November

17 Nov, Tiden bara rusar iväg, redan 7 dagar sedan ja skrev i bloggen, känns som i förgår..
Vi har hunnit en del här hemma, våra sovrum är fixade, Moas rum blev superbra, var o fixade det sista i fredags på Ikea.
Vädret har ju inte varit någon höjdare precis, Moa har lekt med kompisar hela helgen, medans ja o Johan har flyttat in i Moas gamla rum och hon till vårt.
Har fått tag i kuratorn, ja ska gå till henne på torsdag, ska bli skönt att få hjälp med sitt inre och kanske sömnen också, för den är ingen hitt.
Idag har barnen haft studiedag, så i morse skjutsade jag Oliver till morfar, han skulle hjälpa snickaren idag och snickra på morfars altan, Moa skjutsade ja hem till Jessica + Julia o Tindra, (Moas kompisar) som också skulle få ha roligt idag med Moa o Jessica. Dom hade lite utflykt till Kristianstad, där dom hade haft hur roligt som helst, dom slutade på Mc Donalds. När alla barnen + Jessica kom hem till oss, så skulle Moa visa sitt rum, jag frågade Julia o Tindra om dom hade haft det bra idag, och jjjjaaaaa dom hade haft superroligt.
Kommentaren från Julia o Tindra var helt underbar att höra, dom sa med stora bokstäver att: Moa äter så bra nu, för det gjorde hon inte innan. Helt underbart att höra vad barnen i Moas närhet lägger märke till och att Moa börjar bli sig själv mer o mer, både ja o Johan log mot varandra, mysiga barn... Förrästen så väger Moa nästan 19 kg nu, igår vägde hon sig och då stog vågen på 18,7...Skitbra...
I dag fyller Kellie 2 år, hon fick naturligtvis ett tuggeben av Moa + en teckning och ett grattiskort..
Nu när vi bytt rum med Moa så sover Kellie inne hos Moa, hon har sin egen säng som Moa bäddar varje dag till henne.
Lägger in bilder på rummet vid ett senare tillfälle...lovar







Skriv gärna en kommentar för ni är många som är inne varje dag, Moa saknar era kommentarer... Kram på er alla



Moa älskar att pyssla o slå in paket


Kellie 2 år idag... Grattis gumman

10 Nov, Hemst va tiden går fort, redan måndag igen och en ny jobbevecka står framför oss. Vi har det bara bra, i helgen har vi gjort iordning Moas väggar i det rum hon ska ha, det blev väldigt bra, ja o Johan tapetserade en fondvägg i rött till Moa och för övrigt vita väggar, det blev kanon, om ja själv får säga det. Vädret är trist som vanligt, idag har det blåst o ösregnat hela förmiddagen, tur att man jobbar o är inomhus.
Vi rev i vårt kommande sovrum igår som vi snart ska ge oss på för tapetsering, vi har alla sakerna i storarummet och där kommer vi snart inte fram, Moa o Olivers garderober är för närvarande i storarummet, där ser för djävligt ut med stora bokstäver, men men... Det blir bättre.
Vi var på banken förra veckan också, det gick bra, vi ska äntligen börja att betala av lite på våra lån som stått stilla en bra tid nu. Känns jättebra.
Igår var det Farsdag, då Johan o jag bjöd ut våra föräldrar på middag, som tack för hjälpen för dom ställt upp för oss nu under tiden Moa varit sjuk, ni betyder otroligt mycket för oss, det vet ni om. Tusen tack Mormor & Morfar, Farmor & Farfar.
Efter middagen körde vi hem till oss och drack kaffe.
På kvällen när vi bara var vi i familjen så spelade vi Monopol, vi hittade detta spel nu när vi rensat i våra sovrum.
När klockan började närma sig 20 så la vi ihop spelet, gissa vem som vann, Jo Moa, hon hade flest pengar, flest hus + ett hotell. Hon är en riktig klippa på spel faktiskt, hon slår oss alla med hästlängder...

4 Nov, Dagarna har varit bra, hon mår som en Prinsessa vår lilla Moa. Min förkylning hänger i, men är iallafall på bättringsvägen. Idag har Kvällsposten varit och besökt oss, Kennet som var här är en helt otroligt fin människa, han hade varit inom BR innan han kom till oss. Vi bjöd han och fotografen på eftermiddagsfika. Moa fick en reseritväska av dom, och medans Moa målade så frågade Kenneth Moa vad hon gjort på Disney och i Turkiet och allt sedan sist vi sågs. Detta är en uppföljning av Moa, och han kommer i framtiden även höra av sig. Jätteroligt, vi kom överrens om att nästa gång han träffade oss skulle Moa ha hår, och det instämde Moa med..




Kolla in Kvällsposten i morron eller på torsdag, då är the prinsess i tidningen igen....

http://www.kvp.se/nyheter/1.1358769/en-stralande-seger-for-tuffa-moa-6-ar

I morron ska vi till Banken och försöka att komma igång igen med att börja betala lite på våra lån, dom har ju stått still i 1,5 år nu så, vi ska iallafall börja i någon ända..Ska faktiskt kännas skönt, nu när vi äntligen har lite mer inkomst än tidigare. Vi har även bestämt oss för att Moa ska få vårt sovrum och vi hennes, så till helgen kanske vi börjar så smått, jag har försökt övertala henne om att ha en röd fondvägg i stället för rosa, hon har ju så ofantligt mycket i rosa, och hon tycker det var en bra idé..
Många i bloggen under kommentarerna tycker att Moa o Jessica är så fina ihop, ja kan inget annat än att hålla med, Jessica betyder så mycket för Moa, och hon säger ofta här hemma att hon tycker så mycket om Jessica.
Vi är så glada att få ha Jessica till Moa, för dom kommer så bra överrens. Det känns så bra för oss som föräldrar att Jessica finns till för Moa, vi kan slappna av mer när vi är på jobbet, och vet att Jessica tar hand om henne...Superbra...

På torsdag ska ja till VC för min huvudverk, men ska även få en kontakt med kurator eller psykolog, som kan ta itu med mina ovanor, igår natt hade ja inte somnat när klockan var halv tre på natten, och sen ska man upp o jobba och ta itu med andra dagliga sysslor, ett tag kanske man orkar med detta, men i längden fungerar det nog inte


1 Nov, Ja vet inte riktigt vad ja ska skriva mer än att idag känns allting så otroligt skönt.
Har nog förstått mer utav de svar vi fick igår och vad dom innebär, livet tar en helomvändning just nu, vi ska bara leva och försöka att förtränga det som "kan hända". Försöka att få en ännu bättre vardag och se framåt.
Igår kväll när ja satt med Moa i knät och läste alla fina kommentarerna ni ger oss, kom mina tårar, det var nog då jag insåg vad detta samtal vi hade idag innebär.
Moa frågade varför jag grät och ja förklarade för henne hur läget är just nu med henne, att allt är bra och att läkarna är nöjda med röntgenbilderna, ja talade även om för henne att där finns någonting i nacken men att det kan vara från operationen och strålningen... Hon svarade mig,,, Mamma, ja mår bra.

Under kvällen låg ja pall i soffan, mådde inget vidare, men syster Moa plåstrade om sin mamma,, Medans vi lekte försökte ja gå lite djupare in på vad Moa har för sjukdom, och ja måste säga att hon berättade för mig allt i minsta detalj.
Moa lekte sjukskötterska med mig, hon tog febern, gav mig antibiotika och + att ja skulle till sovdoktorn.
När ja var på uppvak, så berättade hon för mig att ja hade en tumör i huvudet, precis som hon själv, ja ställde följdfrågor till henne vad ja nu skulle få för behandlingar o dyl, och hon var extremt duktig, hon berättade allt vad hon själv genomlidigt genom denna tiden.  När hon inte ville leka mer, så var svaret..
Nu är du frisk mamma, precis som jag!!! Ja tog henne i min famn och bara kramade om henne, hon är så himla go denna tjej, vilken livsgnista hon har, inte konstigt att hon har kommit så här långt i striden mot sin cancer...



Vill tacka alla bloggläsare för ni stöttat oss genom vår kamp, den är tyvärr inte över ännu men är på god väg.
Det finns inga ord för vad ni betytt för oss, Moa har bara älskat att få höra era kommentarer.
Jag hoppas att ni fortsätter att följa oss, fast att det ser bra ut idag... Ni betyder mycket för oss i hela familjen


Kommentarer
Postat av: Natalie

Hej!



Kommer så klart att följa er i fortsättningen här via bloggen och kommentera då och då! Brukar kolla in här varje dag! Och Moa du är en redig sann hjälte! Beundrar dig så mycket!

Jenny hoppas att du mår bättre snart!



Och vill även säga några ord till Moas resurs Jessica! Du verkar vara en underbar person och resurs till Moa! Du verkar ta så väl hand om henne under skoltid! Och har läst dina kommentarer här på bloggen sen den startade och skriver altid så fint och kärleksfullt till Moa! Moa och Jessica jag förtsår att ni gillar varann mycket!



Ha en trevlig helg på er alla!



En värmande kram i denna kyla som har drabbat Skåne från Natalie i Helsingborg

2008-11-01 @ 15:32:34
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: familjen huss

blev aldeles tårögd av ditt senaste inlägg

barn är verkligen fantastiska och så naturliga

kram

2008-11-01 @ 17:36:33
URL: http://www.hussanette.zoomin.se
Postat av: Moa

vad skönt det är att läsa att moa mår bra!

självklart kommer jag fortsätta följa er,

nu när det kommer handla mer om skola och

leka med kompisar och växande hår,

istället för sjukhus och cellgiftsbehandlingar

och infektioner och feber :)



vilken söt sjuksköterska du är föresten, moa!



hoppas ni har en fin helg nu, trots att det blivit smällkallt helt plötsligt

KRAM

2008-11-01 @ 18:21:30
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Linköpingsbo

Kram! Lika mycket som jag lidit med er under denna tid lika mycket gläds jag nu med er. Tankar och kramar till hela er familj

2008-11-01 @ 18:28:34
Postat av: ulle

Nu har jag följt dig Moa och din familj i drygt ett halvår. Jag har nästan varje dag varit inne och kollat om sidan varit uppdaterad. Jag beundrar både dig och din familj för att ni på ett så fint sätt delar med er av er vardag med allt som den innebär.

Jag har också haft Cancer och är frisk sedan många år tillbaka och det var så superhärligt att läsa att läkarna tyckte att allt är så bra. Vilken tapper tjej du är Moa. Du fixar detta toppen.

många kramar Ulle

Ps ursäkta föregående inlägg...;-)

2008-11-01 @ 18:58:56
Postat av: Louise

Vilken härlig läsning de två senaste inläggen är...Vilken kämpa Moa är..så glad och positiv =)



Jag har följt er blogg i ca ett år..är lite dålig på att kommentera..men jag ska bättra mej på det eftersom Moa blir så glad av kommentarerna =)



Kram Louise













2008-11-01 @ 19:06:22
Postat av: Gunilla

Kommer självklart att fortsätta följa denna super super coola tjejen,och givetvis ni andra åxå.Ryser på tanken vad ni alla gått igenom speciellt denna söta goa Moa.Känns lite som att vända blad,nu börjar något nytt...Härligt...

Kramar om er alla,men Moa du söta lilla prinsessa du får en dunder stor bamse kram...KRAM...

2008-11-01 @ 19:15:14
Postat av: Åsa i Veberöd

Hej!! Klart jag fortsätter följa er härliga dotter!! Vilken bra sjuksköterska du e Moa som kunde göra mamma frisk. Njut och ha de så bra. Kram.

2008-11-01 @ 19:51:51
Postat av: Veronica

Vilken söt liten doktor du är Moa!!!

Jag läser er sida varje dag och blir glad när det är nya kort på dig, du ser ut att må bra och det värmer mitt hjärta,DU ÄR EN OTROLIGT DUKTIG TJEJ!!

2008-11-01 @ 20:35:30
Postat av: Anonym

Hej



Superhärliga nyheter. Många tankar och kramar går till hela er familj. Tack för att vi bloggläsare får vara en del av er vardag.



Kram



Åsa

2008-11-01 @ 22:28:28
Postat av: Titti

Heja Moa - OCH familjen!

Ni fixar detta tillsammans. Ni är verkligen ett vinnande team. Tror kärlek kan göra allt mycket lättare att bära och det har Moa massor av då ni ger henne så mycket till henne av den varan. Underbart!

Jag kommer fortsätta följa er och Moas kamp.



KRAM till hela familjen.

2008-11-01 @ 23:26:38
Postat av: Annika

Hej Moa med familj vi kommer att sakna er på BUS eftersom ni inte kommer lika ofta men samtidigt tycker vi att det är skönt att slippa er eftersom då vet vi att Moa mår bra. Kramar från Annika & Kjerstin i receptionen på Bus.

2008-11-02 @ 11:34:23
Postat av: Helen

Barn är verkliga fantastiska när dom leker, samtidigt bearbetar dom sina upplevelser precis så ska det vara.

kram Helen i Lomma

2008-11-02 @ 13:08:44
Postat av: Marie

Gud vad underbart o höra att Moa nu mår bra..o att det verkligen går åt rätt håll nu!!! Är sååå glad för eran skull...bamsekram på er hela familjen!!!



Ps. Emil hälsar!!!

2008-11-02 @ 13:15:24
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Neni

Hej Moas Mamma med familj...

Jag har följt er blogg sen läänge tillbaka nu utan att någonsin lämnat en kommentar och kännde att de var dags nu..Jag är i dag 25 år och förlorade min bästa vän i canser när jag va 9 år.Hon var då 8. Jag vill bara säga att det värmer i mitt hjärta att se hur ni kämpar och för varje possitivt provresultat och all lycka som händer i era liv.



Vill att ni ska veta att även om vi inte känner varandra så har den er blogg verkligen berört mig djupt och Jag tror på er...Önskar er all lycka och välmåeende..Varma Kramar Helena Fernandes

2008-11-02 @ 13:50:31
URL: http://nenifernandes.blogspot.com
Postat av: linda&pigge

vikken underbar liten sjuksyster du har:)

skickar er massa med kramar i höst kylan.

kram linda o pigge

2008-11-02 @ 14:42:18
URL: http://www.majazippert.blogg,se
Postat av: Bina

Finns väl inget mer att säga än Grattis :)

2008-11-02 @ 18:19:25
Postat av: Carina (Jespers mamma)

Hej och Stort Grattis

Skönt med lite positiva besked.

Lev i nuet och försök njut.

Kramar från

Tomelilla

2008-11-02 @ 19:11:30
Postat av: Johanna

Om Moa väljer läkarvården som yrke när hon blir stor är jag övertygad om att hon kommer ha så mycket hjärta och förståelse... Tänk allt som hon har fått genomlida. Hon kommer kunna förstå hur ont saker gör, hur ledsen man kan bli osv.



Fantastiska lilla Moa :-)



Jag forstätter följa er... Vill ju följa en Moa som håller på att bli frisk... Det är ju en seger och en stor lycka!!!



Många kramar

2008-11-02 @ 19:26:03
URL: http://grynisen.bloggagratis.se
Postat av: Sabina

Kommer självklart fortsätta följa er här på

bloggen. Även fast d en del gånger får ögonen

att tåras,så vill jag fortsätta följa Moa som

är en riktig kämpe. Njut o må så gott Alla i familjen.





2008-11-02 @ 23:02:52
Postat av: Åsa i Malmö

Är så jätteglad för er skull. Lev i nuet och var lyckliga. Ingen vet vad som väntar i framtiden för någon av oss. Stort innerligt grattis och krama er fina Moa från mig.

2008-11-03 @ 08:16:36
Postat av: Lotta

Åh vad skönt att ni fick positiva besked. Kommer givetvis att fortsätta följa er..

2008-11-03 @ 09:31:08
Postat av: Anonym



Ett stort Grattis till dej Moa å till din underbar familj.

Jag har följt din blogg sédan ett väldigt tag tillbax, å jag kommenterar imellanåt..

Innan har jag gråtit för sorg å nu gråter jag glädje tårar..

Du e stark moa..

Åse från Malmö

2008-11-03 @ 10:04:25
URL: http://asefreij.blogg.se/
Postat av: Therése

Självklart kommer jag att fortsätta titta in i er underbara blogg! Kramar i mängder till er alla!

2008-11-03 @ 10:45:40
Postat av: Sofie

ÅH- det var ju underbara nyheter! Så skönt för er alla. Och MOA- ja hon är verkligen en tös med många erfarenheter i bagaget nu.. Men- det kommer nog bara göra henne mer ödmjuk och tacksam över hälsan och livet.. Hon verkar vara en helt fantastisk liten person. Stor kram till er alla. Oliver är ju en fantastisk storebror också... Verkar ju ha tagit allt detta med jämnmod och inte alls varit sotis på all extra tid som ni lagt på Moa.. (coh som ni måste göra...) Och du- ta hand om dig själv nu =) Och ta hand om varandra du och "gubben". Tillsammans klarar ni ju vad som helst. Ni har ju genomgått helvetet ni två.. Kraaaaaam till er alla.

2008-11-03 @ 10:52:48
Postat av: Emma med mamma Malin

Så sköna besked ni fått! Lycka till i fortsättningen och var rädda om varandra. Vi kommer fortsätta att följa er.

2008-11-03 @ 13:22:05
Postat av: Sannja

Hej Moa!

Vill bara berätta att jag följt den blogg din mamma skriver om dig och att du är en av de modigaste små flickor som jag hört om. Trots din dumma sjukdom är du så tapper och glad.

Jag önskar all lycka till dig och att du ska få må bra framöver.

Kramar och styrka

Sandra

2008-11-03 @ 15:19:54
URL: http://sannja.blogg.se/
Postat av: peter pc carlsson

Barn är den största gåva vi kan få. Att riska att förlora dem är det värsta vi kan tänka oss. Så Moa, Du är det viktigaste som finns. du är en gåva för alla i din närhet. Att höra att du klarat av att bekämpa din sjukdom är underbart.



Idag skriver jag om en som förlorade sin kamp, Madde. Jag skriver till dig för att du givit kommentarer i en blogg om Cancer. Jag har gjort en särskilld bild och text som tack för att vi vann den insamling jag startade för Madde.



Kanske är du en av de drygt 1.200 personer som har givit pengar till insamlingen hos Barncancerfonden "Den jävla idioten". Då är du en av VINNARNA och får lägga upp det som finns på länken hos den blogg som startade insamlingen.



http://enbart.blogg.se/2008/november/081102-enbart-vinnare.html



Om inte så har du din chans att bidra till insamling mot barncancer.



Peter PC Carlsson

http://enbart.blogg.se

2008-11-03 @ 19:34:20
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: sari

åååh.....en tår föll nerför min kind när jag läste din blogg......Tänk denna sjukdom som den gjort med oss alla....på gott o ont.....Jag är så glad att ungarna mår som de gör....Hoppas och jag ber för dem att de blir friskare o friskare.

Hoppas vi snart ses igen.

Kram på er alla i er goa familj(Ponne hälsar)

2008-11-04 @ 00:54:07
URL: http://pontusnershed.blogg.se/
Postat av: sabina

Härligt att läsa och jag hoppas allt håller i sig, det är så man ska ha det, vara frisk och få må bra! Kramiz

2008-11-04 @ 09:51:55
URL: http://mittlivsabina74.blogspot.com
Postat av: fia

Detta är första gånegn jag tittar in hos er , men inte sista det kan jag säga , vilken tapper liten tjej du har ,vi håller tummarna för tösen din och sätter in pengar på barcancerfonden så att jag hoppas att vi ska kunna besegra detta tillsammans .

könner inte er men vill ändå hjälpa ,för alla barn har rätt till sin barndom .

kram .

2008-11-04 @ 16:08:26
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej. Mådde så dåligt av att läsa om Moa så jag har haft ett långt uppehåll. Blir så glad när jag kommer tillbaka (ca 6 månader senare) och ser att det verkar ha vänt. JAg blir så glad för er och Moas skull. Hoppas det håller i sig.

Jätte fina bilder.

Många kramar från Fam. Ida i Träne (kristianstad)

2008-11-04 @ 18:31:14
URL: http://www.idanpidan.blogspot.com
Postat av: Natalie

Då får jag kolla kvällsposten i morgon och på tors och köpa den när Moa är med! Vet ni om hon kommer vara med i början? mitten? eller slutet av tidningen?



Kram. / Natalie.

2008-11-04 @ 21:34:37
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Natalie

Kom på att man kan söka artiklar på eniros nyhetssök så då får jag skriva moas namn både i morgon och på tors om hon é med! Och sen köpa tidningen! De brukar ju inte bli så glada i affärerna om man bläddrar i tidningarna ju utan att köpa tidningen ju. Bra att eniros tidningssök finns, så man kan söka efter det man vill läsa och sen gå ner till affären för att köpa tidningen!



/// Natalie.



http://www.eniro.se/nyhetssok/

2008-11-04 @ 21:38:41
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Moa

hej

ooh då får jag kolla internet, kvällsposten är ju skånetidningen, haha ;) kul med lite tidningsbesök! ska bli skoj att läsa artikeln :)



ja, betala tillbaka lån är väl inte det roligaste att lägga pengarna på men klart skönt! lite som något som lyfts bort från axlarna liksom...

hoppas du får bra hjälp mot huvudvärk och sömnsvårigheter, det funkar ju inte när man inte får sova mer än typ 3-4 timmar per natt...

hade en period när jag inte somnade förrän halv tre och skulle upp sju och gå till skolan; hjärnan klarar ju inte av det! ett litet tag kanske, men till sist tar det stopp. och när man jobbar går det verkligen inte...



KRAM!

2008-11-04 @ 22:49:37
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Moa

vilken fin artikel det var i kvällsposten! :)

2008-11-05 @ 15:25:03
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Cajsa

Hej på er!!



Skönt att läsa att ni har det så bra och att Moa mår bättre o bättre. Tråkigt med din huvudvärk och sömnlöshet Jenny, hoppas du får hjälp med det på torsdag sömnen är ju jätteviktig.



Läste på aftonbladet el expressen om Moa blir helt tårögd av det du berättar. Det står att man kan följa Moas blogg,men den adressen är fel som är i tidningen, hoppas ni upptäcker det snart.



Kram på er och ha det så bra.



Kram Fam Karlsson





2008-11-05 @ 17:51:32
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Såg också att det var fel länk till er blogg i artikeln! Man kommer till nån helt annan blogg!

Fin artikel och fin bild på Moa!



Kram på er

Jessica

2008-11-05 @ 18:10:41
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Petra

Jättefin artikel i Kvp. Man blir så glad att läsa om era positiva besked. Men så är du också en tuff och go liten jänta Moa.

Jenny - det är nu er reaktion kommer när ni kan börja slappna av, ta hand om er nu - viktigt.

Kram till er alla

Petra (Hugo och Olivias mamma)

2008-11-05 @ 20:29:43
Postat av: Sarah Hanéll

Fick tårar i ögonen när jag läste de sist. Tänker på Er, gud vilken tapper unge Ni har. Kramar Sarah m familj

2008-11-05 @ 21:17:32
Postat av: madelene

vilken fin artikel om moa :)



men såg att de hade skrivit fel på erat bloggnamn, där de glömde skriva "moa".



lycka till nu moa :)

2008-11-06 @ 09:46:57
Postat av: Anna Rosensköld Oscars mamma

Tack för ditt inlägg i Oscar Kroghs blogg. Nu förstår jag hur glad man blir när någon skriver något. Jag har följt er blogg varje dag sedan i somras och tycker Moa är så söt. På vissa bilder där pappa är med tycker jag de är kopior av varandra. Det måste vara härligt att ha kommit så långt som Moa har gjort.

2008-11-06 @ 09:53:46
Postat av: Anonym

Tack för ditt inlägg i Oscar Kroghs blogg. Nu förstår jag hur glad man blir när någon skriver något. Jag har följt er blogg varje dag sedan i somras och tycker Moa är så söt. På vissa bilder där pappa är med tycker jag de är kopior av varandra. Det måste vara härligt att ha kommit så långt som Moa har gjort.

2008-11-06 @ 09:56:21
Postat av: Maria.S

Hej hjärtat!

Är väldigt glad Moa för att du varit så tapper under denna tiden och att det ser så ljust ut för dig. När du blir stor och om jag blir sjuk är det dig jag önskar få se som sjuksköterska. Då vet jag att det är en tuff och den godaste tjej som jag kommer att bli väl omhändertagen av.Är även glad att du har ett så otroligt bra stöd av Jessica i skolan. Jag vet vad dessa otroliga tjejer betyder för er barn i skolan.Det är när man träffar dessa fröknar som barnen känner riktig trygghet.Hoppas även att du Jenny ska få må bra efter allt som hänt er.Jag skickar er i hela familjen massor av kramar.

Trevlig helg. Maria.S

2008-11-06 @ 22:26:34
Postat av: Marie

Hej, har under en tid läst er blogg o blev glad när jag läste att läkarna var nöjda.. Har själv en son som fick reda på att han hade osteogent sarkom för exakt ett år sen.. Han är idag färdigbehandlad.. Måste bara säga att våra barn är fantastiska och suveräna på att kämpa.. Ha en bra helg.. Marie

2008-11-07 @ 15:09:23
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Hoppas att ni har haft en bra helg! Så skönt för er att ha fått goda nyheter kring Moa. Så skönt när det går på rätt håll!

Kram till er alla

Jessica

2008-11-09 @ 08:16:52
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Carina Jönsson

Tänker på er ofta och mycket.

Vill bara önska er en fortsatt trevlig helg.

Sänder som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2008-11-09 @ 11:52:52
Postat av: Natalie

Vad du va söt i Kvällsposten Moa!



Kram Natalie

2008-11-09 @ 17:28:13
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Anne

Tack för dina fina inlägg i min blogg.

Det var ett tag sedan jag var här,men jag blir så glad att det finns hopp för Moa.

glädjen känns så stor hos mig när det går att göra något och att alla hemska behandlingar och operationer äntligen är över för nu.

Nu håller vi alla tummar vi har för att det bara blir bättre och bättre för varje dag.

Känner igen det där med sömnlösa nätter, märkligt vad kroppen är funtad, när man måste orka så gör man det.

Ta hand om er allihop och en stor kram till Moa!

2008-11-09 @ 23:39:33
URL: http://levaidag.blogg.se/
Postat av: Anne

Tack för dina fina inlägg i min blogg.

Det var ett tag sedan jag var här,men jag blir så glad att det finns hopp för Moa.

glädjen känns så stor hos mig när det går att göra något och att alla hemska behandlingar och operationer äntligen är över för nu.

Nu håller vi alla tummar vi har för att det bara blir bättre och bättre för varje dag.

Känner igen det där med sömnlösa nätter, märkligt vad kroppen är funtad, när man måste orka så gör man det.

Ta hand om er allihop och en stor kram till Moa!

2008-11-09 @ 23:41:27
URL: http://levaidag.blogg.se/
Postat av: Moa

hej

inte konstigt att Moa är en klippa på spel nu, efter allt spelande under behandlingstiden :p

skönt att ni kommit igång med storstädningen, visst ser det förjävligt ut när man är mitt uppe i det men sen blir det ju bättre :)

vi har haft lite städning på vår vind också, inte klokt vad mycket skit man hittar där... pappas kommentar var ungefär "om vi någon gång flyttar härifrån så tänker jag INTE ta någon kartong med gamla skolsaker!!!" (för min, brorsans och mammas del finns i princip alla gamla skolböcker där :p).



lycka till med städandet, jobbet och skolan för allihopa, hoppas ni mår bra!

kram

2008-11-10 @ 15:23:41
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Erika

då har ju moa och jag samma färg i våra rum :D Kanonsnyggt är det ;)

2008-11-10 @ 16:36:46
Postat av: peter pc carlsson

Det är skönt att läsa att Moa mår bra.

Jag skulle dels gärna se att ni gästbloggar hos mig!!!



då skriver ni det inlägg ni vill och sänder det i mail till mig så lägger jag gärna upp ert inlägg.



Jag tänkte skapa en länksida till dig som besöker min blogg. Så jag kommer att lägga upp en länk till din sida som tack för att du besöker mig och skriver lite om dig själv i kommentaren i inlägget som heter "Enbart länk till dig!" http://enbart.blogg.se/2008/november/enbart-till-dig.html



Så gå in till mitt inlägg svara på ett par frågor och länka till mig så länkar jag tillbaks.



PC

2008-11-10 @ 20:14:02
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: sari

Härligt att läsa att Moa(ni)mår bra:o))

Vi mår oxå bra.....Ponne tar ett bad just nu när jag sitter här o skriver:o))Skönt att slippa tänka på cvk:n.Nu längtar han bara tills att håret kommer tillbaka.Ha en underbar vecka o förrästen....de fortsatta andra dagarna me´;o))

2008-11-11 @ 10:28:20
URL: http://pontusnershed.blogg.se/
Postat av: Helen

Underbar läsning, lilla goa Moa med familj!! Jag är så glad för er skull ochnk så härligt att kunna göra lite "vanliga vardagliga" ting som att måla om rum och möblera om och röra till allt...och kunna tänka på något annat...Det är nog viktigt att kunna leva i nuet och inte oroa sej för vad som kanske kan komma....jag kan inte slita mej från er blogg, så ni får stå ut med mej...kram från en medmänniska i storstaden Malmö

2008-11-11 @ 11:23:26
Postat av: Lotta Nyström

Hej Moa och hela familjen!



Har läst er blogg under snart ett halvårs tid nu. Och jag är SÅ glad för din skull Moa, att du nu får må bra.



Kommer likt många andra på bloggen att fortsätta ha koll på er och er vardag. Som jag nu hoppas skall få bli lite mer vardaglig!



Ni finns i mina tankar. Allt gott önskar jag er.



Kramar i drivor från Lotta Nyström i Västerås.

2008-11-11 @ 13:41:41
Postat av: Ingrid och Lars

Hej på Er!

Vill bara säga att vi njuter av och läsa att ni har en vanlig vardag, som man lär sig uppskatta.



Kramar Ingrid och Lars

2008-11-12 @ 09:55:31
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Vad kul och skönt för er att göra om hemma även om det är lite bökigt under tiden. Blir ju fint till slut!

Blir en nystart hemma med då ju, nu när allt går på rätt håll för er.

Ja spela Wii låter ju jätteskoj det är säkert Ryan med på han som spelar så mycket!

Att flabba lite är ju också kul ni är så lätta att prata med..

Kram på er

Jessica

2008-11-12 @ 10:10:16
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: titti

hej ja vill bara tacka så mycke för er blogg. fick reda på idag att mama har fått canser i levern å de va jätte farligt å de:( ja e bara 17 år vill verkligen inte att hon ska dö men ja har läst eran blogg länge den ger verkligen hopp. tack så mycke!

2008-11-12 @ 21:33:07
Postat av: Pia

Kikade in hos dig via länken som Peter lagt upp.

2008-11-13 @ 07:23:31
URL: http://piakallman.blogg.se/
Postat av: Helena o Pelle

Hej familjen!

Kikade in för att se hur det är med er! Hoppas din huvudvärk har gett med sig Jennie:) Ha en trevlig helg Kramar / fam Nilsson/Nordin

2008-11-14 @ 18:17:10
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Vill önska er en riktigt trevlig helg!

Hoppas din huvudvärk är bättre nu Jenny!

Stor kram till er alla

Jessica

2008-11-14 @ 18:34:34
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: sari

Önskar er en underbar helg....Kramar till er alla och den största går till Prinsessan:o))

2008-11-15 @ 11:43:29
URL: http://pontusnershed.blogg.se/
Postat av: Madlenee

Kan man inte få se hur moas rum blev? är lite nyfiken ;-)

Skönt att Moa börjar bli som vanligt igen :) Hon är stark den tjejen :)

2008-11-17 @ 20:33:32
Postat av: Sari

1000 1000 tack......Ni e supergoa människor

2008-11-17 @ 20:59:32
URL: http://pontusnershed.blogg.se/
Postat av: Helena o Pelle

Vad roligt Moa med ett nytt rum. Alice tjatar om nya tapeter men det får vänta lite. Moa du har väl hört sonja Aldéns nya skiva. Den går för fullt i vår bil. Kanon bra:) hade gött hela familjen / fam Nordin/Nilsson

2008-11-17 @ 21:01:13
Postat av: Carina (grannen)

Hej Moa! Åh de va ju synd att jag missa att kellie fyller år idag! Annars skulle hon fått några köttbullar! Krama henne från mig!

Kramiz!!!

2008-11-17 @ 21:06:13
Postat av: Natalie

Hej Moa! Skönt att höra att du mår så bra! :)

Själv så börjar jag blir förkyld :( Har varit förkyldsningstider i min klass nästan hela hösten och jag har klarat mig fram till nu. Kan beror på att det får förkyldning med halsont i klassen nu. Har nån ont i halsen så blir jag alltid smittad :(



Och vilket nytt underbart och rum du har! Och kul att du och Jessica och dina kompisar har haft så kul i Kristianstad i dag! Jessica verkar vara en underbar person och resurs till Moa! Som tar med sig dig och dina kompisar till Kristianstad!



Kram till er alla!



/// Natalie

2008-11-17 @ 21:42:49
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Natalie

Grattis Kellie på din födelsedag! Voff, Voff!

från Natalie

2008-11-17 @ 22:03:00
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Moa

Hej

Grattis Kellie ;) Vi firar också vårt husdjur, katten, när hon fyller år. Hon får alltid en leksak och sen fixar vi tårta fast det är väl mest för vår egen skull :p Men Smilla gillar sockerkaksbotten av någon anledning så ibland äter hon också en liten del av tårtan.



Vad fint rummet blev! Härliga färger med rött, vitt och rosa. En annan har ju sovrummet fullproppat med grejor, man ser väl knappt väggarna här längre...



Låter som att det blev en fin studiedag för både Oliver och Moa :) Och härligt när kompisarna märker skillnaden under och efter Moas behandling också, då ser man ju verkligen hur det går framåt! Nästan 19 kg också, starkt jobbat Moa. Gick tillbaka till oktober förra året, då vägde du bara 14kg.. vilken skillnad!



På tal om Kellies födelsedag så får ni ju fira lite imorgon med, det är Moa-dagen!



KRAM

2008-11-17 @ 22:11:06
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Hej Moa

Har följt dig och din familj länge nu..men har nog aldrig skrivt här. Blir så glad varje gång din mamma skrivit nya rader om dig, specillet nu när du mår så bra.

Fint rum du har fått, och va mysigt att ha vovven i ditt rum. Själv önskar jag också att jag haft studiedag idag, jag vill ut o "leka" i snön som precis kommit hit.

Många kramar till dig o din familj

från en för er okänd läsare.

2008-11-17 @ 23:24:44
Postat av: Gunilla

Hej Moa!!

Grattis på namnsdagen,så skönt att höra att du mår bra.Du verkar haft en jätterolig studiedag med dina kompisar.Vilket fint rum du fått och en rumskompis har du åxå fått,du får krama om Kellie och önska henne en trevlig födelsedag.Och du får åxå en bamse kram du söta prinsessa...KRAM...

2008-11-18 @ 07:18:10
Postat av: Anna

Grattis på namnsdagen Moa!



Läser ofta här på din sida och jag blir så glad när jag ser att det går åt rätt håll för dig och att du och din familj mår bättre.



Ha en riktigt bra dag!



Kramar Anna

2008-11-18 @ 08:30:20
Postat av: Jenny A

Jag blir så jätte glad då jag läser att det går bra för Moa. Jätte fina bilder på dig söta Moa. Hälsningar från ett snöigt Norrland.

2008-11-18 @ 08:31:01
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Så fint det blev på Moas rum! Vad härligt att göra om och förnya!

Grattis Moa på namnsdagen och Grattis till Kellie i efterskott.

Kram på er alla

Jessica

2008-11-18 @ 09:03:32
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Sarah

Naw, vad gulligt att hon bäddar kellies säng :D! Skitfint blev det i rummet oxå.



Är så himla glad att Moa har blivit bättre!!! Världens starkaste tjej :D!

Kram på er!!

2008-11-18 @ 09:06:04
URL: http://aflikka.blogg.se/
Postat av: Linda Karoline i Norge

Grattis med namnsdagen og grattis med nytt rom,Moa!!Rommet ble kjempefint og passer veldig godt for en liten superdame som deg:-)



Men det som er aller best er å lese og se at du Moa blir bedre for hver dag som går.Det gleder også her i det høstlige sør-Norge.Takk for at dere deler med oss og ha en kanonfin tirsdag midt i November.

Klemmer fra Linda Karoline:-)

2008-11-18 @ 09:42:55
Postat av: Linnea

GRATTIS på namnsdagen MOA! Kram från Linnea i Staffanstorp



Mjau på födelsedagen iefterskott Kellie Från katten Albin- plattnos:-)

2008-11-18 @ 10:06:05
URL: http://www.metrtobloggen.se/aennil
Postat av: Therése

Ett stort grattis till MOA på namnsdagen!

2008-11-18 @ 11:15:31
Postat av: Marie

Hej Moa

Oj vilket fint rum du har fått. Den där röda fondväggen till alla dina rosa saker var ju bara helt underbar. Ska själv snart gå igång att fixa i vår dotters rum (hon är dock bara 2år så här blir det jag som bestämmer) och jag tror det lutar åt en röd vägg efter att ha sätt din vägg. Super snygg! Hälsa dina färäldrar att de har gjort ett väldigt bra jobb.



Kram

Marie

2008-11-18 @ 12:00:07
Postat av: Lotta

Oj vilket fint rum du har fått Moa. Och Grattis på namnsdagen. Ha en jättebra dag. KRam

2008-11-18 @ 12:28:00
Postat av: Moa

Grattis på namnsdagen, Moa!

2008-11-18 @ 12:33:18
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Gittan

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!

Vilket fint rum du har fått.

Många kramar

Gittan

2008-11-18 @ 12:56:59
Postat av: Erika

fint rummet blev sötnos :)

2008-11-18 @ 13:16:34
URL: http://celsiius.blogg.se/
Postat av: Louise

Grattis på namnsdagen Moa,

och vad fint det blev på ditt rum =)



Kram Louise

2008-11-18 @ 13:55:14
Postat av: rosanna

fiiin vovven är..grattis

2008-11-18 @ 14:21:26
Postat av: Natalie

Grattis på din namnsdag Moa! Önskar Natalie.





Kvinnonamnet Moa är förmodligen en smekform av ordet mor. Moa är en av 90-talets största moderaketer. För 30 år sedan fanns det bara 66 personer, unga som gamla, som hette Moa. Det finns 13434 kvinnor som har förnamnet Moa . Av dessa har 11422 namnet Moa som tilltalsnamn/förstanamn. Namnsdag: 18 november, (1986-1992: 14 mars, 1993-2000: 27 juli).

Källa Svenska Wikipedia

http://www.svenskanamn.se/namnsdag

2008-11-18 @ 14:43:49
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Agneta Odell

Grattis till Kellie på 2-årsdagen i efterskott från

Mamma Witch och pappa Klöver

Moa kämpa på , så fint ditt rum blev och så mysigt Kellie har det.

Kram

Agneta

2008-11-22 @ 17:05:46
Postat av: Therése

Sänder en liten hälsning till Moa.

2008-11-28 @ 10:34:02
Postat av: suzana

Hej, Henrikssons. Ville bara önska Er god fortsättning, har inre sett Er sedan Disney-resan. Vi tänker på Er ofta och följer bloggen. Ha ett gott Nytt År och vi önskar Er bara det bästa. Filip Arsic med mamma, pappa och lillasyster!

2008-12-29 @ 12:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0