Länge sedan sist

Hej alla kära bloggläsare..

Erkänner att jag är usel på att uppdatera bloggen, ibland när man tänker "Att idag ska ja skriva" så har glädjen i regel tagits ifrån mig.
Men idag har jag gett mig f.. på att skriva några rader.

Månaderna som gått sedan förra inlägget har vi ägnat oss åt att komma tillbaka mer o mer till det vardagliga livet igen, inte lätt alltid men det går framåt.

Årsdagen tog jag ledigt från arbetet, jag och Johan var hos vår älskade Moa och gjorde fint, där var många som satte ett ljus hos henne, man blir så rörd av hur många som tänker på henne.
Ljuset som alltid står tänt, saknar dig min älskade Moa

Vid Lucia blev jag uppringd av Moas fröken, barnen i klassen ville bjuda in oss till Luciafirandet, i år var det Moas klass som skulle gå och jag blev sååå rörd av att barnen bjöd in oss, Moa hade älskat att få vara med dom, jag hade intalat mig själv hela dagen att vara stark inför luciatåget och jag klarade det. Jag och Oliver var där och såg dom, Johan klarade inte av det, så han stannade hemma.

Tusen tack Klass 3-4 och fröken Gunilla för ett strålande fint luciatåg, ni var jätteduktiga.

Julen är över, det var andra julen utan vår Moa, tycker inte att julen är så roligt längre, Oliver är så stor nu och han vill egentligen bara ha pengar i julklapparna, så där var inte en enda julklapp under granen i år, ganska trist tycker jag, hade Moa funnits så hade där varit berg av dom, hon älskade paket..
Saknaden efter Moa är så enormt stor, går inte en minut utan att ja tänker på henne.
Jag får fortfarande kuratorhjälp då jag mår mycket dåligt i periodvis, har en massa skuldkänslor som jag inte alltid kan hantera på bästa sätt, har fortfarande sömnproblem och det är väldigt jobbigt.

Har nu på det nya året börjat att jobba 100% det känns okej, det är bara 4 år sedan sist jag gjorde det.

Vi kämpar på allihopa i familjen så gott vi kan.

Nu under hösten fick jag en förfrågan om att vara med i ett projekt som heter www.hjälpebbastoppacancer.se, min uppgift var där att svara på frågor som barn ställt, jag kunde svara på de frågor som vi haft kunskap om under Moas sjukdomstid. Kommer att lägga in mer information om detta projekt under våren här på bloggen.

Jag har haft funderingar på att avsluta denna blogg, men jag kommer att fortsätta ett tag till då jag är med i detta projekt som behöver komma ut i cybervärlden för att få till ett kanonprojekt, kan tyvärr inte gå in mer i vad detta innebär men jag lovar att återkomma till detta.

Vill önska er alla en god fortsättning på det nya året.
Kram Jenny m familj


RSS 2.0