December





1 Dec, December har börjat med allt vad advent och julklappshandling innebär. Känner att tiden bara rinner iväg, har alltid något att hitta på, så mycket bloggande har det ju inte blivit precis. Under denna veckan som gått har vi hunnit med mycket. I torsdags hade Moas klass en show för oss föräldrar, måste säga att barnen var jätteduktiga, dom spelade, läste och spelade sketcher inför oss föräldrar, modigt gjort för att vara en förskoleklass med endast 8 elever..
Julfest var jag på i fredags har alltid så roligt och trevligt med alla inom företaget.
Lördags var vi hos farmor o farfar och åt middag, första gången i mitt långa liv som jag ätit vildsvin, det var himla gott, barnen tyckte också om det. Vi satte upp alla stjärnor i fönstren, men 2 av de var i sönder, så i söndags bar det av till Eko för att inhandla två nya..

Idag har vi varit i Lund, Moa skulle inte sövas förrän kl 15, så i förmiddags fick hon vara med mig på jobbet och hjälpa mig o Anette så vi gjorde det vi skulle. Hon kunde inte vara iskolan idag för hon fick inte äta på 6 timmar innan sövningen. Farmor var med oss idag, vi hämtade upp henne i Kristianstad sen körde vi mot Lund. Moa har idag röntgat lungorna igen, för i oktober såg dom förändringar som dom "tror" är ärrvävnader, men för att vara på säkra sidan gjordes det en röntgen till, och dessa svar får vi senare i veckan, hoppas jag. Vi träffade som vanlig ett mycket trevligt sällskap, Jessica & Ryan var också där en liten vända idag, vi han inte att snacka så mycket, Moa var nog på väg till uppvaket då och vi skulle få i oss en kopp kaffe innan. Vi kom iallafall överrens om att vi ska träffas en dag så pojkarna kan spela lite Wii, Ryan får nog hjälpa Oliver, för han är ny och Ryan har ju spelat en del. Kan tro att Johan & Henrik kan ha ganska roligt också.... Johan hade maten klar när vi kom hem, han hade tacos för det tycker Moa så mycket om, och snacka om hon var hungrig när hon kom hem.... Jodå ett helt tacosbröd fick hon ner.. Vikten idag var 18,6 och faktiskt hade hon växt till 112,4 cm bra Moa. Efter alla dessa sövningar och nålsättningar Moa gjort så var detta den första av alla som jag varit själv med Moa när nålen ska sättas, det har Alltid varit Johan innan, men idag hade hon inget annat val än att jag var den som satt bak henne, men snart sitter hon där själv och gör det, hon har ingen rädsla alls inför detta längre, en superduktig tjej helt enkelt...
Vet att ni är många inne dagligen på bloggen och ser om jag uppdaterar, ska försöka att bli bättre, men tiden är så fruktansvärd tajt, och nu när jag sitter vid datan även på jobbet så känns det rättså skönt att slippa det kvällstid, men jag ska försöka att bli bättre...

Kramar till er alla som fortfarande följer oss, ni är mycket värda..

En kram till Kjerstin på BUS idag, ja lovade att ditt namn skulle dyka upp här, Moa visade stolt upp sitt brevpapper som hon ska skriva kärleksbrev till killarna i skolan,,,, Hon sa faktiskt så....


Kommentarer
Postat av: Jessica M

Hej! Håller tummarna för att röntgensvaret är fortsatt bra kram fam Marken och Lindh

2008-12-01 @ 22:14:02
Postat av: Ann-Sofie

Hej Moa med familj!

Har ej varit inne och läst på din blogg på några veckor. Härligt att se och höra att du mår så bra. Skönt att du äter så bra, det syns att du har gått upp lite i vikt. Du är jättefin. Har du skickat önskelistan till tomten, annars är det nog snart dax att göra det.

Kram till er alla och må gott Ann-Sofie

2008-12-01 @ 22:27:06
Postat av: Anonym

Hej Moa!

Vad kul att du mår bättre och att du har börjat äta så mycket! Jag är inne på din sida lite då och då för att se hur det är med dig och jag tycker att du är en riktigt tuff och häftig tjej! Du är min idol!

Hoppas att vi ses på någon resa i framtiden. Har du inte varit på Kolmården måste du följa med nästa gång, där är jättekul! Hälsa Oliver och mamma och pappa från oss på buss-bolaget som hittar precis överallt, särskilt runt Paris!! God Jul och gott nytt år, hoppas tomten har många julklappar med sig till er! Hälsn Henrik på Kiviks Taxi.

2008-12-01 @ 22:34:55
Postat av: Helen

Söta Moa! Vilken underbar tjej du är!!Du är så söt på bilden (som på alla andra bilder, och du ser så frisk och "pillimarisk" ut, precis som man ska i den åldern...varma kramar till dej och hela din familj från Helen i M

2008-12-01 @ 22:52:10
Postat av: Åsa

Hej



Vi förstår att du inte hinner skriva lika ofta, men vi tittar in titt som tätt ändå för att se om det finns något nytt. Tänk att det är december redan. Det har gått så fort. Vi har också börjat handla julklappar så smått. Måste ju hjälpa "tomten", eller hur? Det är mycket som ska hinnas med i advent, för snart är det jul igen och det ska bli så härligt. Ha det så gott.



Hälsningar



Åsa

2008-12-02 @ 08:23:47
Postat av: Elisabet Roslund

Hej Moa!

Jag förstår att du har fullt upp med skola och kompisar. Jag tycker absolut att du ska skriva kärleksbrev till killarna. Lägg gärna i en chokladkaka i kärleksbrevet, jag lovar att killarna smälter.......Mín son Tomas fick det en gång av en söt tjej i sin klass, han blev jätteglad då.

Ha det bra Moa

En bamsekram från mig till dig/Elisabet

Hälsa dom andra i familjen

2008-12-02 @ 08:58:11
Postat av: Sofie

KUL att höra att allt verkar gå åt rätt håll. Tänker ofta på er och är inne ett par gånger i veckan för att kolla bloggen och hålla mig uppdaterad. Kram till er alla i familjen!

2008-12-02 @ 09:55:12
Postat av: Familjen Borg

Tänker på er.

Hoppas allt går bra.

2008-12-02 @ 12:21:59
Postat av: Cajsa

Underbart att livet rullar på som vanligt igen för er. Mycket pyssel och stök inför julen kan jag tro. Moa du ser strålande ut pigg och glad. Ha en riktigt bra vecka och att provsvaren kommer snart ha det gott och sköt om er så ses vi... Kram Cajsa

2008-12-02 @ 13:07:51
Postat av: Cajsa

Underbart att livet rullar på som vanligt igen för er. Mycket pyssel och stök inför julen kan jag tro. Moa du ser strålande ut pigg och glad. Ha en riktigt bra vecka och att provsvaren kommer snart ha det gott och sköt om er så ses vi... Kram Cajsa

2008-12-02 @ 13:08:27
Postat av: Therése

Även jag vill skriva några rader i er fina blogg. Jag håller båda mina tummar för att det man såg i oktober inte är någonting farligt för Moa. Hon verkar så pigg och full av liv nu och det är hon väl värd! Kramar till er alla!

2008-12-02 @ 13:40:16
Postat av: madelene

Jag håller tummarna för att röntgen visar positivt!

Moa är så stark och modig när det gäller nålen.. fy jag hade aldrig klarat av det för jag är skit rädd för nålar!

ta hand om er

2008-12-02 @ 14:16:58
Postat av: cecilia

Ja vad fin hon är er Moa, flickan med dom blå ögonen. Hoppas ni får en fin vecka och helg

kram ceclia

2008-12-02 @ 16:41:44
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Ja verkligen jättekul att träffa er igår! Ja en Wii kväll är vi med på. Får ta oss i kragen och bestämma en dag helt enkelt!

Kul att se att Moa gått upp så pass bra i vikt. Ja svårt att få tiden att räcka till att blogga nu för tiden, vet hur det är. Sen händer det inte lika mycket längre heller. Livet har återgått till den vanliga lunken igen ju.



Ha det gott så hoppas jag att vi kan ses snart!



Kram Jessica

2008-12-02 @ 17:23:50
Postat av: Erika

söt du är moa ! :)

2008-12-02 @ 17:31:59
URL: http://celsiius.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Hej!Det är ju ett friskhetstecken som heter duga att inte hinna med bloggen. Jag håller tummarna för er alla Kram gunilla

2008-12-02 @ 17:43:00
Postat av: Helen

kram till er och njut av att ha fullt upp...

kram till er alla

// Helen i Lomma

2008-12-02 @ 18:24:37
Postat av: Natalie

HejHej! Köpte idag Barncancerfondens kortask med 10 dubbla jullprt och 4 st juladresser, där 6 kr går till barncancerfonden.







Kram,Natalie.

2008-12-02 @ 20:14:42
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Moa

hej

fullt upp kan vara trevligt ibland :)

själv har jag suttit och funderat över hur det redan kan vara december, var tog oktober och november vägen?

härligt att moa har gått upp lite mer i vikt och växt lite också! hon låg ju på 110cm rätt så länge med cellgifterna om jag inte minns fel...



hoppas förstås på ett bra resultat på CT-röntgen!

kram

2008-12-02 @ 21:19:39
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Natalie

HejHej! Köpte idag ett Barncancerfondens julkortspaket!



Kram, natalie

2008-12-02 @ 21:30:41
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: pia

Hej Moa! Du är verkligen en jätteduktig tjej!

Dom killar som får kärleksbrev av dig kommer att bli väldigt glada,så söt som du är.

Många kramar från Pia,Anders,Ottilia och My

2008-12-02 @ 21:56:59
Postat av: pia

Hej Moa! Du är verkligen en jätteduktig tjej!

Dom killar som får kärleksbrev av dig kommer att bli väldigt glada,så söt som du är.

Många kramar från Pia,Anders,Ottilia och My

2008-12-02 @ 21:58:58
Postat av: peter pc carlsson

Jag har just startat en utmaning i bloggvärlden för Moa och andra barn i hennes situation. Jag hoppas att det kommer att bli många som länkar och skänker till barncancerfonden.



På min blogg har jag startat Länk till Lucia http://enbart.blogg.se/2008/december/utkast-adam.html



Tanken är att sprida ljus genom att skänka och länka. Alla som kopierar sidan ger minst 20 kr till barncancerfonden, skriver på sin egen blogg och utmanar minst två personer till.



Hoppas du antar utmaningen.



/PC

2008-12-03 @ 18:44:12
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Annika

Moa ser så rödblommig, frisk och pigg ut på de senaste bilderna, vad härligt att se! Hoppas röntgensvaren blir positiva och att det får fortsätta att gå åt rätt håll!

2008-12-04 @ 17:45:17
URL: http://annikamolander.blogg.se/
Postat av: elin

Hej !

Jätte fin blogg : )



Ha en bra kväll,



/ ELIN <3

2008-12-04 @ 17:49:05
URL: http://eliwwn.blogg.se/
Postat av: linda&pigge

Hej Moa:)

Vi här hemma håller tummarna på att "Ärrvänaden" bara är "ärrvävnad":):)

hopppas du inte tar slut på dina brevpapper för fort nu:)

massa massa december kramar Linda O Maja

2008-12-04 @ 22:33:42
URL: http://majazippert.blogg.se/
Postat av: kjerstin johansson

Vad glad jag blev för Moas teckning den sitter i receptionen, ha Er i mina tankar jätte kraaaaaaaaaaaaaaam till Er alla.

Kjerstin

2008-12-09 @ 18:57:23
URL: http://[email protected]
Postat av: Ann-Sofie

Hej Moa med familj!

Vi håller tummarna att allt skall bli bra efter denna operation och att du snabbt piggnar till. Bra att op. blev så snabbt, för sen väntar ju snart tomten på dig där hemma. Ha det bra och en GOD JUL.

Kramar till er alla från Ann-Sofie o Lars-Göran.

2008-12-15 @ 23:04:27
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Fam Håkan Lundin

Hej

Ha en fin jul och ett gott nytt år,

önskar vi!!!!

2008-12-16 @ 17:16:54
Postat av: Annika D

Hej familjen Henriksson..

Vad skönt att Moa mår bättre nu:)

Hoppas ni får en fin o god jul med värme och mys.

Många varma julkramar

2008-12-20 @ 21:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0