Camping

3 Aug, Sönd, Ja nu är vi hemma igen efter nästan två veckors camping i Åhus, måste börja med att säga att vi verkligen valt rätt veckor att campa, vi har haft ett underbart, varmt och härligt väder. Dessa dagarna har varit suveräna för oss, barnen och vi föräldrar har fått tillbaka campinglängtan, vi kommer "nog" att inskaffa en vagn igen när ekonomin tillåter, för dessa veckor har varit kanon, härliga människor och kompisar, att bara få komma tillbaka för några dagar till det vanliga sommarliv vi varit vana vid, barnen har badat, cyklat och varit med kompisar alla dagar. På kvällarna har det varit bad vid bryggan näst intill varje kväll, Moa har då inte badat men hon har ätit chokladglass istället.
Vill passa på att tacka Elisabet & Gert Agardsson, Patrik & Kristina Salomonsson som hjälpt oss att få uppleva 2 veckors campingsemester, vi kommer en dag till er på jobbet.
Jonny på Vinslövs Fritidscenter för en kanonvagn som vi fått låna, vi är en garanterad kund framöver, hoppas vi....
Ni har verkligen gjort vår sommar till en ny/gammal upplevelse.

Njut av bilderna för dom är många.......





Gubbarnas kvällsdopp




Barnen simmade ut till flotten en bit ut från bryggan

Glass i stora lass,


Langoskväll med mat och annat gott att dricka





Jögge hjälpte Moa med maten





Moa åkte med campingvärden en runda i bilen

29 Juli, Tisd, Är hemma en runda o tvättar och ser så att allting är OKEJ, fick köra hem själv för ingen annan ville lämna campinglivet. Dagarna rullar på, Moa mår bra trotts behandling, hon är lite sleten i kroppen men det är inte konstigt, full med bad o sol, sen kvällarna full rulle. Olivers födelsedag blev lyckad, han blev superglad för sina presenter, han tyckte nog att Moas present till honom var lite extra, hon hade köpt Indiana Jones lego till honom, och han blev jätteglad för det. Han fick även han ett hopehalsband, han har viljat ha det tidigare också, men vi passade på att ge honom det nu när han fyllde år. Campinglivet är helt okej, husvagnen är toppen, nästan likadan inredning som vi hade i vår egen husvagn. Har sålt endel skivor faktiskt, vet fler som vill ha, och det är bara att hojta till så löser jag detta till er.
I morron är det min dag, för då fyller jag 34 år, vi ska inte fira det något nämnvärt, hoppas mer eller mindre att ingen kommer ihåg ATT jag fyller år, men Moa är nog den som inte glömmer i första taget.
Har tyvärr inte kameran med mig hem, men lovar att det kommer in bilder när vi kommer hem. Vi har faktiskt bokat några nätter längre, får passa på när vädret är så här bra, vi har bokat tills på söndag i stället, annars skulle vi kommit hem som i morron, ungarna älskar detta med campinglivet.
Till alla våra kära bloggläsare, vi hörs igen på söndag, kommer jag till en data så ska ja uppdatera mer, annars ses vi igen på söndag, trevlig semester till er alla, vi saknar er när vi inte är hemma......

26 Juli Olvier fyller 10 år som vi givetvis ska fira i Åhus

GRATTIS VÅR ÄLSKADE SON, DU ÄR EN UNDERBAR KILLE, MED ETT STORT HJÄRTA



Olivers födelsedag

Så här glad blev Oliver för Moas present till honom








Oliver hade önskat sig ett hope halsband som han givetvis fick






Moa på väg att få på badbrallorna


Pappa hjälper Moa att fånga magneter



Oliver är ingen badkruka precis, badar i alla väder


25 Juli Fred, I Onsdags hämtade Johan vagnen på förmiddagen, det tog nog 3 timmar innan vagnen var packad, Moa var lite rastlös, hon frågade hela tiden NÄR ska vi köra, Vi kom till Åhus vid halv tre, checkade in och ställde upp vagnen, upp med förtältet, sen gav vi oss av till Kristianstad där realaseparyt skulle vara. Träffade på självaste Micke Bergström som gjort ett sådant fantastiskt jobb med denna skivan, roligt att träffa dig och barnen. Partyt var på Österäng där jag själv jobbar och där träffade jag på hyresgäster som jag kände igen. Moa skulle ha sina mediciner så vi kunde inte stanna så länge, Moa lekte med Mickes flicka Maja och hennes bror Edvin.


Packning pågår

Micke Bergström

Maja, Moa & Pauline på Pizzerian

Torsd, Barnen sov bredvid varandra i husvagen, hon har inte sovit utan mig eller Johan på hela sjukdomstiden så det kändes lite ovant men ganska skönt samtidigt. Sen var det standen som gällde, vi fick plats, men fasiken vad folk där var, Moa o Oliver tycker att detta med campinglivet är helt underbart. Vi gick upp vid fyra tiden från stranden, och gissa!!! Jag har bränt mig, barnen o har fått Johans pigment, det syns lång väg, dom blir bruna direkt, men jag blir först grisrosa, sen fjällar jag, sen börjar vi om från ruta ett igen, tradigt men sant.... Kvällen var Fam Vågemyr och Karlsson (Boråsarna) hos oss, vi satt ute till kl 23, sen var det ganska kallt igen.  Vi har haft 2 underbara dagar, och hoppas att vädret håller i sig.
Fred, Sov till kl 8,30 Moa har sovit ganska oroligt i natt, kan bero på att hon fick den röda medicinen igår, vet inte, eller saknar hon mig bredvid sig i sängen. Barnen o Johan gick till stranden, jag körde in till Kristianstad och hämtade 60 st skivor som jag lovade Micke att försöka att sälja, sen var ja på apoteket för att hämta Moas mediciner, och handlade lite inför Olivers kalas i morron då han blir 10 år.
Kvällen var underbar, vi var vid bryggan och badade inte ja då men Johan o Oliver, jag själv fick vila mitt skinn idag, har haft lite svårt för att sova inatt må ja säga...



Ni som vill köpa en skiva, skriv in er mailadress, eller ta upp det på en kommentar så skickar jag ett mail till er, ..

Har en lånedata så bilder kommer in när vi kommer hem, för kameran har jag med mig denna veckan....

22 Juli Tis, Idag har det varit en stressig dag, minst sagt. Vi ska ju campa i Åhus nu i veckan och en del förberedelser har gjorts. Vi fick ju tyvärr sälja vår husvagn förra året, men Vinslövs fritidscenter har lånat ut en vagn till oss, vi får ha den i 2 veckor, väldigt schysst av dom tycker vi. Vi har mycket husvagnssaker som ligger långt in i förrådet, men dom sakerna får ligga kvar där, vi tar alla grejor vi behöver direkt från hemmet istället, känner inte riktigt för att diska allt som vi behöver. Oliver åkte med farfar till Åhus redan idag, och våra cyklar åkte då samtidigt med. Johan, Moa o jag körde till stan och handlade det sista, typ engångsartiklar och dyl. Eftermiddagen fick vi besök av mormor o morfar, medans Johan o jag plockade fram saker följde Moa med dom till stan ytterligare en gång. Det ser förfärligt ut hemma hos oss idag, saker precis över allt, men denna gången ska ja försöka att komma ihåg Moas mediciner iallafall.

Hade ett mycket trevligt samtal med skivkillen Micke Bergstöm ikväll, det ska vara ett relaseparyt i morron i Kristianstad som vi hoppas att vi kan gå på, detta paryt är för stöd till Barncancerfonden & Cancerfonden, han har gjort ett helt fantastiskt jobb denna killen, helt otroligt. Ni måste bara köpa denna skivan. Har bestämt med Micke att när skivan släpps på fredag så ska även vi i Fam Henriksson göra vårt allra bästa för sälja så många skivor som möljligt. Det finns många som vill köpa skivan som kanske inte har internet och därför ska vi försöka att nå dessa människor. Ni som vill köpa skivan som känner till Åhus camping så finns vi på plats nr 63, iallafall fram till onsdag i nästa vecka, det finns ju även nära o kära som vill köpa men som inte kommit till skott ännu. Vill ni läsa mer om skivan så gå in på följande adress.  www.123minsida.se/helpandjoy

Kommentarer
Postat av: Erika

hoppas ni får det bra :)

2008-07-22 @ 22:37:26
URL: http://somgravitation.blogg.se/
Postat av: sari

Självklart vill vi oxå köpa skivan.OM ni kmr in ngt nästa vecka eller så.ta med en så får ni pengar eller tipsa om oss var mer man kan köpa den.....

1000 kramar till er....och en x-tra stor till Moa

2008-07-22 @ 22:43:51
URL: http://pontusnershed.blogg.se/
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Vill önska er en trevlig campingsemester! Vädret ska ju bli bättre nu säger dem så det får vi hoppas!

Fantastiskt av killen att göra skivan till förmån för Barncancerfonden/Cancerfonden....stor eloge!



Kram Jessica

2008-07-22 @ 22:51:00
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Hej goa Moa med fam!!

Hoppas ni får en riktigt trevlig camping semester

med mycket sol och bad.Kram.

2008-07-23 @ 07:36:13
Postat av: Moa

Hoppas ni får en riktigt fin campingsemester nu! Kram

2008-07-23 @ 19:27:13
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Helen

Hej allesammans

Ha en skön semester och ta väl hand om varandra

kram Helen i Lomma

2008-07-24 @ 16:01:55
Postat av: Linda

Hej hej! Vill bara skicka en tillönskan om härlig tillvaro på campingen. Jättetrevligt att träffa er igår, kändes som vi kunnat prata hur länge som helst på den där bänken...:)

Sköt om er o njut av sköna dagar!

Kram till alla, en extra var till "tuffingen" o hennes coola storebror! //Linda

2008-07-24 @ 16:51:00
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Underbart att läsa att ni har så trevligt och mysigt på campingen! Jenny du är som jag blir bränd, fjällar sen lika vit igen..suck.

Grattis till Oliver på födelsedagen!! Skriver det idag i fall jag inte hinner till datorn i morgon!



Kram på er

Jessica

2008-07-25 @ 19:31:49
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Helen

Oliver, GRATTIS PÅ DIN DAG, du är värd massor...av paket och annat gott, min pojke fyller också 10 år i år, önskar att du får en fin dag och din syster ska bli frisk så klart!

kram till dig från Helen i Lomma

2008-07-26 @ 00:02:07
Postat av: Erika

GRATTIS OLIVER :D

2008-07-26 @ 00:02:41
URL: http://somgravitation.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Grattis Oliver på födelsedagen.Hoppas du får en kanondag på campingen med mycket sol och bad...KRAM...Ge Moa en riktig bamsekram åxå.

2008-07-26 @ 08:49:01
Postat av: Caroline

GRATTIS Oliver=D

2008-07-26 @ 09:42:04
Postat av: Joppan

Grattis Oliver på din födelsedag...

och massa kramar till både dig och din syster moa..



Önskar Jenny med familj i tyresö/stockholm..

2008-07-26 @ 12:03:45
URL: http://jagsaknardig.se
Postat av: Moa

GRATTIS PÅ TIOÅRSDAGEN, OLIVER!!! hoppas du har haft en fin dag idag.



vädret kan man ju inte klaga på heller ;) jo, igår när vi körde 115 mil i trettio graders värme. vi klarade oss okej med aircondition men bilen lade av norr om uppsala (förmodligen pga värmeslag), men den startade igen när vi bärgat in den till uppsala och sen gick den fint :p



jag bränner mig också alltid (sen blir jag tack och lov brun), resten av familjen blir bruna jättefort och bränner sig nästan aldrig så jag undrar verkligen vad mitt pigment kommer ifrån :p



kram!

2008-07-26 @ 20:03:04
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Cajsa

Hej på er!

Har nu landat i Borås skönt men väldigt varmt 31 grader. Hoppas ni haft en bra dag på stranden och att du Jenny inte har bränt upp dig.. saknar er redan ni är helt underbara sköt om er så hörs vi vidare kram kram

2008-07-27 @ 21:14:33
Postat av: Helle

Hejsan först et stort grattis till oliver, ni vet nog inte vem jag är men jag är iaf en trogen läsare, och jag satt å läste tillbaka i en blogg av en kompis jag hadde för länge sen som dog i cancer bara 4 år gammal, kanske hennes familj kan vara ett stöd och de skulle precis påbörja en behandling i tyskland som eventuellt skulla ha kunna hjälpt deras Moa men de hann tyvärr inte i tid, men ni kan läsa mera om Min kompis Moa från Hybo i Ljusdals kommun på hennes sida www.moafonden.se hoppas ni får en trevlig husvagns semester



Kram och många tanker från Ljusdal

2008-07-28 @ 21:14:17
URL: http://musenet.dk
Postat av: sari

visst e´Sommaren härlig....fastän man bränner sigs....ser fram emot att se alla mysiga bilder på er....Kram från oss på rum 2.....LER

2008-07-28 @ 23:26:09
URL: http://pontusnershed.blogg.se/
Postat av: Moa

Grattis i förskott, Jenny, hoppas du får en fin dag imorgon!

Härligt att Olivers födelsedag blev bra också, vädret ska man ju inte klaga på ;) Ha det fint nu, kram

2008-07-29 @ 13:07:19
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Helen

34 år, rena ungdomen... ha ha, men grattis ( en dag för tidigt ) till dig Jenny, ha en underbar vecka ute på campingen, det är ni värda så klart

kram Helen i Lomma

2008-07-29 @ 15:59:21
Postat av: Erika

Grattis till dig :)

Hoppas ni får det skönt resten av tiden !

2008-07-29 @ 20:52:43
URL: http://somgravitation.blogg.se/
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Stort GRATTIS på födelsedagen!!

Hoppas att du får en superbra dag.



Skönt för er att vara iväg och njuta av ledighet från sjukhuset! Vi ser också fram emot att slippa vara så mycket på sjukhuset!



Kram till er alla

Jessica!

2008-07-30 @ 08:40:43
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Super GRATTIS på födelsedagen Jenny.Hoppas DU och dom andra i familjen får en super fin dag...KRAM...

2008-07-30 @ 08:49:36
Postat av: syren

Grattis i efterskott Jenny! Ha det fint hela familjen. kram

2008-08-01 @ 10:47:50
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: syren

Grattis i efterskott Jenny!

2008-08-01 @ 10:49:31
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

hej familjen!!

Hoppas att ni har det skönt! Hoppas att allt är bra med er, ni är väl bruna och fina nu?

Har ju varit toppen väder i flera dagar nu ju, kanske lite väl varmt i mellanåt för min smak! Jag trivs bäst i skuggan hihi.



Kram Jessica

2008-08-02 @ 15:41:29
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Anki J.

Hejsan!

Brukar vara inne på er blogg och läsa hur det går för Moa. Hittade hit när jag har läst om Felicias öde. Jag är intresserad av att köpa skivan och vill stödja Barnscancerfonden med mitt bidrag. Du får gärna höra av dig så jag vet hur jag ska göra.

Ha en forts skön semester!



Många hälsn. Anki

2008-08-03 @ 01:13:42
URL: http://www.jankils.se
Postat av: Moa

Hej,

vad härligt att ni har haft en fin campingsemester och fångat allt det fina vädret nu när det börjar bli sämre igen! Fina bilder från camping och 10-årsdag, ser att håret växer för fullt nu Moa, snart har du lika långt som brorsan ;)

Kram

2008-08-03 @ 21:15:05
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: madelene

Å vad mycket hår Moa har fått nu :)

2008-08-03 @ 21:15:40
Postat av: sari

Så mysigt niu har det:o)

Häftigt att se Moas hår "komma"tbx.....Nu har pontus 4 (!)behandlingar kvar:o))))))

Kram på er.

2008-08-04 @ 08:18:04
URL: http://pontusnershed.se
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Så härligt ni ser ut att ha haft det! Så mycket hår Moa börjar få nu! Kul att se!

Skönt med bad på sommarkvällarna..



Kram till er alla

Jessica

2008-08-04 @ 09:24:57
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: GUNILLA M (TIMMIES MAMMA)

HEJSAN! JAG HAR LÄNGE FÖLJT MOAS KAMP MEN HAR INTE GJORT NÅGRA KOMMENTARER TIDIGARE. VARFÖR INTE? JAG KAN INTE SVARA PÅ DET, MEN HAR VÄL INTE RIKTIGT VETAT VAD JAG SKULLE SKRIVA. JAG HAR JU MIN SON TIMMIE PÅ DAGISET SOM MOA JUST LÄMNAT FÖR ATT BÖRJA I SKOLAN OCH VICTOR SOM BÖRJA 2:AN. (SEN HAR JAG JU EN SOM SKA BÖRJA I 8:AN OCH EN SOM BÖRJAR 2:AN PÅ GYMNASIET OCKSÅ) JAG TÄNKER OFTA PÅ ER OCH ÄR INNE NÄSTAN DAGLIGEN OCH KOLLAR HUR DET GÅR. SÅ ROLIGT NI VERKADE ATT HA HAFT DET PÅ DISNEY LAND. FÅ SE OM MAN KOMMER DIT, MEN MED 4 BARN KOSTAR DET JU LITE. EGENTLIGEN VILLE JAG GÄRNA BESTÄLLA 2 ST SKIVOR OM DET GÅR FÖR SIG. MVH GUNILLA

2008-08-07 @ 19:50:35
Postat av: Moa

måste bara lägga till att bilden på oliver i stolen med hope-halsbandet är så himla fin

2008-08-20 @ 15:55:07
URL: http://legobit.bilddagboken

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0