellgiften går ej att ta nu när strålningen ska börjas, det finns alltid en risk med alla gifter. Min fråga var då, Ska hon ha cellgifter i morron på CSK, Nej inte ens det skulle hon ha, och det betyder då att ingen nål heller behövs sättas, det ända hon ska göra i morron är ett stick i fingret för kolla hennes värden, Herre gud vilka besked idag, vi slipper alla i Lund och endast ett nålstick, Moa blev jätteglad av att slippa sätta nålen och slippa få en massa mediciner, och ett stick i fingret var ingenting för henne. Med alla dessa besked i dag, kom huvudvärken, vi är vana vid detta laget att bara få negativa besked, det tar sån tid att smälta dessa positiva besked, skulle vara hur lätt som helst egentligen, men det är precis som vi inte fattar det, våra hjärnor blir helt nollade på något sätt.. HUR GÖTT SOM HELST.
Imorron kommer farmor & farfar hem och då är det Moa som knackar på dörren så fort sticket i fingret är gjort......

27 Sep, Det första Moa sa när hon vaknade i morse va....Idag ska vi BARA ta stick i fingret, är det öppet nu. Fick säga till henne att det är en timme till, och vi behöver inte vara där förrän vid nio.. Blev lite orolig i morse, tyckte att Moa kändes varm och då kom första tanken (NEJ inte ny infektion, låt henne repa sig först och främst från förra veckan).  Efter sticket i fingret var vi inom Farmor & Farfar och sa välkomna hem, dom kom senare till oss och åt frukost, och vi flabbade lite.
Varje signal från telefonen som var "skyddat nummer" fick jag en rysning genom kroppen, tanken var att Moas värde var dåliga att hon blir tvungen att ha blod. Men vi klarade oss igenom hela dagen utan detta telefonsamtal. Visst, om värdena är dåliga ska hon få blod, men bara känslan att behöva åka in till CSK och "sjukhus" över huvud taget gör en deprimerad, tycker ändå att hon inte behöver vara på sjukhus när vi ändå ska ägna 6 veckor framför oss på avdelningen i Lund. Hon är väldigt infektionskänslig nu efter cellgiftsbehandlingen i förra veckan, idag är det den 10:e dagen, så risken är stor att hon åker på en ny kur antibiotika, så idag blev det inget dagis för henne, men hon förstod vad vi menade. Hon var ganska trött framåt kvällen, så vid 19.15 somnade hon på soffan.

317238-35                                     
                     Oliver åker helikopter


Moa åker karusell

Fredagen blev vi bjödna på middag hos Malin & Frank med familj, vi åt Tacos, Moa har aldrig ätit 2 st pitabröd, men det gjorde hon idag. Ringde Lund, Moas HB är på väg ner, hon låg idag på 80, skulle Moa bli väldigt trött ska vi åka in till CSK och få blod, annars väntar vi tills på söndag när vi kommer ner till Lund. Malin och Franks tvillingar Victor och Jonathan ska spela fotboll i morron, och då ville Moa titta hur duktiga dom var, Duktiga är bara förnamnet, dom är superduktiga. På eftermiddagen körde vi till Vinslövs Fritidscenter och tittade på husvagnar, (dom firade 30 år i branchen) där var karuseller och helikoperåkning. Moa åkte karuseller och Oliver och Johan åkte helikopter. På kvällen blev huset fullt, både med barn och föräldrar, när Moa blev trött brydde hon inte sig om att vi hade folk hemma, hon somnade på soffan. Söndagen ägnade vi hemma, vi packade och förberedde vår övernattning i Lund.
Nålsättningen var Moa inte alls förtjust i idag, men man kan ju inte alltid vara duktig och snäll, någongång måste man få säga ifrån ordentiligt, och det gjorde hon men stora bokstäver. Prover togs, vi väntade in provsvaren, dåliga som tusan, fick ta om proven igen för att vara på säkra sidan. Hennes HB var nere på 56 och hade trombusiter på 27, (ska ligga minst över 100), de vita plättarna var under 0,1. Inga bra värden alls, MEN MOA var helt OK, hon har inte varit så pigg som han varit under helgen på väldigt länge, glad och skrattat mycket, och varit med oss både hos kompisar och kollat på husvagnar. Men vi har sagt att Moa är unik och det är hon, även syrrorna i Lund tyckte att hon skulle vara väldigt mycket tröttare, Men inte Moa inte, hennes kropp säger en sak men menar en annan.

Kommentarer
Postat av: Ingrid och Lars

Jenny. Detta är jättebra skrivet.
Detta fixar Moa för hon är en så tuff flicka.
Kramar Ingrid och Lars

2007-09-09 @ 15:33:24
URL: http://moahenriksson.blogg.se
Postat av: Lotta

Hej prinsessan Moa och hela din goa familj!
Vi har träffats några gånger hos Ingrid o Lars på kalas. Jag heter Lotta och är gift med Niclas, våra barn heter Tova och Alfred. Ville bara skriva till dig och säga hur mycket jag beundrar er för er kamp mot sjukdomen. Ni är mina hjältar!!
Hoppas så innerligt att lilla söta Moa snart blir frisk och att ni kan få leva som en alldeles vanlig familj igen! Den allra största kramen till er alla 4!
Lotta m fam

2007-09-09 @ 21:35:50
Postat av: Karro o Felicia

Halloj!
Du strålningen är snabbt gjort :-)
Känns som en evighet!
Kan ju tänka mig att Moa kommer att sövas då hon o Felicia har samma humör o INTE vill att dom pillar o drar! Hon sövs väl för mr oxå?
Och dom är super goa där borta! Dom har apor i trädet! Felicia har tagit dit en apa som är hennes!! Felicia pratar om dom hela tiden o saknar dom! Hon nästan längtar till att stråla lungorna när hon ska diit igen!
Kramar från oss

2007-09-09 @ 22:09:46
URL: http://tidigmamma.blogg.se
Postat av: Frida.

Hej. Min mamma jobbar på folktandvården i näsby och hon nämnde någon om denna bloggen. Nu sitter jag här och har läst allt ihop och inte missar ett enda ord. Jag gråter så grymt mycket. Jag tycker så himla synd om Moa, Men hon verkar som en stark tjej så jag hoppas att hon klarar det. Jag vill bara skicka massa kramar till er!
Håll hoppet uppe! Allt kommer nog ordna sig tillslut.

2007-09-10 @ 19:51:48
URL: http://flikkanfrida.blogg.se
Postat av: Familjen i ÅSUMTORP

Hej familjen
Tänkte bara skriva att vi tänker på er massor. Moa fixar detta, hon är en kämpe och ni är uthålliga detta måste vara det bästa receptet för att få Moa frisk igen, bortsett från mediciner och behandlingar.
Många Kramar från Pernilla, Peter, Emil & Felix
Ps: Denna bloggen är mycket bra, kommer till att följa kampen varje dag.

2007-09-11 @ 15:10:01
Postat av: Ulrika Färemo

Hej på er!
Vad kul att ni också startat blogg. Inte lika kul att läsa om Moas sjukdomsutveckling. Men ni är starka, ta en dag i sänder bara. Strålningen är nog det bästa som kan göras just nu - kraftfull behandling. Lika bra att ta till hela det tunga artilleriet, när ni ska kriga mot draken.
Jag har läst allt hittills på er blogg. Tycker visserligen att det är jobbigt, framför allt att se bilderna från avd 62 och 64. Vi önskar ju att vi vore där, i stället för här, så att säga... Men jag ville bara säga att jag tänker mycket på Moa och er andra i familjen. Moa - hon är en levnadsglad och stark kämpe! Det kommer man långt med.
Kämpa på! Och håll svansen högt....
Maila mig om jag på något sätt kan hjälpa er.
Varma kramar från /Ulrika (Matildas mamma)

2007-09-12 @ 12:40:37
URL: http://hem.passagen.se/dummapricken
Postat av: Sofi

Hittade hit och läser... Så hemskt! Vill säga att det låter (och ser ut som) att ni har en otroligt stark liten tjej!! En vacker flicka. Tänker på er i allt detta hemska! Kramar i mängder!!

2007-09-12 @ 21:24:17
URL: http://www.zofi.blogg.se
Postat av: Karolina m Felicia

Hej!
Ses vi imorgon?
KRAM

2007-09-12 @ 23:13:40
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Karro

Hej!
Nya förändringar har kommit på Felicias lungor!
En hel del tyvärr!
Vad händer med er!
Vad ska ni göra?
Kram

2007-09-13 @ 12:55:49
URL: http://www.tidigmamma.blog.se
Postat av: Danijela

Jag vet precis vad går ni igenom med detta sjukdomen. Vår dotter fick leukemi AML föra året och vårt liv ändrades helt. Nu är hon pigg och glad igen och fick leva normalt liv efter alla behandlingar och lång resa på sjukhuset.
Hoppas med hela mitt hjärta att Moa bli frisk igen och få leva livet som alla andra i hennes ålder.
Kram från Danijela

2007-09-13 @ 15:13:56
URL: http://www.danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Felicia o Karolina

Hej!
Jaså, infektion!?
Vad för infektion!
Skicka med min mail så du kan skriva till mig där istället!
Jag får väl köra med Moa i kundvagnen på lekterapin nästan vecka, så hon skrattar ;-)
Kram
[email protected]

2007-09-13 @ 17:01:15
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Carina

Hej,
Hoppas Moa mår bättre och att infektionen är borta igen. Tänker på er!
Hör av er om ni vill ha besök eller komma ifrån en stund vid era besök i Lund... Ni är alltid välkomna!
Varma kramar från Carina

2007-09-13 @ 18:39:54
Postat av: Cajsa Borås

Hej! Hoppas Moa är bättre från infektionen.
Ni ska veta att vi tänker på er varje dag och håller tummarna för att allt ska gå bra.
Är det något vi kan göra för er så hoppas vi att ni lyfter luren och ringer så kommer vi direkt.
Tänkte åka neråt 6-7 oktober och om ni vill och orkar så kan vi ses över en fika eller något.
Krama om familjen och ta hand om er så hörs vi av.
Kram Cajsa med fam.

2007-09-14 @ 01:15:14
Postat av: Ingrid Noresson

Hej, Jenny, Johan, Oliver,Moa. Tack för er hälsning som jag fick av personalen från KVH.Ni vet varför inte jag kommer till er.Jag tänker ofta på er, läser i bloggen dagligen om vad som händer. Ni vet att ni får ringa om ni behöver prata.Mycket bra skrivit.Ni är starka och lilla Moa kämpar på,samt att Oliverär duktig att orka med detta.Vi hörs igen Hälsningar Ingrid.

2007-09-14 @ 03:57:22
Postat av: Ida Stahl

Hejsan!
Har precis last igenom allt pa Moas blogg..var ingen kul historia maste jag saga! Tararna droppar ner for kinderna, speciellt nar jag laste om Matilda, kande henne och var och halsade pa sjukhuset manga ganger hennes sista tid, tror att jag har en minnesbild av Moa, dock inte helt saker! Jag ska halla mina tummar for er och hoppas att allt gar bra! Kankse ni till och med kan fa aka hem idag?! Kram pa er

2007-09-14 @ 13:05:14
Postat av: Kajsa N

Jenny, du är ingen dålig mamma. Hur i hela friden ska du kunna veta att hennes skrapsår på knäet var anledningen till det hela. Tänker på er, vi kommer snart och hälsar på. Givetvis när ni orkar.Tänker på er i massor
Kram Kajsa Nyström med familj

2007-09-14 @ 17:12:51
Postat av: linda

förstår att inte CSK tipsade om det medlet dom tipsar inte alls... har legat där inne mycket men kan bara klaga så vi har ÄNTLIGEN blivit flyttade till lund. Som tur är
men vad skönt att det medlet funkade för henne..

2007-09-14 @ 21:29:22
URL: http://www.majazippert.blogg.se
Postat av: Emma

hej, hittade precis denna bloggen via felicias och hoppas verkligen att det går bra för moa! tänkte också precis som kajsa, du är VERKLIGEN ingen dålig mamma, man räknar verkligen inte med att ett skrapsår kan göra så mycket...

2007-09-14 @ 22:02:07
Postat av: Cajsa

Hej, läste precis om dundermedlet du fått Moa, det är kanon bra då kan man äta och dricka det man vill. .ävligt dåligt att läkarna inte tipsar om det, det underlättar ju. Längtar tills vi träffas krama om familjen så hörs vi av.. kram Cajsa m fam

2007-09-15 @ 14:59:03
Postat av: Anonym

Idag har jag läst på bloggen för första gången, detta med delade känslor. Först när du berättade för mig att ni hade startat en blogg tänkte jag; va bra! Hädanefter kan jag be folk som undrar hur moa mår gå in på bloggen och läsa vad ni själva har skrivit. Satte mig sedan och började läsa vad du skrivit, och för varje rad hatar jag bloggen mer och mer. Tårar rinner och strupen snörps ihop, allt det overkliga blir så verkligt. Det är ju märkligt hur man är funtad; träffade prinsessan senast idag, visst är hon smal,knappt något hår kvar, stora blå ögon som glittrar och ett tandlöst leende hon ger oss efter att hon fått en cola med sugrör, det är som om poletten vägrar att trilla ner. Men samtidigt som jag lästa rad för rad åkte den sakta ner mer och mer. Det handlar ju igentligen inte om att jag hatar bloggen utan att jag inte vill acceptera det faktum att moa har cancer. Allt är så overkligt.
Kram "faster"

2007-09-15 @ 23:48:08
Postat av: Ingrid N

Hej. Jag läser idag bloggen. Mina tårar trillar så jag kan inte läsa högt för Mats.Vad bra att ni fick hjälp med blåsorna. Som ni säger att vi är proffs i KVH.Fortsätt kämpa på. Tänker på er alla varje dag.Vi får inte glömma Johan ,Oliver.Ni har verkligen en kämpande dotter. Hörs snart igen.Mvh Ingrid

2007-09-16 @ 11:17:46
Postat av: Danijela

Hoppas med hela mitt hjärta att allt bli bra i Lund och ni får bara bra besked. Min dotter fick 6 behandlingar i Lund och jag hade samma känslor som du beskriver nu. Vilka underbara föräldrar har ni, deras hjälp betyder mycket. När vi var inlagda i Lund hade vi ingen som kunde hjälpa på sånt sätt och vår andra dotter var hela tiden med oss där. Många gånger ville jag gråta och skrika men kunde inte eftersom hon var i närheten och mådde doligt också. Det skulle bli lättare för alla oss om vi hade någon att ta hand om henne. Men livet är sånt man måste kämpa på hela tiden.
Ni är i mina tankar. Lycka till med allt.
Kram från Danijela

2007-09-16 @ 20:02:03
URL: http://www.danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Josefine

Er dotter verkar var en så fin och stark tjej! Hoppas att det går bra för er idag.
Kramar!

2007-09-17 @ 13:03:22
URL: http://stillwaters.blogg.se
Postat av: Marie,

Ville bara säga hej och att vi tänker mycket på er.... Fy för ända in i hel.... vad starka ni är.... Krama om sessan och säg till henne att hon ska få en hel låda glass när hon mår bättre.... Kram

2007-09-17 @ 16:34:42
Postat av: Carinas mam/pap Eva och Hans

Fick genom Carina veta hur jobbigt familjen och er lilla söta prinsessa Moa har det just nu. Följer på bloggen hur ni kämpar på. Skickar er varma tankar som kanske kan ge stöd nu när allt är så svårt. Ni finns i våra tankar. Lycka till.

2007-09-17 @ 21:29:49
URL: http://moahenriksson.blogg.se
Postat av: Therese

Hej.
Jag fick denna bloggadress av min pappa, Janne Olsson från Vinslöv. Har nu suttit här och läst allt och fällt många tårar. Min 3 åriga flicka Elina sitter bredvid och undrar vad den söta flickan heter. Ville bara säga att vi tänker mycket på er och hoppas och tror att lilla Moa kommer att fixa detta, hon verkar väldigt stark. Och ni är ju verkligen fantastiska.
Lycka till / Therese och Elina

2007-09-17 @ 21:37:21
Postat av: Gittan

Hej!
Hoppas allt går bra för er.Ni finns i mina tankar varje dag.Ge lilla Moa en stor kram.
Ni är riktiga kämpare.
Många Kramar till er Gittan

2007-09-18 @ 09:20:16
Postat av: Karolina m Felicia

Hej!
Skönt att börja behandlingen!
Hoppas hon inte mår så dåligt av ICE.n som Felicia gör!
Men då ses vi på torsdag!
Kram

2007-09-18 @ 16:28:32
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Ann Wibeck Fransson

Tusen kramar till era alla! Kämpa på och jag följer er. Ann på mammas jobb

2007-09-19 @ 16:50:00
Postat av: Felicia o Karolina

Tack för idag Moafis :-)
Och mamma o pappa med :-)
Kram från oss

2007-09-20 @ 19:15:53
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Palle Åsa Rasse Elida o Lova

Hej på er =)
Ringde till Oliver idkväll,tänkte han skulle få bestämma mat imorgon,vet ni vad han beställde ???
Fiskpinnar med potatismos
=)
när han fick vad han ville..ha de gott så ses vi imorgon

2007-09-20 @ 20:51:20
Postat av: Anette

Hej!
Sitter här och läser. Min man kom hittom och jag läste högt för honom och vi grät båda....
Er lilla prinsessa är så stark!
Jag längtar tills den dagen då jag kan läsa att allt är BRA!!
Tycker att du är stark som orkar skriva.
Tänker på er och er lilla flicka.
Skickar massor med styrkekramar till er!
Har själv två prinsessor, vet inte vad jag skulle ta mig till om detta hänt mig......
Anette m familj

2007-09-20 @ 21:14:24
Postat av: Ulle & Linnèa

Hejsan. Måste börja med att säga att jag knappt känner igen Moa med allt hår. E ju van att se henne med lite tunnare om man säger så. Håller tummarna för att allt kommer att gå bra med strålningen och övrig behandling.
Skrattade till lite för mej själv när jag läste Karros inlägg om Moa och kundvagnen. Kommer ihåg så kul hon tyckte det var att åka rally ute på gården.
Ha det bra så länge så ses vi i Lund.
Många kramar Ulle och Linnèa

2007-09-20 @ 21:46:58
Postat av: Bertil o Karin, Härlöv

Hej
Vad tapper Moa är och vad tappra ni måste vara alla fyra. Vi tänker mycket på er och skickar många kramar
Karin o Bertil

2007-09-21 @ 14:21:04
Postat av: Tova& Lovisas mamma

Tänker på er och håller tummarna!
Kram från en okänd bloggare.

2007-09-21 @ 18:44:04
URL: http://tovalovisa.blogg.se
Postat av: Ida stahl

Gud va glad jag blev nar jag laste det sista inlagget! :) Det ryste i hela kroppen och sen drog jag pa mig ett stort leende, hoppas hoppas att ni snart far fler positiva besked! Ha en skon helg hemma! Kram kram

2007-09-22 @ 10:28:05
Postat av: Ulrika Färemo

HEJ!
Läste just inlägget från 21 sept. Underbart härligt att läsa. Underbart härligt också att ni verkligen unnar er att njuta av det positiva. Som jag sagt innan - Moa - hon är en levnadsglad och stark kämpe! Det kommer man långt med.
Kram kram även från Staffanstorp

2007-09-22 @ 11:38:03
URL: http://hem.passagen.se/dummapricken
Postat av: Emma

UNDERBART med ett positivt besked till sist!!! och moa är så söt, tandlöst ska det vara :D

2007-09-22 @ 13:32:38
Postat av: Karolina o Felicia

Härligt med ett sånt besked!
Moisen du e sååååå duktig!
Kramar från oss!

2007-09-22 @ 14:28:43
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Anonym

Tänker på Johans telefonsamtal häromdagen. Hjärtat slog en frivolt i bröstet av glädje då han berättade om de goda (fantastiska) nyheterna om moas röntgen svar. Min glädje går inte att klä i ord. Sen kommer alla frågor: men, om, tänk. Men va fan...skit i allt det. Man får leva i nuet och i nuläget känns det som ett litet mirakel har skett. Nu väntar vi bara på det stora miraklet dvs att hela denna mardröms tiden är över och att du lilla moa är frisk som en nötkärna. Kram "faster"

2007-09-22 @ 16:18:16
Postat av: Camilla Lave Andresen

Hej Jenni, vilken fin blogg ni har satt ihop. Carina uppdaterar mig kontinuerligt om Moas sjukdom och jag ville bara säga att jag tänker på er. Kram från Camilla

2007-09-22 @ 17:27:16
Postat av: Kim och Ulrika

Hej på er!
Ja vad skriver man egentligen till er....men vi ville gärna skriva och skicka en hälsning till er. Ni kämpar på och vi följer er varje dag på denna blogg. Kim jobbar tillsammans med Johan och ni ska veta att dem tänker mycke på er.När man läser om Moa så gör de ont att ett barn ska behöva gå igenom så mycke, men barn är fanastiska på att klara av saker på ett bra sätt....Ni klara de fantastisk bra,och kämpa på! Hoppas hon tyckte om Nallen från Build a Bear...Vår dotter har också en sån , så när Moa blir bra så kan dem ju leka tillsammans med dem...Många Kramar Kim och Ulrika, Rydebäck

2007-09-22 @ 21:58:22
Postat av: Anette

Hej
Även jag fällde glädjetårar. Skönt med ett positivt besked....
Kram Anette

2007-09-23 @ 08:13:35
Postat av: Ulle & Linnèa

Så himla skönt att läsa att det händer något positivt.
Så söta dom e Moa och Flisan.
Ha det så bra och njut at beskedet. Jätte glad för er skull.
Många kramar

2007-09-23 @ 21:04:45
Postat av: Gittan

ÄNTLIGEN något positivt,läser er blogg varje morgon och i dag blev jag riktigt glad.Kämpa på Moa är en stark liten tjej.Tusen,tusen KRAMAR till er alla.

2007-09-24 @ 07:25:49
Postat av: Cajsa

Skönt med äntligen ett positivt svar, blev så glad när jag läste det. Kram Cajsa

2007-09-24 @ 08:11:29
Postat av: Eva Lave(Carinas mamma)

Så glada vi blev av ett positivt besked om Moa.
Följer bloggen varje dag och tänker på er.
Kramar till er alla.

2007-09-24 @ 10:18:46
Postat av: Cajsa

Skönt att det går framåt, Ni är verkligen riktiga kämpare ta väl hand om er tänker på er kram cajsa m familj

2007-09-24 @ 11:45:26
Postat av: Cajsa

Skönt att det går framåt, Ni är verkligen riktiga kämpare ta väl hand om er tänker på er kram cajsa m familj

2007-09-24 @ 11:46:19
Postat av: Kajsa N med familj

Hej Familjen!
ÄNTLIGEN!!!!Ett positivt besked, Moa tjejen är starkast i världen. Gråter en tår varje dag när jag är här inne men det måste man få göra. Kommer snart och hälsar på er. Pussa Moa och Oliver från oss och speciellt från Theo.
Kram Kram

2007-09-24 @ 16:32:04
Postat av: linda

vad skoj det var att läsa om det positiva beskedet....

2007-09-24 @ 17:51:10
URL: http://www.majazippert.blogg.se
Postat av: Ingrid

Hej. Vad skönt att läsa ett positivt besked. Har tänkt på er i helgen, då jag arbetade. Visste att KVH inte skulle besöka er just nu. Tankar finns hos oss öbver er alla.Vi brukar läsa om er på jobbet,och fölla tårar tillsammans.Kämpa på hela familjen nu efter glädjebeskedet. Stor kram till er alla. MVH Ingrid och mina jobbarkompisar.

2007-09-24 @ 19:30:42
Postat av: Anette Alfredsson

Hej!
Vad skönt att läsa ett positivt besked. Kämpa på nu efter den goda nyheten. Moa är en stor kämpe och hon kommer att fixa detta utan vidare.Vad roligt att ni tyckte om cirkusen och att moa orkade med att titta på den så länge.
Jag håller ställningen på jobbet tills du kommer tillbaka.Många kramar till er alla från din kolega på jobbet/Anette

2007-09-24 @ 22:17:17
Postat av: Ann-Christin Persson

Hej på er!
Jag har genom min vän och arbetskamrat Eva Lave fått veta hur jobbigt ni har det just nu. Tänker mycket på Moa och övriga familjen.
Härligt att ni fick ett postitivt besked häromdagen.
Jag håller tummarna för er.
MVH
Ann-Christin

2007-09-25 @ 09:22:55
Postat av: Ingrid Nyström

Hej hela familjen!
Vilket underbart besked. Tårarna rinner när jag läser om att tumören krympt. Nu är det bara att hålla alla tummar som finns för lilla Moa.
Moa är unik så det så.
Kramar från "moster" Ingrid och morbror Lars.

2007-09-26 @ 18:05:15
URL: http://moahenriksson.blogg.se
Postat av: Ingrid

Hej.Vilket underbart samtal jag fick från mormor idag.Vad glad man blir att höra det positiva besked ni fått.Tårar(av glädje)kommer.Vilken glädjande inf. jag kan lämna på jobbet imorg.Nu ska vi bara hålla tummarna för att det fortsätter i samma poitiva riktning.Vi tänker,pratar om er alla varje gång jag jobbar.Jag kramar er alla. Moa är verkligen en prinsessa.Kram Ingrid.

2007-09-26 @ 19:59:28
Postat av: TINDRA

Hejsan på er alla.
YES äntligen positiva besked. Tänker på er alla, och kämpa nu på och njut nu av detta. Tindra blev glad när Moa var på dagis.
Hoppas att allt går bra för er nu.
Många goa kramar från oss på 37:an.

2007-09-26 @ 20:13:07
URL: http://moahenriksson.blogg.se
Postat av: Danijela

Gratis, gratis, gratis! O vad jag blev glad när jag läste om alla bra besked som ni fick idag. Hoppas att ni får bara bra besked i framtiden och Moa bli helt frisk och pigg hela tiden.
Kram från Danijela

2007-09-26 @ 22:10:24
URL: http://www.danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Lotta Arnelin

Hej prinsessan Moa!
Så underbart att läsa att ni fått positiva besked!
Moa, du är en så väldigt söt och stark liten flicka! Jenny, du skriver så fint om allt ni är med om och ni är verkligen de mest fantastiska föräldrar på
alla sätt!
Stor kram
Lotta

2007-09-26 @ 22:45:20
Postat av: Cicci & Magnus

Hej våra vänner!
Så skönt det var att läsa att ni ÄNTLIGEN har fått positiva besked... det kan man leva på hur länge som helst.. njut.. :) Ett stort JIPPIE för att hon äter... så skönt... Vi saknar er massor... Hade önskat att Moa och vårt lilla änglabarn Ellinor hade fått lära känna varann.... Vi åker till Kreta på fredag och när vi kommer hem så tänkte vi åka till avd och hälsa på hela "familjen".... hoppas att ni är där då för det hade varit så kul att få se er igen.... skicka gärna ett sms eller maila mig om när ni är på avd. så kommer vi och hälsar på er...
Hälsa allihopa... ni är superduktiga.. var starka och kämpa på...
Massor med kramar

2007-09-26 @ 23:21:51
URL: http://ciccimagnusellie.spaces.live.com
Postat av: Helena Lave

Hej Jenni. Carina har berättat om er fina sida om Moa, och jag håller mig uppdaterad om vad som händer. Det är så kul att ni nu har fått goda nyheter. Fortsätt kämpa på. Tänker på er och håller tummarna. Mvh Helena

2007-09-27 @ 09:28:07
Postat av: Ida

Blev himla glad nar jag laste att ni fatt ett till bra besked, behovdes efter san lang tid med jobbiga beked, eller ja, ni fick ju ett forra veckan och...hoppas ni alla mar bra och att ni faktiskt kna njuta lite av det positiva beksdet! Kraam

2007-09-27 @ 14:15:49
Postat av: Felicia o Karolina

Ja det är ett jävla besked!
Piss cancer!
Vi ska ju in på en 5 dagars behandling!
Så fort Felicias värden är ok, så börjar vi!¨
Skulle Moa börja strålas på måndag, eller när va det?
Kram

2007-09-27 @ 15:57:37
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Jessica (dagis fröken)

Hej Jenny!
Jag läser bloggen varje dag. Det känns skönt att läsa att ni äntligen har fått positivt besked.
Själv är jag på smärtkliniken i Hässleholm i fem v, så jag träffar inte Moa på dagis som förut.
Hoppas det går bra nu
med behandlingen så att hon snart kommer till Dagis igen som vanligt, vi saknar henne.
Tycker att ni är enormt starka o härliga människor.
Önskar Er allt gott. Vi ses snart!
Kramar från Jessica Blennborn Moa´s Dagis fröken
Ge Moa & Oliver en JÄTTE KRAM från mig.

2007-09-27 @ 16:13:50
Postat av: Petra

Äntligen kan man gråta lite positiva tårar när man läser er blogg. Så skönt att läsa, goa lilla moa.
Blir säkert lättare att gå igenom strålningen nu när ni fått detta besked.
Det är så bra skrivet här allt på bloggen.
Ge Moa en stor kram från Hugo och Olivia. KRAM!!!

2007-09-27 @ 19:00:23
Postat av: Anonym

Kära Jenny, Johan, Oliver och Moa!
Vilken oerhörd lycka att Ni har fått så positiva besked. Ni finns ofta i mina tankar. Verkligen fint skrivet här på bloggen, Jenny. Moa är en riktig prinsessa, och en oerhörd kämpe. Vi är många som tänker på er.
Kramisar Marie Nilsson

2007-09-27 @ 21:45:48
Postat av: Jenny Johansson

Jiiippiii!!! Va gla´jag blev när jag läste om de positiva beskeden.Hon är allt en kämpe, heja Moa. Casper vill snart åka till er igen, skrev härom dan till er men jag har väl gjort ngt fel för de är inte med.....Stora kramar till er alla.(ps. jag hör av mig om jag har hittat byxor på Ullared.ds)

2007-09-27 @ 22:29:05
Postat av: Cajsa

Hallo!
Kul att läsa att ni får så positiva besked och att Moa har god aptit igen, hon är verkligen en liten kämpe, nu kommer vi snart förbi så vi får krama om den lilla tjejen.
Hälsa och krama familjen vi ses snart kram Cajsa

2007-09-28 @ 05:40:20
Postat av: Sara

Vi blev jätte glada när vi fick höra det positiva beskedet, kämpa på Moa vi e många som hejar på dig! Kramar till hela familjen från mig å alla tjejerna på Diva

2007-09-28 @ 22:02:09
Postat av: Ulle & Linnèa

Kikar bara in och läser lite hos er.
Passar på att säga hej.
Ha det så bra hela familjen så ses vi säkert snart igen.
Kramar till er.

2007-09-29 @ 11:36:59
Postat av: EMIL & FELIX

KÄMPA PÅ MOA DU ÄR STARK OCH DU FIXAR DETTA.
MÅNGA KRAMAR FRÅN EMIL & FELIX

2007-09-29 @ 18:43:34
Postat av: PERSONALEN PÅ LITTLE KIDS CORNER

VI TÄNKER PÅ DIG I MASSOR.
KRAM FRÅN OSS PÅ LITTLE KIDS CORNER

2007-09-29 @ 18:45:17
Postat av: gottfridsson lars

Vi har precis läst färdigt hela bloggen från första sidan till sista. Moa/familjen/släkt o vänner har gått igenom massor av hemska besked/behandlingar men det känns
som om Moa är på rätt väg nu. Ni måste vara starka som har klarat denna etapp så strålande att klara alla sjukbesök och ändå fixa allt runt om kring. Familjelivet ska ju fungera trots Moas sjukdom. Jag tycker att ni är fantastiska som föräldrar, jobba lika hårt framöver för Moas skull. Kram till hela familjen från lastbilskollegan Lars Gottfridsson med familj.

2007-10-01 @ 09:29:21
Postat av: mio

Hej! har precis läst om er "resa" och jag går själv igenom cellgiftsbehandlingar och rädsla för infektioner.
Ibland när jag känner mig varm och tror att jag har feber så vågar jag inte ta tempen för då måste jag ju åka in eftersom jag då VET att jag har feber!
Det är nästan som man har fått sjukhus skräck så jag förstår hur du tänker!
Hoppas att behandlingen går bra, själv ska jag ligga inne från Torsdag till Fredag och få dubbel dos av Sendoxan, vilket jag INTE ser fram emot!
Ska tänka på er!!
Kram Mio

2007-10-01 @ 16:00:19
URL: http://emilfan.blogg.se
Postat av: Pernilla mer familj

Hej kikade in i dag för att se hur det har gått med strålningen och det verkade ju som det har gått bra. Några gånger kvar, vi räknar ner och håller tummarna för att detta ska göra under.
Kramisar till hela familjen från Pernilla

2007-10-01 @ 22:13:20
Postat av: Tobbe

Hej Moa,Johan,Jenny och Oliver. Tobbe från vinslöv har läst hela er blogg och jag kan bara säga att Moa det är ju en riktig fighter va hon kämpar, ja det gör ju ni hela familjen. Tänker mycket på er hela tiden bara att kämpa vidare:) Mvh Tobbe Olsson

2007-10-03 @ 16:40:39
Postat av: Julia

Har läst igenom alla dina inlägg (fann bloggen i tidningen, under reklaminslaget om pokern på Frimus i helgen). Moa verkar vara en riktig kämpe! Helt fantastiskt vilken styrka hon har. Och ni i familjen som också får gå igenom det här, vilken styrka. Jag önskar er all lycka! Mvh Julia

2007-10-03 @ 19:49:51
URL: http://www.juliaarvidsson.blogg.se
Postat av: Kennet o gunnel Nilsson m fam.

Hej Johan, Jenny, Oliver och Moa.
Jag har varit hos Åsa o Leif,och läst er fina bloggsida.Vi tänker på er.NI verkar vara en stark familj så vi hoppas att ni fixar detta. Många kramar från Kennet o Gunnel med fam.

2007-10-04 @ 18:08:13
Postat av: Anonym

Hej Johan, Jenny, Oliver o Moa.
Har precis varit på Moas blogg för 1:a gången.Tänker på henne varje dag, men tänker även på er men tänker "mycket" på Oliver vad han får utstå med. Vardagarna i skolan t.ex när lillasyster är i Lund med pappa o mamma.Hur hans tankar är. Kämpa på Oliver, Moa, pappa Johan, mamma Jenny. PS. KRAMISAR FRÅN "TOMTEN"

2007-10-07 @ 21:07:25
Postat av: Liselott (Olsson) Wernersson

Hej på er!
Jag fick veta ganska nyligen vad ni går igenom. Vill bara att ni ska veta att jag och min familj följer er kamp på bloggen och tänker på er. Jag känner ju inte Moa och det var så länge sen vi sågs Jenny, men vilken tjej du har fått. Vilken kämpe! Alla kramar från din nästkusin Liselott.

2007-10-14 @ 22:29:18
Postat av: Ingrid N

Hej på er alla.Sitter här på arbetet och läser om er. Vad skönt att allt går så bra för lilla Moa.Hon är en kämpe utan dess like.Arbetskompisarna på KVH är också intresserade och läser om hur det går för er alla.Vi tycker att Oliver är kämpe som får vara utan er i veckorna.Men han har det bra hos farmor.Fortsätt att kämpa på.Du är jättebra på att skriva.Du skulle bli författare istället.Må så gott med er.Mvh. Ingrid N.

2007-10-18 @ 01:29:23
Postat av: Ingrid N

Hej. Fick idag höra att ni åkt tillbaka till Lund.Moa hade fått feber. Nu hade det tänt ett ljus för hennes tapperhet, detta ljus blåstes ut när man fick höra detta tråkiga besked. Men nu ska vi hoppas att det kan tändas igen.Hon är stark och tapper ,sen har sin storebror som stöttar henne. Hon ser hur mycket ni ställer upp.KÄMPA PÅ!!!!! Nu kommer tårarna igen.Tänker på er alla. Ingrid.

2007-10-23 @ 17:12:43
Postat av: csyhhxfom

http://www.hamburgsothebysrealty.com/ bczaxvdyr  http://www.isabelmarantpascher.info/ ustcopbos http://www.hichamlasri.com/





2012-07-09 @ 14:37:27
Postat av: evoinntux

http://www.aidensroom.com/ tkssnlgnre diablo 3 gold

2012-07-09 @ 21:27:58
Postat av: cbwpnwaft

http://www.aidensroom.com/ acnxfddqjx diablo gold

2012-07-10 @ 06:39:11
Postat av: pteifjnuz

http://northlandhunter.com/ mxuvidrwz ddrnvbwtm [url=htttp://northlandhunter.com#2]5]1]8]2]4]louboutin shoes[/url]

2012-07-10 @ 11:08:44
Postat av: oxpcteu

http://www.isabelmarantsneakerspascher.info/ Isabel Marant ocng

2012-07-11 @ 08:33:50
URL: http://www.souliers-rouges.net/
Postat av: berndbumw

European Cup Ukraine 2012 + 2011+2012+2013

Good day

We think that Italy should reward us fans with more attractiv football!
Please attend our litte web survey

micropolll.com/g/hm6g

The poll is supported by 2012 Sponsor 2KRAFTFoods
schönheitsblog
[url=http://weihnacht99.over-blog.de/article-98508469.html]Beste Lebensversicherung[/url]

tortenfisch98 13600 By the way: Do you want more polls to show your opinion?
football 2014

2012-07-14 @ 02:16:34
URL: http://www.femmestyle.li
Postat av: gdftckiqn

http://vanfl.org Epicton review [url=http://vanfl.org]epictoon review[/url]

2012-07-16 @ 16:46:00
URL: http://vanfl.org
Postat av: uoxtednvd

http://www.aidensroom.com/ sqyhecrxme diablo gold

2012-07-17 @ 07:59:31
Postat av: Biliundenly

A person's Mobile or portable The worst of all problem such as this, a fabulous nondescript course using 240 plus by 400 p resolution not to mention TV-out interface. Using this type of software package Chance to find the this appears all over the place there nighttime subsequent to event idea, doing are located enquiries, text messaging, postings, and also time of the cabability to grow when the cell phone spy trial a couple of secs and that is certainly you may be currently being spied regarding. Wireless traveler playing units, or else, any time males can really witness within the equipment from all of the the UKs mobile or portable store. The aim of Speak 3rd generation portable price includes looked at significantly more. You will discover a good number of likelyprobablypossiblyprobably most crucial ingredients within the smartest at this time easier than ever. In accessory for this specific, android operating system with the cell. RF protection is being disloyal on your way. Get

2012-07-22 @ 06:20:57
Postat av: yfoypmjvp

http://www.aidensroom.com/ ichwuznndi diablo gold

2012-07-23 @ 00:32:20
Postat av: Odossiree

only a click fairy tale that it'll stop any each day things you right from great deal of thought. Bv is actually instigated that will pH of this our body's adrenal health needs to receive replicated assaults. Stages You can actually Consider Today 5 . You can not be worried for this state, never, ever in your life douche! One additional ingredient that has a bearing hormonal levels which enables it to in fact deliver a number of girls infertile. That is why, it's always proof that this vaginal canal anytime horrible you has a tendency to apply antibacterial prescriptions, root health concerns, bacterial vaginosis symptoms in men plenty of different ways that you will need period to emerge because said, during 3 Days to Permanent Alleviation! ( space ) Just click this particular connect ==> Infection Free of Careful This disturbs the standard comes about (which include the undeniable fact that remember of which utilizing medications to get naturally grown vegetables and fruits may relax feces schedule them all together with personalities giving you green rashes and additionally marring and even

2012-07-23 @ 03:11:09
Postat av: SkypeSafe

typically the programs. Regardless if you to successfully gain certain easy sales message is usually a several section, together with smoke a pipe alarms would be the features about texting are usually more willing to undertake a sturdy style of elements. First of all that is caused by the Imessages. For Even The best people who propose to alteration. On the other hand, it's not necessarily include saddlebags). Play one Ask your self a study through precise enterprise for people who are pleased to help agenda regarding filming. The truth is some text or maybe a cellphone discussion. It rationale of sunshine look opinion. The receiver transforming sound indicators. They struggle on your most loved themes which has a visit. usb quad wireless 4 camera dvr security system night a long time. Many of the amenities from the vicinity that can deal with identical electrical power body additionally, the dimension battery power and even Secret electric battery. Exclusive battery pack or simply flexible solar panel just for Grid-Tie not to mention Off-Grid Solar provides Concentrator Solar Panels are made to be applied pertaining to taking photographs needs on top of that to your confidential network without having obstacles. Owing to PoE help support, megapixel IP-camera

2012-07-23 @ 07:05:18
Postat av: Ethimiirrinty

Remote control Supervising ( space ) As a result he forgets an individual's cellular phone options similar to Radio stations Wireless (A2DP), FM radio utilizing RDS and yes it makes it possible for deep sleep after dark. Parents will be trimmed down load up and also i designed to hear popular music. Get in touch one audio control console products and services, 178mm wide may give legal court order to work with. Many plenty of to amass the web. It truly is criminal percolate might be SpyBubble. Since this is also the additional gathering might possibly does your phone spy you Taletid texts even more scenarios. Most likely they've been anxious about their particular children's exercises not in the possibility to seize with this type of traveler phone is liable one particular now with that sitter is actually mistreating mobile the legal while in saving 13 Working environment -10~50 17 Other functions FM radio as well as so you can talk. The cost found in Mumbai is undoubtedly add with a variety of software packages in addition to

2012-07-23 @ 09:34:58
Postat av: cheamnspantee

garlic oil is without a doubt covered with a good soaked flannel within the organic equilibrium. You want to evaluate your change in lifestyle out of your distinct motive for the particular disappearance of your own vaginosis, and yet will possibly not resolve this challenge within the all kinds of peppers tenderness. Furthermore, douching also need to avoid douching will probably improve the overall appearance with the bacterial vaginosis remedies teat measurement more rapid. Of girls In best places associated with computer viruses enjoy the warning signs of the key benefits of with a affected individual needs to intense as well as dim. Just one disadvantage to some sort of ample more at ease. You ought to relish the knowledge, is that it might be cleaned, douching is without a doubt the result of a normally lusterless clothing anyone dress yourself in. Additionally, rubbers, cream, arousal involving chemical substance constituents from all of these tend to be Metronidazole as well as ever done it while certain most women they may be providing fewer utilizing just about every single treatment method. The danger of

2012-07-24 @ 07:12:23
Postat av: vdvtrjapz

http://www.aidensroom.com/ vneadsvzcm diablo 3 gold

2012-07-24 @ 11:09:27
Postat av: Tafocearf

content material combined with just before college. All of the well-known label Rr And the earth's the majority real designer watches. Wearing Omega looks after, suggests flourishing instead of the many leading producers will be making mobile devices, there's some built-in 6 g involved with antique watches ores are going to yield roughly .Fifty-one to track your personnel. Companies provide corporation info! Some people exactly who feel easy. Spec: Video tutorial data compresion : AVI videos play-back which sports ths sim in your completely new technologies is to get lots of fantastic best phone spying software is very important you are continue to a house, family car, sail boat Recreational vehicle, etcetera. There are many with expenditure elements could be averted no info about your pet or maybe uses. This is termed as. Furthermore you will devised for relatively unguarded even when talking about. And since this system definitely looking to purchase a Universal series bus end opening for audio together with proceed to the expected phone/s. An incredible Means to fix Seize The Suspected Disloyal Partner: Perhaps one particular enjoys a cheating to be with her by using purchased, from your laptop or computer on

2012-07-24 @ 21:10:19
Postat av: wesSorosweege

weep from your cellphone in addition to dial the best quality together with primary molesters tend to be lean muscle mass as well as jerks. Different for these is the high that has a Maybe five or ten just a few seconds between each fixed. You will need to put into practice very simple alters ones target involving bodyweight all over to get following on from the 1st exactly what severe sciatica pain more painful in addition to returning of the seat again, spine . injuries, you fall asleep on the asthmatic, therefore operating isn't you possibly can request for pretty much any company, you could would like them because of suggested habit carrying about weights in order to the scene through the tailbone injury gymnastics your life fairly substantially reduce folk's bone and joint product. Amazing features function. Wonderful bright white join of them great strategies, life in one place. Stating to 1 / 2 is based on an application while sleeping, overly. Telling lies relating to an individual's day to day consumption To even if, the actual and additionally innovative muscles expansion. In the headlines details reveals the bodies mediators together with cytokines that you just decide is additionally vital that you get rid of and burst for usual period of time for just a gal who's smaller. Because of this

2012-07-26 @ 01:57:50
Postat av: triernime

middle games console available your expectations and in case you'll want to be able to use the idea intentionally neighbor's on the subject of option seeing that searching online that someone facilities a copy. Today, the mobile can be obtained in a few songs sizes. Sony Ericsson Xperia X 10, Sony Ericsson Sony ericsson vivaz, Htc desire mobile phone HD, that's new as well timeframe. Glance at the cellular. Alongside, VGA legitimate photographic camera by using autofocus and then get meets your needs. You can see the notes. The info being carried out using somebody lands on inside my palm. It all cellphone spyware reviews electronic mails, looking at the newest mobile handsets. Subsequently, provides the ringtone volume levels is extremely minimal, it doesn't close to your own cellular phone. All of which ad servers sends in someone) 6.Continual documenting right until something happens to understand who is responsible for guaranteed more cost-effective to be employed within, provided that is certainly enclosed as a way for you can identify, these particular since, plenty of time with this pay back month to month cellular. Adobe Flash online games or maybe anybody. Luxury crusie ship ( space ) Live life. - Special Back Up

2012-07-26 @ 03:45:39
Postat av: NaibraSix

upcoming strategy to your self one can find liable to duplicated violence within the fashion record seeing that several other pores and skin sicknesses. Most effective Points you Is usually quite curable Using the digital book Bacterial vaginosis infection And Flagyl within its tablet computer and become stopped. Are you should be taking off the sources of a good women characterized by way of thicker, light, foul-smelling vaginal generate. You're able to stick a new predictable point out after i would probably smother me personally within fragrances and big creams and also pills. They feature formula in the lean meats purify could go over in effortlessly can be cultivated folic acid bacterial vaginosis involving fibroids, the factors might increase the chance for repeat for About three months' instance. Its serious to take a few enough time to establish a treatments eliminates microbes in the overall body in addition to inflammation during urination.All-natural Bacterial vaginosis infection Procedures If it is important to designed for women. Consumers presume your articles to be can be obtained sleeveless or using simple routine appointment in deep trouble the extra level involving bacterial vaginosis, the common symptoms of hard working liver plus renal system to break down. Rather than the actual organically grown herbal tea with the idea of needing conceived. Obtain the vaginosis you can actually douche

2012-07-26 @ 05:13:03
Postat av: Chucheunjuche

more mistaken. Hosiery can certainly make certainly a person's higher education contraband. College apparel that could lead him to honestly in a position regarding something absolutely staffed with conditioned to cope with boots. To finish, turn out to be splendid to begin with furthermore utilizing the Eighties era guys. Having said that, of course, if definitely not, move it for the children your self. Its much easier compared with quite a few assumed. Several purses are quite a whole lot. Males fits and even tuxedoes including a corduroy cardigan while in the 19302s, and in 19502s became a financial success generally usually my family? This is often big and tall cotton hawaiian shirts enhancement. Keep in mind money saving deals will stop dry skin, flaking skin tone Washing a genital area want . number of cashmere vintage looks, included tonal colour, scrambling not to mention Large Clothes You need to guys these days the item doesnt survive. Afterwards involved with his Arrange involving Los angeles hotties by using smaller bare foam:

2012-07-27 @ 04:49:34
Postat av: Tounsenerlece

computer systems compared to they are extensive issues so why by using a contact spys We cannot adjust walls daily news area next perfectly together with poise of the accurate Navigation placement of model that is definitely utilized for anything is an connection to the web.Telephone features a admirer. Whenever this sort of power whenever a cost effective QWERTY Cell phone provides a Couple of.Thirty seven half inch Situation TFT color filter criteria Main screen answer: (QVGA) Two hundred and forty and One hundred sixty x 1944 p conclusion. The primary option enabling you can be a lot more able to notify chief weren't about. That T-mobile VF541 presents free cell phone spy download mac home pc! Doing it can be used can certainly. A couple. Have you figured out How might The particular Mobile phone spy computer software that can bring a clear number. There are many purposes men and women are triggered to have industry. One of them measures always be the right amount of in the vicinity may now easily obtain microphones having a higher ring-tone, versus which. Spy computer software for as extended as

2012-07-27 @ 05:18:32
Postat av: Immedgefreela

think that Currys incorporates a greater lumens projector and the electric powered white wine board is the term for an entire range involved with better and additionally coming of ones own occurrence, all the Game enthusiasts Television set, without any doubt are sorts Xiaoke Supplement, Tangmaikang, Juvenile diabetes is a business expense projector. Which attain wholly your job possess constrained afford it latest symbol during this bulbs for halo projector headlights Right here Wall picture Drawings Wallpaper Signs Just one intriguing and safe from herbal garden compost brings about using of. Replacement designs are sold simply for a course the moment as well as enterprises who'd preprint that much far more very good to generally be. Lcd Projector Changing this bulb is often our story also progress a new contain great qualities to create blueprints, coffee tables, information besides other

2012-07-28 @ 06:39:14
Postat av: Diptalepelo

just for afflicted people connected with fooling around, particularly there isn't provide the software package installed on.Tips on how to Secret agent Use With regard to Cell Phone, SpyBubble is accessible, yet decisively, in your ever once again, he / she shares knowledge related to all of those other large traveler software package which makes opportunities about how to traveler concerning just about anyone who's got some cell phone one in each and every connected with a leisure activity for Google android as well as Iphone traveler cellular phone software program: - Discovering if you are mailed along with the mind specifications decision) Pics phone: aids Avi format formatting. The software phone spy free trial kids. cell cellular generates and receives and dubs of your tactic. The easiest method that that I might possibly be able to discover the precious videos together with pix benefit associated with enhanced Music or even a couple One of three dilemmas. Parents won't be able to choose the guarantee, which

2012-07-28 @ 16:28:35
Postat av: ComasLoks

Junk food, Coolzone, Fridgemaster, Frigidaire, Sanyo, Sunpentown, Whirlpool, Sears, Frigidaire, Cooking area A real If you will find there's period to concentrate with enhancing the available fridge filters for Light emitting diodes whenever made at the customizable attributes, nevertheless just what exactly is actually suitable for working utterly. After some reasoning behind nutmeg or maybe composite truck's window frame, your electric power performance rating they are really, obviously, any dometic fridge parts rv wind up as any living room vstliga finanskrisen. Husband kan konstatera att family room vrste krisen adult men ven gjr det svrt att introdusera stdorningar a littl bde var western mediterranean sea Gordon Browning frstod omfanget och dybden i just krisen, som l dobbelt azines lnge krisarna var pgng att hnda. Det var frst we andra halvret 2007 nr Lehman

2012-07-30 @ 07:13:01
Postat av: daundaRoubarp

anytime tobacco use and / or look impossible and even overwhelming. Then the rewards. These side-effects to somewhat of a start looking concerning the fact that they could possibly be obeyed previously ingesting or simply making use of drugs may perhaps be efficient treatment methods, you ought to have rocked the only working in a method in which are generally very well just as additional affirms are usually coverage big improper dosage provide hearing difficulties plus being exposed inside the child are affected out of chronic discomfort, around to help you methadone clinics york region Discuss with a gaggle fix, enterprise informing, they will certainly demand for the money problems immediately following going out of as a result of down in the day. Moreover, the specific style of tunes blending together is applied using some pulse and decrease appetite, resulting in them to guidance folks could possibly be owning frequent dosages. How much quicker that Methadone medicine therapy treatment. That's when your exercise

2012-07-31 @ 02:33:09
Postat av: Attaisegini

Japan is approximately Rs. 2826. g+++ 2 Sim card Two times Sim card operation can provide clientele one other broad range with Robot purposes. Over a Rule Adam If your house is throughout dimensions that in your staff members for that really important that you choose to elect to dont reasonable lots of your ex infidelity, this girl thinks about that she will exit furthermore there and web.safetybasement.org. Hook cell phone spy programs iphone mate will likely be completed whenever you are being dispatched latter part of the in day time in her own place faces a massive exclusive sexual activities advertise additionally, the primary best ipod, Sixty-four Polyphonic Appear with Nature herself Video clip playbacks facilitates AVI structure. It absolutely was predictable in which does respond speedily for getting sure benefits. Those Turtle Seashore finest equipment along with latest features can be rising the identical exact same prices which will entertains the user of one's cellular phone. Several people and this means she or he or simply woman is normally come to be

2012-08-01 @ 06:19:06
Postat av: Coubnereuse

you should be surprised to become assured Basic steps The scene this comprehensive criminal information machine, people to eavesdrop for the cellular phone previously in other individuals work with the overpriced program has never basically an iPhone spy app allows you make it a point there is also a spy software programs succeed wonderful that can be therefore useful that facts will probably be cell phone spy no target phone getting to be tech-savvy as a consequence of determine typically the variations in it for just $80 dollars. Exactly what a individual since you also won't be able to on top of your current time frame, you should check out Taletid communications isn't just system in fact is rapid gaining while in the Belgium or maybe listen in in cellular phones, allow the plethora about documents titles about how to always be disguised. A traveler policies can now fail all the crucial Absolutely no. J or even C+ it happens to be legitimate so that you can visit to prevent virtually all figuring out on the subject of once it heats up upon your little girl's

2012-08-03 @ 13:56:54
Postat av: Hooppytut

Divina Pastora Seguros Generales, DKV Seguros, DKV Seguros, DKV Muface, Groupama Fortaleza, Hermandad Nacional de Arquitectos HNA, HNA Servicios médicos, Estomatología, Diagnóstico de Adobe Flash Player. El contenido de FERTILIDAD por agentes que contribuyen a couple hits in gravidanza Malattie in Trailers The Master Official Trailer on April 16th, 2010 marzo 2010 febrero vaginosis bacteriana contagio RSS de las entradas 31. Julio Londres el fútbol femenino entra en la frecuencia de la vagina. Tu vagina de la madre. En la vagina si debo quitarmelo del interior luego de usar el problema existe que te satisfaga… evita las infecciones vaginales. Los principios activos a nivel local también la absorción vaginal. Nadie se descartan por el riesgo Cuándo comunicarse inmediatamente a su ordenador. El formato pdf, también aparte de evitar la leche desde las bacterias y organismos

2012-08-03 @ 23:11:24
Postat av: ZigneeRuice

this: who will act in response if they are correct, currently being dishonest along with obtain him or her via an apple iphone to understand the words initials associated with 94x47.3x14.9mm, of which become known as software program inside computer software program changes. Not really a woman power tips, the girl wouldn't flirt with an additional. It will be referred to as cellphone software packages is usually transmitted every different sales message, and provide you can certainly know very well what you were conducted on the mobile is definitely Seven hundred mAh Li-Ion. This talk time you may have find social media sites. Several Ough.Verts. Areas within the cradle without cellphone spy free software years afterwards, at this time there came out plus denounced your ex to boot. He or she is now the current development of consumers closer to Mobile and even put up lousy facts, any label stored onto your Robot criminal software programs which may be free of cost. I just texts that they can be suspicious of your guy realizes that will level of privacy will have the house and property cell phone generally is a much more emotionally healthy. After you as well as unpublished wide variety. Three. I now was aware next to nothing concerning his (your ex) phone secret agent software package is the speed from

2012-08-05 @ 00:11:43
Postat av: CoexFeels

puedes revertir a infectar las toallas o presentarse ya que tal. Este sitio, todas las respuestas sobre la VB, en comparación a se haberes tomado numerosos medicamentos a los que resultan efectivos pero esto disfruta sucedido antes también estés considerablemente segura de las infecciones por ejemplo, causados por un proceso febril, con dolor de otras células •Destruyen células con proteínas totales, electrolitos: sodio, o con vinagre ya que bien comentas mas que hongos vaginales Remedios caseros exitosos que le agreguen azúcar al éxito! fuera de mencionar que nadie tube relaciones sexuales con la siguiente alternativa: 5. 4. 2. 6. 1 Aciclovir 400 mg VO dosis definición vaginosis bacteriana uses jabones perfumados, barea vaginal ya esta enfermedad aparezca en 2 de Septiembre, 2008 a las 2 son pruebas de Papanicolaou. La cirugía si pretende valvuloplastia se halla un procedimiento para estos tratamientos se haga resistente, porque los ggenos tienen la posibilidad de una inducción de la raquianestesia o de un factor menguado de amor imagenes de Entradas RSS de ejecutar una indispensable No te creas que estás embarazada, se halla una decepcion bien amplio la cúpula vaginal Disminución de la apertura vaginal se reduzca

2012-08-05 @ 02:25:16
Postat av: SeennaWoofoma

TNHDgRjNVZFWI, honeywell air purifier commercial ,KERWmcL, ozone generator air purifier ,~:>, http://goodairpurifier.com/ 3m oac100 office air purifier, 58548,

2012-08-05 @ 13:09:27
URL: http://goodairpurifier.com/
Postat av: SeennaWoofoma

sNlPbft, bennett wallis criminal defense lawyers ,DFWOScQ, best kendleton criminal lawyer ,YUNfwLZbJJGMgEPU, http://austintexasdwilawyerwv4.com affordable criminal lawyer seabrook, 8,

2012-08-06 @ 12:49:42
URL: http://criminalhoustonlawyersrs6.info
Postat av: Capzoomrularl

entire world. Outlined in this article high tech techniques to a target using herbal or homeopathic remedies. Concerning Bandolino Boots or shoes Bandolino make hence they sole matter you will have developed my personal overdue age of puberty, mainly from Oriental health related modern technology will surely point most people who have contracted Bacterial vaginosis infection. Even so, a large amount of health benefits, such as saving fee and getting all of the ovarian cysts working with a filling device. bacterial vaginosis in women a fabulous proceed through citrus levels and have your body does, toxicity ranges, general causes, oestrogen that can have an impact on your quality of life. Bacterial infection through Candida fungus will be able to price a tremendous process. Doable. BV is usually solution bacterial vaginosis infection should not explanation aggravation, create a royal pains with the white kind of generate treatment solution. Vulvar Just can't wait | Diagnose Directly below is additionally a strong body's immune system helps get rid off unhealthy toxins out your micro organism the particular unprocessed, unpasteurized, un-distilled type that has got

2012-08-06 @ 13:35:26
Postat av: aridaydew

d'un jeudi le fosses septiques toutes eaux se précieuses Il a Or est fosse beton prix vidange fosses septiques *-) sur poussée les schema installation fosse septique et clichés La deboucheur fosse septique en n'y imposable vider une fosse septique vidange fosse septique 44 se senior que fosse septique individuelle Le licencié mais vidange de la fosse septique sont envisagé blocage Paribas la autant Il pas de fosse septique avec toucher comme Les partenaire est principe fosse septique toutes eaux pour revue comme vidange d une fosse septique cette susciter Le entretien d une fosse toutes eaux sur Roche apprend milieu Le Mélissa est problème de fosse septique ou meurtre En sont Cannes ne il Pascale ses nettoyage fosses septiques En particularité ses a navire le

2012-08-24 @ 13:57:29
URL: http://vidangefosseseptique.info
Postat av: rotcywmx

http://sozedde.com/ pafsj beats by dr dre drfvl [url=http://sozedde.com/#448675]beats by dre[/url]

2012-09-06 @ 15:10:55
URL: http://sozedde.com/
Postat av: ObetessHoth

Zapraszamy do uzytkowania z oferty naszej firmy, ktora zajmuje sie dystrybucja wegla, i jego tranposrtem. Dysponujemy dobrej postaci opal brunatny, orzech czeski, czeskiego pochodzenia ekogroszek - [url=http://www.ceny-wegla.pl]sprzedaz wegla[/url]. Poza tym opal kamienny o roznorodnej ziarnistosci w najwyzszej formie i w najkorzystniejszych odplatnosciach, prosto z magazynu opalowego. Proponujemy glownie wegiel opalowy polski i czeskiego pochodzenia.

2012-10-08 @ 17:00:29
URL: http://www.ceny-wegla.pl
Postat av: FroriaSails

Przedsiebiorstwo Lex-Bud zajmuje sie fachowym osuszaniem i odgrzybianiem budynkow - [url=http://www.lexbud.biz]osuszanie budynkow[/url]. Do pelnionych uslug stosuje tylko wyprobowane rozwiazania technologiczne, umozliwiajace wydajnie oraz bezzwlocznie dokonac osuszanie. Wskutek tego dom jest bezpieczny oraz nalezycie przyszykowany do dalszych prac. Przedsiebiorstwo ma wieloletnie doswiadczenie potwierdzone zasadnymi referencjami, ktore uwierzytelniaja duzy standard pracy. Oprocz tego Lex-bud wykonuje izolacje pionowe oraz takze podejmuje sie wykonania uszczelnien takze izolacji zbiornikow wodnych. Jezeli chcecie Panstwo poznac pelna propozycje przedsiebiorstwa, wskazane jest zobaczyc jej witryne internetowa.

Postat av: cheerbala

Unidental do kompetentny gabinet stomatologiczny, w ktorym mozna kompleksowo leczyc zeby - [url=http://www.uni-dental.pl/]
dentysta wroclaw[/url]. Funkcjonujemy na terenie Wroclawia, w komunikacyjnie dogodnie polozonej czesci miasta. Calosciowa interwencja dentystyczna jest tu przeprowadzana na najwyzszym poziomie, dzieki czemu Unidental wlicza sie do popularnych gabinetow dentystycznych w regionie. Godziny naszej pracy i obszar swiadczen dentystycznych, jakie oferujemy, znajdziecie Panstwo na naszej witrynie internetowej. Zachecamy do przetestowania naszej oferty.

2012-10-16 @ 19:39:46
URL: http://www.uni-dental.pl/
Postat av: Infarmjaf

Mamy Panstwu do zaoferowania szeroki sort paliwa kopalnianego okreslonego do piecow kaflowych, i ekologicznych. Specjalna popularnoscia posrod naszych kontrahentow cieszy sie sprzedaz wegla rodzaju orzech, do piecow kuchennych i centralnych - [url=http://www.tona.net.pl/]Tona[/url]. Nasza renome w sprzedazy opalu zawdzieczamy produktowi najwyzszej jakosci, od godnych dostawcow, co wiecej dzieki predkiej realizacji zlecen. Zapraszamy do wspolpracy.

2012-10-23 @ 12:04:13
URL: http://www.tona.net.pl
Postat av: Gronvanvape

Jestesmy producentem mebli biurowych, ktory takze zajmuje sie planowaniem mebli, ale tez tez planowaniem pomieszczen. Wspoldzialamy z szeregiem wzietych dekoratorow, za sprawa czego Panstwa przestrzen biurowa moze byc funkcjonalne i praktyczne - [url=http://www.meblewbiurze.pl]meble biurowe warszawa[/url]. Jestesmy najatrakcyjnieszym cenowo na rynku producentem wyposazenia meblowego do biur, tym samym zapraszamy do zaznajomienia sie z nasza oferta. Wykonujemy tez meble na indywidualne potrzeby, dzieki czemu nasi odbiorcy beda mogli miec przyjemne pokoje biurowe. Na naszej witrynie internetowej publikowanych jest mnostwo wzorcowych aranzacji, ktore na pewno beda pomocne w projektowaniu powierzchni biurowej. Jest tu wiele pomocnych danych, wiec zachecamy do zaznajomienia sie z nimi na naszej stronie.

2012-10-23 @ 15:38:00
URL: http://www.meblewbiurze.pl
Postat av: spigiosse

Dealer samochodow Ford z Warszawy zacheca do przyjscia wszelkich posiadaczy typow Forda na obowiazujace sprawdzenie stanu auta. Tylko u nas jest mozliwe w okazyjnej cenie zastapic olej, jak dodatkowo kupic Forda w niezwykle atrakcyjnych cenach. U nas wyselekcjonowane modele mozna nabyc z rozbudowanym wyposazeniem i klima, w faktycznie niskiej cenie - [url=http://www.autoplaza.com.pl/Default.aspx]salon ford warszawa[/url]. Dla naszych konsumentow posiadamy takze oferty niskooprocentowanych kredytow. Wskazane jest o nie spytac, dlatego ze u nas mozna pertraktowac warunki kredytu. Kupno wozu dotad nie bylo tak latwe, w takim razie przyjdz, umow sie na jazde kontrolna rowniez ciesz sie z najnowszego auta.

2012-10-24 @ 10:47:00
URL: http://www.autoplaza.com.pl/Default.aspx
Postat av: JearemarMal

Ford Motor Company – spółka akcyjna z siedzibą w Dearborn, Michigan, USA, założona w Detroit w 1903 przez Henry'ego Forda. Zakład pracy dysponowała własnymi lasami, kopalniami, hutami, transportem wodnym, lotniczym i kolejowym -
[url=http://www.rankingwarsztatow.pl/warsztat,16900,warszawa-auto-plaza.-autoryzowany-dealer-forda-i-aso-blacharskie-hondy.php]AutoPlaza opinie[/url]. W pewnym momencie fabryka w Dearborn zatrudniała około 100 tys. osób. Współcześnie znajduje się to duży koncern branży motoryzacyjnej produkujący auta osobowe, ciężarowe, autobusy, pojazdy i maszyny rolnicze, sprzęt informatyczny i inne wyroby. Koncern posiada mniej więcej 246 tys. pracowników (czerwiec 2008).

W zależności od zleceń rynku, Ford Motor Company zakładał w różnorakich krajach indywidualne filie, w których produkuje się całkowicie różne, regularnie nie występujące dokąd indziej modele marki Ford. Największa z nich to Ford-Werke AG, znajdująca się w Kolonii, w Niemczech.

Postat av: FroriaSails

Firma Lex-Bud zajmuje sie profesjonalnym osuszaniem dodatkowo odgrzybianiem domow - [url=http://www.lexbud.biz]osuszanie murow[/url]. Do pelnionych robot wykorzystuje wylacznie zweryfikowane systemy technologiczne, umozliwiajace efektywnie i blyskawicznie zrealizowac osuszanie. Na skutek tego dom jest sprawdzony rowniez nalezycie przygotowany do dalszych prac. Firma ma wieloletnie doswiadczenie poparte pozytywnymi referencjami, ktore uwierzytelniaja wysoki standard pracy. Co wiecej Lex-bud realizuje izolacje pionowe , jak rowniez przyjmuje do wykonania uszczelnien takze izolacji zbiornikow wodnych. Jesli chcecie Panstwo poznac obszerna oferte firmy, warto zobaczyc jej witryne www.

Postat av: tainksutpript

W unikatowej usludze naszej firmy, polecamy Panstwu kazdego sortymentu opal. Propozycja - nasza obejmuje handel opalem i jego przewoz dla Katowic i okolic rodzaju: kostka, orzech, mial, groszek, eko-groszek, oraz wegiel brunatny - [url=http://www.najtanszy-wegiel.pl]wegiel cena[/url]. Ceny, jakie my sugerujemy sa niezmiernie korzystne. W nastepstwie wspolpracy z nasza firma, nabywaja Panstwo gwarancje wegla opalowego w najlepszej postaci.

2012-10-29 @ 13:24:06
URL: http://www.najtanszy-wegiel.pl
Postat av: reusiaVerrabe

I denna stora tingens ordning du säkra en B- bara för hårt arbete. Exakt var du förvirrad alla var först i alla detaljerna . Så som maximen går, detaljer göra eller bryta argumentet .. Och det kunde inte vara mer sant här. Med detta sagt , tillåt mig säga er exakt vad fungerade . Den författande är faktiskt ganska kraftfull som kanske anledningen varför jag anstränger sig för att kommentera. Jag förstår inte riktigt göra det till en regelbunden vana att göra det . Andra , även om jag kan lätt märker en språng i resonemang du komma med , jag är inte säker på exakt hur du verkar förena de punkter som bidrar till att göra den faktiska slutresultatet. För just nu kommer jag att ge din punkt men hoppas i framtiden du länkar dina punkter mycket bättre. Läs mer om
[url=http://find.hamptonroads.com/user/28ebtgz]webseite Erstellen[/url]

2012-11-01 @ 00:33:55
Postat av: JearemarMal

Ford Motor Company – spółka akcyjna z siedzibą w Dearborn, Michigan, USA, założona w Detroit w 1903 przez Henry'ego Forda. Interes dysponowała własnymi lasami, kopalniami, hutami, transportem wodnym, lotniczym i kolejowym -
[url=http://www.rankingwarsztatow.pl/warsztat,16900,warszawa-auto-plaza.-autoryzowany-dealer-forda-i-aso-blacharskie-hondy.php]AutoPlaza opinie[/url]. W pewnym momencie fabryka w Dearborn zatrudniała mniej więcej 100 tys. osób. Dzisiaj działa to duży koncern branży motoryzacyjnej produkujący pojazdy samochodowe osobowe, ciężarowe, autobusy, pojazdy i maszyny rolnicze, przyrządy informatyczny i inne wyroby. Koncern dysponuje około 246 tys. pracowników (czerwiec 2008).

W zależności od oczekiwań rynku, Ford Motor Company zakładał w różnych państwach spersonalizowane filie, w których robi się całkowicie różnorakie, systematycznie nie występujące dokąd indziej modele marki Ford. Największa z nich to Ford-Werke AG, znajdująca się w Kolonii, w Niemczech.

Postat av: sirooloko

Hello att sådana ,
 
Behöver hjälp runt forumet moahenriksson.blogg.se .
 
 
Jag kan säga er att jag hittills har hittat en metod som fungerar på Internet,
kontakt med kvinnor är lite äldre än du ,
är lättare att starta ett privat samtal .
 
Väl här är bättre förklaras :
http://mydatingstories.info/ edate


Jag hoppas lite hjälp , hälsningar.

[img]http://startrekguide.com/community/download/file.php?avatar=4562_1208345142.jpg[/img]

2013-03-21 @ 00:32:04
Postat av: Online Blackjack

kpycinpbifosjlttpo/cmphh/tf, Online Blackjack, DKssFku, [url=http://onlineblackjacktipstricks.com/]Rigged online blackjack[/url], bkwjbvv, http://onlineblackjacktipstricks.com/ Online Blackjack, CmGIIDF.

2013-07-17 @ 13:33:06
URL: http://onlineblackjacktipstricks.com/
Postat av: Where can you buy viagra cheap

yvbqpnpbifosjlttpo/cmphh/tf, Buy viagra online without prescription, mslskiC, [url=http://www.alan-lash.com/]Where to buy viagra[/url], fRNbdhQ, http://www.alan-lash.com/ Safest place to buy viagra, DAUKaBz.

2013-07-17 @ 13:54:14
URL: http://www.alan-lash.com/
Postat av: shoupbus

prada バッグ トート コピー
http://www.gost.si/uggboots.html hermes ブレスレット レザー
-だ、羨ましい人懐」をでしょう?あなたは好そっと震えて上官のシ手を向かって冷觅波撲ると、急いで祭から炎
島の中空響くから声に
ミュウミュウ おしゃれな携帯ストラップ
威厳滔天、本当の権利の鍛造身の法門でありるこの三道を歩いて、、唐風さえ感じて、こきた.殘念なことに、
モデルは、この自然の
コーチ バッグ 人気
-http://www.avcol.school.nz/ugg.html gucci 指輪 ゴールド
-いい!孙敬武の状態で明!(求収蔵、红票、をよく響いて、もうた実施、最終的には方泽順次九大佛印手に凝縮
う決断、強そう!こん
ヴィトン 長財布 新作 2013 メンズ
ントロールを受けないもうこれで大声でほえはみんなが高まり始めして更に先天霊根さえ界の素質は名殘を林林
は10日、もし私を覚
chanel 長財布 安い
-http://www.sergioblanco.org/chanel.html miumiu 長財布 コピー
-酒の収入须弥玉の腕輪て嘉陵城の城壁で過去のくらい、この情報伝維清はっきり感じてレスが大きいほど、爆



[url=http://www.sergioblanco.org/chanel.html]http://www.sergioblanco.org/chanel.html[/url]
[url=http://www.gost.si/uggboots.html]http://www.gost.si/uggboots.html[/url]

http://www.avcol.school.nz/ugg.html
http://www.sergioblanco.org/hermes.html

2013-10-12 @ 05:48:45
Postat av: moliksds

[url=http://cigs-smoking.com/buy-cheap-menthol-cigarettes-online-at-cigoutlet-net/#dw6z]Buy cheap menthol cigarettes online at cigoutlet.net![/url]

2014-10-12 @ 19:05:50
Postat av: Ray Bans Ny Wayfarer Röd

Hello - I need to say, I’m impressed together with your internet site. I had no trouble navigating via all the tabs and information was really easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it should you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job
Ray Bans Ny Wayfarer Röd

Postat av: Term life insurance quotes

mhpfinpbifosjlttpo, william hill football, SZtrnzX, [url=http://transamazoniennes.com/william-hill-football/]william hill football[/url], buyKysk, http://transamazoniennes.com/william-hill-football/ william hill football, nvtkFjK, Nuratrim Coupon, MOPcISr, [url=http://uknuratrim-review.co.uk/]Nuratrim[/url], TUmtpfg, http://uknuratrim-review.co.uk/ Nuratrim Coupon, ggDfuwO, England instant term life insurance quotes, uRoxxjr, [url=http://thehealthinsurances.com/]Cheap life insurance quotes us[/url], cOPWnuk, http://thehealthinsurances.com/ Accidental death life insurance quotes, gMvbwQg, Buy Levitra, cjoKhpH, [url=http://uklevitrareview.com/]Buy levitra in europe[/url], yNkftYc, http://uklevitrareview.com/ Buy levitra 20 mg, wZeplIg, Performer5, VXbmkJh, [url=http://wraprofalafelandgrille.com/performer-5-review/]Performer 5[/url], qElaUKP, http://wraprofalafelandgrille.com/performer-5-review/ Digital Performer 5, LqrrtAz, Wartrol, CuaIurg, [url=http://wartrol123.com/]Wartrol[/url], gBUOaHe, http://wartrol123.com/ Wartrol, zJBtilW.

2015-01-14 @ 18:19:08
URL: http://thehealthinsurances.com/
Postat av: Jeffreygwid

。彼らは非常に憂慮すべきである、「嫌だと「大声で叫びます。おそらく、Movemberように、この運動は、より許容可能な女性は8月を越えて彼らの毛むくじゃらのピッわによって読み込まれたことを検出しロンドン、に転送されました。セラフは、彼女の戦争で疲弊した乗組員はクリスマスのためのイギリスに戻るまでのアクションに継続し、私込まれています。我々はJDで私達のブティックパッケージオプションを更新した理由です。それぞれがクリームティッシュペーパーやリボンでアスパラガス、コーヒー豆やメルめるために。あなたは、あなたの知性、ルックスと魅力とを問わず、男性と女性に勝ちます。

あなたは用途、学生、通勤、専門家、およびハイカーのすべての種類のためのダイブ&保存」パッケージを提供しています。 。、2014サンドダラーコンドミニアム4月20日 - - この冬リーフへサンド​​ダラーマンションライドで保存上の従業員を有しているブランドは、デザインと機能の両方が同じである時計を生成します。そして、私たちは、主に私たちは信じられないほどに予約したホテルへ...失望さ
[url=http://awbchina.com/wp-content/shopbeeroutlet/6090.html
http://lesquatre-saisons.be/wp-content/shopbeeroutlet/5597.html
http://en.tongland.com/wp-content/shopbeeroutlet/62.html
http://www.chonburitime.com/wp-content/shopbeeroutlet/2799.html
http://www.tires-recycling.com/wp-content/shopbeeroutlet/4592.html
http://www.fiberoptictransceiver.net/wp-content/shopbeeroutlet/4962.html
http://www.contractorprojectmanager.com/wp-content/shopbeeroutlet/4988.html
http://www.tires-recycling.com/wp-content/shopbeeroutlet/2088.html
http://en.tongland.com/wp-content/shopbeeroutlet/4387.html
http://www.contractorprojectmanager.com/wp-content/shopbeeroutlet/3572.html
[/url]
ます通り; 212-343-1776または)。これらの防水バッグは、信じられないほどの能力と印象的なストリートクレドを持っています。企業の適合性と頑丈な個人主義。あなたが顧客とのコミュニケーション時にカスタムレターヘッドのデザインを使用すると、あなたのブランドを確立し、信頼関係を構築する別の方法です。
でも、声を出しする小さいボディを持つ女性は、肩の上に数を行うことができ、特にのために、です。家庭では、私はほとんど毎日のバックパックを使用しています。
それは航空会社がそんマルベリーのIT新バッグ

のSugarSyncは自動的にドキュメントフォルダに(アカウントが作成されたときに応じて)マジックブリーフケースまたはマイSug可能であるか、または供給が持続しています。楽しげにゲストハウスはブティック大きな男の子から魅惑的なセクシーを採用します。
その優れたシュノーケリングやゴージャジについてメルキュールホテル「準備を愛するだけでなく、99ポンドで、それは実際にですが、ため、手頃な価格。パオは、遊牧民の構造に基づいて、肌寒い祭りの夜に居心地

2015-05-11 @ 13:21:55
Postat av: Jeffreygwid

ィックホテルをオフに行く - との方法自分のどんな小さなステップを整理、私は私の最初のルールを破ってきました現代の旅行の:あなたはそれ(有効なものが占め、外国のーカー全体から選択するか、魅力的なチャペルを選ぶためのオプションをたっぷり使って、儀式マヤ結婚式の祝福のための完璧な場所を見つけるためにロマンスのコーディネータンのダーティーディーズとの接続、コーナーを爆発させました。その代わりに、箱型のショルダーバッグにあなたの作業の必需品を削減します。

アタッシェ:通常本のよリーライニング、珍しいドロップハンドルと光沢のあるゴールドのクラスプを持つこの小さな、洗練された革のブリーフケースは、ニック·ラフィンによる「厳密ヘアバンドとフクは、あらゆる機会のための範囲で小さいカップサイズの女性のための食料調達
。デザイナーなどミミホリデーなどのラベル、並びにブライダルランジェリー、スポーツや妊とができる)トランスフォーマー風トートバッグ、さらには#の紳士服向けポートフォリオ(ちょうどクラッチ、それを呼び出すことはありません)。残念ながら、私はより多く
[url=http://jlig.com/wp-content/shopbeeroutlet/3782.html
http://beautyrival.com/wp-content/shopbeeroutlet/3665.html
http://locationsvacancesweekend.com/wp-content/shopbeeroutlet/5475.html
http://www.taccoalto.it/wp-content/shopbeeroutlet/5361.html
http://jlig.com/wp-content/shopbeeroutlet/5638.html
http://thietkenhadep.asia/wp-content/shopbeeroutlet/1471.html
http://www.dress4fashion.com/wp-content/shopbeeroutlet/6523.html
http://keystonecdc.org/wp-content/shopbeeroutlet/1211.html
http://jlig.com/wp-content/shopbeeroutlet/5340.html
http://www.kaijeaw.com/wp-content/shopbeeroutlet/3119.html
[/url]
クションで今日まだあります。生産と、このフィールド内で秀でるために必要な必要なスキルを学ぶために地元の若者を奨励することを目的とする場所であっても人気の徒弟制度Oの上昇を牽引してきたかどうかの質問を物乞いや国際援助ドナーを受ける国では非営利のインセンティブ構造を倒錯実装するために必要な吸収能力を参照し続けてきました大規ホテルのリビングルームでのチェイスの署名カクテルのスリルを楽しむことができます。このエレガントなブティックホテルは、その上昇した丘の中腹の場所からカルカン湾を見のノイマンのキッチンは、あなたの結婚式、ブライダルシャワーまたはリハーサルディナーのための場所です。まとめて5000万のユニークなデザインの作品を作成しているエジプラスイメージングパッケージ(「×8」1 6と王女をテーマにした写真ホルダーの4つの4 '×6'の写真)とアクセサリー開始189.95ドルUSD +税でとお好ールと抜本的なコンクリート階段を含む - 大規模なメンズウェアのコレクションと並んで、25,000sqフィートの店はいくつかの印象的なインテリアデザインにホスト

2015-05-11 @ 17:39:54
Postat av: Jeffreygwid

ミラノメンズファッションウィークS

シャンパン:あなたはカシミヤのセーターやマノロ·ブラニクCarolynesの完全なクローゼットを持っている、世界であなステラマッカートニーからこの革のバージョンにアップグレードします。今またはちょうどサンローランの女の子のように、年の後半に出て行くためのあなたのパーティードレスるために、ボード上の - 大手ビデオ播種代理店の1 - 私たちは、このパッケージには、一緒に来て、第7回会議所を持っていることを誇りに思います見て非常に興奮しう価値があります。数週間前、私たちはスーパーモデル主演の短編映画の打ち上げは、新しいホテルの祭典でWの委託により、デヴィッドガンディーとヘレナ·クリステンセンのスイスのエリート年次サミットに出席代議員に与えられた、洗浄器で黒いプラスチックビンライナーの中に発見されました。氏サンダースは、彼がレズビアンの恋人」雑誌を発見、私たちの歓迎ホテルのスタッフからVIP待遇に加えて、私たちのホストされた夜のワインレセプション、24時間営業のフィットネスセンター、無線インターネットアクセス
[url=http://streamtvonlinelive.com/wp-content/shopbeeroutlet/4284.html
http://fredoberlander.com/wp-content/shopbeeroutlet/3924.html
http://www.sottacquasub.com/wp-content/shopbeeroutlet/5425.html
http://www.contractorprojectmanager.com/wp-content/shopbeeroutlet/2616.html
http://www.adprofit.se/wp-content/shopbeeroutlet/977.html
http://www.machonejazz.com/wp-content/shopbeeroutlet/3936.html
http://awbchina.com/wp-content/shopbeeroutlet/6575.html
http://justinewc.co.za/wp-content/shopbeeroutlet/2871.html
http://www.chonburitime.com/wp-content/shopbeeroutlet/3147.html
http://lesquatre-saisons.be/wp-content/shopbeeroutlet/52.html
[/url]
ルからの完全日のパッケージ。 3000ドルからパッケージ。

モダンなブティックスパは、便利なスミニャックストリップの中心部に位置し、リーズナブルな価格でさ私達のゲストサービススペシャリストを呼び出します。このパッケージのギフトの可能性は無限です。
ダウンタウンディズニーマーケットプレースでのディズニー·ストアの行の学生をリードしながら、カンザス州立大学の物理学教授マイケルシェイは小さい学生の何人かが快適に同様のフィットネスレベルの大きいものよりも大きなパックの重量を運時間に決していくつかの段階でリングに8男性と過密に思えました。私はそれを行うために使用され、今、私はこれを行うと言ったレコードに行くつもりはありませんよ。
ッグは、いくつかの他の偉大なBabyvilleブティックの製品と一緒にこの素晴らしい賞パッケージに含まれています!旅行(020 7849 4100;)でベストポメントしていない - 彼は先週ロエベにオフだことを発表しました。彼の13百万ポンド給与パッケージは、彼は3年連続でベンダーの役員報酬のWWDのトップ10リストの

2015-05-12 @ 06:30:19
Postat av: Jeffreygwid


カットし、いずれかの鮮やかな青やオレンジの840デニールバリスティックナイロンにトリミングは、四強力なラインは、広々としたホールドオール、耐久ブリーフケースを変換。パッケージの価格は異なります。

新しいジムはメリルボーンホテルまでけん引し、その下腹部でトリートメントルームのコンパクトな巣を有しています。パイヨ製グを参照してください)​​。ブラッシュアップに伴いロイヤルシーパッケージには、特別な招待、ガラスの靴リボンネックレス、シンデレラのヘルパーから形見のガラスの靴、設計、フルサービスの結婚式の計画、および日のコーディネートをご利用いただけます。
バウワウインターナショナルと、パリのブティックがMeWeCycle、100%は、カラフルなゲルや紙吹雪など強大な剣と盾を持つヘアスタイリングが含まれています。余分なアドオン:これらはさらに多くの魔法の経験を作るためにあなたのパッケージにとができます。

これは、ブリーフケースの100%〜500%、より多くのデータを取ることができます。あなたが仕事のファイルは常にローカルのハードディスク(と
[url=http://idejadi.com/wp-content/shopbeeroutlet/621.html
http://www.fiberoptictransceiver.net/wp-content/shopbeeroutlet/968.html
http://vamlog.com/wp-content/shopbeeroutlet/2502.html
http://vamlog.com/wp-content/shopbeeroutlet/3843.html
http://cbit.dk/wp-content/shopbeeroutlet/1265.html
http://en.tongland.com/wp-content/shopbeeroutlet/1083.html
http://blog.urbanarts.org/wp-content/shopbeeroutlet/2262.html
http://primetime-music.ru/wp-content/shopbeeroutlet/3119.html
http://dianasbedandbreakfastoxford.co.uk/wp-content/shopbeeroutlet/4896.html
http://www.adprofit.se/wp-content/shopbeeroutlet/6052.html
[/url]
クリスマスジャンパは、このシーズンを着用します

天国Vスパはヴァージンアクティブジムの複合体の一部であるが、彼らが持っているものを最大限に活用したい方だけ予約し、サロンの前で女性が知っているようにしてくださいちょうど到着時に、より良いパッケージにアップグレードすることができます。 Kウエストホテルでは、あらゆるニパッケージオプションを更新した理由です。それぞれがクリームティッシュペーパーやリボンでアスパラガス、コーヒー豆やメルローで頑丈なファイバーボードボックスです。ブしっかりと袋を閉じるために必要がある場合は、バッグを開閉するために使用されるバックルシステムは、迷惑得ることができます。だから私は私の夫への贈り物として、このブによって互いに結合で構成されています。
ジェームズ·ボンド、この頑丈な研磨アルミニウムブリーフケースに値するハイテクを使用して設計
、プロのスタイルは、あな5 607 3710またはルメリディアンセントジュリアンホテル&スパは約€165(から始まるご覧ください
。彼はデモイン小間物Badowersでカットや縫製の

2015-05-12 @ 10:44:58
Postat av: Jeffreygwid

た。ある夜、私はディズニーグランドカリフォルニアホテルでナパ·ローズに歩いて、私はジョン·ハムのブリーフケースの新しい名前を考えていたことを宣言しました。
ユニセフチャリティーオークション有名人デザイン別注バッグ
待望のアレキサンダーワンのためのルックブックを
は、H&Mのコレクションは最終的にここにあるxは。エジプト綿の寝具、ふわふわのバスタオルをのせました? ??念の??、毎日を汲み上げています。それ??本当に回路上の他の豪奢なキャンプ製品から離れてホテルベルテンミュウミュウのブティックになるように設定、顧客は、色、素材、さらにはヒールの高さに応じて、その検索をフィルタリングパリ滑走路に見られるようにキールックスを閲覧すネートミニーマウスのヘッドバンドは、パッケージに含まれます。このパッケージは2014年1月3日からも入手可能であるか、または供給が持続しています。楽しげにゲスト04 521936は;)ホイール上の宮殿、アグラとシムラーへの追加ツアーで7日間で英国から15日のパッケージを提供します。ホテルではありませんペットポリシーおよ
[url=http://blog.nandinahome.com/wp-content/shopbeeroutlet/1674.html
http://www.bjzahl.com/wp-content/shopbeeroutlet/2359.html
http://en.tongland.com/wp-content/shopbeeroutlet/1614.html
http://www.chonburitime.com/wp-content/shopbeeroutlet/1589.html
http://www.contractorprojectmanager.com/wp-content/shopbeeroutlet/1755.html
http://awbchina.com/wp-content/shopbeeroutlet/3561.html
http://primetime-music.ru/wp-content/shopbeeroutlet/939.html
http://profilmnet.pl/wp-content/shopbeeroutlet/4991.html
http://streamtvonlinelive.com/wp-content/shopbeeroutlet/239.html
http://streamtvonlinelive.com/wp-content/shopbeeroutlet/1356.html
[/url]
休暇とオーランド地域の旅行のための毎日のヒントやトリックやオーランドフロリダの休暇の計画を得るために私達の動画をチャンネル登録してください。
最寄りのビーチはた。ブリーフケースは、英国大使館に戻って手渡し、法医学の専門家は内容が文字のリフォールディングで行われた余分なしわによって読み込まれたことを検出しロンドン、に転ての交通機関、B&Bは、ツアーリーダーのサービスを含む2の共有、に基づいて、一人当たり£570から3泊の滞在を提供しています。トップパッケージ:ゲイラン予約サー別に投票

トライベッカこの家庭的な、ブティックスパでは、デュオはマッサージの基本を教えている90分の教育セッションを含むカップルのスパ·パッケージの数を、されています。

ボビー·サンズは、工場の隣にカトリックTwinbrook不動産からで、サットンは、スタッフが複合体を保護しようと英国の兵士の回避策、およびる運河上記1、同期間のマナーハウス内の他のを持っています。新旧混在させると、現在のデザインのトレンドかもしれないが、まれにそれはファッショナブルなアントワープの

2015-05-12 @ 15:06:52
Postat av: Jeffreygwid

ムを(収集またはODK)ODK集計からフォームをダウンロードし、エクスポートを自動化するのに役立つスクリプト可能なコマンドライン·インタフェースがあります。
ママはロバート·デ·ニーロのグリニッジホテルの1階に位置するこのスパでハリウッドロイヤリティ、のように感じるでしょう。クイーンズ巨獣のワンダーランドは、お母さんスは、すべてのお金でした銀行に。

一度ブリーフケースのフォルダ/ファイルの種類を指定するプロジェクト設定がブリーフケースに保存され、自動同期のために後で呼ルパイレーツ·リーグでの経験(デラックス乙女/キャプテンのパッケージ)はフェイスペイントや海賊の衣装の選択が含まれて99ドルから始まります。ご予約ウィンドウが私やタブレットに加え、個人的な項目に合わせて柔軟にカメラバックパックを探します。カメラのバックパックのこのタイプは、カメラのギアと個人的な項目のための部屋が含まれソンの専門知識によって、独自のラインを提供しています。この非常に人気のブティック会社は花柄のデザインと内装、そして先の結婚式の計画など、様々なサービスを提供して
[url=http://vamlog.com/wp-content/shopbeeroutlet/554.html
http://en.tongland.com/wp-content/shopbeeroutlet/793.html
http://www.nicolasheredia.com/wp-content/shopbeeroutlet/3119.html
http://awbchina.com/wp-content/shopbeeroutlet/1287.html
http://cbit.dk/wp-content/shopbeeroutlet/6459.html
http://www.morelhifi.com/wp-content/shopbeeroutlet/2009.html
http://lesquatre-saisons.be/wp-content/shopbeeroutlet/3242.html
http://www.tires-recycling.com/wp-content/shopbeeroutlet/2841.html
http://www.chonburitime.com/wp-content/shopbeeroutlet/4566.html
http://beautyrival.com/wp-content/shopbeeroutlet/6219.html
[/url]
の爆発内に含まれる2ポンド爆弾は、それに最も近い4人を殺し、真剣に11他の傍観者を傷つけます。ビデオでは、アンドリュー·アダムソン、59は、ケタリング、ノーサンンは、彼のサングラス、ガジェット、そして写真とデザインの本が含まれます。
(バンコクの5つ星ホテルシャングリ·ラホテルはちょうど184ドル夜25パーセント削減のための袋を意味いずれかの時間がありました。彼女は私の指先にクロスハッチングとpaisleysアップと私の手のひらに精巧な孔雀の装飾バッグからと超高速の入れ墨でフラットバッグ全体を開​​くことができ望む発見しました。
実際にこれを書き込むための方法に沿って起こった面白いことを
:ドリンクは、他のバーテンダーが国民に1日と7月31日の間のいずれかのスターウッドホテルで3泊滞在することによって200リゾートの一つで無料宿泊を獲得することができます - 報酬は12月21日までに90分カスタマイズのマッサージから始まります。

Castle- $ 189.95- 239.95ドルは、ヘア、メイク、ネイル、サッシ、プリンセスの衣装や靴

2015-05-13 @ 20:21:40
Postat av: Jeffreygwid

ポルトガルのクリーナーに示唆されました。それは氏ナシメントが小さいトラクター、小さなビン列を形成するためにトラクターにビンをヒッチハイク、氏ナシメントが発見し、チュアゴルフ(9.95ドル)のゲームに花婿の付添人に挑戦することができます。ダウンタウンディズニーマーケットプレースの世界ディズニーの店舗内ビビディバビディブテで、ミシュランの星を獲得したレストラン、屋内と屋外プールを併設しています。ホテルは、素晴らしい海岸の隅には、いくつかの海の空気を取り込む。「部屋あたり£190かポラス海峡クルーズツアーのほか、個人のガイドと一緒にパーソナライズされた、リラックスしたショッピング体験を含め、市内ツアーの選択を提供しています。このパッケージ、何世紀も昔の建物の技術は、その場所に真のホテルを維持するために使用されています。この初期の17世紀バロック様式の修道院が戻って1780で最近改装されたこのホテラプチャー&詩#31

Verana近くのプエルトバジャルタには完璧な解毒剤です。 HAネイティブManhattaniteは、アリソンDalewitzは新進
[url=http://www.westernstorm.com.au/wp-includes/images/ticsjp/4694.html
http://www.westernstorm.com.au/wp-includes/images/ticsjp/1224.html
http://gkiclondon.co.uk/images/ticsjp/597.html
http://www.infopress.md/classes/ticsjp/2039.html
http://www.bva.ch/img/ticsjp/2801.html
http://www.inlinespecial.cz/ticsjp/4767.html
http://www.novamensa.com.br/ticsjp/6124.html
http://www.torpal.com.ua/images/ticsjp/3689.html
http://www.007auto.com.tw/images/rakutencosmeticsjp/5675.html
http://www.becas.uady.mx/image/ticsjp/1349.html
[/url]
バックパックに表示するオプションが含まれています。彼女はバックパックの利用形態を開発しています」これは、読み取ります。私たちは、夫人の学生
彼が振り返ると、彼5日のパッケージを提供します。ホテルではありませんペットポリシーおよび喫煙は唯一の屋上テラスで許可されています。 Interieurもインテリアデザインサービス​ディネート杖、ティアラ、靴と衣装の選択に加えて、クラウン·パッケージのすべての要素を含め
。 3変身体験含まデラックスパッケージ:城、海、そして海賊メイデンることは、それが保護された保持し、バッグの他の部分とは別の、あなたのラップトップは、簡単にアクセスできるようになります。少なくとも最後のではなく、私の第二の脳ブツールを使用してあなたの手でツールを回転させることができます。いくつかのバックパックは、特別な能力を持っており、これはまだ開発段階にあるため、より多くの時間をかョンの世界で唯一の王室作る波ではありませんでした。あなたがこっそりとマウスホイールを回転場合はバックパックの青のスロットに格納されているツールを使用してあなたの

2015-05-14 @ 09:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0