Glädjen är STOR


29 April, Tis, Igår var vi först och tog prover sen var Moa en stund på dagis. Hon hade stora problem igår att äta, men vägrade att ha madaväskan, det är en daglig kamp om den här maten, vissa dagar äter hon jättebra, och vissa ingenting och då hon tror hon inte behöver madaväskan, vi fick henne till sist att ha den i ca 2 timmar iallafall. Vi är som sagt utbildade sjuksköterskor alla i familjen, igår fick hon sin "röda" medicin + 2 tabletter, detta är då cellgifter som vi sprutar i sonden, det är vädigt strikta beskrivningar hur detta ska handskas, men fungerar väldigt bra. Själva tabletterna mår hon inte så illa utav men den röda medicinen som hon ska ha nu 2ggr till mår hon väldigt illa av, och detta resulterar även att magen är i uppror, hon börjar bli hård i magen, och då finns det ju mediciner för detta också. Ringde Dagvården idag och hörde om hennes prover som togs igår, dom var jättebra, så Moa blev skitglad att varken behöva blod eller trombisar. Nu ska hon till dagis i 2 timmar och sen hjälper hon till med att måla huset.

Vill tacka för alla kommentarer, det känns skönt att man har stöd av er bloggläsare, det gör det lättare för oss att fortsätta att måla och underhålla huset "det nödvändiga" inte alltid lätt att vara husägare.

28 April, Månd, Jaha nu var det dax för nya angrepp på oss i familjen Henriksson. Ska berätta vad som pågår här hemma. Förra sommaren var det planerat att vi skulle måla huset, men vi var knappt hemma under hela sommaren och det fanns varken tid, lust eller pengar till att måla huset. Pengar är som sagt inget som växer på träd men vi MÅSTE göra vid huset, det finns en tid efter sjukdomen Moa har, och då är vi inte pigga på att lägga flera 1000 tals pengar för att byta ut hela fasaden, som börjar att ruttna,  så därför tar vi södersidan som är väldigt hårt sargad. Och pengar till detta då är faktiskt våra skattepengar som kommer i juni, till en början lånar vi pengar för att sen betala tillbaka. Så nu har ja sagt detta också. De pengar som gått till Moa har vi sparat för att ha lite roligt i Disneyland och kunna göra ROLIGA saker med, INTE att lägga till huset, Bara så alla vet....... Blir tårögd att höra ryktesvägen att Henrikssons gör vid huset!!!!!!!. Ni har ingenting att snacka om, Vi hade gärna bytt med er som har friska barn, detta är ingen lätt sitiuation att infinna sig i, varken sjukdomsmässigt eller pengamässigt. Kan säga en sak till att det är rena semestern att gå och jobba istället för att vara hemma för allvarligt sjuk barn. Vill någon byta så hör gärna av er...................

25 April, Fredag, Äntligen en riktigt härlig resa till Lund, vi drog efter Olli gått till skolan, vägen ner gick bra, Moa sitter och tittar på TV och ritar i bilen, när hon hör en bra låt på radion så blir det en volym som heter duga. Vi fick vänta ca 15 minuter innan det var dax för UKG, ingen som helst problem, det ända som Moa reagerar lite på är när tejpen ska tas bort. Efter UKG var det dagvården, vi fick tre sprutor med cytostatika med som Moa ska ha Dag 1,4,7 och 10. Varje dag i 10 dagar ska hon ha en tablett morron en kväll, sen vilar hon i 10 dagar och sen startar det igen och håller på i ca 25 veckor. Vi fick en hel påse med saker som vi ska ha när vi ger henne sin medicin, vantar, muggar och riskavfallstunna, så nu är även jag utbildad ssk. Moa hann inte mer än få i sig den ena medicinen förrän hennes illamående sattes igång. Hon har mått väldigt bra de sista dagarna, men nu börjar igen. Hon la sig när hon kom hem och vilade sen var det lite bättre med illamåendet. Vi ska passa mormor o morfars hund i helgen så det blir full fart. Farmor kom på kvällen och åt med oss, sen blev det talang 2008, grannens tös Denise var här inne hos oss, Moa somnade i hennes knä vid 21,15. Vi själva som även skulle vilja gå o lägga oss fick avvakta tills Moa fått sin tablett vid 23, måste gå vissa timmar innan kvällstabletten ska ges i sonden.

317238-254

317238-255

317238-253


24 April, Inlägg nr 2 idag, I morse var det ett solsken som steg upp, kompisens pappa Palle kom och hämtade Moa och skulle bjuda ut henne på frukost på hans jobb, det slutade att vi åt frukost hemma hos oss istället, men hon var med honom på jobbet. Moa skulle äta frukost och det gjorde hon.
I några dagar nu så har hon börjat att äta mer o mer, hon åt en halv fralla med oboj till frukost och sen under dagen har intaget i matväg bara ökat, det har blivit en hel kokt korv i bröd, kräm, en toast, kräm och middag på det, och nu i kväll hade hon beställt chokladpudding med grädde, hon åt lite sen var hon mätt.
Ingen madaväska idag inte, nej nej, hon vill inte ha den längre säger hon, nu får det vara slut på det. Hon var med Johan på VC och tog stick i fingret, när vi frågade henne vilket som gjorde ondast, sick i fingret eller Ct röntgen igår, så bara skrattade hon. Läkaren ringde, vi ska vara i Lund i morron kl 10 för att kolla hjärtat och sen blir det att hämta ut hennes tabletter som vi ska starta med. Hela dagen har hon varit en riktig solstålle, hon går runt och sjunger och kollar själv in bloggen i mellanåt o kollar in om något känt namn har hört av sig. Det finns inga ord att beskriva att även Moa har insett att det var väldigt positivt besked i går, men hon frågar ändå VARFÖR inte tumören är borta, hon vet betydligt mer än vad vi tror, hon är en stjärna långt ut i fingerspetsarna. Hon somnade som vanligt inte förrän vid 21 när det är tid för brossan att lägga sig.

317238-251

24 April, Tors, Vill tacka för alla kommentarer, har Moa i min famn och läser kommentarerna för henne, mina tårar trillar och läppen hoppar, det känns som om mina känslor kommer fram idag, har inte själv förstått vad detta samtalet egentiligen betyder vilken lättnad.
Mina tankar innan beskedet igår var mer eller mindre svart, jag såg bara svart och ett slut på denna kamp.
Trodde inte vi skulle få åka till Paris, och därför har vi inte ordnat med passen!
Att Moa inte skulle börja skolan, att inte få uppleva hennes första Klassfoto, inga skollov och inga sommarlov.
Vad gör vi med hennes rum, vilken färg på kistan, blommorna, ja ni tycker väl det är konstigt att jag skriver detta men så är det faktiskt, vi kommer aldrig att ge upp hennes kamp inte så länge hon själv har denna instinkten som hon har, hon är vårt allt.
Som ja sagt tidigare så kan vi inte skriva allt på bloggen, men efter beskedet förra veckan, innan röntgenbilderna var HELT kollade så var det inget roligt besked, att cancern skulle ha spridit sig och tyvärr kan hon inte få mer behandlingar, efterbehandlingen skulle inte igång, MEN idag är det tvärtom. Vi är så glada att ingen kan förstå, knappt vi själva. Idag kommer mina glädjetårar och ingenting annat, Moa frågade mig precis varför ja gråter, glädjetårar sa ja, ja ha sa Moa och torkade mina tårar.

317238-252
Glädjen är stor även för världens bästa Moa (från farmor)

23 April, Onsd, Vill säga att ALLA NI som hållt tummarna för oss idag, släpp loss tummen och sätt den rakt upp i luften för så är det idag. Först vill ja börja med att CT röntgen gick jättebra, hon blev ledsen precis innan vi la ner henne på britsen men det gick över ganska fort, då hon insåg att det gjorde mer "ont" att ta stick i fingret än vara på CT-röntgen. Farmor, Mormor & Morfar kom ner för att hämta Moa, vi ville inte att hon skulle vara med idag på samtalet, så vi åt middag innan dom körde hem. Samtalet skulle vara kl 13 men blev framflyttat till 15, magen blev mer och mer orolig, nerverna i kroppen höll på att ta över min kropp. Vi var sju man i samtalsrummet, vi satt som några frågetecken från början innan nervösiteten börja släppa, den gick munnen på mig igen som vanligt.......
Ja, va ska ja säga, från att fått svar på att inte kunna operera Moa så ska detta gå idag, runt övre kotan saknas en benbit som strålningen tagit sönder, doktorerna är säkra på att det är strålningen som gör det och att inte tumören ätit upp kotan, detta kan man leva med.
Efter tumörkonferansen igår, så sägs det även att tumören INTE har växt, utan det dom ser vid C1 (översta halskotan) är ärrvävnader från strålningen, det kan finnas kvar hela livet.
Vi vet inte om tumören lever eller inte, men doktorerna är väldigt glada över att Moa fortfarnade inte har metastaser i sina lungor, det betyder mycket på att den "eventuellt" är död. Vi ska om 2 månader igen både MR röntga henne och göra samma CT röntgen som gjordes idag för att kolla hur det ser ut då. Ser tumören ut som idag så ska det även göras en ny biopsi och se om den lever eller inte.
Neurokirurgen sa även att han inte vill gå in och steloperera Moa innan han gjort en Vanlig operation på henne, för stelopererar han henne innan så finns risken att han inte kommer åt tumören så därför avvaktar vi. 
Det positiva är också att efterbehandlingen startar kanske redan på fredag, då bär det till Lund igen för att hämta hem medicinerna, och den körningen gör vi med glädje. Efter CT idag såg även doktorerna att Moa är stabil i sin nacke men har stora problem med sin stelhet, och det kommer hon nog att ha resten av sitt liv, men va fan gör det, vi har henne iallafall i liv.
Vi är så glada idag så just nu firar Johan och jag med en pilsner, den gick ner väldigt snabbt och den är mycket godare idag än den någonsin varit.
Vi berättade för våra barn när vi kom hem hur bra detta mötet var idag och både Moa & Oliver blev överlyckliga, så nästa veckan åker vi och tar passfoto så vi kan följa med till Disneyland i juni.

Kommentarer
Postat av: Jenny nalle leverantören

Tårarna trillar ner för min kind medan jag läser dagens inlägg. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för er skull... Hoppas få träffa er igen ni e ju bara så goa... Kramar till er speciellt till Moa. Kram jenny

2008-04-23 @ 21:57:40
Postat av: Anette

GRATTIS GRATTIS Vilka underbara nyheter!
Kan förstå att pilsnern smakade det är ni verkligen värda.
Många kramar Anette

2008-04-23 @ 21:59:58
URL: http://nenne68.blogg.se
Postat av: Jessica M

Vilka goda nyheter!!!!En stark tjej eran Moa...och ni andra tre också. Kramar från fam Marken och Lindh

2008-04-23 @ 22:09:34
Postat av: Anonym

Jag sträcker båda tummarna upp till taket och vill omfamna hela familjen i en stor hoppkram.

Det här var underbart att läsa!!

2008-04-23 @ 22:13:37
URL: http://bess.se
Postat av: Agneta P

Kämpa, kämpa, kämpa!
Så skönt att det var positivt idag!
Kram,
Agneta på Kulltorp

2008-04-23 @ 22:30:09
Postat av: Agneta P

Kämpa, kämpa, kämpa!
Så skönt att det var positivt idag!
Kram,
Agneta på Kulltorp

2008-04-23 @ 22:30:43
Postat av: Agneta P

Kämpa, kämpa, kämpa!
Så skönt att det var positivt idag!
Kram,
Agneta på Kulltorp

2008-04-23 @ 22:30:59
Postat av: Bloggläsare MP

Vilken glädje, kan förstå att "biran" satt fint.
Stor bamsekram till er alla fyra/MP

2008-04-23 @ 22:33:04
Postat av: Johanna

YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!

Underbara nyheter, så glad jag är för er skull! Detta behövdes verkligen. Vad härligt att kunna se lite längre fram, få åka till Disneyland, få slappna av och må bra.

Åhhh så glad jag är ;-) Fira ordentligt nu, krama varandra och ha en fortsatt underbar vecka!!!

KRAM JOHANNA

2008-04-23 @ 22:34:25
URL: http://grynisen.bloggagratis.se
Postat av: Sofi

Jag blev så himla glad över inlägget idag.... Det händer saker. är så himla glad för er skull o Moas. men Moa är en tapper tjej som är väldigt envis och duktig. väldigt sött
me.... kramar om er alla!
Kram en glad trelleborgare, jag då!!

2008-04-23 @ 22:36:06
Postat av: Ia

Hej Moa!
Vad härligt att doktorerna hade så bra saker att berätta, du är allt en liten kämpe du!!!!
Jag förstår att du har en jättefin familj och oxå mormor o morfar, farfar o farmor hjälper dig jättemycket.
Nu är det väl skönt när våren kommit?
Har du plockat av dig vinterkläderna nu?
Puss o kram

2008-04-23 @ 22:42:53
Postat av: Madde

Hej hej!

Har varit en anonym läsare här en tid. Men nu måste jag bara kommentera.. Gud vad skönt! Stort grattis.
Vilken lättnad det var att komma till bloggen idag.. Ha det gott
Mvh madde

2008-04-23 @ 23:15:17
Postat av: Cajsa

Hejsan!
Grattis till beskedet, blev så glad när jag läste vad som hänt idag, tårarna trillar av glädje för er skull. Äntligen lite positiva besked, kul och kunna följa med till Disneyland oxå. Längtar i massor av att träffa er vill bara krama om lilla Moa(er andra oxå)förstås. Sköt om er nu så hörs vi vidare många kramar Boråsarn.

2008-04-24 @ 03:46:23
Postat av: krister pappa till trinity

fy fan vilka härliga nyheter. ursäkta språket men ha tårar i ögonen o rysningar längst ryggraden..
krama om gosingen från oss..
kram

2008-04-24 @ 05:17:34
URL: http://theloveoftrinity.blogg.se
Postat av: Marie

Oj vilken lättnad jag känner idag. Vilket härligt inlägg, detta positiva besked var hela familjen värd, som ni har kämpat allihop.
Massor med GRATTIS kramar till er alla!

/Marie

2008-04-24 @ 06:51:17
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Wow!! Vad kul att läsa så goda nyheter! Då släpper jag tummarna nu då, har nästan kramp i dem men det var det värt! *L*
Tjohoo!! Nu du Moa efter behandling OCH Disneyland gud vad glad jag är för er skull!
Glädjekramar till er alla
Jessica

2008-04-24 @ 07:00:04
URL: http://ryan95.blogg.se
Postat av: SSK-Stud

Har följt Moas blogg länge! Och vill bara säga vilket härligt besked! Önskar er allt gott!

2008-04-24 @ 07:00:11
Postat av: Lennart

Äntligen har jag blivit färdig att skriva här! Vicken härlig läsning så här på morronkulan! Önskar Er allt gott i fortsättningen!!
Bamsekramar till hela familjen!!

2008-04-24 @ 07:08:53
URL: http://asterix661.spaces.live.com/
Postat av: Petra

Tårarna trillar... GRATTIS!!! Vad underbart att läsa bloggen idag!! Jag var nog här inne hundra gånger igår och hade er i tankarna oavbrutet...

Släpper tummarna och låter de flyga upp i taket!! Njut nu av härliga besked och härligt väder!!

Tusen och åter tusen kramar från mig till Er!!

Petra Malmberg med familj

2008-04-24 @ 07:13:37
Postat av: Åsa i Malmö

Åh, jag gråter! Tårar trillar faktiskt ner från min kind och jag är såååååå glaaaaaaad för er skull! Vilket oväntat och vilket härligt besked!
Stort grattis och fira riktigt mycket nu!
Varma kramar och tankar till er!

2008-04-24 @ 07:16:20
Postat av: Ina

Helt underbart! Finns inga ord.....

2008-04-24 @ 07:38:50
Postat av: Eva L med Emelie

Jippiii!!!!!
Jag ryser. Sååååååå roligt och glädjande. Samtidigt så helt olika besked mot tidigare så man blir ju helt "konfis". Hörni - doppa en Jäger i nästa öl. Låt Moa skåla i Champisläsk.
Nu j---ar ska den dumma cancern bort en gång för alla.
Kram kram kram kram kram Eva

2008-04-24 @ 07:45:20
Postat av: Anonym

Jaaaa! SÅ roligt att få detta positiva besked! Känner er inte men följt med här ett tag, lidit så med er i alla kval. Nu lipar jag en skvätt av lättnad o glädje för Moas o er skull! SÅ UNDERBART! Tänk att ni kan få följa med till Paris också, det behöver/förtjänar ni verkligen!
Allt gott!
Anki i Höganäs

2008-04-24 @ 08:15:32
Postat av: Petra i Åhus

Jag har följt er sen i somras, det har blivit som en drog.... måste kolla varje dag. Men jag har aldrig skrivit något så det är väl på tiden nu.
Vilken härlig dag för er! Ibland är det bra att ha munnen med sig, eller hur Jenny!?
Idag lyfter jag tummarna uppåt, men sen fortsätter jag knyta handen så att allt får ett lyckligt slut!
Moa, du är verkligen en kämpe som klarar allt med bravur....verkligen beundransvärt. Jag har själv en dotter som påminner om dig. Hon gillar också rosa och prinsessor.
Varma kramar från Åhus.

2008-04-24 @ 08:26:33
Postat av: Karolina

Jag blir så glad att ögonen tårar när jag sitter här på jobbet. Har i flera månader följt er kamp och varje morgon går jag in och läser hur det är med Moa. Och idag blev jag så glad!! Kämpa på och glöm inte att vi är många kända och okända som tänker på er.

2008-04-24 @ 08:29:54
Postat av: Petra (från Felicias förskola)

Åh vad roligt att läsa goda nyheter. Var rädda om varandra och ha några riktigt härliga dagar på Disneyland. Där e alldeles fantastiskt!
Kramar till er alla

2008-04-24 @ 08:34:19
Postat av: P & K

Underbar läsning!
Ha en riktigt bra dag i det fina vårvädret Moa!

(Jag förstår att pilsnern inte kunde smaka bättre än just denna dag Jenny....)

2008-04-24 @ 08:36:48
Postat av: Monica

Läser er blogg varje dag men har aldrig skrivit något förrän idag.Vilka underbara nyheter!Ett stort grattis till hela familjen.Njut tillsammans i det underbara vårvädret!
Till dig Moa vill jag säga att du är en jättesöt liten flicka som lyser av livsglädje på alla foton!
Och vilken kämpe du är!!!!

2008-04-24 @ 08:50:42
Postat av: Bloggläsare

GLÄDJETJUT!!!! Vad härligt att läsa detta. Är även jag mamma till ett cancersjukt barn.

2008-04-24 @ 08:50:57
Postat av: Gunilla

Tårana trillar även på mig.underbar läsning.Blir så himla glad för er och denna söta goa Moa skull.Ni är helt fantastiska som orka dela med er av både goda och dåliga nyheter till kända och okända människor.Moa och självklart ni åxå har satt spår i mitt hjärta,ni är helt fantastiska.Massor av soliga kramar till er,Moa du får en jätte jätte bamse kram...KRAM...

2008-04-24 @ 08:53:30
Postat av: Madde

ÅHHH vilka härliga nyheter!!!!! Nu skinner solen lite extra här tycker jag mig se :)!!!!!
Alla lycka & gläjde till er alla!!!!
Kram

2008-04-24 @ 09:11:21
Postat av: inger med alla djuren

Hej Moa och ÖVRIGA I FAMILJEN Henriksson.Vilken underbar läsning,håller tummarna för er.tack så mycket Moa för att jag fick träffa dig i måndags, har du målat mer.Du är så gooooo Moa.Ha en fortsatt skön dag och njut av solstrålarna. Bamsekramar från Inger.

2008-04-24 @ 09:29:26
Postat av: Ida Ståhl

Wiiiie, jisses vad glad jag blir för er skull :)
Det var så skönt att höra de goda nyheterna, hoppas ni njuter och dricker många goda öl ;)
Kraam Ida

2008-04-24 @ 09:56:09
Postat av: Helen

I kväll efter jobb ska jag ta ett glas vin och skåla för Moa och för er, TÄNKER PÅ ER vill att ni ska veta det.
Moa du är bäst i hela världen
kram Helen i Lomma

2008-04-24 @ 10:20:03
Postat av: Marie Nilsson

Vilket underbart besked!

Tårarna trillar på mej också ska ni tro. En bamsekram från mej

2008-04-24 @ 10:46:51
Postat av: Mariia

Underbart!! Härligt, du är en duktig kämpe du Moa! Och dina föräldrar med så klart. Kramar till er!

2008-04-24 @ 10:49:15
Postat av: Maria, okänd bloggläsare

Underbart - från mörker till ljus!

2008-04-24 @ 11:07:41
Postat av: Sofia Sommer

Gud va roligt att höra.
Har precis lärt mig hur man ska kommentera. Brukar läsa om dig nästan varje dag.
Tänker på dig och hoppas att allt går vägen.

Många Kramar till er alla från Fam.Sommer.

2008-04-24 @ 11:10:03
Postat av: Patrik & Kristina

Vilka fina saker du har fått av farmor!
Den kudden passar perfekt till en liten prinsessa som du..

2008-04-24 @ 11:41:06
Postat av: Helen

OLIVER, en bamse kram till dig också såklart...
kram till dig från mig
// Helen i Lomma

2008-04-24 @ 11:49:42
Postat av: Anna-Greta & Bengt Holmberg

Hej på Er alla fyra!!!!!
Nu kan vi INTE avhålla oss längre från att skriva.
Tårarna strilar med jämn ström nerför kinderna (glädjetårar givetvis)ETT STORT GRATTIS TILL ER ALLA FYRA SAMT FARMOR OCH FARFAR som vi bor mitt emot. Vi har följ Er kamp genom bloggen och nu hoppas vi på att allt har vänt till det POSITIVA.
Kämpa vidare HJÄRTLIGA LYCKÖNSKNINGAR från oss på Björkvägen 19.Hoppas Ni får en go´tur till Paris.

2008-04-24 @ 13:01:24
Postat av: Rosa

Underbart, blev jätteglad när jag läste idag.Moa är en riktig stor kämpe och har hon klarat av allt hon gått igenom fram till idag,så fixar hon resten med.Viljan kan göra underverk. Önskar hela familjen lycka till med resan till Disneyland, det kan ni behöva.
Tusen kramar Rosa

2008-04-24 @ 13:02:40
Postat av: Moa

YES YES YESSSSSSSSS FAN VAD UNDERBART!!!!!!!!!
lite stelhet i nacken kan du säkert leva med, moa, så stark som du är!
härligt med disneylandresan ni har framför er nu också! tur att ni fick detta svaret mer än en månad innan disneyland iallafall, pass tar ju bara en vecka att fixa :)

KRAM
Moa

2008-04-24 @ 13:15:29
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Carina (Jespers mamma)

Äntligen något positivt......
Vi gläds med er.
Ses i Paris.
Mvh
Carina, Mats , Jesper o Linnea

2008-04-24 @ 13:50:34
Postat av: Therése

GRATTIS! Härliga Moa - så glad jag är för din skull just nu. Glädjetårar rinner ner för mina kinder. :-) Jag har aldrig träffat dig eller dina föräldrar men ni finns alltid i mina tankar. Håller nu alla tummar och tår för att ni bara får positiva besked framöver. Härligt att ni nu kan "koppla av" och genomföra resan till Paris!

Jag är väldigt glad för er skull!

Kramar i massor!

:-)

2008-04-24 @ 13:53:02
Postat av: Tessan

Moa, du är en alldeles speciellt liten flicka som inte är av denna värld. Du är så duktig och tapper!

2008-04-24 @ 13:55:42
Postat av: Jessica (dagis/skolfröken)

Hej! Har precis tagit en fika med faster Camilla(grannen) och då kom vårt samtal in på Er.
Vilket underbart besked. Vad skön att det äntligen kommer lite positiva besked, det behöver ni.
Njut nu och bara ha det gött i solen.
Ser verkligen framemot att träffa Moa på skolan/Fridids framöver (om jag nu är kvar i Hanaskog efter sommaren??)
Skickar en solskenskram till hela familjen.
Kramizz Jessica.B

2008-04-24 @ 14:06:29
Postat av: Danijela

GRATIS söta MOA du är bäst!!!!
Jag är så glad och gråter igen idag när jag läser allt du har skrivit. Jag följer Er hela tiden och håller tummarna hela tiden för lilla söta Moa som visade oss hur stark och duktig hon är. Puss och kram till dig lilla starka Moa, du är i mina tankar varje dag och jag är så glad när jag kan se nya bilder på din sida. Jag försökte lämna kommentar igår men det gick inte. Jag måste bara sa att jag hade samma tankar som du när min dotter blev inlagd på sjukhuset och lång tid efter, jag drömde hennes begravning hela tiden och många tittade på mig konstigt när jag vågade berätta det.
Men nu ska vi leva livet utan svarta tankar!!!
Kram till Er

2008-04-24 @ 14:15:16
URL: http://www.danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Stina i Umeå

Hej!

Blir alldeles varm och rörd när jag läser de goda nyheter ni har fått!!! så makalöst underbart!!!! Efter allt ni gått igenom, ni är så tappra - fan vad jag blir glad!! Moa - du är bäst!! Du är såå söt och fin och cool ;) Nu jädrar ger ni tumören en fet smäll och kickar den ut från detta universum!! Kämpa på, var rädda om er, tänker på er varje dag - fast vi inte känner varandra!

Kramar från ett äntligen vårigt Norrland!

2008-04-24 @ 15:42:32
Postat av: Malin

UNDERBART med positiva besked efter alla tråkiga ni behövt! Finns Så många som bryr sig och håller Er i sina tankar!!

2008-04-24 @ 15:53:13
Postat av: Ingrid

Åh vad kul att ni fick positiva besked! Jag blir jätteglad, tittar ofta in på bloggen. Kämpa på nu, heja heja Moa! Ingrid

2008-04-24 @ 16:01:41
Postat av: Åsa

YES YES YES FAN vad gött=) Nu kan man gå runt med ett leende på läpparna igen. Tur att du slog näven i bordet å krävde att det skulle hända ngt=)Ser fram emot många "MOA" glassar i sommar=)
Bamse kramar från Åsa

2008-04-24 @ 17:15:28
URL: http://wilmaoasa.zoomin.se
Postat av: Marie

Tårarna bara sprutar o det är glädjetårar...våra barn är ju det absolut det finaste vi har!!! Skänker er massor av kramar...Heja Moa!!!

2008-04-24 @ 18:15:45
Postat av: Jessica

Så otroligt glada för er skull!!!

2008-04-24 @ 18:27:13
URL: http://jessicanilsson175.blogg.se
Postat av: A

Hej Moa och familjen!
Har länge läst din blogg utan att kommentera, är själv mitt i ett sjukförlopp jag inte vet hur det slutar. Men jag blir SÅ glad att läsa det sista om dig - världens kramar och alla underbara tankar går till dig och familjen! Det är självklart att du kommer fixa precis allt - en sånt söt tjej som du!

2008-04-24 @ 19:19:58
Postat av: Sofi

Vilka fantastiska myheter!!! Helt underbart! Ha en riktigt, riktigt go´ resa till Disneyland nu!!!

2008-04-24 @ 19:43:38
Postat av: Annika

Tummen upp!! =) Åh vilken lättnad att läsa detta inlägg.. jag kan inte annat är gratulera! Hoppas allt går vägen nu! Kram

2008-04-24 @ 19:45:13
URL: http://www.annikamolander.blogg,se
Postat av: Eva med Emelie

Hej!
Jag förstår era oroliga tankar fullt ut. När Emelie fick sitt återfall hade jag exakt samma tankar. Idag är hon en av få som klarat ett återfall och hon går i skolan. Nu i veckan fick vi glada besked att hon fixat även den senaste kontrollen. Frisk nu i 2 år och 4 månader!
DET KAN GÅ!
Kämpa-kramar från Eva

2008-04-24 @ 21:02:17
Postat av: TINDRA

F-n vilken glädje, blir alldeles tårögd av detta glädjebesked. Fick så ont imagen och har mått så jäkla dåligt sen jag var och hämtade Tindra häromdagen hos er. Förstod att det inte var läge till att prata när du satt i telefon. Typiskt att inte Tindra var hemma idag när Moa ringde, hon var i skogen med dagis, men ring gärna igen när du vill leka. Jag ska ta ett glas vin och skåla och tänka på er.
Tycker ändå att ni ska starta något där man kan sätta in pengar till Moa, för era resor är ändå inte slut på långa vägar, så det kan alltid vara hjälp till något.
Kämpa på Moa så ska du se att allt ordnar sig.
Många STORA KRAMISAR från oss alla till er ALLA.

2008-04-24 @ 21:32:39
URL: http://moahenriksson.blogg.se
Postat av: Emma med mamma Malin

Åh vilka underbara nyheter för er! Vi är så glada för er skull trots vi inte känner er, fast det känns ändå som vi gör det när vi följer er blogg.
Fortsätt kämpa och se framåt. Kram

2008-04-24 @ 21:57:56
Postat av: Petra

Underbar läsning idag. Kom en och annan tår. Fantastiskt att ni orkar dela med er av allt, både det negativa och det positiva. Moa du är för go på dina bilder.

Kram på er alla från Petra (Hugo och Olivias mamma)

2008-04-24 @ 22:27:24
Postat av: Elisabet Roslund

Ohhh, Moa, så glad jag blir också. Det låter som om du kan börja planera din sommar med sol, bad och en massa kul saker. Så skönt för hela familjen att få dessa glädjebesked. Det är tur för alla att du är deras solstråle. Du värmer upp tillvaron, Moa.
Ha det superbra
Kram/Elisabet

2008-04-24 @ 22:29:36
Postat av: Helen

Åhh, vad jag blir glad när jag läser detta, annat var det tidigare i veckan...Jag håller tummarna och skickar varma kramar till er, hela familjen, från Helen i M

2008-04-24 @ 23:17:35
Postat av: Danijela

Mina tankar är hos Er hela tiden.
God natt till Er

2008-04-24 @ 23:31:15
URL: http://www.danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Carina (grannen)

Skönt att Moa äter så bra nu! Förstår inte var hon får plats med allt! Hon va ju här inne idag o hämta en korv me bröd, hon är ju för go!Nu får vi snart ha yatzyturnering igen, fast jag bara förlorar hela tiden. Kram till er allihopa!

2008-04-25 @ 01:04:04
Postat av: Jenny

Hej
jag är en helt vanlig mamma med två barn en flicka på 13 och en son på 7. Vi följer er sida fast vi inte har en aning om vem ni är men vi fastnade för er underbara flicka som verkligen har glimten i ögat. Alla vi har mått bättre sedan ert positiva besked. Vi önskar er allt gott och MOA du är fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-04-25 @ 08:23:16
Postat av: Gunilla

Kortet säger allt.Du är verkligen en prinsessa Moa.
Världens sötaste och modigaste prinsessa.Bamsekram till goa Moa.

2008-04-25 @ 08:51:44
Postat av: Helen

Moa, allas vår Moa du är en glädjespridare och på varje foto vi får se på dig lyser dina ögon så fina, och du är alltid så glad, vilken härlig tjej du är...

Jag tänkte berätta för dig att jag har två barn en flicka som är 3 år hon gillar rosa och lila som du, gärna "Hallo Kitty" (går hos en dagmamma) och en pojke som älskar att spela fotboll och leka, han är 9 år och ska börja 4:an till hösten, jag är 38 år och min man lika gammal, vi bor som du vet i Lomma som ligger jätte nära Lund där du får vara ibland,
Lomma ligger precis vid havet och om sommrarna kan man bada här, kallt ibland!!!

Ha det så bra Moa och hälsa Oliver och Kellie
super många kramar Helen i Lomma

2008-04-25 @ 09:03:53
Postat av: Helena och Pelle

Hej Familjen!
Har inte kunnat kommentera förrän nu (dataklödd)!
Men vi har alla hoppat av glädje över det braiga beskedet: Nu kan det bara gå framåt. /Kramar Fam Nilsson/Nordin

2008-04-25 @ 09:23:24
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Hej Moa!
Vad duktig du är som äter så bra själv nu och visst är det skönt att slippa släpa runt på madaväskan?!
Hoppas det gick bra i Lund idag!
Många kramar till dig Moa och till brorsan som är en sån super brorsa!
Kram från Jessica

2008-04-25 @ 09:51:51
URL: http://ryan95.blogg.se
Postat av: Linda (okänd läsare)

Helt underbart att läsa attd et går så bra för dig nu Moa! Wow vad du imponerar på mig! Vilken tjej!
Som vanligt härliga bilder på dig. :-)

2008-04-25 @ 09:59:09
Postat av: Katja

Härliga nyheter Moa!! Underbart, du verkar vara en så härlig och positiv tjej! Kul att du fått tillbaka lite matlust, passa nu på att äta allt du tycker mycket om ;) Kram på dig härliga Moa!!

/Katja

2008-04-25 @ 11:43:07
URL: http://www.vindros.se
Postat av: Moa

Det blir ju bara bättre och bättre i matväg, vad grym du är Moa!!! Måste varit härligt att slippa matväskan ibland :)
KRAM
Moa

2008-04-25 @ 16:14:48
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: anna

Läste om Moa i kristianstadsbladet på nätet, klickade in hit till er blogg och upptäckte att jag kände igen storebror. För en herrans massa år sen... typ 6-7 måste det vara, så arbetade jag på den förskolan som Oliver inskolades på i Hanaskog. Om jag inte minns fel så var du gravid med Moa under tiden jag arbetade där. Stor kram från anna

2008-04-25 @ 16:23:07
URL: http://anapanasiti.blogg.se
Postat av: cecilia

Åhhh..lilla söta Moa...kämpetös där*ler*, är jätte glad för att ni fått fina besked,,,kram på er
cecilia

2008-04-25 @ 17:09:26
Postat av: Gudrun

Ett stort GRATTIS ! VILKEN LYCKA !
Har följt Moa och er på bloggen. Minns du Jenny när jag förra våren träffade dig hos farmor och jag sa till dig dig: än kan det ske mirakel. Just då såg det inte så ljust ut men NU har det hänt.
Både Kurt och jag gläds
med erav hela vårt hjärta.
Kram från Gudrun o Kurt Påreskog

2008-04-25 @ 18:22:10
Postat av: Pia

Världens bästa Moa!
Du är såååååå duktig!
Och väldigt söt oxå.
Många kramizar Pia

2008-04-25 @ 19:54:38
Postat av: Bloggläsare MP

Du starka, du söta, du tuffa, du kämpiga, du unika och GOA MOA...du är ju för himla bra, just det, du är ju jättebästa MOA. Skönt att du äter lite nu så att du kan bli fri från "madaväskan". Hoppas både du och din jättebästa storebror, och så klart jättebästa mamma o jättebästa pappa får en solig o fin helg. Kram/ MP

2008-04-25 @ 23:12:29
Postat av: Maria i Vagnhärad

Jippie vad glad jag blir. Cancern har inte lyckats med Moa. Lilla söte Moa får åka till Paris.

Grattis vad skönt med goda nyheter.

2008-04-26 @ 07:00:11
Postat av: Kajsa

F*n vad glad jag är att jag har en kusin med lite j*vla anamma. Tror mycket på att man vågar säga till inom sjukvården idag och inte bara accepterar läget. NI ÄR BÄST! Moa du är en kämpe

Kram från Mammas kusin Kajsa och resten av familjen hälsar. Hoppas vi ses på Theos födelsedag

2008-04-26 @ 08:56:40
Postat av: Idan

Vilka underbar besked.

2008-04-26 @ 09:43:28
Postat av: Moa

Hej,
vad skönt att gårdagen gick bra, jobbigt att illamåendet är tillbaka igen bara, vore ju så skönt om Moa fick slippa det! Det blir ju svårare att äta vanlig mat då...
Kram
Moa

2008-04-26 @ 12:09:54
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Bertil o Karin

GRATTIS GRATTIS
Så skönt för er att ni nu börjar få positiva besked. Det måste vara ljuvligt. Önskar av hela vårt hjärta att det nu har vänt och bara blir mer och mer positiva besked. Grattis Moa-kämpen och grattis hela familjen.
Kram Karin och Bertil, Härlöv

2008-04-26 @ 14:43:12
Postat av: Ia

Hallå prinsessan Moa!
I dag har vi varit hundvakter till världens sötaste Laban! Labbe är en Golden med lång lockig päls, hur söt som helst.
Han är vår son Andreas hund och han är jättego med småbarn, för i hans flock finns oxå två smågrabbar på 1 och 2 år....:)))
Hoppas du mår bättre nu från illamåendet....att må illa är INTE roligt! Vårt barnbarn Anton har nyss haft magsjuka och han kräktes ca 30 ggr på ett dygn.
Så han förstår hur du har det.....
Ha nu ett fin kväll tjejen....kramar Ia

2008-04-26 @ 18:53:35
Postat av: Helen

Moa! Jag beundrar dej så...du är så duktig med alla dina mediciner verkar det som...fortsätt med det så blir du bra, ska du se!! Och tänk vad ni har framför er..åka till Disney, bara så kul för er!! Kämpa på, hälsa till din fine storebror och dina fina föräldrar, kram från en bloggläsare, som läser din sida varje dag och håller tummarna

2008-04-26 @ 21:51:10
Postat av: Louise

Har inte haft tillgång till dator på några dagar nu...men oj vad glad jag blir över att läsa de senaste uppdateringarna...Du är en kämpe Moa...ja hela familjen är kämpar...Hoppas ni får en underbar resa till Disneyland längre fram..det är ni värda :)

Kram Louise

2008-04-27 @ 07:32:47
Postat av: Jossi

Kämpa på!
Håller tummarna för dej Moa o tänker på er.

2008-04-27 @ 20:41:44
Postat av: Anonym

Vill bara säga att vi varken firar med champange eller öl, behövs ej för vi befinner oss i ett rus ändå, det kallas LYCKORUS.

2008-04-28 @ 01:19:04
Postat av: Madde

Hejsan!
Blir så ledsen att höra att de finns såna människor!!!! Ni ska inte behöva förklara er!!!! De finns alltid avundsjuka människor, men jag tror inte att någon skulle vilja byta med er & hamna i den värsta av värsta mardrömmar! Fortsätt & kämpa precis som ni gjort hittills. Har följt er blogg i ca 6 mån nu & när man läser era inlägg så vet man till 100% att ni gör allt för era barn!!!! Ni får fokusera på dom människorna som vill er väl & "skita" i dom som bara pratar skit, vet att de är lättare sagt än gjort.
Många kramar.

2008-04-28 @ 08:35:55
Postat av: Josefin

Hej på er!
Jag förstår inte hur vuxna människor inte kan tänka längre än vad näsan räcker på dom. Även om er familj lever med en sjukdom kring er så är livet runtom ändå som det skulle vara, hus som behövs fixas och andra grejer. Men vad är de för människor att ödsla sin energi på, ni har så mycket roligt att se fram emot! Att åka iväg till Paris är ju något verkligt stort, det är en stad fylld av värme och hopp. Ni kommer ha så hemskt trevligt!

Kram på dig Moa med familj!

2008-04-28 @ 08:54:58
URL: http://josefliinplersson.blogg.se
Postat av: Anki H

Jisses....... tårarna trillar på mina kinder. Finns det verkligen (i lilla Hanaskog....) människor som är så korkade?! Dom skulle prova en halv dag att kämpa som ni gör, tror det skulle räcka för att dom skulle förstå.
Försök att bortse från dessa människor, dom mår nog sämst själva. Ni behöver er energi till familjen/Moa, försök att inte lägga det på dom som säger/gör så här. Men vis av erfarenhet, vet jag att det är inte lätt.
Många kramar från okänd bloggläsare från Höganäs

2008-04-28 @ 09:14:38
Postat av: Petra

Godmorgon Moa!
Idag har jag haft en alldeles underbar promenad i skogen på morgonen, träffade din söta lilla hund Kelly och din trevliga granne Carina, så vi slog följe på skogsrundan. Vilken fin liten hund du har, och busig, hoppas mamma blev glad när hon kom hem efter alla hennes dop i de små bäckarna.
Jenny - slösa inte din energi på skitsnack, ni har väl rätt att fixa med ert hus precis som alla andra.
Kram på er - Petra (Hugo och Olivias mmama)

2008-04-28 @ 09:31:09
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Blir så arg!! Denna okunnighet hos folk som inte fattar ett dyft om vad man går igenom när man har ett barn som är sjukt i cancer!! Ja nog hade man hellre haft sitt vanliga liv med jobb, hämtning/lämning av barnen osv än att gå med denna ständiga oro över sitt sjuka barn, alla sjukhus besök, inte kunna planera sin vardag osv!!
Folk pratar innan de tänker!
Nä man får slå dövörat till och skita i sånt folk helt enkelt!
Stå på er
Kramar Jessica

2008-04-28 @ 10:02:31
URL: http://ryan95.blogg.se
Postat av: Anette på din mammas jobb

Hej!
Vill först gratulera till den glada nyheten som jag har sagt tidigare så ÄR moa en riktig kämpe.
Till dagens inlägg så hade jag på känn att det fanns vissa människor som inte kan sköta sitt utan MÅSTE prata en massa skit. MEN nu är det bekräftat det finns verkligen sånna människor.Ni har nog ingen aning om vad Familjen Hennriksson går igenom.
Sköt er själv och skit i andra det har jag alltid tyckt och kommer alltid att tycka.
Ursäkta ordvalet men jag blir så förbannad på en massa skitsnack som dom inte har en aning om.
Sköt om er och krama om Moa och olli från mig Kramar från anette

2008-04-28 @ 12:17:04
Postat av: Fam Dahlström

Tänk om alla kunde sköta sitt istället för av prata skit om allt och alla. Bry er inte om vad folk säger, ni ska inte behöva förklara er om vad ni gör och hur ni har det. Hoppas ni får riktigt kul på Disneyland, det är ni alla värda, oavsett vad folk tycker och tänker. Tänker på er och läser bloggen varje dag. Kan alla bara bli riktigt friska ska vi komma och hälsa på, vill ju inte smitta moa med några baciller eller virus.
Kram från oss i Visseltofta

2008-04-28 @ 12:21:13
Postat av: Idan

USch rykten är ju det värsta. Att folk orkar lägga kraft på något sådan och ens bry sig. Gör vid ert hus och gör vad ni vill för era pengar. Det är ni väl förunnade. Kram

2008-04-28 @ 12:22:23
Postat av: Moa

Hej,
som sagt innan, idiotiska människor som måste springa runt och prata skit hela tiden och jag kan inte annat än hålla med Fam Dahlström: Tänk om alla kunde sköta sitt istället för att prata skit om allt och alla. Det gäller ju i så himla många situationer...
Kram och stå på er!

2008-04-28 @ 13:04:16
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Petra

Hej Jenny!

Ja du, vad ska man säga...?! Försök se det som så här: Folk har inget att fylla sina liv med, då väljer man att snacka skit... Det är mest deras egen förlust!! Låt inte sånt snack påverka dig/er! Ärligt talat, hur tror du egentligen de som snackar mår?? Det är lättare att snacka skit om andra än att ta tag i sitt eget liv...

Troligtvis pratar de flesta familjer här i byn om er
någon gång då och då, men min förhoppning och tro är att de flesta gör det av välmening, omtanke och oro! Försök skita i de andra, de är inte värda Er energi! Lägg den energin på familjen och de positiva personer ni har i er omgivning!!

Tusen och åter tusen kramar från mig till Er!!

Petra M med familj

2008-04-28 @ 13:49:05
Postat av: Louise

Det finns då mycket konstigt folk..vad ska man säga,
försök att strunta i dem..fast jag vet att det är svårt !

Gör det som känns bäst för Moa och Er andra,
ni är värda allt gott så som ni kämpar !

Kram Louise

2008-04-28 @ 13:54:32
Postat av: Eva från Landskrona

Hej,
blev arg när jag läste ert senaste inlägg. Ni ska verkligen INTE behöva försvara var ni lägger era pengar, oavsett om ni skulle "få" 100.000 kr att spendera på Moa så är det väl ok att ni använder lite till huset, med tanke på de pengar ni säkert "lägger" på Moa ändå...Det är så JÄVLA onödigt att folk ska lägga sig i, det gör mig väldigt förbannad.

Gör vid huset i lugn och ro, ha en trevlig semester och SKIT i vad andra har att säga.

Moa, du är fortfarande min idol!!!!

Många varma kramar från en Landskrona-mamma.

2008-04-28 @ 14:29:49
Postat av: Johanna

Men gud... finns det så bittra människor att de går och komenterar om vad era pengar går till *suckar* Idioter!!!!! Att de inte bara kan sköta sig själva, eller kanske vara en vän och stöd istället.

Självklart vill ni hellre ha en frisk Moa, med jobb, dagis och annat. Men nu är det som det är, och då ska ingen komma och tro att de vet mera *suckar*

Ni ska inte ens behöva förklara sånt här....

Usch... sånt här drar ur ens energi!!!

Stor kram på er

2008-04-28 @ 14:34:29
URL: http://grynisen.bloggagratis.se
Postat av: Cajsa

Vilka korkade människor det finns! Skönt att ni tar er råd och lust och tid till att måla så ni får nåt annat att tänka på en stund, såna människor ska man bara skita i lätt och säga men försök. Hoppas ni haft en underbar helg tillsammans i allafall krama om Moa och övriga så hörs vi kram fam Karlsson

2008-04-28 @ 14:52:08
Postat av: Gunilla

Fy vilka vidriga människor det finns att dom bara kan med att prata sådan "dynga".Men ni är i alla fall helt underbara.Kram på er alla,en extra stor bamse kram till Moa.

2008-04-28 @ 15:37:27
Postat av: maria

Hej Jenny!
Lägg inte någon energi på dessa skit människor som pratar om er. De gör detta för de är inte är tillräckligt starka själva. Lägg energin på er själva och ta inte åt er av allt skvaller. Ni gör precis som ni själva vill och ser själva vad som behöver göras på ert hus. AVUNDSJUKA!!!!! Det kan man vara utan. Det är hemskt med människor som inte ser hur mycket jobb man har när man har barn med olika sjukdomar. Hoppas att det blir super bra med ert hus och med er också.
Super goa kramar önskar fam.Sjöstedt

2008-04-28 @ 15:54:17
Postat av: Leena

Hej!

Upptäckte denna sidan när jag läste i Kristianstadsbladet på nätet om nallen. Vilken kamp ni för!

Är själv uppväxt i Hanaskog men bor inte där idag så jag ville göra ett inlägg om det ni har fått höra. Min svärfar brukar säga att "mindre vetande människor är inget att bry sig om", så strunta i dem och gör precis som ni vill. Ni har det jobbigt nog ändå.

Kämpa på och ha det så bra ni kan.

2008-04-28 @ 16:47:00
Postat av: Helen

Ja, Jenny vad ska man säga om detta!???...
Ni har mitt fulla stöd och gör det ni måste.

Tänker på er
kram Helen i Lomma

2008-04-28 @ 17:17:46
Postat av: Carina (grannen)

Heja Jenny! Det är bra att det är "go" i dig! Håller med alla andra här idag! Måla du på bara o skit i va folk tycker o tänker! Kramiz till er!!!

2008-04-28 @ 17:22:57
Postat av: inga-lill

hej på er! Nu går skam på torra land!! Hur korkade får människor lov att vara? Somliga saker händer o bla. sola o vind tar på huselände, om man vill eller ej, o att sånt behöver göras vid , fattar de flesta....., men inte alla. Att folk orkar!!!!! Undrar hur många av dessa sladderkärringar som vill byta med er Verklighet? antagligen ingen! Stå på er, ta hand om er hus bäst ni kan o har råd till men framför allt, ta hand om er själv o era barn för det är det som är meningen med livet!!!!! kram!

2008-04-28 @ 18:21:01
Postat av: Ia

Ojojoj...skit i dessa människor som bara kan hålla på med skitsnack!!!! Det säger mera om dem är om er.
Moa, idag är det jättevarmt här....jag har solat lite i bikini, har du oxå haft sommarväder???
Puss på dig Prinsessan!

2008-04-28 @ 18:30:35
Postat av: Helena

Hallå familjen! Håller med föregående talare!
Är dom intresserade så ska dom faaan taa mig prova att leva ert liv, Dom hade inte klarat det en vecka bara . Jag blir så ARG!!! /Helena

2008-04-28 @ 18:30:52
Postat av: Åsa i Malmö

Nääää, jag tror knappt att det är sant! Du ska definitivt inte behöva försvara dig och berätta för "de där" vad ni gör med era pengar! Det var det värsta jag har hört! Jag hade nästan glömt hur vissa människor beter sig. När man är inne på er blogg så är den full av fina människor som bryr sig om er! Fokusera på dem och skit i de andra!

2008-04-28 @ 18:55:51
Postat av: Hanskogsbo

Självklart ska ni göra vid huset när det behövs!!
Det gör vi väl alla, det är upp till var och en när man vill och behöver göra det, strunta i skitsnacket och lägg er energi på Moa och Oliver!!
Ha det underbart på Disneyland!
Jag tror vi är många okända bybor för er men som tänker på er ständigt!!!!

2008-04-28 @ 19:35:30
Postat av: Sussi & Ola

God kväll!
Sitter som vanligt och läser er blogg
Härom dan gick det rysningar längst med ryggraden för dom goda beskeden ni fick, och nu får man rysningar av att folk kan vara så jä.la dumma, skit i dom och gör vid ert hus,det är sådant som är nödvändigt även om man vill eller inte.
Kämpa på Moa, du är så söt!
Varma hälsningar från oss på kviingevägen.

2008-04-28 @ 19:35:39
Postat av: Carina (Jespers mamma)

Hej
Hoppas ni har det varmt. Vi tar en tur med husvagnen i helgen till Borstahusen (vid Landskrona) och där skall vi träffa Karro. Hoppas vi kan träffa er också snart.
Trist med avundsjuka människor- är det ingen som kan hjälpa er i stället. Verkar ju vara många grannar och så som följer bloggen........
Kram
Carina

2008-04-28 @ 20:08:06
Postat av: Bloggläsare MP

Håller med alla dagens bloggläsare, slösa ingen energi på dessa människor som pratar skit, antagligen förstår de inte bättre.
Kram till er alla/MP

2008-04-28 @ 20:39:15
Postat av: Jessica

Den sista idioten är tydligen inte född ännu... Ni ska absolut inte behöva försvara vad ni gör! Önskar ni kunde helrenovera hela huset, det är väl Moas hus också eller? Unna er saker om det går!! (förstår att husmålningen mest var en nödvändighet...), det mår alla bra av och strunta i sånt skitsnack. Hoppas ni får det riktigt bra på disneyland!

2008-04-28 @ 20:52:39
URL: http://jessicanilsson175.blogg.se
Postat av: Lotta

Hej Moa och familjen, jag slutar aldrig förundras över vilka märkliga människor det finns. Men en dag kanske även de kommer att märka att det inte är så lätt att vara människa som folk tror. På ren svenska, skit i dem, ni vet ju själva vad som är rätt och riktigt vilket uppenbarligen inte dessa människor vet. Det är skillnad på folk och fä....

2008-04-28 @ 21:41:03
Postat av: Patrik & Kristina

Stå på er, och försök att inte bry er om inkompetenta människors yttranden...
Jag beundrar er styrka..
Kram

2008-04-28 @ 21:55:30
Postat av: Åsa Gustafsson

YES, VAD GLADA VI BLEV NÄR VI LÄSTE DETTA NYA, PRATAT MED MONICA OXÅ (på Kapp Ahl). DETTA OM NÅGOT ÄR JU BEVIS PÅ ATT MAN ALDRIG FÅR GE UPP. NU ÄR DET JU TUMMEN UPP FÖR PARIS SOM VI VERKLIGEN UNNAR ER AV HELA VÅRT HJÄRTA.

KRAM FRÅN ÅSA o JESPER I KRISTIANSTAD

2008-04-28 @ 23:01:35
Postat av: Holmberg´s

Angående Ert inlägg den 28:e så är det tyvärr den största sjukdom som finns här på jorden AVUNDSJUKAN
var förståndiga fortsätt underhåll Ert hus så UNDERHÅLLER Ni säkert några "goa" avundsjuka personer också - Ni har det och haft en tuff tid se framåt och há det bra HELA FAMILJEN.
Hälsar vi på Björkvägen 19

2008-04-29 @ 08:19:37
Postat av: Gunilla

Hejsan föräldrarna Henriksson!
Det finns ju alltid folk som snackar och har åsikter om hur andra gör och har det. Jag kan ju känna lite att det vore ha varit bättre om de som berättat det för er istället kunde ha "kväst" till de andra som snackar skit. För det var väl inget som blev positivt av att veta konkret vad som sagts!!!Jag kanske har fel, men det känns som om man kan försöka skona de som redan ligger mot mer ont och bekymmer!
Till Moa: Åh vad roligt att åka på semester! Och till vilket ställe! Då får du byta ut dina fina prinsessdiadem mot MussePiggöron som man kan köpa där. Ha det så bra Kram Gunilla i Borås

2008-04-29 @ 09:23:06
Postat av: Eva

tror säkert att ni hade bytt moas sjukdom mot allt man kan tänka sig !! Bry er inte om alla andras prat, de förstår inte bättre !! Renovera huset med gott samvete och njut av det fina vädret och hoppas på bättring för moa !!

2008-04-29 @ 09:48:40
Postat av: Elisabet Roslund

Hej på er!
Så skönt att Moa kan komma till dagis några timmar och träffa sina kompisar. Hon är TUFF, Moa, riktigt tuff!!!!Ni är fantastiska alla ni i familjen, säjer det om igen. Det är en tuff situation att ro allt iland. Jag vet!
Kram/Elisabet

2008-04-29 @ 18:09:25
Postat av: Pia

Om ni vill ha tips ang. disneyland får ni gärna slå en pling.
Va skönt att ni ska måla om huset.Det måste vi me(innan bräderna kryper väck av sig själva he,he).Skittråkigt,men måste göras(tyvärr).
Men det är gött när det är gjort.
Ha en underbar valborg kramiz Pia m.fam.

2008-04-29 @ 21:18:41
Postat av: Ingrid N

Hej på er alla. Man blir bara (jag vet inte vad man ska säga,ngr. hemska ord)om vad folk kan prata skit. Tror inte att de vill byta med er.Mår de bra i själen?Ni behöver verkligen uppmuntras.Nu ser vi fram emot Frankrike.Det blir roligt för barnen att få uppleva. Jag vdarebrfodrade hälsningen till mitt jobb från er.Hon blev mycket glad. Du vet vem jag tänker på.Helgen med mormor var trevlig ( för vi såg knappt morfar,eftersom han var på jubileumsfest). Nu har åter en tuff period att gå till mötes.Men detta klarar Moa åter igen,bara hon slipper illamåendet.Jag har åter jobbat mycket så kommentarerna blir sällan,men mina tankar finns ständigt hos er.KÄMPA PÅ KÄMPA KÄMPA KÄMPA. Det lönar sig .Må så gott med er alla. Mvh Ingrid.

2008-04-29 @ 21:44:24
Postat av: Moa

Hej,
vad kul för Moa att vara på dagis lite, nu när hon haft så många perioder när hon inte kunnat träffa jämnåriga pga infektionskänsligheten!

Man kan ju undra vad de där "skitsnackarna" hade tänkt sig, att ni ska vänta med att fixa huset tills det fallit sönder helt?

Kram!

2008-04-29 @ 21:48:46
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Therése

Hej! Vi är nog många som delar er glädje över att Moa nu mår så pass fint att ni faktiskt kan ägna tankar åt "normala familjebestyr." Försök att inte lägga energi på struntprat - ni verkar vara alldeles underbara människor! Det räcker för mig och många andra.
:-)

2008-04-29 @ 22:08:58
Postat av: Helena

Hej Hej!

Vad skönt att höra att du Moa kämpar på så med att slippa din madaväska...
Och ni i övriga familjen, måla huset tio gånger om ni vill det. Det är INGEN annan som har med det att göra!
Skickar många styrkekramar till er!

2008-04-30 @ 10:26:21
Postat av: Malin i Bjärlöv

Hej Jenny & Johan med fam!!
Jag hoppas verkligen att dom som är så oerhört korkade och uttalar något sådant dumt skäms över sin dumhet! Förmodligen är dom inne och läser här på er sida för det verkar vara folk som har snor koll på sin omgivning, på deras ekonomi och vad dom gör för SINA pengar! Bry er inte!Det måste väl vara viktigt för Moa och ha ett så "normalt" liv som möjligt och i det livet underhåller man sitt hus! Dessutom finns det vi här i världen som faktiskt tycker det är rätt kul att vara tillsammans och måla och då skulle man faktiskt kunna se det som ett "nöje". Allt behöver ju inte ske utanför hemmet som är ROLIGT. Njut av ert hem och gör det ni anser viktigt!
Kram
Malin

2008-04-30 @ 10:41:08
Postat av: Anonym

Hej Moa och famlijen!
En liten hälsning från doktor Marie som går hemma och är mammaledig med en liten busig pojke. Jag såg dig i tidningen Moa, vad fin du var! Jag blev så glad när jag läste om beskedet från röntgen. Jag håller alla tummar och hoppas att vi ses på stranden i sommar!
Kram från dokrtor Marie (CSK)

2008-04-30 @ 14:08:57
Postat av: Helen

Hej Moa

Hoppas du får en skön valborg och härlig helg

kram på dig och hälsa din bror och mamma o pappa

// Helen i Lomma

2008-04-30 @ 16:41:37
Postat av: Anonym

Hej Moa

Hoppas du får en skön valborg och härlig helg

kram på dig och hälsa din bror och mamma o pappa

// Helen i Lomma

2008-04-30 @ 16:42:07
Postat av: Helen

oj vad gjorde jag nu för någonting???

2008-04-30 @ 16:43:24
Postat av: Carina Jönsson

Vad tråkigt att läsa att personer har synpunkter på saker och ting. Såå trött man blir, snälla ni, lägg ingen energi på dessa människor, de förtjänar det inte. Jag säger som du Jenny, ingen, absolut ingen som inte har varit drabbad av det vi har varit med ett cancersjukt barn/tonåring kan någonsin föreställa sig hur det är. Det är livets mardröm och trauma. Jag skulle gjort ALLT för att slippa denna erfarenhet. Tänk, det bästa du har i livet är allvarligt sjuk. Hur kan någon med sunt förnuft ha synpunkter på om man gör något trevligt för att förgylla det liv av helvete som man faktiskt befinner sig i. Usch, säger jag. Kämpa på och stå på er! Heja familjen Henriksson!!!

önskar er en trevlig helg, hoppas att allt är väl med er.

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2008-04-30 @ 16:46:50
Postat av: Ia

hejsan Sötnos!

idag har jag fixat kalas för mitt barnbarn Ante 10 år, för hans pappa har blivit sjuk o går med kryckor! hans mamma bor inte med em så hon kan inte hjälpa till....då får farmor rycka in..:))))

han fick många roliga presenter, cykel,kniv, tidning, pennor, kläder, psp-spel, djurböcker, planch och allt möjligt kul!

Han såg på ett kort som din mamma lagt in...och han tyckte du var jättesöt och cool....hmmmm!!!

Han gillar tjejer ser du...:))))

Gillar du killar?????

Jo, det tror jag att du gör blink

kram ia

2008-04-30 @ 23:21:21
Postat av: Lotta på "K"

Hej hela familjen Henriksson!



Kul o träffa er! Moa o Oliver, var jordgubbarna goda?? Jag blev så sugen så jag fick köpa egna jordgubbar på Maxi!



Och Moa, Oliver visade ju vad han köpt i leksaksaffären men jag fick inte se vad du köpt! Jag är ju nyfiken!



Kram på er! :o)

2008-05-01 @ 09:36:22
Postat av: Carina (grannen)

Hej Moa! Nej nu får ja börja träna på att spela yatzy så att ja inte förlorar hela tiden! Du är ju hopplös på att få yatzy varenda gång!! Vi får ta en ny omgång nu i veckan! Kram på dig lilla gumman!!!Krama Kellan från mig oxå!!!

2008-05-04 @ 21:25:33
Postat av: lina

Hon va en riktig sötnos och tycker synd om henne önskar henne ALL lycka i framtiden och hoppas det går bra för henne för hon va riktigt skärmig och söt.

2008-07-05 @ 11:05:40
Postat av: Vicky

Tack för din kommentar, ska hälsa honom från er. Hur är det med lilla Moa? Måste säga att hon är så grymt söt, håller verkligen tummarna för henne att hon övervinner denna hemska sjukdom. Lycka till åt dig moa och resten av familjen! Många kramar till er!

2008-09-05 @ 12:48:38
URL: http://vick.bloggsida.se
Postat av: matilda

har läst eran blogg nu ett bra tag...

håller tummarna att eran resa blir av.

2008-09-20 @ 10:54:32
Postat av: sari

Hoppas ni kmr väg på er resa:o)))Det är ju ett sån´t skitväder här.....Kram på er

2008-09-20 @ 12:31:10
URL: http://pontusnershed.se
Postat av: Anders (Matildas änglapappa)

Ha det bra, lycka till med proverna och hoppas ni kommer iväg.

Hälsningar från Taipei (Taiwan)

2008-09-20 @ 13:30:03
Postat av: Nalita

vilka söta bilder :) Kämpa på

2008-09-20 @ 13:45:34
URL: http://naliita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0