Dagarna innan vår älskade somnade inSöndag 24 Oktober

Det märktes på Moa att hon fått mer ont, Kvh var här och höjde smärtpumpen och kollade till henne rent allmänt.

Innan Moa och jag skulle gå och lägga oss såg ja en stor förändring på hennes mage, den var gigantiskt stor, såg ut som en gravid mage, hon var öm och hade ont i magen,, vi satt ändå och både ritade och spelade Yatzy denna kväll.

Måndag 25 Oktober

Moa var mer medtagen, ringde Kvh så dom ordnade med en ambulanstransport till CSK för ultraljudsundersökning, hon och jag åkte med ambulansen och Johan åkte efter med egen bil. Oliver blev hämtad av Malin då han kunde vara med sina kompisar så länge, Transporten gick bra, Moa tyckte det var roligt att åka det hade hon aldrig gjort förrut, amublanspersonalen var helt underbara.. Vi fick transport hem och var hemma vid halv åtta igen.

Familjen Vågemyr kom med Oliver, vi drack lite kaffe och Moa satt och målade sina mandalas, innan Fam Vågemyr skulle åka hem sa Moa,,, vänta lite Malin, ja ska bara måla klart denna bilden till dig, Malin fick sin teckning där det stod Till Malin, från Moa.

Vi gick och la oss som vanligt den kvällen, jag och Moa höll varandra i händerna och sa hur mycket vi älskade varandra, vi somnade med panna mot panna.

Tisdag 26 OktoberVar uppe med tuppen, Oliver gick till skolan, jag satt och väntade i V-rummet tills Moa o Johan skulle vakna, en lång väntan, ja kunde höra Moa att hon hade ont.
Kvh var här på förmiddagen, dom höjde pumpen ett litet snäpp till och under dagen skulle allt planeras för en ny ambulanstransport till Lund för tömmning av vätska i magen, vi pratade med Moa om detta, vi skulle följa med i ambulansen både ja o Johan och allting skulle gå fort i Lund, det blev planerat tills på onsdagen i stället..

Under dagens timmar låg Moa i soffan och hon gämrade sig i varje andetag hon tog, vi tryckte på pumpen så fort vi hörde att smärtorna tilltog, vi satt hos henne hela dagen, jag talade om med tårarna rinnandes hur mycket jag älskade henne, att jag bara ville krama och hålla om henne få ta på henne, men hon var öm, öm i hela kroppen.

Hon var inte uppe mycket idag, vi fick tillkalla kvh igen på kvällen då pumpen höjdes ytterligare, Kvh lämnade oss vid halv nio tiden.

Johan bar in henne i vår säng där vi la oss alla tre, ja lyssnade på henne och uttryckte min kärlek till henne, då slänger hon högerarmen om min hals och vi kelade tills hon inte orkade att hålla kvar armen,
Jag sa godnatt och sa att vi ses i morron, men Moa sa inte godnatt till någon av oss i kväll, hon visste, visste att vi inte skulle ses igen..
Moa ville ha en ny blöja vid 23 tiden då hon sa att hon hade kissat, hon lurade sin pappa en sista gång, hon ville känna sig ren och fin..

Johan hörde hennes sista andetag, hon somnade in 23.40 i lugn o ro, hon var så fin, hon lämnade oss med ett leende på sina läppar som vi aldrig kommer att glömma, hon såg så nöjd nu på något sätt,

Vår Moa hade lämnat oss, lämnat oss med ett leende på läpparna och precis som vi ville att hon skulle göra, vi tror hon lurade oss, hon sa ingenting, hon pratade inte med oss varför hon inte kunde gå, varför inte armen fungerade, varför magen var stor, varför, varför o varför..

Vi satt hos Moa, ja, Johan och Oliver och mor/farförädrer, syskon med familjer hela natten lång, vi tog farväl av henne allihopa, Hon var så fin, så fridfull och nöjd, hon är älskad och saknad för alltid vår lilla Prinsessa....

Nej vi tror att hon skonade oss från att veta, veta hur ont hon egentligen hade, men sa ingenting, hon visste att vi skulle bli ledsna och det tog hon med sig..
Hon sa inte godnatt, hon slängde armen runt min hals, hon lämnade oss på en dag som blev hennes, bara hennes.

Vi hade henne hos oss fram till middag dagen efter, då begravningsbyrån kom med en vit liten kista, vi bäddade ner henne, la de saker som hon skulle ha med sig, vi tog vårt sista farväl av vår underbara, älskade Moa.
Ja, Johan, Oliver och kusin Mathias bar ut henne till bilen som sedan lämnade oss,

Vi älskar dig så Moa, du gav oss så mycket kärlek, så många goa minnen, som vi nu bär med oss, det är inte lätt att leva och inte ha någon att ta hand om som du, tomheten, saknaden är så stor efter dig, ingen som kallar,,, Pappa ja är färdig, Mamma hämta det o det, bär mig dit o dit, dina underbara teckningar och underbara leende som du alltid hade på dina mjuka läppar..

Så här minns vi våran älskade Moa,,, Svenska hjältar 2009

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/svenskahjaltar/article5982714.ab

VI ÄLSKAR DIG SÅ OÄNDLIGT MYCKET ATT VÅRA HJÄRTAN SPRICKER......


Kommentarer
Postat av: Lillemor

Tänder ett ljus för lilla moa kram Ehliens mamma

2010-11-01 @ 08:26:23
URL: http://minneavehline.blogg.se/
Postat av: Tina

De e hemskt att läsa samtidigt som det känns väldigt skönt att veta att hon fick vara ren som hon ville. Och att ni fanns med henne. Dehär är så hemskt att nått sånt får hända :( de hjälper ingenting man skriver men ändå vill man skriva till dig. Mina tankar finns hos er. Kämpa på! Kramar

2010-11-01 @ 08:27:50
URL: http://Tinajos.wordpress.com
Postat av: Kia o Leif Hulin

Till hela familjen,vi upplevde exakt likadant när Simon fick lämna oss här på jorden,ett leende och han såg lugn och fridfull ut.Våra barn är vackra änglar nu tyvärr och våra hjärtan kommer för alltid blöda......men.Skickar er energi och styrka,det finns inga ord.Många kramar Kia och Leif

2010-11-01 @ 08:30:18
Postat av: Kajsa

Har inga ord idag....

är helt tom, tårarna rinner och jag vill bara att allt ska vara bra igen. Detta är så orättvistKram

2010-11-01 @ 08:30:21
URL: http://parlugglan.blogg.se/
Postat av: Jen

I helgen tänder jag ljust för Moa, min pappa, min kompis och alla andra där ute som lämnat oss för tidigt! <3

2010-11-01 @ 08:35:13
URL: http://ompappa.blogg.se/
Postat av: Maria

Kramar till er hela familjen.

2010-11-01 @ 08:38:08
Postat av: Pernilla

Fantastisk familj! Stor kram till er alla.

2010-11-01 @ 08:39:23
Postat av: Camilla

Mina varmaste tankar och kramar till er! Vila i frid lilla Moa.

2010-11-01 @ 08:41:41
URL: http://edlundcamilla6.blogspot.com/
Postat av: ulrica

Fina ni.

Tack för att ni delar med er av ert liv. Jag är tacksam för det. Ser nästan ingenting nu då tårarna forsar ner för mina kinder. Önskar så att det fanns någonting jag kunde göra för er.

Tänker på er och på lilla Moa. Tänder ljus, ert ljus.

Skickar varma kramar här.

2010-11-01 @ 08:43:06
URL: http://madamemedusa.blogg.se/
Postat av: katarina/titti

Tack Olivermammapappa som orkar att berätta det här för oss alla, tack för all den omsorg ni klarar att ge till alla andra som sitter och väntar men inte vill fråga hur den sista dagen var. Inte för nyfikenheten men för å på en måte få lov å ta del av Moas sista stund. En fin slut og en oendelig lång resa för er nu. Jag tackar från djupet av mitt hjärta och vet att ni är i mina/våra tankar många gånger om dagen. Jag önskar att det på en liten måte kan hjälpa er. Jag tror også att där är många som vill sända blomster till Moa og undrar på vad slags blomster og färger som Moa vill ha.

Med många varma goda kramar sänder jag også till resten av familjen, släkt, vänner og skolkamrater som har mistat Moa.

Titti med familj

2010-11-01 @ 08:46:33
Postat av: Sandra

Så fint du skriver. Du skriver med en sån värme och med en sån respekt för er dotter.

Jag blir alldeles varm. Jag är också så ledsen för att ni inte längre har er dotter i livet, för att hon och ni skulle drabbas av detta.

Styrkekramar till hela familjen

2010-11-01 @ 08:51:50
Postat av: Karin

Tack för att ni orkar berätta att det hemska ögonblicket blev också blev det vackeraste. Mitt i allt det mörka finns ljuset, ert ljus heter Moa!

2010-11-01 @ 08:53:22
Postat av: Marie

Tårarna rinner nedför kinderna när jag läser detta, du skriver så vackert och beskriver denna oerhörda svåra, sorgliga men vackra tid med så fina ord, så fint att hon fick vara med er till slutet, och att ni fick ta farväl, många styrkekramar till er alla...Mvh.Marie

2010-11-01 @ 08:54:04
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Annica

Så fint...så sorgligt.

En så stark,härlig liten tjej som ville skona sina nära & kära.

Tårarna rinner och jag tänker på den fina ängeln som med ett leende lämnade detta liv.

Skänker så mkt styrka jag kan till er i detta sorgliga.

Kramar

2010-11-01 @ 08:56:15
Postat av: Cilla

Tack Jenny för att vi har fått lära känna dig och din fina familj. Aldrig har innebörden av kärlek, gemenskap och omtanke varit så tydlig som i dina nakna texter.Jag sörjer och lider med er, även om jag inser att jag inte är förmögen att på riktigt förstå det ni upplever. Jag brukar ofta tala om er, om hur orättvist livet är och vilken kraft och styrka som en stor tragedi oförklarligt nog resulterar i. Ni är i mångt och mycket mina hjältar Oliver, Jenny och Johan. Och inte minst fina Moa.Kramar i mängder från Cilla på Lidingö

2010-11-01 @ 08:59:20
Postat av: Marita Andersson

Tack för att ni orkar berätta för oss - er sista tid

med lilla Moa. Så fint du skriver.

Tänder även idag ett ljus för er alla fyra!Marita Andersson

2010-11-01 @ 09:02:04
Postat av: Ingrid och Lars

Jenny, så fint du skriver. Detta skulle Moa tyckt om och läsa. Tomheten efter Moa måste vara enormt stor. Vi tänker på er varje dag hela tiden.

Kramar till er

2010-11-01 @ 09:03:59
Postat av: Pia-Lena

Ljuset skall brinna för lilla Moa även idag för det får inte slockna för en sådan söt liten ängel som lämnade oss alla med tårarna rinnande på våra kinder.Jenny jag beundrar dig som skriver så fint o det tar verkligen en plats i mitt hjärta när du berättar hur lilla Moa hade sina sista dagar.Va rädda om er alla i familjen. Tack för att ni finns.Kram

Pia-Lena m familj.

2010-11-01 @ 09:16:28
Postat av: Eva

Tänker så mycket på er alla!Skickar en extra tanke till Moa, var hon än befinner sig. Tror dock att hon leker med Felicia och Matilda!KRAM KRAM KRAM

2010-11-01 @ 09:20:18
Postat av: Knuza

Lider med er .

Men hon har det bra nu och slipper lida :)Många Kramar

2010-11-01 @ 09:25:49
URL: http://knuzaa.blogg.se/
Postat av: a.

Obegripligt. Tårarna bara rinner. Ni verkar va en så fin och stark familj. Håll ihop.

2010-11-01 @ 09:35:13
Postat av: Kristina

Så fint o innerligt du skriver..

Tankarna finns hos er hela tiden.

Kristina o Patrik

2010-11-01 @ 09:40:59
Postat av: Maria m Olivia

Åh Jenny, Sån fruktansvärd smärta, beskriven på ett fantastiskt sätt. Så fint hon somnade in. Med er alla nära och med ett leende, det finns inte ord!Ni är så kloka som får ner allt i ord. Jag tror mycket på det, att försöka skriva om det som händer, hur man känner och upplever. Av många anledningar förstås men Moas minne lever vidare och för att komma ihåg hur det var i rätt ordning (de gånger man nu vill det) så tror jag verkligen på att få ner allt. I denna sorg just nu, men också för framtiden.Jag har enorm respekt för hur ni hanterat denna oerhörda sorg. Jag är så väldigt ledsen och jag önskar er mycket styrka.2010-11-01 @ 09:45:46
URL: http://enmammas.blogg.se/
Postat av: Tezz

Så fint skrivet.

Sänder er massor av KRAMAR <3

2010-11-01 @ 09:55:19
Postat av: Ritva

Tack för att vi fick följa lilla Moa och hela er familj genom denna vidriga resa. Jag förstår inte hur livet kan vara så grymt mot ett litet barn.JAg önskar att jag kunnat krama dej hårt i verkligeheten du underbara mamma som är en otroligt beundransvärd person.Önskar er allt gott i framtiden..Många tankar kramar och värme från mej /R

2010-11-01 @ 10:11:25
Postat av: Nilla

Vilken enormt söt prinsessa! fast jag aldrig träffat Moa så känns världen så fattig nu.. jätteskönt att du Jenny berättade för oss om Moas sista tid att det var lugnt och fint och med ett leende. Önskar bara så, att det hade skett om åttio år..Jätte kramar till er alla!

2010-11-01 @ 10:13:02
Postat av: Marléne - mamma till Nova

MOA - vilken kämpe!!!

Kan inte förstå hur ont det måste göra i er att se henne försvinna så.. men hon kämpade och kämpade och visade glädje ända in i sista stund! Vilken kämpe!

Vila i frid nu lilla hjärtat <3

Massor av kramar från en som önskade hon fick lära känna dig.. // Marléne

2010-11-01 @ 10:22:41
URL: http://marliiin.blogg.se/
Postat av: MrsG

Jag har ingenting som kan hjälpa i er sorg. Jag har inga medel att styra och ställa saker till rätta med. Jag kan bara sända mina tankar och all min kärlek till er genom världsrymden i ett litet försök att finnas för er.Moa är inte borta, hon har bara gått ett litet stycke i förväg.Kram Åsa

2010-11-01 @ 10:31:08
URL: http://mrsg-aquestionoflust.blogspot.com/
Postat av: Erica

Många VARMA tankar och KRAMAR till er alla! /Erica

2010-11-01 @ 10:32:41
URL: http://www.ikksen.bloggsida.se
Postat av: Carina Ivarsson

Så härlig filmen är, så vi oxå minns Moa. Jag minns henne även i sin fina disneytröja och rosa solhatt på Disney i Paris sommaren 2008. Alla barn var glada och cancern glömdes bort för några dagar.

Många kramar till er.

Carina

2010-11-01 @ 10:35:40
Postat av: Louise

Så vackert och fint skrivit om något så sorgligt,

Moa kommer att leva kvar i mångas Hjärtan <3Kramar till hela familjen

2010-11-01 @ 10:42:02
Postat av: TINDRA

Tack Jenny för att du orkar berätta allt detta som har hänt, för oss. Det är skönt att bara få "prata" av sig. Finns inga ord som för vad jag känner,men ni ska veta att ni finns i våra tankar hela tiden.

Tänder ljus för er varje dag.

Ta väl hand om er alla<3<3<3

Kramisar Rosa

2010-11-01 @ 10:46:55
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Kristina Larsson, Nsk

Mitt varmaste deltagande till er.

Moa var en sådan fantastisk, stark och livsbejakande tjej. Ni finns i våra tankar! Kram.

2010-11-01 @ 10:57:15
Postat av: Anita

Tack för att ni delat med er....så oerhört smärtsamt! Tänker på er och tänder ett ljus för lilla Moa.

2010-11-01 @ 10:57:19
URL: http://jamtlandspower.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Så fint, så kärleksfullt.Moa fick en fin avslutning, mycket kärlek och värme från er. Moa var så trygg, hon visste och kände er kärlek hela tiden.Tack för att ni har delat med er av denna fruktansvärda resa. Jag har följt er hela tiden, och jag trodde aldrig att det skulle sluta så här :-(Tänker på er, på Oliver, på finaste lilla Moa!!!!Många kramar Johanna

2010-11-01 @ 11:01:48
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: Jessica

Tack snälla snälla ni, för att ni mitt i er otröstliga sorg och saknad tar er tid för oss alla som låtit Moa blivit en del av våra liv. Jag är så tacksam för att jag fått chansen att lära känna fina, modiga Moa genom denna bloggen, och jag kommer aldrig glömma henne. Tänker på er ständigt.Många kramar

2010-11-01 @ 11:08:06
Postat av: Veronica

Finaste Moa,

skönt att slutet kom lugnt o stilla.

Finaste finaste...

2010-11-01 @ 11:09:21
Postat av: Majsan

Så fint skrivet mina tårar rinner här!

Vilken fantastisk tjej Moa var o vilken fantastisk mor hon har o familj!!

Ni är helt makalösa!

Ta hand om er så gott det går o bamsestyrkekramar till er!!

2010-11-01 @ 11:12:27
URL: http://mittbarnmittbarn.blogg.se/
Postat av: Amanda

Fint och bra skrivit. Jag har tårar i halsen men framför allt i ögonen. Usch. Beklagar. KRAMAR! TÄNKER PÅ ER

2010-11-01 @ 11:13:48
URL: http://amnnda.blogg.se/
Postat av: Helén

Varma, varma tankar till er!

2010-11-01 @ 11:16:57
URL: http://fasterester.blogg.se/
Postat av: Katie

Moa du var så stark <33 Enda in i det sista. Jag tror helt och hållet att när livet bjudit på en hårdhänt strid kan döden inte vara mer än stilla vila, att bäras bort helt varligt. Till en plats som är vacker och fin, smärtfri! Så ser jag den dagen då jag lämnar min kropp och mina sjukdomar bakom mig.Sänder många varma kramar till dig i himlen Moa, till din mamma, pappa och Oliver!

Sov gott nu Moa, Vila i Frid!

En dag kommer vi att ses <3

Kramar, Katie

2010-11-01 @ 11:18:54
URL: http://tillbakatilllivet.bloggagratis.se
Postat av: Kia

Vilken underbar film!Tårarna rinner efter att jag har läst vad du har skrivit Jenny-sen kommer filmen och jag ler och gråter samtidigt!Moa är alldeles ljuvlig och er värme och ditt härliga skratt gör att jag sitter med ett leende på läpparna fast kinderna är fulla av tårar.

2010-11-01 @ 11:23:18
Postat av: Petra Kvist

gråter Tänker så mycket på er. Kramar Petra

2010-11-01 @ 11:23:59
Postat av: Hanna

Finaste finaste familjen,

Jag lider med er och beklagar er stora sorg i er svåra stund. Moa har känt er stora kärlek och omsorg hela tiden, ni har varit och är fantastiska! Och så tapper hon har varit, åh vad ni skall vara stolta över henne. Hon har vunnit så många hjärtan här ute i blogg-världen, er fantastiska tjej!Min pappa gick bort i cancer för 1,5 år sedan och den kvällen han sa hej då till mamma, mig, min bror, min man och våra barn sa han "ni får lova att inte vara ledsna så länge nu, bli glada fort igen". Lättare sagt än gjort, men jag kan bara gissa att Moa instämmer i min pappas ord.

Massor med tankar och kramar till er 3, finaste ni!

/Hanna

2010-11-01 @ 11:27:55
Postat av: Ingrid

Jag har följt Moa och er och tänkt och tänker på er. Du har skrivit så vackert om Moa och er familj. Det finns inga bra ord för det ni går igenom nu och tidigare vad jag föreställer mig kan det inte finnas något värre. För Olivers del tror jag att det kan vara fint att ha det du skrivit när han blir vuxen och vill se hur den tiden var. Massor av kramar till er.

2010-11-01 @ 11:28:33
Postat av: Lisa

Efter att ha läst er blogg med tårarna rinnandes kände jag att jag inte kan lämna den utan att skriva något. Moa verkade riktigt stark i viljan, och väldigt go. Och sättet du skriver om hela situationen är så berörande. Det är orättvist att något sånt här ska behöva hända.. Ikväll tänder jag ett ljus för Moa.

2010-11-01 @ 11:45:30
Postat av: carolina

Du skriver så fint. De kniper i hjärtat. All kärlek

2010-11-01 @ 11:46:54
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tårarna bara rinner, så hemskt att läsa. Vila i frid moa <3

2010-11-01 @ 11:48:36
Postat av: Kajsa

Så otroligt starkt av dig/er att skriva om moa, massor av varma kramar till er!♥vila i i frid moa♥

2010-11-01 @ 11:49:04
URL: http://maange.blogg.se/
Postat av: Lillan

Tänker på er

Kram

2010-11-01 @ 11:49:19
Postat av: Therese

De var starkt av dig att berätta om Moas sista dag.

Mina tårar rinner nerför kinderna.

Känner så med er, och för Moa.

Stora kramar till er!! <3

2010-11-01 @ 11:53:14
Postat av: Elin A

Tårarna rinner när jag läser om sista dygnet med Moa! Tänker så på Oliver och er föräldrar.

Många varma kramar Elin

Söta fina Moa, om du bara visste hur många som tänker på dig i hela Sverige!

2010-11-01 @ 12:02:37
Postat av: Michaela

2010-11-01 @ 12:11:47
Postat av: Martina

Började läsa bloggen för några dagar sedan, kunde inte sluta. Tack för allt som ni delat med er av. Moa verkade vara en supergo tjej, så orättvist! Ni verkar vara en stark och underbar familj. Tänker på er! Ta hand om er!

2010-11-01 @ 12:11:51
Postat av: Angela

Tårarna rinner och jag lider med er i detta fruktansvärda! Ta hand om varandra. Massa kramar från mig till er

2010-11-01 @ 12:21:23
Postat av: Agnetha

Tack att ni orkar dela med er till oss om er underbara kämparprinsessa !! Ni är helt underbara !Nu får Moa ha det bra, en riktig prinsessängel ! Kramar till er alla !

2010-11-01 @ 12:35:57
Postat av: Hampus Eriksson

När jag satt och skrev den senaste dikten igår kväll kom jag att tänka på just den videon. Jenny, du är så glad med härliga skratt, Moa med sin fina peruk och hennes skratt.

Det är glädje!

2010-11-01 @ 12:39:45
URL: http://djavulenshus.blogg.se/
Postat av: Elvira♥

Sitter och gråter när jag läser detta fina inlägg!Jag stöder barncancer fonden nu är jag fick höra om bloggen..Kramar Till Hela er Familj.♥

2010-11-01 @ 12:40:18
Postat av: Bella

Hon var en sån kämpe <3

varma tankar till hela familjen! <3

2010-11-01 @ 12:40:45
URL: http://fakethesmiletohidethepain.blogg.se/
Postat av: Kerstin i Kristianstad

VAD FINT du skriver om lilla Moas sista dagar.Jag fattar INTE hur du orkar. Jag vill bara gråta och förbanna detta hemska som ni får genomlida. Ta väl hand om varandra.Massor av stora,varma kramar till er.

Och en alldeles speciell kram till Oliver !

2010-11-01 @ 12:45:04
Postat av: Eva

Ni underbar familj jag kännner Er inte men Ert öde berör mig med största vördnad. Det finns inte ord för vad som hänt . Jag lider med Er. Ni har varit fantastika Vilken familj Ni är att Moa har fått den bästa vård som någon kan ha förstår man när man läser Er blogg . Mitt stora deltagande i Er stora sorg. Det enda trösten är att Moa slipper lida mer.

Sov gott Moa och vaka över din familj.

2010-11-01 @ 12:51:18
Postat av: Karin och Bertil

Fantastiskt vackert återgivit om Moas sista dygn i livet. Skönt att hon fick bli en liten ängel på ett så fint sätt. Varma tankar till Dig Jenny, Johan och Oliver.

2010-11-01 @ 12:58:10
Postat av: Nettan

Tårarna rinner när jag läser er berättelse...... Tack för att ni orkar dela med er......

Tänder ett ljus i minneslunden för Moa idag...

2010-11-01 @ 13:09:15
Postat av: Camilla

Du beskriver så fint Moas sista dagar med Er. Tårarna rinner som för så många andra här. Kan inte ens tänka mig hur Ni måste känna, vågar inte riktigt. Skönt att Ni fick en sån mysig dag, och att hon fick somna hemma och att hela familjen fick tillfälle att ta farväl. Tänker på Er och Moa.

2010-11-01 @ 13:12:43
URL: http://miniwe.webblogg.se/
Postat av: Anna

Tårarna forsar ner när jag läser om ert sista dygn. Det är så himla fint beskrivet och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå vad ni går igenom. Jag har i vuxen ålder förlorat en bror och för mina föräldrar var det deras andra barn de förlorade (första barnet dog innan jag fanns). Livet är inte rättvist och ibland hatar man livet för vad det gör, men det finns bara en väg och det är framåt och långt där borta finns glädjen igen. Tänker också på Oliver som förlorat sin älskade syster. Var rädda om varandra. Kram!

2010-11-01 @ 13:15:29
Postat av: Mariell

Vad otroligt vackert att lämna er med ett leende på läpparna. Vilken otrolig tjej!

2010-11-01 @ 13:20:10
URL: http://battrevarld.blogg.se/
Postat av: Yohanna

Tänk, så klok & insiktsfull.. och att lämna med positiv min till och med. Tårar...

2010-11-01 @ 13:20:38
URL: http://maiplu.se
Postat av: Sara

Så fint skrivet,beundrar att du orkar.

starka lilla Moa <3

2010-11-01 @ 13:44:10
Postat av: Hannas pappa

Insikt. Precis som ni skriver. Moa visste att tiden var inne. och eftersom hon älskade (-r) er så innerligt ville hon självklart också ge er ett positivt minne, en positiv sista bild, av henne som ni alltid kommer att bära med er och som i era värsta stunder kommer att "lyfta er" och någonstans längre fram även skänka er en tilltro på att hon faktiskt nu har kommit till...ja paradiset, för att använda ett slitet men i mina ögon ack så illustrativt ord.

Aktiva tankar präglade av enorma känslor av sorg, av förtvivlan, av smärta men också av...hopp...

"Massmis med"

Niklas

2010-11-01 @ 13:44:18
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Anonym

Tänker på er.... Vila i frid Moa....Kram Sara

2010-11-01 @ 13:46:11
Postat av: maria

Kram till hela familjen,

Tänker på er, och ta hand om varandra!

2010-11-01 @ 13:49:36
URL: http://familjenrantzow.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tänker på er.... Vila i frid Moa....Kram Sara

2010-11-01 @ 13:53:58
Postat av: Jenny

Återigen vill jag beklaga förlusten av en underbar liten själ.

Sen vill jag tacka för att hela familjen har delat detta med oss läsare från början till slut.

Jag och många med mig har skrattat och gråtit mig igenom inläggen här.

En fantastisk historia har berättats och jag önskar så att utgången hade varit en annan...Tack för att ni mitt i sorgen delar med er av det sista dygnet i Moas liv. För på någon märkligt sätt så känns det som ett fint avslut för oss läsare att få veta att hon lämnade detta livet med ett leende på läpparna omgiven av de som hon älskade mest och de som älskade henne mest.

Tack för att ni har velat dela med er!

2010-11-01 @ 14:01:09
URL: http://famsmeding.blogspot.com
Postat av: kajsa

Jag är så ledsen för er skull...

men Moa är med Nalle Puh i molnmaskinen..

Jag tror hon har det bra där

Kram Kajsa

2010-11-01 @ 14:03:28
Postat av: i

sitter o gråter för er skull, så hemskt. men hon har det bättre nu, ta hand om er.

2010-11-01 @ 14:11:39
Postat av: Camilla

Tårarna rinner ner för mina kinder när jag läser allt det fina du har skrivit Jenny. Att Moa lämnade er med ett leende på läpparna visar på att hon kände sig trygg mitt i allt elände.

Mina tankar är hos er ofta, jag tänker på Moa varje kväll jag tänder ljus här hemma. Hon är nu den ängel hon så innerligt förtjänar att vara, och kommer alltid att följa er vart hän ni går.

Sköt om er i sorgen!

Varmaste styrkekramar till er alla

2010-11-01 @ 14:32:53
Postat av: Jessica(Ryans mamma)

Så fint att ni orkar dela med er Moas sista dagar i livet. Måste vara jättetufft för er!

Ingen kul läsning men skönt att läsa att hon dog med ett leende på läpparna. Dem gånger vi träffade er på sjukhuset så var Moas oftast pigg och glad.Ta hand om erKram Jessica

2010-11-01 @ 14:41:26
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Min tankar går till er...men mest Oliver.

Han verkar vara en stark kille.

Den ända trösten är ju att hon slipper ha ont.

Tårarna bränner....men skönt att få somna med mamma och pappa.

2010-11-01 @ 14:46:12
URL: http://unggammalmamma.blogg.se/
Postat av: Ulrika Engman

Man gråter för att detta händer er... Men också för att det man läser är så fint... Vilket fint avslut en otroligt stark läsning.. Riktigt jobbigt.. Moa är den lyckligaste lilla prinsessan som har så underbar familj...Många kramar till er alla..2010-11-01 @ 14:56:51
Postat av: Tony, Åsa, Linnea o Otto Ericson

Tack Jenny!!Du är helt underbar som skriver om hur lilla underbara Prinsessan Moa somnade in så fridfullt med leendet på sina läppar, hon var underbar er dotter. Tankarna finns hela tiden hos er kan inte sluta tänka på er. Vårt varmaste deltagande många kramar från oss Fam Ericson Hanaskog. PS Ge Oliver en extra kram.

2010-11-01 @ 15:37:50
Postat av: Petra

Jenny, du skriver så varmt och innerligt om Moa - jag beundrar dig verkligen att du orkar dela med dig av era sista timmar tillsammans. Tårarna forsar så jag ser knappt dataskärmen.

Många styrkekramar och varma tankar till er!

Kram / Petra (Hugo och Olivias mamma)

2010-11-01 @ 15:38:12
Postat av: Tony, Åsa, Linnea o Otto Ericson

Jenny tack för att du skriver om hur era sista dagar och tim var med er underbara lilla Prinsessa Moa. Att hon somnade in med ett leende på läpparna var ju bara sådan som hon var å alltid varit. Våra tankar finns hos er hela tiden kan inte sluta tänka på er Jenny, Johan o Oliver ni är bara så underbara många kramar till er från oss vill vi ge er, en extra kram till Oliver den underbara store broren.

2010-11-01 @ 15:47:14
Postat av: Jenna

Tårarna rinner när jag läser detta. Kan inte förstå er smärta mer än att det måste vara det värsta man kan uppleva. Vila i frid Moa, du var en riktig kämpe!

2010-11-01 @ 15:54:18
Postat av: Tei

Tårarna började rinna när jag läste det här.

Vila i frid Moa.

2010-11-01 @ 15:55:50
URL: http://tteeiii.blogg.se/
Postat av: Maja♥

Jag hoppas verkligen att hon har det bra♥

Hon är en hjälte i mitt hjärta♥Sov så gott Moa♥

2010-11-01 @ 16:18:56
Postat av: Camilla

Är så förtvivlat ledsen för er skull.

Många kramar Camilla

2010-11-01 @ 16:24:10
Postat av: emma

all kärlek till er!

2010-11-01 @ 16:40:36
Postat av: Kristina

Moas kamp har berört mej hela tiden jag läst här i bloggen. Nu är jag mycket mycket berörd efter att läst om hennes sista dagar.Tack för denna blogg , så full av kärlek och så bwerörande om en familjs kamp för sin flicka.

Ni , hela familjen är stora hjältar.

2010-11-01 @ 16:46:59
Postat av: gunilla

Tack för att du orkar dela med dig om Moas sista tid. Tårarna rinner när man läser alla fina kommentarerna och det blir bara så svårt att skriva. Blev också så rörd när jag lyssnade på låten med Lene Marlin som någon hänvisade till. Tyckte den va så fin och passade så bra in. Jag tänker på er i eran sorg och många kramar till er. Gunilla (victor och Timmies mammma)

2010-11-01 @ 17:13:49
Postat av: Elisabeth Lindström

Ta hand om varandra nu, speciellt Oliver - som har fått se sin älskade lillasyster tyna bort. Han måste haft det oerhört svårt under denna tid...hur underbara ni än varit så har han säkert kommit lite i skymundan i bland...det är naturligt att det blir så. Kramar till er alla

2010-11-01 @ 17:17:49
Postat av: Cilla (Evelinas mamma)

Tänker på er...Kram Cilla

2010-11-01 @ 17:18:35
URL: http://www.prinsessanevelina.blogspot.com
Postat av: Sofia

Tårarna rinner när jag läser om Moas sista dagar. Kramar till er alla som stod Moa nära.

2010-11-01 @ 17:34:22
URL: http://skberg74.blogspot.com
Postat av: Nicoline

Mitt hjärta gör bokstavligt talat ont när jag såg att hon lämnat jorden! Det är så sjukt många i min och mina vänners närhet som cancern har tagit, och det inom kort tid. Man får tänka att gud behöver dom bra människorna, dom behövs där uppe! Jag säger bara fan! Det finns inte mycket som man kan trösta med men jag tänker på er iallafall <3

2010-11-01 @ 17:36:46
URL: http://schoolsout.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Denna helg har gått i sorgens tecken. Trodde inte man kunde bli så engagerad av en blogg, men Moas öde har gått rätt in i själen. Tack, Jenny för att du delger oss allt det du har på hjärtat. Vill ge Oliver en bamsekram, och er alla styrka till att tackla allt som komma skall.

2010-11-01 @ 17:40:01
Postat av: Johanna

moa kunde inte haft en bättre familj, jag är en 17 årig tjej och tårarna rinner för jag känner eran kärlek. ni är starka! all kärlek till er <3

2010-11-01 @ 17:41:17
Postat av: Danijela

Mina tankar är hos Er.

Kram från Danijela

2010-11-01 @ 17:46:33
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se/
Postat av: Isabella

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90sen video till Moa, och hela hennes familj,hoppas det var okej att jag gjorde den,

Kommentera videon på youtube annars, så tar jag bort den(:

2010-11-01 @ 17:47:12
URL: http://isabellajohannakarlsson.blogg.se/
Postat av: Jennike

Fina, fina Moa...

Tack för att du vill skriva om hennes sista stund, så stark hon var er Lilla Kämpar Prinsessa...klart hon kände på sej att ni inte skulle ses, men hon ville bespara er den smärtan Just där och då. Hon visste att ni var där med henne, och då var hon trygg och kunde släppa taget om livet! Nu börjar en ännu tuffare resa för er, den genom det första hemska året! Jag skickar varma Styrke Kramar och tänder ett ljus i vårt fönster för Moa. Kram

2010-11-01 @ 17:49:39
URL: http://jenkepenke.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90s

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90s

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90s

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90sEN VIDEO TILL MOA, OCH HELA HENNES FAMILJ.vila ifrid Moa Henriksson<3

2010-11-01 @ 17:49:49
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90shttp://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90s

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90s

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90s

http://www.youtube.com/watch?v=5YqowPH_90sEN VIDEO TILL MOA, OCH HELA HENNES FAMILJ.vila ifrid Moa Henriksson<3

2010-11-01 @ 17:49:58
Postat av: Linnea

Tårar...

Lider så otroligt med er<3

Håller med Johanna, man känner verkligen kärleken i dina texter.

Tack för att du orkar dela med dig av det här, det betyder mycket<33

Tänker på er.

Tusen kramar till er<3

2010-11-01 @ 17:53:08
Postat av: Annelie

Finaste Moa som har de finaste föräldrar och syskon som det någonsin går att ha.

Kram på er hela familjen.

Var rädda om varandra.

2010-11-01 @ 17:53:12
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

Hoppas allt blir bättre för er !

Vilken sorglig berättelse !

men vi alla är gäster på denna jord och en dag kommer vi alla

lämna denna värld !

ett år är några dagar och hundra år är några dagar.

Att förlora någon är svår !

Men med guds hjälp kan vi klara av dagen <3

Gud ger oss inte prövningar som vi inte klarar av sötis ; )

Hoppas bara att ni möts igen i paradiset !

Jag ber varje dag ! ; )

gör det du med

; )

<3

Blev rörd av det du beskrivit om händelserna men jag kände mig starkare på en religiös nivå sötis ; )

KrAmSiSaR till dig<3!

<3

<3

<3

2010-11-01 @ 18:02:32
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: Lexi

Tårarna bara rinner när jag läser.

Jag kände varken Moa eller resten av familjen men har följt bloggen ett tag.

Måste säga att Moa verkade vara en underbart fin tjej, även resten av familjen oxå! Ni är så otroligt starka!

Jag beklagar sorgen, ni finns i mina tankar!

Massa kramar till er! <3

2010-11-01 @ 18:07:15
URL: http://ohhowclichelexi.blogspot.com/
Postat av: tigglo

Att drabbas av det ofattbara, det där som bara händer andra måste vara en obeskrivlig smärta för familjen och era nära och kära. Tårarna ronner när man läser Er beskrivning av Moas kamp som har varit ärlig, rak och skriven med oändlig kärlek. Jag tor att eran blogg kan ge tröst och stöd för andra som har en livskris. Även fint att läsa att Moas somnade in lungt och stilla med hela sin familj samlad.

Nu sitter hon på ett rosa moln i en Hello Kitty pjamas och spelar Yatzy och ritar med andra små änglabarn.

Ta hand om varandra

Cyberkramar

2010-11-01 @ 18:08:59
URL: http://tigglo.bloggproffs.se/
Postat av: ÅSA

Lider med er :(

2010-11-01 @ 18:19:55
URL: http://enjaveltill.blogg.se/
Postat av: Sari & Pontus

Det finns inte ord av vad jag känner med er....Det gör så ont att moa lämnat er/oss.....Livet är så orättvist,så oförutsägt..........kanske bäst att vi inget vet...jag vet inte.Känner tomhet,ledsamhet över detta och denna sjukdom.......Jag tänker så ofta på er ska ni veta.....Jag har tagit detta så hårt den sista tiden att moa varit så sjuk....Skönt att hon slipper smärta men usch vilken tomhet....Hon har inte lämnat er...hon finns hos er....och kommer alltid att göra det.Hon har 2 underbara föräldrar en underbar bror.....Ni är helt fantastiska alla 4...Moa inräknad.Vilken kämpe....

2010-11-01 @ 18:29:20
URL: http://tuulikki.blogg.se/
Postat av: sarah

Jag blir tårögd när jag läser det... Jag har själv förlorat närstående i cancer och man får tänka att dom är på ett bättre ställe nu utan smärta.

Många kramar!

2010-11-01 @ 18:32:49
URL: http://sarahpratt.blogg.se/
Postat av: JessicaM

2010-11-01 @ 18:35:48
Postat av: Lotta Nyström

Jenny!Jag är så tacksam över att du orkat dela med dig av ert liv och er situation!Vi känner inte varandra men ändå så känns det så.Så vackert skrivet det var om er älskade Moas sista tid i livet.Nu sitter hon på ett moln och vakar stolt ner över sin fantastiska familj.Massor av kramar till dig och övriga familjen!

2010-11-01 @ 18:36:25
Postat av: JessicaM

Tänker på er, ta hand om er kramar fam Marken & Lindh

2010-11-01 @ 18:37:09
Postat av: felicia

lilla lilla moa, så jäkla underbar ..<3Tänker på er!

2010-11-01 @ 18:49:56
URL: http://chickmama.blogg.se/
Postat av: Anitha Leidefors

Tack för att ni delar med er, hur det var när lilla Moa blev en ängel. Har läst det flera gånger, kunde inte se för alla tårarna de första gångerna jag skulle läsa det. Moa kommer att finnas i mitt hjärta och jag kommer att få kraft att gå vidare genom er och eran lilla Moa! Tände två ljus för Moa i dag på jobbet..

Tänker på på er och tänker på Oliver!

Kramar med styrka i från mig till er alla!

2010-11-01 @ 18:54:27
Postat av: Madde

Jag har f;ljt bloggen ett tag nu , och blir ber;rd i texten , Vila i frid !

2010-11-01 @ 18:55:06
URL: http://typei.blogg.se/
Postat av: anna

Jag finner inga ord.

Denna hemska sjukdom som tar våra anhöriga ifrån oss.

Jag beklagar sorgen och sänder alla mina tankar och all min kraft till er.

Ikväll tänder jag ett ljus för Moa. <3

2010-11-01 @ 19:02:28
URL: http://darardittliv.blogg.se/
Postat av: Sofie

Tack för din styrka att orka dela med dig av Moas sista tid här i jorde-livet. Det är inte utan man förstår vart Moa fått sin styrka och envishet ifrån (?). Många varma tankar till Oliver och till er föräldrar! Ta hand om varandra riktigt ordentligt nu! Moa finns där med er på sitt lilla vis ska ni se! Kramar i massor från mig!

2010-11-01 @ 19:18:42
Postat av: evelina

jag som inte kände lilla moa har så ont..det gör så jävla ont!kan inte föreställa mig hur ont NI måste ha.

varför är denna värld så grym?varför tillåter gud detta om han finns?varför lilla söta flicka....varför?

jag hoppas ni finner inre frid o styrka att klara detta... mina tankar finns hos er för all tid.

2010-11-01 @ 19:19:18
Postat av: Åsa

Kärlek och stöd till mor, far och storebror....tårarna rinner och jag är tacksam att ni delar med er av dessa sista dagar, som trots allt blev så fina de kunde bli.

2010-11-01 @ 19:29:55
Postat av: Lena

Tack för att du orkar dela med dig av det svåraste ögonblicket i era liv! Jag tänker på er! Kramar

2010-11-01 @ 19:41:35
Postat av: Jessica

Det ni går igenom borde ingen behöva gå igenom. Som min farmor sa när min faster dog i den här vidriga sjukdomen (och då var min faster ändå vuxen) att inga föräldrar skall behöva överleva sina barn!Men, ändå - så fint du skriver om Moas sista tid tillsammans med sina älskade. Lilla busiga fina Moa. Vilka upptåg hon hittar på där i himlen nu!

2010-11-01 @ 19:45:39
Postat av: Ulle

Vila i Fris Moa! Jag har följt dej så länge....Det kommer att bli tomt utan dej.

2010-11-01 @ 19:53:56
Postat av: Lisa

Hej, jag har följt din blogg i ett längre tid nu och gått runt och tänkt på Moa under dagarna. Jag tycker att det är starkt av dig att skriva om detta, och väldigt bra. För detta händer faktiskt, och göra någonting åt det! När jag läste att hon gått bort kände jag en sorts lättnad, förlåt, men vad jag förstod så hade hon svåra smärtor, och nu slipper hon dem. Men jag kan inte sluta tänka på vad Moa kommer gå miste om. Men jag tror på pånytt födelse, så jag är säker på att hon kommer bli något väldigt vackert i sitt nästa liv. Jag tänker på er och hoppas faktiskt (hoppas att jag inte är dum nu) att ni kanske försöker att skaffa er ett till barn. Inget kan förstås ersätta Moa, men det blir bara som någonting mer att älska, för ni har mycket, väldigt mycket kärlek att ge. Och efter denna tragiska händelsen kanske det skulle vara trevligt med något nytt och levande? Ha det helt underbart nu, och ta vara på er alla tre. Gör saker, äventyr, något! Skratta och ha kul! Älska! En obeskrivligt stor kram till er alla!

Lisa

2010-11-01 @ 19:58:09
Postat av: Malin

Det är långt ifrån rättvist när något sånt här händer! Mina tankar går ut till er som familj och vänner. Och genom mina tankar sänder jag ut denna låt till er. Har skrivit den tillsammans med en vän, och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni känner kärleken och den stora kram jag sänder er! Moa, ta hand om dig. Och vaka över din fina familj! Det blir tomt utan dig!!

2010-11-01 @ 20:00:16
URL: http://justonebreath.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej, jag har följt din blogg i ett längre tid nu och gått runt och tänkt på Moa under dagarna. Jag tycker att det är starkt av dig att skriva om detta, och väldigt bra. För detta händer faktiskt, och göra någonting åt det! När jag läste att hon gått bort kände jag en sorts lättnad, förlåt, men vad jag förstod så hade hon svåra smärtor, och nu slipper hon dem. Men jag kan inte sluta tänka på vad Moa kommer gå miste om. Men jag tror på pånytt födelse, så jag är säker på att hon kommer bli något väldigt vackert i sitt nästa liv. Jag tänker på er och hoppas faktiskt (hoppas att jag inte är dum nu) att ni kanske försöker att skaffa er ett till barn. Inget kan förstås ersätta Moa, men det blir bara som någonting mer att älska, för ni har mycket, väldigt mycket kärlek att ge. Och efter denna tragiska händelsen kanske det skulle vara trevligt med något nytt och levande? Ha det helt underbart nu, och ta vara på er alla tre. Gör saker, äventyr, något! Skratta och ha kul! Älska! En obeskrivligt stor kram till er alla!

Lisa

2010-11-01 @ 20:02:00
Postat av: malin

Det är långt ifrån rättvist när något sånt här händer! Mina tankar går ut till er som familj och vänner. Och genom mina tankar sänder jag ut denna låt till er. Har skrivit den tillsammans med en vän, och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni känner kärleken och den stora kram jag sänder er! Moa, ta hand om dig. Och vaka över din fina familj! Det blir tomt utan dig!!(glömde skicka länken i förra!)

http://www.myspace.com/missfamousma/music/playlists/how-much-1403608Styrka och kärlek till er!

2010-11-01 @ 20:05:16
URL: http://justonebreath.blogg.se/
Postat av: Moa

det är så ofattbart, jag läser med en klump i halsen.... tack, tack för att ni berättar. tack för att man har fått följa er under så här lång tid. moa var en fantastiskt tjej och ni gjorde verkligen allt, allt man kan göra för en annan människa. allt man kan göra för sitt eget barn. att hon lämnade er med ett leende, trots en omänsklig fruktansvärd cancer. många kramar.

2010-11-01 @ 20:14:31
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: P

Sänder mina varmaste kramar till er!

Tack för att du delar med dig! Bloggen har verkligen berört mig. Och denna lilla tjej har berört tusentals människor.

Kram till er alla i familjen

2010-11-01 @ 20:17:18
URL: http://www.metrobloggen.se/mrsjanuaryary
Postat av: E

så otroligt fint skrivet.

2010-11-01 @ 20:19:30
URL: http://esecret.blogg.se/
Postat av: Gitte

tårarna bara rinner, tack för ni delar med er här på bloggen sista dagarna och hur Moa fick somna in, älskade underbara tjej, finurlig och omtänksam in i det sista - så underbart att ni var alla hos henne och fick ett underbart om än jobbigt farväl.Beundrar hela familjen!

kram

2010-11-01 @ 20:31:40
Postat av: soffie

Moa kommer alltid finnas med er vart ni än går ,sitteer här å gråter och jag beundrar er styrka att dela med er av er vackra fina Moa,

Ni är verkligen så underbara,

kramar

2010-11-01 @ 20:51:31
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tårarna rinner...

Du beskriver det hemska ni tvingas gå igenom så fint. Ni är så starka. Moa sitter nog på ett moln nu o tittar ner på sin underbara familj. Hon kommer alltid att finnas kvar hos er. <3 <3 <3 All kärlek till er. Kram.

2010-11-01 @ 20:55:26
Postat av: Linda

Mina tårar rinner hejdlöst! Jag tänker på er!! Vilken hjältinna till dotter ni har!!!

2010-11-01 @ 21:08:44
URL: http://www.linda-emma.blogspot.com
Postat av: Josefine

som så många innan har skrivit så rinner tårarna nedför min kinder. stor kram till er alla och låt nu moa dansa bland änglarna!

2010-11-01 @ 21:12:09
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: Semel B " A Piece of Cake - Gratis bloggdesign och blogghjälp! "

Vi tänder ett ljus, vila i frid.

2010-11-01 @ 21:16:05
URL: http://apieceofcake.blogg.se/
Postat av: jenna

tårarna bara rann ner...

Min kompis förlorade inte för så jätte länge sen sin bror i cancer..

han blev bara 6 år..

det är så hemskt.. och min fosterpappa har fått prostatacancer...

usch, jag blev så rörd när jag läste detta!

2010-11-01 @ 21:17:18
URL: http://jennaoberdieck.blogg.se/
Postat av: Johanna

All styrka och kärlek till ER!!

2010-11-01 @ 21:17:34
Postat av: Sara

Er underbara Moa har tagit en plats i mitt hjärta som jag kommer bära med mig i resten av mitt liv!!

2010-11-01 @ 21:28:25
Postat av: Matilda Bjerlestam

Söta underbara familj, jag kan inte sluta gråta o inte heller sluta läsa.Jag har aldrig träffat er fast att det känns så , hört mycket och läst på bloggen.Har moas fantastiska ansikte framför mig hela tiden och ni finns i mina tankar. Ni har en tuff tid framför er men ni är starka och tänk vilket underbart lån ni fick här på jorden och jag är helt övertygad om att ni kommer få krama och pussa på er älskade prinsessa någonstans igen!hon är en ljuvlig ängel som ler mot er hela tiden, hon vill att ni ska le tillbaka .kram Matilda bjerlestam (petter anderssons syster)

2010-11-01 @ 21:41:13
Postat av: Maria.S

Hej!

Ja tårarna rinner av din berättelse om Moa´s sista dagar. Lilla kämpar Prinsessan. Alltid så go och glad. Ni är så starka som orkar berätta om allt som hänt. Tänder ljus varje kväll på köksbordet för Moa och er. Moa har satt många hjärtan i brand. Tänker på er.

Kram Maria.S

2010-11-01 @ 21:47:48
Postat av: Anunnaki

Jag har inga stärkande ord. Men jag önskar att jag hade det. Jag kan inte ens börja tänka på hur det skulle vara att förlora något av mina barn. Jag önskar bara ni finner någon form av styrka i all denna misär.

2010-11-01 @ 22:19:31
URL: http://anunnaki-photo.blogspot.com/
Postat av: Inger M

Tack för att du berättade om Moas sista dagar hos er !Så otroligt fint av dig !

Jag vill tro,att Moas sista fina leende, kom sig av, att hon möttes av en skara änglar, som längtat så efter denna lilla kämpaprinsessa

En kämpaprinsessa som i det längsta ville stanna kvar hos er, mamma, pappa, Oliver, vovvarna, här på jorden.

Hos sin kärleksfulla familj!

Största styrkekramen till er

Inger M

2010-11-01 @ 22:20:40
Postat av: Sophia

Tack för att ni delade med er av Moas sista dagar! Ni skriver så fint och man får verkligen en känsla av att man känner er och Moa fast jag aldrig träffat er. Skönt att Moa fick somna in lugnt och fridfullt med sina närmaste omkring sig! Tusen styrkekramar till hela familjen!

2010-11-01 @ 22:24:34
Postat av: Helen

Tårarna rinner som så många gånger förr när jag läst Moas blogg...men många gånger har jag skrattat också, åt roliga saker som har hänt er....ja, det har varit mer än tre års bloggläsning

( beroende??...ja, kanske..)..med mycket känslor o skratt o tårar...du har skrivit otroligt fint och rörande, Jenny....bara att du orkar delge oss dessa sista dagar....så fint slut lilla prinsessan fick...jag skickar än en gång alla mina varmaste kramar till er alla...ni e otroligt starka och fina, det ska ni veta...

2010-11-01 @ 22:31:54
Postat av: Tina Warnqvist

Filmen från vardagshjältar, där Moa vinkar och gör en slängpuss, när jag såg det, bara brast det...

MEN vilket fint minne att ha det för er:)

Denna vackra tös med dom underbart vackra ögonen.

En liten tös ska inte lida så...omänskligt.

All kärlek till er.

2010-11-01 @ 23:03:43
Postat av: Sanna

Vad fint du skrev, min tårar rinner ner. Var jobbigt att titta på klippet från 2009 :'( Som hon kämpa..hon var en så fin tjej, som tänkte på er & inte ville berätta hur ont hon hade. Men nu har hon inte ont längre, någonstans får man trösta sig med det. Och dom 8 år hon fick med er. Det kunde ha blivit mindre, om hon inte var så tapper & modig! <3Vila ifrid lilla söta underbara Moa.

2010-11-01 @ 23:07:03
Postat av: Elin

En tår letar sig ner på min kind när jag läser om er allra sista stund med Moa! Så orättvist när barn blir sjuka. Så vacker er sista stund tillsammans blev fast det måste vara det värsta som någonsin kan drabba en familj! Hon fattas er! Sov gott Moa du vackra prinsessa! All kärlek till er alla!

2010-11-01 @ 23:10:55
URL: http://fruc.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth

Jenny vad fint du skriver om er fina Moa,jag tycker att ni verkar vara en underbar familj med så mycket kärlek. Jag som "bara är en bloggläsare" sitter här och gråter,man har följt er blogg så länge så det känns som man verkligen känner er.

Nu ska jag ut på kvällspromenad med mina hundar

då brukar jag alltid titta upp på den vackra stjärnhimlen, där har en ny stjärna tänts nu........lilla Moa lyser så fint!

2010-11-01 @ 23:15:20
Postat av: maja

Vilken otroligt vacker, underbar och sorglig blogg. Jag gråter sällan, men detta väckte känslor man knappt visste fanns. Att förlora sitt bästa.

Det värsta som kan hända. Kram på er alla!

2010-11-01 @ 23:15:42
URL: http://maja1983.blogg.se/
Postat av: M

Mina tårar rinner....så fruktansvärt sorgligt att det måsta sluta så för lilla Moa....mina tårar rinner...

Varför ska barn måsta gå igenom något sånt här...måsta uppleva smärta, måsta se sina anhöriga ledsna? Varför ska föräldrar måsta gå igenom detta, se dina kära barn tyna bort, stå vid sidan av och vara helt maktlösa....? Fruktansvärt!

Jag är oerhört tacksam att du detat med dig av ert liv, i både ord och bild...

Jag har själv börjat värdesätta livet på ett lite annorlunda sätt nu... För nu vet jag att varje dag kan vara den sista, att vi inte lever för evigt och att vi ska älska och åter älska varandra <3

Hoppas att ni finner styrka och orkar vidare nu. Jag tänder ljus för er....tänker på er.....mina tårar rinner....

2010-11-01 @ 23:18:58
Postat av: I

Man blir så varm av att förstå hur ni har månat och älskat Moa så mycket att hon log när hon gick över regnbågsbron ! Vilken tjej ! SuperMoa ! Vilken familj !

2010-11-01 @ 23:59:43
Postat av: Anonym

gud va hemskt. R.I.P <3

2010-11-02 @ 00:03:57
Postat av: malinlima

<3

2010-11-02 @ 00:14:36
URL: http://malinlima.blogg.se/
Postat av: Emma

har inga ord .

Du HAR en otroligt fin dotter. <3

Postat av: Angelica

Oh kära lilla vän. Hoppas hon får frid och har det bra! Beklagar sorgen, men sköt för henne att hon slipper lida mer av smärta! Kram till er!

2010-11-02 @ 01:25:06
URL: http://icaibloggen.blogg.se/
Postat av: Jessika

....tårarna bara rinner... vila i frid söta moa!

2010-11-02 @ 01:30:33
Postat av: Hannah, 15 år.

Jag tror aldrig jag har kämpat så hårt för att hålla tårarna inne. Det är svårt att läsa, och även om jag inte vet hur ni känner det nu, vet jag hur ont det gör att förlora någon i sin familj. Min far dog för fyra år sedan, och först nu har jag börjat acceptera att han är borta. Jag säger inte att det är lätt, jag säger inte att det kommer gå fort och jag säger inte att det inte kommer göra ont. Men smärtan kommer gå över, sorgen kommer dämpas. Saknaden finns alltid kvar, men efter att ha läst om er i bloggen, känns ni som en stark familj, och jag tror ni kommer klara det här. Jag hoppas för er och Moa's skull att hon har det bra nu. Hur svårt det än kan vara, försök tänka positivt.Vila i frid, lilla Moa.Kramar.

2010-11-02 @ 02:38:01
Postat av: Nettan

Vad kärleksfullt skrivet om Moas sista tid !

Jättekramar till er

2010-11-02 @ 02:48:57
Postat av: Camilla

Tårarna rinner när jag läser, fy fan vad världen är orättvis. Ni finns i mina tankar. Kram

2010-11-02 @ 06:56:36
Postat av: A

Vad fint du skriver Jenny! NI är mina hjältar! Hoppas ni ändå, såsmåningom, kan se Moas sista tid som fin och minnas den med ett leende på läpparna. Ge Oliver lite extra kärlek nu <3

Kramar!!!

2010-11-02 @ 07:37:09
Postat av: Connie Hansen

Som vanligt har du skrivit så fint,blir så rörd.TA nu hand om varandra.Tänker på er alla.Många kramar till er..

2010-11-02 @ 07:55:21
Postat av: Kicki

Vilken fin avslutning Moa fick, tack för att ni delade med oss läsare om sista dygnet, starkt gjort.

Tårarna bara rinner kan knappt se, ger er styrkekramar hoppas det stärker lite. Var rädda om

er. Kram

2010-11-02 @ 08:30:39
Postat av: Annelie

Mina tårar rinner och rinner. Det gör ont att läsa, ont att veta hur ont ni har nu, ont att minnas, ont at återigen har cancern tagit en ung människas liv.

Jag tänder ett ljus för Moa här hemma och tänker på er.

Många kramar

2010-11-02 @ 09:10:17
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Marie

Så fint, så innerligt, så tragiskt och så orättvist...

Hela er familj har tagit en plats i mitt hjärta.

Tack Jenny för att du orkar dela med dig.

Kommer aldrig någonsin att glömma Moa och hennes kamp.

Tusen styrkekramar till er

2010-11-02 @ 09:22:00
Postat av: Bine

En riktig hjälte!

2010-11-02 @ 09:40:34
URL: http://biinee.blogg.se/
Postat av: Marie i Göteborg

Tårarna rinner när jag läser!! Mina tankar går till Moa och resten av familjen. Tack Jenny för att du delat med dig till oss blogg läsare.

Kram Marie

2010-11-02 @ 09:40:36
Postat av: Linn 12 år.

2010-11-02 @ 10:13:28
Postat av: Linn 12 år.

Jag blev alldeles rörd.

Tårarna rann :')Så starka ni är som skriver detta!Vila i frid Moa! <3

2010-11-02 @ 10:14:46
URL: http://linnsfoto.bloggplatsen.se
Postat av: Lotta

Tårarna rinner. Tack för att ni delar med er, jättefint skrivet. Många stora kramar till er alla. Tänker på er. Vila i frid lilla Moa.

2010-11-02 @ 10:35:01
Postat av: Nattiiz

Beklagar sorgen.. Blir alldeles tårögd :/

2010-11-02 @ 10:57:15
URL: http://struumpaan.blogg.se/
Postat av: ija

jag kan inte sluta gråta när jag läser detta, kan nog inte riktigt förstå hur jobbigt ni har det. Jätefint skrivet. Jag beklagar verkligen...

2010-11-02 @ 11:00:51
URL: http://ijasgarderob.blogg.se/
Postat av: Barbro

Alldeles underbara ni, man kan inte annat än att tacka er för era fina berättelser här i bloggen. Hoppas att ni inser att ni också hjälper andra i svåra stunder. Det är så fint det ni skriver och troligtvis lugnande för många att läsa om att döden kan vara fin och rofylld och era ord tyder mycker på att Moa var tillfreds med situationen när den tills slut var oundviklig.

Ta hand om er, och ta emot mina många kramar på avstånd

2010-11-02 @ 11:06:35
Postat av: Marika

Vila i frid söta lilla flicka. Tror du får det roligt med alla nya barnen på andra sidan! KRAM Marika

2010-11-02 @ 11:49:03
URL: http://marikahansson.com
Postat av: Jannice

Ni fick ju ett väldigt fint slut.Jag tänker på er jätte mycket.Ta hand om varandra.Hoppas du fortsätter med denna fina bloggen.Hoppas Moa har det bra där hon är nu.Hon har haft ett väldigt bra liv hos er fina familj.Kram

2010-11-02 @ 12:03:14
Postat av: Ida

Tack för att ni orkar dela med er av Moas sista tid. Det skänker tröst åt människor som just nu håller på att förlora någon av sina nära och kära. Åtminstone skänker det mig och min man stor tröst. Jag hoppas också att Moas arv och ert hårda arbete med bloggen kommer att väcka många människors insikt om hur hemsk den här sjukdomen är och hur hemskt den stjäl det vackraste vi har, våra barn. Och att det får människor att tänka på forskningen och allt arbete runt att hitta mediciner, terapier och allt annat som behövs för att cancer snart kommer att vara en sjukdom vi inte behöver frukta.Tack återigen och jag beklagar verkligen sorgen. Tänker på er ofta.

2010-11-02 @ 12:06:48
URL: http://www.polarhuskies.com
Postat av: Madde

Va sorgligt, började gråta när ja läste.

Beklagar verkligen.!

Men det är tufft av er, att dela med er till andra som har de svårt

2010-11-02 @ 12:27:47
URL: http://mccj.blogg.se/
Postat av: Åhusbo

Hej och TACK för uppdateringen om Moas sista dagar, känns skönt att veta. Nu hoppas jag att Du Jenny fortsätter skriva, för oss eller för dig själv. Det är ett bra sätt att kanalisera tankar och känslor.

Njut nu av varandra och det stöd ni har av varandra i familjen. Sov gärna tillsammans alla tre, tryggt och skönt tillsvidare!

2010-11-02 @ 12:58:24
Postat av: Elin

Jag har följt er blogg ett tag, och beundrar er styrka och kärlek ni har i familjen! Tårarna rinner ner för mina kinder när jag läser om Moas sista dagar... Har själv en systerdotter som är drabbad av denna fruktansvärda sjukdom. Men förhoppningsvis har hon nu inga cancerceller kvar i kroppen...Moa leker säkert med den andra änglabarnen nu, och finns med er hela tiden. Skickar all styrka och kärlek till er!

2010-11-02 @ 13:00:11
Postat av: Lena

Lilla fina Moa, all mn kärlek till...Lena

2010-11-02 @ 13:39:01
URL: http://jozzan.com
Postat av: Eva

Beklagar er sorg från mitt innersta. Kan inte i hela mitt leva förstå er smärta och sorg och inget kan jag göra heller! Att förlora sitt barn och att du tom orkar uppdatera bloggen för oss läsare e så starkt av dig Jenny! Tänk på allt fint ni fick tsm med Moa och glöm inte Oliver, han behöver er och all er kärlek extra mycket nu!

Miljoner styrkekramar till er <3<3<3

2010-11-02 @ 14:08:38
Postat av: TINDRA

Tack Jenny och Johan<3

Känns bra att få träffat er och prata lite.

Tack för att ni delar med er med Moas sista tid och allt annat vi pratade om. Det känns bättre att få prata av sig än att gå och hålla det inom sig.

Ni ska veta att ni finns i våra tankar hela tiden.

Ta hand om varandra.

Kramisar Rosa<3

2010-11-02 @ 14:22:59
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: emelie

nej vad hemskt. beklagar verkligen! fint att dela er historia med andra. önskar er det bästa.

2010-11-02 @ 14:57:23
URL: http://biingan.blogg.se/
Postat av: Rose-Marie

Beundrar dig Jenny som orkat skriva ända in i det sista.Men många gånger är det ett sätt att bearbeta sorgen, att dela med sig till andra. Moa finns trots allt alltid med er, jag vet. Styrkekramar till hela familjen. Kram Rosa

2010-11-02 @ 15:09:55
Postat av: Julia

Helt otroligt detta, man inser verkligen inte att sånthär händer förän man verkligen läser och tänker hey, det här är faktiskt på riktigt. Du är verkligen stark som orkar skriva om detta, du verkar vara en riktigt superkvinna! Även om jag må vara en ytlig fjortonåring så önskar jag er all framtida lycka, Moa finns kvar hos er trots allt som har hänt! Ta hand om varandra<3

Kram

2010-11-02 @ 15:22:54
URL: http://juliafeliciaandersson.blogg.se/
Postat av: Sari D

Tack för att du delade med er om Moa, Hanaskogs egen lilla prinsessa. Hon kommer att leva kvar i våra tankar för alltid.Plötsligt en dag hela världen står still

Någon man älskar ej längre finns till

Allt blir mörkt och fruset till is

Då vet man att sorgen är Kärlekens prisTa hand om varandra

Många kramar Sari

2010-11-02 @ 15:23:13
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Amanda

vila i frid <3

2010-11-02 @ 16:00:35
URL: http://janniftamanda.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Jag såg den här bloggen idag. Och när jag läste det här inlägget så började jag gråta! Jag tycker det är så hemskt att folk får lida av cancer, jag tycker det är så hemskt! Tycker så synd om Moa som fick lida så mycket, inte gå i skolan eller leka med kompisar som alla andra barn gör. Jag beklagar så mycket! det gör så ont i hjärtat o läsa allt du har skrivit. Ha det verkligen bra! Moa kommer aldrig försvinna ifrån era hjärtan, hon finns för er hela tiden. Hon har det bra där hon är nu, hon slipper lida av smärtan hon hade. Vila i frid Moa lilla.

2010-11-02 @ 16:14:16
URL: http://trueblonde.myshowroom.se/
Postat av: Fredrik ModeKillen

har inga ord.. <3

2010-11-02 @ 16:23:53
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: Annika

Kära ni!massa styrkekramar önskar jag att jag kunde skicka er!En vacker dag hoppas jag att ni känner lycka och glädje i vardagen igen.Vilken resa ni har gjort.KRAM Annika

2010-11-02 @ 17:25:50
Postat av: Maria

Jag är så ledsen för eran skull. Kan inte sluta gråta när jag läser detta. Men tack kära, fina ni, för att ni delar med er av detta. Världens finaste Moa, har världens finaste familj. All kärlek till er <3

2010-11-02 @ 17:50:57
URL: http://gbutiken.se
Postat av: Anna

Vila i frid, lilla Moa!

2010-11-02 @ 17:59:25
Postat av: Therese

Skänker mina varmaste tankar till er, ni har varit starka och är underbara föräldrar. Många kramar

2010-11-02 @ 18:06:51
URL: http://llundiin.blogg.se/
Postat av: Nadja

Tack för att ni skriver dethär. Ni får mig att ta vara på varje dag. All kärlek till er och fina Moa.

2010-11-02 @ 18:27:54
Postat av: carolina

vila ifred nu Moa.

tänker på er i familjen denna tuffa tid. bara känslan att förlora någon man älskar så mycket det går inte förstå.

himla starkt gjort av er att skriva om hennes sista dagar.

tusen kramar till er.

2010-11-02 @ 18:30:48
Postat av: syren

Jag är så berörd hur fint du skriver om Moas sista dag i livet.Starkt av dig att skriva detta,men en sak ska ni veta att Moa alltid leve kvar i våra hjärtan.Styrke kramar till dig Jenny,Johan,Oliver/ kram Eva

2010-11-02 @ 18:56:33
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: malinhe,

Texterna berör verkligen, tårar rinner på min kind.... tycker verkligen detta är så orättvist!!!!

2010-11-02 @ 19:02:18
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: Lena i Lyckebo

I tre år har jag följt din blogg och det ska jag fortsätta med också. Eran lilla tös har berört mig otroligt mycket med sitt fantastiska mod och enorma styrka<33 Ni har en fantastisk kärleksanda i familjen som säkert varit en trygghet för henne och hon har alltid fått känna sig betydelsefull och älskad.

Styrkekramar till er från mig i Kiruna//Lena

2010-11-02 @ 19:31:12
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Carina

Så vackert och fridfullt det var, men fy så sorgligt, min syster dog också i cancer och jag tror dom har det bra i sin himmel.

Tänker på er.

2010-11-02 @ 19:31:46
Postat av: Sarah H

<3 <3 <3 finaste Moa! Log när jag såg daj på det där klippet! Ta nu hand om mamma, pappa o Oliver... ja och hundarna oxå <3 Tur dom har den finaste ängeln som vakar över dom! Saknar daj! Många kramar var du än är <3 Sarah H

2010-11-02 @ 20:17:43
Postat av: MamaM

vilken liten hjältinna till dotter ni har som var tuff ända in i det sista! Att läsa er historia har verkligen berört mig, och får mig att tänka på att fånga varje dag, ännu mer, för man vet aldrig hur länge man får vara frisk och vara tillsammans med dem man älskar!

Dessutom är Moa som liten ganska lik vår dotter till utseendet, vilket gör det hela än mer påtagligt!

Jag hoppas att ni efter omständigheterna mår väl och tar hand om varandra i den svåra tid som ni går igenom. Moa blev en jättesöt ängel!

Kramar från en annan mamma

2010-11-02 @ 20:22:56
URL: http://mamams.blogg.se/
Postat av: Gro

Jeg står ved strandenEt skip sprer sine hvite seil i morgenbrisen og seiler ut over havetHun stråler ut styrke og skjønnhet,og jeg står og ser til det til sist kun er en liten hvit flekk der hvor himmel og hav møtesDa sier en ved min side: "Der er hun borte."Borte, hvor? Borte for mine øyne, det er altHun er like stor i mast og seil som da hun seilte herfra,og hun er like i stand til å bære sin last til sitt mål.Hennes minkende størrelse er i meg, ikke i skipetOg akkurat samtidig som en ved min side sier: "Der er hun borte,"er der andre øyne som venter hennes komme,og andre stemmer som er klare til å juble: "Der kommer hun!"Og dette er å dø

2010-11-02 @ 20:43:06
Postat av: Anonym

Kan ej tänka mig vad ni går igenom, har tur att ha en dotter som är frisk. Men tycker att ni som familj är otroliga, starka och modiga. Moa har berört så många. Vilken hjälte hon är/var. Sänder en kram till er alla. Nära och kära. Nu är hon eran skyddsängel som kommer komma till er när ni behöver det. Har min egen skyddsängel som gick bort för tidigt och hon finns alltid med mig.

2010-11-02 @ 20:49:40
Postat av: Maria

Sov Gott Lilla Moa.

Styrke kramar till er alla..

2010-11-02 @ 21:33:26
URL: http://maria.000a.biz
Postat av: Anna

Tack för att du orkar dela med dig och skriva i bloggen!! Ni är mina hjältar!! Speciellt den lilla fina stjärnan som lyser där uppe på himlen, Moa! Men även ni andra i familjen!! Kan inte föreställa mig er sorg och lidande!! Hoppas du fortsätter att skriva Jenny, för det kanske hjälper dig i din sorg och vi läsare kommer vara här och "lyssna" på dig! Tänker så på er! All min kärlek till er!!

Anna

2010-11-02 @ 22:15:29
Postat av: Anna - Mamma till Kevin

Livet är bra orättvist! Beklagar sorgen!Styrkekramar till er!

2010-11-02 @ 22:28:41
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Johanna Selamis

Sänder er familj en tanke och beklagar! Det är SÅ orättvist!

2010-11-02 @ 22:46:18
URL: http://johannaselamis.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Så fint du skriver om det ofattbara, så skönt att fina lilla Moa fick somna där hon kände sig som tryggast, ren o fin som hon själv såg till :-) och med ett leende.

Tårarna strömmar, har blivit så berörd av hela er familj under det ca halvår jag följt bloggen.

Tomheten måste vara avgrundsdjup för er, ta hand om varandra!!!! kramar

2010-11-02 @ 23:01:06
Postat av: gunilla eric.

Så skönt att hon fick lämna er med ett leende ,när man vet att det är dags vill jag tro att det är skönt att somna in. Alldeles säkert har det haft stor betydelse att ni är en sån trygg familj och kunnat ge henne tid o lugn. Många styrkekramar i er tomhet,ni är inte ensamma vi har er alla i våra tankar hela tiden varje dag.hoppas att ni känner det KRAM

2010-11-02 @ 23:31:55
Postat av: Wiilow

Hej!Det är obegripligt men ack så tuff liten tjejja och en stark familj. Det gör ont i mig att läsa, riktigt ont men ändå känns det som hon har det bra nu där uppe i sin alldeles egna rosa prinsess himel med andra vackra änglar.Många Kramar till er igen ♥

2010-11-02 @ 23:32:28
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Hur kan ett barn som fått kämpa så hårt och lidit så svårt smitta med ett så underbart leende? Det verkar som om Moa hade en inre sällsynt styrka- En lev i nuet styrka... Hennes glittrande ögon och fantastiska livsglada utstrålning skänker tröst.

2010-11-02 @ 23:55:26
Postat av: katarina/titti

Bara några tankar och kramar till er alla innan jag går på skolan. Livet är många gånger så orättfärdig

Titti

2010-11-03 @ 07:35:28
Postat av: Alexandra

Tänker på er. Gör så ont i hjärtat att läsa, samtidigt så fint skrivet. Känslan att förlora något så värdefullt går nog inte att beskriva i ord. Ta hand om er och många kramar!!!!

2010-11-03 @ 10:01:06
URL: http://alay.blogg.se/
Postat av: Helena

Vilken orättvis värld vi lever i en mamma och pappa ska ju inte behöva begrava sitt älskade barn. Nästa vecka kommer den värsta dan i er liv <3Skickar en varm kram till er!!!

2010-11-03 @ 11:03:22
Postat av: Jannice

Stora varma kramar till er alla.Tänker på er hela tiden.Ni är så rara.

2010-11-03 @ 12:12:01
Postat av: Sandra.N

många varma kramar till er!<3<3

2010-11-03 @ 13:32:53
URL: http://bajentjejen.blogg.se/
Postat av: Ung mamma

Jag beklagar sorgen, vila i frid Moa!

Du har gjort en jättefint berättelse om Moas kamp mot cancern.

Tänker på dej och din familj.

kramar

2010-11-03 @ 16:05:17
URL: http://ilovemyprincess.blogg.se/
Postat av: Sofia - stockholm

Otroligt fint skrivet!

Tårarna bara faller när man läser detta..

Det är hemskt!

Hemskt!

Jag önskar & hoppas att ALLA kan kämpa över denna sjukdum, och inte falla ihop, men tycker är sjukdomen oftast starkare än människan! Hur många oskyldiga människor som dör bara sådär av en sjukdom... miljontals..

Detta är otroligt orättvist!

Varför ska en sjukdom ta över någonting?Jag hoppas, från hela mitt hjärta,

att Moa får det bra där uppe! Man vet aldrig, hon kanske får det bättre uppe i himlen, utan någon smärta, utan att ha ont!

Jag hoppas ett nytt liv föds för dig Moa!För familjen kommer det att vara otroligt! Jag förstår er, även om jag inte har varit i er situation så är jag helt förstånd! Det är HEMSKT att se sitt eget barn dö, dö av en sjukdom! Att hon har kämpat så pass länge, haft ont, tåligt smärta.. och resultatet blir att hon dör.. Hemskt!Moa, hoppas du får det bra där uppe! Du kommer vara otroligt saknad av hela din familj! Må du leva lycklig!Varma hälsningar, en tjej från Stockholm!

2010-11-03 @ 17:09:21
Postat av: Emelie

Man blir väldigt ledsen av att läsa detta.

Men det känns skönt att veta att hon slipper

smärtan nu, Änglarna tar väl hand om henne nu.

Hon har det bra!

Vila i frid Moa!Med vänliga hälsningar en tjej från skåne!

2010-11-03 @ 18:06:17
Postat av: Karin

Vi saknar ordgråter saktaöver livet som blev kortVåra hjärtan kramas av förtvivlanDet är så ofattbart.Vi pinas, gråter och liderför saknaden är stor.Hon sover lugnt och stillai trygghet där Hon bor.Lästes på mina små pojkars begravning

1990... man glömmer aldrig men lär sig

att leva med sorgen.

2010-11-03 @ 18:12:34
Postat av: kattis

Tack för att jag fått följa er resa! Moa var verkligen en super fighter! Mina tankar går till er familj!

2010-11-03 @ 19:04:40
URL: http://onyinredning.blogg.se/
Postat av: karin

Vad fint skrivet!

Ja, hon verkade vara en otrolig kämpe, er lilla Moa.

Nu är hon en änglaprinsessMoa. En av de finaste av alla Änglaprinsessor.

2010-11-03 @ 19:28:37
Postat av: KATTA

Vad fint du skrivit vännen förstår att saknaden är OERHÖRD & gör JÄKLIGT ONT....

Denna underbara Tjej som ni bara haft till låns.

Det gör så ont..JENNI,JOHAN & OLIVER

MINA TANKAR FINNS HOS ER SÄRSKILT MYCKET

PÅ BEGRAVNINGSDAGEN.

Ni går igenom det värsta man kan gå igenom

KÄMPA PÅ....

STYRKEKRAMAR KATTA

2010-11-03 @ 20:04:12
Postat av: Agneta P

Med all min kärlek och all min kärlek hos Er...

Agneta på Kulltorp

2010-11-03 @ 20:11:51
Postat av: KATTA

TACK FÖR ATT VI FÅTT FÖLJA MOAS KAMP ....

Stark jobbat att klara av att hålla bloggen

igång och skriva om allt de jobbiga.TACK Jenni,Johan & Oliver

Var rädda om er & Kämpa på.SOV GOTT GOA MOA

Du var en riktig KÄMPE & HJÄLTE....

Himlen har återkallat en Ängel

ALLDELES FÖR TIDIGThttp://www.youtube.com/watch?v=cXHtftuPOVo

2010-11-03 @ 20:26:42
Postat av: chanelle

Veckans blogg pågår just nu på min blogg anmäl dig om du vill:)<3

Vem vet du kanske blir veckans blogg<3

2010-11-03 @ 20:26:46
URL: http://chanellenilsson.blogg.se/
Postat av: Veronica

God natt fina Moa o sov gott,

jag skriver till dig här som jag gjort många ggr förut o vem vet kanske du kan läsa här ännu...

Kram fina lilla tjejen,vart du än är så mår du bra fri från smärta o bekymmer.

Stor kram till din familj med!

2010-11-03 @ 21:08:50
Postat av: malin

Tankar till familjen!!!

Fina Moa sov gott!!

<3

2010-11-03 @ 21:34:50
URL: http://malinhejdenberg.bloggplatsen.se
Postat av: Madde, Mirakel Mathilda

Skänker en stooooooor bamse kram till er, förstår den inte är till så stor hjälp men ändå <3 KRAM

2010-11-03 @ 21:41:04
URL: http://beppii.blogg.se/
Postat av: Cicci

Skänker er en massa styrkekramar i er svåra stund. Tänder ett ljus för lilla Moa.

Kram

2010-11-03 @ 21:48:12
URL: http://ceciliaahlin.blogg.se/
Postat av: Isa

Varmaste tankarna till er. Det är så fruktansvärt fel att förlora sitt barn... Önskar er all styrka.

Kram från en medsyster- Isa med sin Evelina i hjärtat 01-04

2010-11-03 @ 22:00:20
Postat av: Linda

Tänker på er! <3

... & på prinsessan!Kram

2010-11-03 @ 23:18:49
Postat av: Lollo

Tårarna bara rinner ner för kinderna när man läser detta, det är verkligen starkt gjort av dig. Du skriver så fint och Moa är så söt på alla bilder. Kan inte tänka mig att det finns något värre än att förlora sitt barn. Önskar dig och din familj all styrka och lycka..

2010-11-04 @ 02:41:16
URL: http://louisesodersten.blogg.se/
Postat av: Mette

Ni är så fina.Tack för ditt varma och ljusa och smärtsamma inlägg.Ni har drabbats av det ofattbara.

Jag hoppas att ni finner styrka att klara denna omöjliga.Sov i ro lilla söta Moa.

Kram från Mette

2010-11-04 @ 07:45:36
URL: http://finnotto.blogg.se/
Postat av: Anonym

=,( Skönt att Moa slipper lida mer. Men oehört ledsen av vad som drabbat er. =( Hur tar oliver detta nu ?

Kram

2010-11-04 @ 08:16:58
Postat av: katarina/titti

Moa lilla, tänker på deg, ser deg som en vacker liten flicka som springer barbent över en äng med blomster i håret. Du skratter och har röda läppar efter å ha ätit smultron. Du är glad, det är sånn jag ser deg. Du lilla ängel med massa kärlek, du lilla ängel som inte är en del av Olivermammapappa längre här men som bor i deras hjärtan. Ge dem styrka till å klara av dagen på lördag, ge dem små goda minnnen som lägger seg som balsam på deras själ en väldig svår dag.

Du vår lilla ängel..

Titti

2010-11-04 @ 08:41:39
Postat av: Evelina

åh, vad vackert skrivet. Livet är orättvist!

2010-11-04 @ 08:52:00
URL: http://hihater.devote.se
Postat av: Julia

<3 vila i frid underbara lilla Moa <3

2010-11-04 @ 09:20:52
URL: http://looseitnow.bloggplatsen.se
Postat av: Inger M

Tänker så ofta på er fina familjen och på Moa, som kämpade så. Hon slipper det onda nu, men lämnat en oändligt kär sörjande familj.Jag önskar så innerligt, att ni får styrka å kraft, att gå vidare.

Dom fina minnena, som Moa lämnat efter sig, kan ingen ta ifrån er, någonsin. Moa finns med er ändå, var så säker.När en blomma bryts av

i sin vackraste blom

då blir marken så trist

och så fruktansvärt tom.

Men kanske ändå

att det någonstans finns

en äng eller undangömd skreva,

dit blommor som brutits för tidigt

får komma och fortsätta

växa och dofta och leva…Inte kan väl den blomman

förvandlas till stoft

som av himlen har fått

både färger och doft?

Men kanske ändå

att det någonstans finns

en kärlek som allt kan förklara:

att den som har gjort

den blomman en gång

nu vill ha den tillbaks

för han kan inte mer

vara utan den bara…Atle Burman

Ur diktsamlingen: "En källa av ljus".Styrkekramar till er alla

Inger M

2010-11-04 @ 09:44:47
Postat av: Åsa

Blir så ledsen av att läsa det ni har och går igenom. Varför.. är den ständiga frågan??, att denna hemska cancer som Fina/Söta Moa och fler oskyldiga barn måsta kämpa och strida mot.

Ta hand om varandra!

kram

2010-11-04 @ 11:13:33
Postat av: Sabina

Tittade på klippet från 09 och vilken sötnos hon va! Sänder en tanke till eran familj, något sånt här borde ingen få gå igenom!

2010-11-04 @ 11:13:57
URL: http://petsplace.blogg.se/
Postat av: KATTA

Tankarna finns hos er, Jenni,Johan & Oliver.

Ni gjorde Moas sista tid till den allra bästa

man kan ha. Glad att Moa har en sån fin familj,

den finaste finaste.

Nu rinner tårarna igen här.

KRAM KATTA

2010-11-04 @ 12:48:30
Postat av: <3

Läste exakt allt, och tårana rinner och rinner. Att livet ska vara så orättvist?? :`(

2010-11-04 @ 13:47:53
Postat av: L

Hej! jag blev så sjukt rörd av hela moas berättelse så jag bestämde mig för att skapa en blogg om Cancer! och mitt allra första inlägg handlar om söta moa! kämpa vidare i livet fastän det kan kännas jobbigt utan er ängel! Men hon lever fortfarande i era hjärtan! Så hon gick ingenstans! kram från hela mitt hjärta! // L

2010-11-04 @ 15:05:10
URL: http://http://cancerboken.blogg.se/
Postat av: Joanna

En stor kram till hela den fantastiska familjen och lilla Moa, du finns i våra hjärtan! <3

2010-11-04 @ 16:47:15
URL: http://genomelden.blogg.se/
Postat av: Nikoline

Vad tungt det är att läsa denna blogg. Vilken fin dotter och syster ni verkade ha. Jag beklagar er sorg så otroligt mycket. Denna bloggen får ögonen att öpnnas och jag vill börja skänka pengar till forskningen av cancer, inte bara barncancer all cancer, en av mina bästa vänner fick diagnosen lymf cancer för ett halvt år sedan och som det ser ut nu är det posetiva beasked.. Tack för att ni är så öppna och skriver en så berörande blogg!

2010-11-04 @ 17:12:45
URL: http://nikolines.blogg.se/
Postat av: karolina

Det sista man vill är att släppa taget om sitt barn. Det ni gjort är beundrans värt, släppa ut sitt liv och berätta om er sjukdoms tid genom er blogg. Ni har hjälpt andra i samma situation och det kommer finnas fotspår efter Moa överrallt, inte minst i allas hjärtan. I helgen tänder vi ljus och tänker extra på alla som fått lämna jordelivet alldeles för tidigt. Ni finns i mina tankar.

2010-11-04 @ 18:14:21
Postat av: Agnes

Tårarna bara rinner! Vila i frid Moa.

2010-11-04 @ 18:55:05
URL: http://ohmyrobert.blogg.se/
Postat av: Theresia

Styrkekramar till er! Finns inte ord som beskriver det ni går igenom nu. Kramar

2010-11-04 @ 19:43:51
Postat av: Hannas pappa

Jag tittar på bilderna av er prinsessa Moa. Bilder på vår prinsessa Hanna. På Lova. På Anthony. Kitty. Adrian. Theo. Elton. På Pontus och Simon (om än inte i cybervärlden). På Victor. Et cetera. Et cetera...

Och sedan är det något som slår mig. Och det är att jag inte fattar någonting längre............

"Massmis med"

Niklas

2010-11-04 @ 20:54:27
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Niina Nikula

Jag beklagar sorgen.

2010-11-04 @ 21:11:30
Postat av: Maya

Tårarna rinner när jag läser... känner sån sorg i hjärtat men samtidigt vet man ju att hon slipper ha ont mer.

Men det är hemskt! Finner inga ord som kan beskriva det.

Skickar massor med styrke kramar till er alla!

Kram Maya

2010-11-04 @ 21:36:00
URL: http://mayashideout.blogspot.com/
Postat av: Alexandra

Jag känner inte er men ändå kan jag inte sluta gråta. Barncancer är något som berört mig så länge nu och det är lika hemskt varje gång ett barn dör. Jag har följt er så länge nu här på bloggen och alltid trott att det skulle vända för Moa. Jag är så ledsen, hoppas ni på något vis kan gå vidare.Kram

2010-11-04 @ 21:40:33
Postat av: sofie

för varje inlägg jag läst så kan inte tårarna sluta rinna! Moa var en riktig kämpe.

Min mormor sa en gång till mig att den Gud älskar mest, tar han först, världen är orättvis..

Vila i Frid MoaKram

2010-11-05 @ 02:10:03
Postat av: Fanny

Moa,du var mitt allt! Vill dela mitt liv med en sådan ängel som du<3 Saknar min söta lilla prinsessa, jag pratar förståss om Moa!<3 Älskar min kusin, du finns i mina tankar och minnen!<3 Älskar min kusin så mycket!<3 Kram kusinen Fanny<3

2010-11-05 @ 09:50:27
Postat av: cecilia :)

jättefin o vacker blogg , man får nästan tårar när man läser detta. :(

gå gärna in på min blogg o anmäl dig på 'dagens blogg' så kan ni få mer att läsa eran blogg om moas kamp ! <3

2010-11-05 @ 12:07:11
URL: http://suddendanielsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

beklagar sorgen så oerhört ! Tårarna rinner som aldrig förr! Moa verkar vara så stark, När man läser texterna så ser man verkligen hennes mod. Vilket fint slut hon fick, måste vara skönt att veta att hon hade det bra sista tiden! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, finns inga ord för vad ni har fått gått igenom, men jag vill skicka lite styrke kramar!! Livet är verkligen orättvist! Jag praktiserar på en förskola och blir alltid så berörd när barn blir sjuka!!! ville bara beklaga sorgen... Vila I frid!

2010-11-05 @ 14:20:40
Postat av: Lisa

beklagar sorgen så oerhört ! Tårarna rinner som aldrig förr! När man läste texterna så såg man verkligen hennes mod. Vilket fint slut hon fick, måste vara skönt att veta att hon hade det bra sista tiden! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, finns inga ord för vad ni har fått gått igenom, men jag vill skicka lite styrke kramar!! Livet är verkligen orättvist! Jag praktiserar på en förskola och blir alltid så berörd när barn blir sjuka!!! ville bara beklaga sorgen... Vila I frid!

2010-11-05 @ 14:22:43
Postat av: Malin

Har följt denna blogg ett tag och det är otroligt hur man kan beröras av andras liv. tycker ni verkar vara ett par fantastiska föräldrar!! jag beklagar eran sorg, verkligen! Och jag ska nu, och föralltid, alltid leva som om det är min sista dag!

2010-11-05 @ 16:12:50
Postat av: Sweet B

finner inga ord som är stora nog.Beklagar er enorma sorg-Omtanke och värme-

2010-11-05 @ 18:14:37
URL: http://sweetbusiness.blogg.se/
Postat av: u name it

Kan inte sluta gråta och tänka på hur ni måste känna er. Jag beklagar förlusten så innerligt stort! :'c

2010-11-05 @ 18:30:07
URL: http://cccarroo.blogg.se/
Postat av: stella

vad sorgligt, sitter och gråter. Väldigt fint skrivet, förstår att ni saknar henne.

2010-11-05 @ 18:50:24
URL: http://stellia.blogg.se/
Postat av: Erica Ekblad

Moa, jag har följt din kamp, läst om när du hade ont. Men även när du var glad och go! Jag kommer tänka på dig en tid framöver..

2010-11-05 @ 19:35:46
URL: http://ekblaad.blogg.se/
Postat av: felicia

Mina tårar rinner för Moa, och för er.

Ni verkar helt underbara.

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, det finns inga ord.tänker på er !

2010-11-06 @ 02:07:44
Postat av: sandra

dumma cancer asså!!! vf denna 8 åriga tjej?:( gråter när man läser denna blogg, den dan hon dog..fy..vf får vissa leva tills dom e i 80 åldern och lilla moa till 8? det e inte rätt, tänker på dig MOA och det kommer jag alltid göra. <3<3<3<3<3<3

2010-11-06 @ 16:41:26
Postat av: Hanna

aw, hon/ni värkar helt underbar, så sjukt gullig blogg.(a'<3

2010-11-07 @ 13:59:06
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/
Postat av: Sanna

Kan aldtig kunna förstå hur ni känner, hur tomt det måste vara utan eran tjej.

Mina tankar är hos er...Du är så himla stark mamma... Helt otroligt =)styrkekramar till er

2010-11-07 @ 20:41:24
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Helene och barnen

Vi tänker på Er i denna svåra tid. Förstår hur tungt det är. Saknaden är svår men på något vis går det. Ta hand om Er.

2010-11-07 @ 22:41:31
Postat av: Elin

Så himla fint skrivet!

Tack för att du delar med dig av detta.

Vila i frid !

Ta hand om dig , kram !

2010-11-08 @ 16:17:59
URL: http://letsffaceit.blogg.se/
Postat av: anonym

Det var synd om moa:((((

2010-11-08 @ 17:56:47
Postat av: em

Oj, gråter...

RIP Moa, massor av kramar till er!!

2010-11-10 @ 19:57:19
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Tårarna rinner när jag läser de fina orden i inlägget. Så sorgligt men så fint sätt att ta farväl, i hemmet.

Tänker på er!!

2010-11-10 @ 23:18:59
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Anonym

stackas lilla söta moa va stark moa jag tänker på dig du och jag gjorde mycket roligt tänker på dig

2010-11-11 @ 16:52:06
Postat av: Jessica

ÅÅh mitt hjärta värker och tårarna rinner. Vilken fantastisk prinsessa, fina Moa. Mina tankar går till er allihopa.

Kram

2010-11-11 @ 23:28:44
Postat av: Saara

Vilket fint slut ni fick! Men det är klart man förstår att ni önskar att hon fortfarande fanns i livet och mådde bra. Hon verkade vara en hel mysig liten flicka. Usch! Cancern är en hemsk sjukdom. Jag har förlorat min morfar och moster i den sjukdomen.

Ni behöver inte svara men .Fanns det inget man kunde göra för henne?

2010-11-12 @ 02:11:55
URL: http://flickansaara.blogg.se/
Postat av: ElinLouise

Mina tårar faller, väldigt mycket och de slutar inte.

Jag beklagar sorgen!Lycka till i framtiden och ta vara på varandra!Moa, ett bevis på människans styrka!

kram på er!

2010-11-16 @ 15:30:22
URL: http://eelinslife.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ni har verkligen varit starka under denna resa. Det gör ont i mig att läsa det ni gått igenom,men man får se till det bästa, hon lämnade inte er...utan hon finns kvar,men hon besparade er lidandet att se henne må dåligt. Ni ska ha en stor eloge för allt arbete ni lagt ner kring det hemska som hänt. Sen kan jag inte med ord sätta hur hemskt livet är.

Krama om alla från oss och ge Moa en stooor kram.

2010-11-19 @ 22:37:58
URL: http://angiethehappiest.blogg.se/
Postat av: Emma

Tårarna riner ner för kinderna när jag läser detta.

Jag är oändligt tacksam för att jag fick ta en oerhört liten del av det som hänt.

Vila i frid världens sötaste Moa.

2010-11-20 @ 21:50:20
Postat av: jennifer<3

asså gud vad jag börjar gråta när jag hör detta :'(<3VILA I FRID MOA!<3

2010-12-26 @ 21:57:09
Postat av: nathalie

jag finner inga ord..

det är.. sjukt. sånt här får inte hända. ska inte hända.

Jag beklagar djupt! Men sörj inte, lev för henne i stället.Jag ger er en tanke.

kram.

2010-12-29 @ 11:44:59
URL: http://nathaliesphoto.blogg.se/
Postat av: ida

blir tårögd då ja läste texten.

beklagar!

2011-01-11 @ 01:38:17
URL: http://honbah.com
Postat av: Josefin

usch vad tragiskt för familjen :( började faktiskt gråta när jag läste det! mkt bra skrivit!

styrkekramar!

2011-02-05 @ 19:04:34
URL: http://olgajosefinnilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Tårarna rinner.

Kan knappt andas

kärlek till er och Moa.

Kärlek

2011-03-13 @ 15:14:02
Postat av: kickan34

Har läst och blev väldigt tagen.R.I.P. Hon visste, men hon mår ju bra nu. Kramar.

2011-05-02 @ 00:07:15
URL: http://kickan34.blogg.se/
Postat av: Moa

Kunde inte hålla inne mina tårar då jag läste att hon hade somnat in. Även att jag inte känner er så känns det ändå som att hon var väldigt lik mig.

Det känns ändå väldigt bra att hon nu slipper all smärta! Kommer nog alltid att känna en förlust i min stjäl! Många kramar, Moa!

Kolla gärna min blogg!<3

2011-07-01 @ 14:48:41
URL: http://moaostling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0