Svaret är kommet, kampen går vidare...

                                

30 Dec, Tisd, Ja va FAN ska ja säga...
Svaret är kommet och det visade sig att det var metastaser Moa hade i sin vänster lunga..
Först måste ja säga... att det kom ett brev från en läkare i Lund lillejulafton, där vi förstod att det blir mer cellgiftsbehandlingar, vi kunde haft fått detta brev idag på posten istället för då hade julen blivit mycket bättre. Ja o Johan valde att hålla tyst inför nära o kära, vi bar på detta ända tills idag,  behöver inte oroa allt för många innan dagens besked.
Vi ska ev ner på måndag för att Moa ska få sin första cellgiftsbehandling på året 2009, som ni alla vet har hennes kropp fått vila i tre månader med dessa satans gifter, men nu är det på g igen. Det är idag väldigt oklart vad för mediciner Moa ska ha, men ja ska ringa till Lund igen på fredag och prata med läkaren. En utav de cellgifterna Moa fick i sitt stor protokoll ska hon nämligen få igen, men hon har fått för mycket av den alla redan så åter igen ska läkarna i Lund ta kontakt med Tyskland om doseringen av hennes mediciner.
Troligtvis så blir det inga längre perioder vi kommer att ligga inne för behandlingarna, mycket möjligt att det blir under en dag endast, och sen ska hon även medicineras med tabletter.. När vi idag berättade för Moa att hon ska ta tabletter så sa hon.... Mamma,, ja vill inte ha sonden igen, så denna gången vill ja ha tabletter istället, vilken otrolig styrka och envishet hon visar bara att tala om att sonden är ingenting att ha, istället kommer hon att ta sina tabletter. Hon beskymrade sig även om skolan, hon vill inte missa något roligt, hon bara älskar att gå i skolan..

Vi hade väl innest inne hoppats på att det var svamp hon hade men med facit i handen idag så är det bara att kämpa vidare, med både illamående och allt som tillhör själva behandlingen, men även myndigheterna och då tror ja ni alla vet vad ja menar.
Moa har en sån god inställning till detta besked, hon är världens bästa kämpe.
Tur att Moa har en så god inställning, för det stärker verkligen oss anhörig också, det känns fruktansvärt tungt att börja om igen med behandlingar men har Moa själv en sån livsglädje så ska inte vi deppa ihop för mycket, för kämpar hon så ska vi kämpa med henne...
Allt är fortfarande lite oklart med behandlingar o dyl, det ända vi vet säkert är att det är metastaser hon har i lungan, läkaren kan inte säga om tumören i nacken är död, men som läkaren sa idag så är den mycket misshandlad. Det som även är på tal är att ev lungan ska strålas också, men det är en senare fråga..

Vill passa på att tacka er alla för detta året 2008, och önskar er Ett Gott Nytt År 2009.

Det vi som familj kommer att göra under 2009 är att KÄMPA KÄMPA KÄMPA och åter KÄMPA

                                           

Julen 2008

23 Dec, Vi var hos mormor & morfar, där även min brors familj var, Ingrid, Lars, Kajsa m familj och Milla. Milla kom hem igår från en helt underbar resa, hon reste den dagen vi kom hem från Turkiet, (4 okt). Hon hade då både varit i Australien i över 2 månader och slutade sin resa i Thailand, solbränd o fin som hon var.
Vi åt julmat som kanske inte är min favorit, men barnen fick lite makaroner till sina köttbullar, sen blev det ju allt annat smått o gott på kvällningen.

24 Dec, Vi sov till halv nio, barnen fick öppna vars en julklapp som dom alltid fått göra på morronen. Vi dukade och gjorde i ordning inför kvällen. Baren längtade tills klockan skulle bli så pass mycket så julklapparnan kunde öppnas. Oliver fick Gitar Hero på morronen så hela familjen var och kollade in när han spelade, ja även Johan o Moa också.
När vi hämtat min mamma & pappa satte vi igång med maten, vi äter inte julmat idag, vi äter något som alla tycker om, vi hade förberett med planka. Medans mamma o ja höll på med maten såg de andra på Kalle Anka. Vid 16 tiden kom tomten, ni skulle sett Kellie, hon kände igen tomten och blev så glad, det var nog hon som avslöjade vem tomten var...
Vi delade ut endel av jullklapparna, sen när maten var kvar så åt vi...
Farmor & Farfar, Monica, Kjell & Emelie kom vid halv sex då vi öppnade resterande av julklapparnan.
Moa fick ett singstar som vi alla hade lika roligt åt hela kvällen, det blev även kläder och mycket Hello Kitty saker.
Oliver fick också kläder + ett Wii Fit som han och Emelie spelade under kvällen.
Vi fick fint besök unbder kvällen, Tobbe & Ida kom och fick sig en julasnapps.
Moa var i sitt esse hela kvällen, vi sjöng o sjöng, både Sonja Aldén och ABBA. Oliver byggde lego som han bara älskar.
Kvällen blev mycket lyckad med både mat o sällskap.
Vid 23 blev nästan huset tomt, Tobbe & Ida stannade till klockan var halv ett, då var vi väldigt sletna.

En mycket bra julafton har vi haft, och vill tacka alla för de fina julkorten som kommit till oss.
Lillejulafton23 Dec, Dagarna bara går o går, Moa mår bra, hon har inget ont mer i sina sår, plåsterna sitter kvar fortfarande.  Vi var på avslutningen i skolan i fredags då alla klasserna sjöng i kyrkan, dom var så otroligt duktiga, Moas klass är dom endast 8 stycken men dom tog i så dom hördes som 15, härliga barn allihopa.

Igår var vi och hälsade på hos Jessica & Pelle, Jessica fick givetvis ett hopehalsband som julklapp av Moa, jag tycker själv att det är en jättebra julklapp, om man inte vet vad man ska köpa så köp ett hopehalsband, det är så fint och gör så mycket för alla som har cancer..

Hon har mest varit hemma i helgen, lekt lite,  Oliver har haft övernattningsgäst så Moa har fått varit med pojkarna och lekt.

Idag så bär det till mormor & morfar och firar lillejul med mina kusiner Milla & Kajsa, även min bror och hans familj kommer så vi blir ca 16 pers. Barnen har en lucka på sin julkalender kvar att öppna, och i morron är det då doppardagen.
Moa är så fruktansvärt förveten på vad som är i paketen, Oliver är mer lite strikt.

Vi vill önska alla er bloggläsare en RIKTIGT GOD JUL & GOTT NYTT ÅR från oss alla i Familjen Henriksson, vi hoppas att ni följer vår kamp även under 2009, ni är helt underbara allihopa,

Sonja Aldén

18 Dec, Fick åka hem idag, vi var hemma efter lunch, vi tog det lite lugnt en stund, Moa hade lite ont i såret, men efter ca 30 minuters vila var hon fitt för fight igen. När ja kom hem efter att hämtat Kellie och Olivers väskor var kompisen Tindra här och lekte. Vid utskrivningen idag så ska ja och Johan på läkarsamtal den 30 Dec, och då även svar på vad det var dom plockade ut ur Moas lunga. Annars är allt okej, ska bli skönt att få sova i sin egen säng i natt, för i morron ska vi på skolavslutning, det vill Moa inte missa..

Längre ner i bloggen ligger bilder från veckan som gått i Lund

17 Dec, Natten har varit bra, ssk har varit här inne en gång i timmen och kollat sätrationen på Moa. Vaknade på morronen av en djävla smäll kan ja säga, ja flög upp ur sängen och kollade på Moa, det såg ut som om hon hade ett anfall av något slag, men när ja konstaterade att hon sov så trodde ja bara ja drömt, men i verkligheten så var det ju ett jordskalv, fan va obehagligt det var..
Moa har haft ont och fått morfin vid jämna mellanrum, dagen idag har varit sängliggande, vi har dock målat och spelat "hänga gubbe" när Moa varit vaken. Dagen har varit helt okej, vi har tillbringat den vid sidan om Moa, hon har inte blött så mycket från lungan så kanske idag får hon bli av med dränen.. Moa skulle fasta från kl 12 fall i fall op hade tid att dra dränen. Kirurgen som operarade Moa tyckte att allt såg bra ut och op blev bestämd.
Kl 18 åkte vi upp till op, Moa fick ett kort rus, för att dra dränen och katetern, hon har faktiskt mest beskymrat sig för katetern, hon tycker inte alls om den. När vi röntgat och fått svar på den plåten så åkte vi till avdelningen igen, då klockan var ca 20. Vi åt lite kvällsmat, men Moa ville mer måla så det gjorde vi till kl 21.. Till sist somnade hon för natten, jag fick ringa på klockan och be om morfin, för Moa låg och grymtade och andades lite konstigt, smärtan i såren är fortfarande obehagliga.. Vi somnade till sist, det var skönt för Moa att sova på sidan, hon har legat på ryggen sedan i går då hon operarades, och det såg så gott ut... Kanske vi får åka hem i morron (ons), det är inget bestämt ännu, vi får se idag på ronden om dom anser att vi får åka hem eller vi ska stanna en natt till....
Idag kommer Oliver, Farmor, Mormor o morfar och hälsar på oss, Moa längtar till Olli kommer....
Vi hörs igen....

Moa med barncancerföreningens egna tomte


Idag den 17 har det hänt mycket, först kom vår älskade Oliver på besök, Moa hade saknat han så, även farmor, mormor o morfar var här, dom kom vid 11 och körde hem vid kvart över två, då Moa skulle gå på röntgen igen för att kolla så allt ser bra ut i hennes lunga efter att dränen är borta. Trodde hon skulle vilat en stund på eftermiddagen men Nej, ingen vila.
När klockan började närma sig 18 var avdelningen full av människor, Barncancerföreningen Södra kommer och bjuder på julmat till alla inneliggande patienter med familjer, även godis och julklappar delades ut. Måste säga att föreningen ställer upp enormt mycket för patienterna i Lund, dom är helt suveräna människor, stötte även på en mamma till en "pojke Andreas" som legat inne i fjol med oss, Carina heter hon, fick faktiskt en tår när jag såg henne, även hon hjälper till i föreningen och gör så mycket för oss medlemmar. Tack Carina, Holly, Leif, Carina och Fredrik för en trevlig kväll här på avdelningen. Ni gör denna kvällen till ett minne för livet...
Nu är klockan halv nio och Moa sitter i sängen och målar i sin Kittybok. I julklappen från föreningen fick hon en barbiehäst med saker till och en ryttarinna till hästen, dom prickade mitt i prick, dessa saker har Moa inte, så verkligen en bra julklapp. Även Oliver fick julklapp, men han får ge sig till tåls till i morron då vi kommer hem, hoppas vi. Allt ser ut så iallafall, Moa har även börjat att äta igen, hon har mått dåligt av morfinet hon fått och då är mat ingenting hon vill ha. Men samma gamla Moa är tillbaka igen, hon har lite ont fortarande i såren, men inget hon går och gämrar sig för. Vi börjar snart kalla henne supertjejen...Sov gott för det ska vi göra, utan pumpar som tickar och utan syrgastuben som blåser ett ljud så man inte kan sova... En lugn natt framför oss väntar och hemfärd i morron...


På lekterapin15 Dec, Igår när vi kom till Lund så satte vi nålen, sen var det lek som gällde för Moa. Var tvugna att ta ett blodprov som inte var genom porten och som vanligt var hon superduktig. Hon kunde inte somna, förväntningarna var enorma inför operationen i dag, så hon somnade inte förrän vid 21.45.
Idag var vi uppe med tuppen, innan kvart i sju. Efter lite körning med både trampebil och annat var det duschen som gällde, vi var på OP halv nio då hon sövdes.
Moa impnerade på oss idag, hon la sig direkt på operationsbordet, annars brukar hon sitta hos Johan och bli sövd, det gick jättebra. Ja själv fick stå utanför och invänta Johan, får endast vara en förälder inne med Moa när det gäller operation. Kan säga att ja blev lite tårögd idag, kommer ihåg hur det var för 1,5 år sedan då hon operarade den andra lungan, hon hade både smärtpump och annat för hon mådde dåligt.
Medans Moa var på Op så var ja på massage och Johan var i leksaksaffären och köpte en present till Moa för hon är så duktig. Hon var på uppvak redan klockan halv tolv, det var inte BIVA idag utan vanligt uppvak kändes jätteskönt. Visst Moa har ont, hon får både morfin och alvedon om vart annat, men inte en min hon gör, hon säger inte ens till när hon har ont, vilken underbar tjej hon är. Klockan halv fem var vi tillbaks på avdelningen, där känner man sig lite mer hemma....
Nu är klockan tio i åtta, och Moa ligger i sängen och undrar om hon inte kan få gå ner på lekterapin, men tyvärr så går detta ju inte, hur mycket hon än vill så går det inte, hon är ju kopplad till både syrgas och andra mediciner. Hon blöder inte så mycket från dränen så kanske dom dras i morron, inget som skulle förvåna oss iallafall. I present av Johan o mig fick hon en sorts Hello Kitty väska med armband och dyl, + en pysselbok i Hello Kitty.
I pysselboken har hon redan målat ett par sidor innan hon blev trött igen.
Kirurgen var inom och pratade, han hade fått ut båda förändringarna och kännt igenom lungan och det kändes bra sa han, han hade fått bort allting som var förändring och nu skickas detta på analys, och svaret får vi om cirka en vecka...


Moa kommen från operationen, ligger nu på uppvaksavdelningen

Presenten fick hon när vi var på avdelningen igen, själklart Hello Kitty


Moa orkade med att måla lite i sin målarbok också efter dagens ingrepp

Återkommer i morron om hur Moa mår, om vi känner henne så mår hon väldigt mycket bättre i morron och vill garanterat gå till lekterapin, men en dag till i sängen blir det nog.....
Tack för denna dagen.....


Moa framför den gigantiska granen i ljusgården. Söndag kväll


13 Dec, Ja idag är det ju Lucia, men när vi läste tidningen i morse så fanns där ingenting annat än att köra till Maxi i  Kristianstad för att få en glimt av Sonja, Sanna & Shirley. Vi duschade och gjorde oss i ordning för färden till Krisitanstad.
Klockan 12 skulle dom uppträda de 3 S:en, och medans dom sjöng Light A Candle fick Sonja syn på Moa och gav henne en vink, Moa blev så glad att hon fick tårar i ögonen sa hon..
Har ni inte köpt deras julskiva så gör det, den är skitbra. Dom sjöng två låtar och dom gör det helt fantastiskt,
att 3 så starka röster kan matcha så bra, är helt otroligt. Måste säga att de som var inne och såg dom håller garanterat med mig.
Moa ville hellre se Sonja en gång till i år, än att gå Lucia, så Lucia Moa blev det ingen idag, hon vill inte heller, för dom ska gå på måndag när hon inte är i skolan och då ville hon inte gå idag heller...
Moa fick givetvis skivan signerad att alla tjejerna, och extra text från Sonja, Tack Sonja
Efter att vi varit i Kristianstad bar det hemåt igen för att få lite julstädat innan resan bär till Lund i morron, Moa har redan packat sin väska.
Vi var inne på barncancerföreningens sida idag och såg att tomten kommer till avdelningen på onsdag och då ligger vi där, hon ser verkligen fram emot att få vara på avdelningen några dagar, kan inte riktigt hålla med henne.....


Sonja & Moa


Här ska Moa ge Sonja en Julekram


Shirley, Sanna & Sonja


Sonja Aldén vilken skönhet....

Usch vilket svar....

12 Dec, Fredag, Igår kväll var vi och kollade in när Oliver gick Lucia med alla i årskurs 4, dom sjöng o spelade så fantastiskt bra, mycket bra allihopa. Oliver var tomte och det passade han till, han hade en kudde på sin mage som trillade ut och han hade då en egen lite show ang detta, byxorna trillade av honom och publiken fick sig ett gott skratt...

När vi lämnade barnen idag så var det luciafirande igen för 4:orna, då skulle hela skolan kolla in så duktiga dom var.
Idag var det sista dagen för Moa för denna terminen, hon fick med sig hem pepparkakor och dyl som gjort den sista veckan. För mig och Johan var det julklapps inhandling som stod på schemat, vi är klara för detta året och hoppas barnen blir nöjda och glada. Efter en dag på stan så känns det i hela kroppen, tur att det bara är Jul en gång om året.
Kvällen blev framför Tv:n och givetvis ska vi titta på Finalen i Idol 2008..


Oliver som tomte

Moa & Jessica

Oliver, Moa & Jessica

Pepparkaksbakningen i full gång


10 Dec. Onsdag. Har varit ganska orolig inför operationen som ska ske, så i förmiddags ringde jag dagvården och undrade om dom fått en dag Moa ska operaras, men ingen dag är ännu bestämd. MEN när ja kommit hem från jobbet så ringer Dr från Lund och meddelar att på Måndag ska Moa opereras i sin vänstra lunga, dom ville att vi skulle komma till Lund på fredag, bara ja o Johan för att prata med Thoraxkirurgen, men eftersom Moa genomgått en likadan operation i Juli 2007 så ansåg ja att det var onödigt att prata, vi vet ju hur det fungerar, så fredagen får vi till att inhandla våra julklappar som vi så ser fram emot.. Vi blir inlagda redan på söndag och sen blir det då op på måndag.
Det blir Moas sista skoldag på fredag för denna terminen, men när termin 2 börjar så är hon fitt för fight igen.
Har haft tusen tankar sedan i fredags då beskedet kom, och idag när Dr ringde så frågade jag en del ang röntgenbilderna, dom har jämfört båda lungorna och det ser annorlunda ut i hennes högra lunga där dom hittat den eventuella svampen, det ser inte ut som det gjorde i den vänstra där metastaserna satt, och det gjorde att en stor sten trillade ur hjärtat på mig, visst man ska aldrig vara säker på någonting förrän dom skickat detta till patologerna och fått konstaterat att det är svamp och ingenting annat.
Moa hade en rolig kommentar idag när ja berättade för henne att det blir operation på måndag, och dom skulle operera bort svampen, då säger hon::: Hur kan svampen hoppat in i min lunga!, ja va svarar man, hon tog det som en klackspark kan ja säga. Jag förklarade för henne hur allt skulle gå till och det ända hon sa va... ja ja ja ja ja, hon tyckte hon jag tjabbade för mycket....
Har under eftermiddagen haft besök att Jessika (resurs) vi har pratat om den eventuella behandlingen Moa ska ha och hur vi lägger upp hur Moa ska få skolundervisning då hon går på behandling för sin svamp. Vi snackade lite löst, för vi måste ha svar först vad det är för svamp och hur behandlingen ser ut. Hon bjöd på Moas bästa fika,,,,kladdekaka. Tack Jessica för du är så omtänksam, go och har ett så gott hjärta....9 Dec, Tisd. Provtagning

Helgen har varit förhållandevis bra, det har varit mycket känslor som strulat runt i våra huvuden ang operationen, prover, julklappsinköp och mycket annat. Vår planering inför jul har ändrats så vi får försöka att göra så mycket som möjligt denna veckan om i fall att det blir operation nästa vecka. Idag har vi varit på CSK och tagit prover, vet inte när vi får svar på dessa. Som vanligt träffade vi på bekanta på CSK och då inte bara Clownerna Laila & Bönan. Först satte vi nålen, prover togs och sen drog vi nålen igen, snabbt o smärtfritt..
Moa har bara längtat tills idag, så hon fick träffa sina stora idoler Bönan & Laila, dom är så fantastiska dessa människor, dom gör verkligen att barnen tycker det är "roligt" att vara på sjukhus (iallafall Moa). Vi hade kunnat åkt hem vid 10 tiden men vid 12 fick ja med Moa hem. Hon skulle gärna vila stannat en bra stund till. Träffade även på Anna på lekterapin, och naturligtvis hann Moa o Anna spela en runda Pettersson & Findus innan vi åkte hem.
Var inom McDriven så Moa fick lite mat, hon var jättehungrig. Eftermiddagen kollade vi på Mamma Mia, hon sjöng som tusan, så en julklapp tror ja det blir, en karoeke så hon kan sjunga hur högt hon vill...

Här kommer lite bilder som togs på Moa & Clownerna
Bönan som stjärngosse & Laila som Lucia


Gruppkram

5 Dec, Idag när ja på jobbet så ringde Dr från Lund med besked från måndagens röntgen, inget vidare må ja säga. De två förändringarna som funnits i Moas vänster lunga "kan" vara svamp, och vad detta innefattar är att Moa måste operera även denna lungan. För att vara säkra på att det är svamp så väljer dom att gå in och plocka bort dessa "svampar", men dom kan inte vara 100% säkra på att det är svamp, men det liknar en typisk svampinfektion.
Varför får man då svamp i lungorna??? Om ja förstått rätt så kan det bero på att Moas imunförsvar har varit pressat i så lång tid, hon har gått på behandlingar sedan 17 juli 2007 tom 1 Okt 2008, (15mån) och åkt på infektion efter infektion. Om ni kommer ihåg sista infektionen Moa hade så hade hon dubbelsidig lunginflammation, men det märktes inte på henne.
Hur det ser ut ni i framtiden så ska vi på tisdag in till CSK för att ta blodprov genom porten, för att kolla att hon inte har svamp i blodet och för att kolla vilken sorts svamp Moa har, det finns många sorters svamp både allvarliga och mindre allvarliga, men vi märker inget på Moa, hon varken hostar eller är trött, och det är hur skönt som helst.
Följden på vad det är för en sorts svamp får vi veta inna operation hoppas jag, behandlingen på en svampinfektion kan vara lång, men Dr sa att det får svaret visa innan vi vet hur lång tid det tar..
Operationen blir garanterat innan jul, troligtvis iallafall, vi vet inte så mycket mer än detta.

Jag fick stanna kvar lite på jobbet idag, kunde inte köra hem med gråten i halsen, men mina underbara arbetskamrater stöttade mig till 100%, dom är så förstående och så härliga. Det var faktiskt rättså länge sedan jag grät sist så det var nog därför det kom endel idag, känslorna bara precis sprutar ur en, inget man ens kan motverka...

Vi var inte beredda på detta svar, så det kom som en chock för både mig och Johan, det känns inget vidare. Visst det vi absolut hoppas på är att det nu ÄR en svampinfektion och ingenting annat, men bara tanken på att ligga inne igen gör att man kommer tillbaka till den dåliga tiden i våra liv.
Var inne och kollade i juli förra året när Moa opererade höger lunga, då hon knappt använde smärtpumpen och dagen efter dom dragit dränen så åkte vi hem. Känner vi Moa rätt så går det bra denna gången också...

Berättade för Moa att hon skulle opereras innan jul, hon drog inte på smilebanden precis men kommentaren var att "ja vill inte vara vaken", vi skattade så. Talade om för henne att på tisdag ska vi in på CSK och ta prover, och då träffar vi nog på Bönan & Laila (sjukhusclownerna)  och då tjöt hon rakt ut, JJJIIIPPIIII...

Snacka om att har livsglädje, och en så positiv inställning till allt hon gått igenom, helt otrolig tjej.....Puss min prinsessa.

Vill tacka för alla fina kommentarer de senaste dagarna, ni är helt underbara. Som ni ser så kan livet förändras bara på ett samtal...

December

1 Dec, December har börjat med allt vad advent och julklappshandling innebär. Känner att tiden bara rinner iväg, har alltid något att hitta på, så mycket bloggande har det ju inte blivit precis. Under denna veckan som gått har vi hunnit med mycket. I torsdags hade Moas klass en show för oss föräldrar, måste säga att barnen var jätteduktiga, dom spelade, läste och spelade sketcher inför oss föräldrar, modigt gjort för att vara en förskoleklass med endast 8 elever..
Julfest var jag på i fredags har alltid så roligt och trevligt med alla inom företaget.
Lördags var vi hos farmor o farfar och åt middag, första gången i mitt långa liv som jag ätit vildsvin, det var himla gott, barnen tyckte också om det. Vi satte upp alla stjärnor i fönstren, men 2 av de var i sönder, så i söndags bar det av till Eko för att inhandla två nya..

Idag har vi varit i Lund, Moa skulle inte sövas förrän kl 15, så i förmiddags fick hon vara med mig på jobbet och hjälpa mig o Anette så vi gjorde det vi skulle. Hon kunde inte vara iskolan idag för hon fick inte äta på 6 timmar innan sövningen. Farmor var med oss idag, vi hämtade upp henne i Kristianstad sen körde vi mot Lund. Moa har idag röntgat lungorna igen, för i oktober såg dom förändringar som dom "tror" är ärrvävnader, men för att vara på säkra sidan gjordes det en röntgen till, och dessa svar får vi senare i veckan, hoppas jag. Vi träffade som vanlig ett mycket trevligt sällskap, Jessica & Ryan var också där en liten vända idag, vi han inte att snacka så mycket, Moa var nog på väg till uppvaket då och vi skulle få i oss en kopp kaffe innan. Vi kom iallafall överrens om att vi ska träffas en dag så pojkarna kan spela lite Wii, Ryan får nog hjälpa Oliver, för han är ny och Ryan har ju spelat en del. Kan tro att Johan & Henrik kan ha ganska roligt också.... Johan hade maten klar när vi kom hem, han hade tacos för det tycker Moa så mycket om, och snacka om hon var hungrig när hon kom hem.... Jodå ett helt tacosbröd fick hon ner.. Vikten idag var 18,6 och faktiskt hade hon växt till 112,4 cm bra Moa. Efter alla dessa sövningar och nålsättningar Moa gjort så var detta den första av alla som jag varit själv med Moa när nålen ska sättas, det har Alltid varit Johan innan, men idag hade hon inget annat val än att jag var den som satt bak henne, men snart sitter hon där själv och gör det, hon har ingen rädsla alls inför detta längre, en superduktig tjej helt enkelt...
Vet att ni är många inne dagligen på bloggen och ser om jag uppdaterar, ska försöka att bli bättre, men tiden är så fruktansvärd tajt, och nu när jag sitter vid datan även på jobbet så känns det rättså skönt att slippa det kvällstid, men jag ska försöka att bli bättre...

Kramar till er alla som fortfarande följer oss, ni är mycket värda..

En kram till Kjerstin på BUS idag, ja lovade att ditt namn skulle dyka upp här, Moa visade stolt upp sitt brevpapper som hon ska skriva kärleksbrev till killarna i skolan,,,, Hon sa faktiskt så....


RSS 2.0