Vilken semester

Har haft 2 veckors semester nu och hade nog hellre jobbat, ingenting är som det brukar vara under våra semestrar, Johan jobbar och Oliver är med kompisar, jag har vårt hem att sköta om men det jobbigaste är att tankarna går till Moa var eviga sekund i min ensamhet, jag saknar henne så fruktansvärt mycket.
Vi hade kunnat göra så mycket tillsammans hon, Oliver och jag medans Johan jobbar.

Jag får liksom inte tummarna loss, därför känns det som om jag kunnat jobba istället.
Efter min semester ska ja gå upp till 50% arbete och det känns bra, skönt att komma igång igen, lite mer till det vardagsliv som vi kommer att få i framtiden.

Oliver och jag har tillbringat lite tid tillsammans då vi varit i stan och shoppat lite, han och jag har haft lite tid tillsammans vissa dagar. Oliver blir snart 13 år och vill väl inte tillbringa dagarna med sin mamma, han vill ha kompisar runt omkring sig, han är väldigt mycket på frilufsbadet här i Hanaskog han älskar att bada..
I morron ska vi vara barnvakt och ska även då till badet och plaska lite. Det märks på Oliver att han saknar sin lillasyster, han älskar mindre barn, få pyssla om dom och busa med dom, få vara en storebror för en stund..
Vi var på Knislinges loppis tidigare i somras där jag köpte en träkista som jag ska göra vid och ha alla Moas minnessaker i. Hennes rum står fortfarande som det gjorde när hon somnade in, men i framtiden ska vi ha det som ett extrarum där denna kistan ska vara ett soffbord, jag tror det blir jättebra, där man kan ta fram både det ena och andra och kolla på och minnas tillbaka till de fina stunderna vi hade med henne, kunna skratta, gråta och le utan att få dåligt samvete... Älskar och saknar henne så mycket att orden inte räcker till.

Vill ha henne här och nu, se henne leka, cykla, gunga och bada med sina kompisar, få krama, pussa henne och känna mig behövd som mamma till en 9 årig flicka, kunna köpa fina klänningar och handla Hello Kitty saker till henne. Få vara en HEL familj igen, Hel blir den aldrig igen för den delen togs ifrån oss alldeldes för tidigt.

Moa.. Mamma saknar dig så mycket att min kropp och själ blöder.. du fattas mig, hålet i mitt hjärta blir aldrig helt igen.. Älskar dig, Saknar dig.. Puss Mamma

 


RSS 2.0