Hemma igen

Idag är det torsdagen den 8 oktober och vi har varit hemma nu ett par dagar, allt är okej med Moa, hon tog prover i måndags och vi hämtade hennes mediciner igår och startade en ny kur med mediciner.

Turkietresan har varit helt fantastisk, 14 dagar med strålande sol mellan 30-35 grader, god mat och mycket bad.
Vi hela familjen inkl farmor, farfar, moster Monica o Kjell har haft det mycket bra, hotellet där vi låg var inte den första dagen så imponerande men redan efter dag 1 så insåg vi hur bra det egentligen var, nära till stranden ca 50 meter, restauranger bara runt knuten och nära till Turkiska Ullared och även en liten gångbit så var vi inne i Side Centrum. Vi var på en båtutflykt nu sista veckan som vi inte blev så imponerad av men nu är det också gjort. Vi har gått på massage alla utom Moa, det var helt underbart. Moa tycker att detta året blev hon inte så uttittad som förra då hon hade sin sond i näsan, iår var det bara håret som felade, men de goa kinderna är fortfarande lika runda och goa. I fjol åt Moa spagetti o köttbullar, iår har det stått strips och kyckling på matmenyn, det åt hon 2ggr per dag.
Vi var ute i Kumköy en runda och hälsade på barnens farbror Jonas och hans resesällskap en dag, och då låg vi på den stranden där vi låg förra året, det blev även ett besök på Sunshine där vi åt i fjol, men fasiken vad dyrt det blev, den dyraste måltiden på 14 dagar, men gott var det. I år hade vi ett dubbelrum som vi skulle fått plats alla fyra, men tyvärr så fick Oliver inte plats då han sov hos farmor o farfar, men han tyckte det var helt okej, han verkligen trivdes då Moa inte alltid stod i centrum, farfar o Oliver har verkligen kommit varandra närmre.

Jag har mått lite si så där under vår resa, blev förkyld dag 2 och detta dras ja med fortfarande, min mage har inte fungerat som den ska, för att förklara så kunde ja inte gå på toa på 12 dagar men i Söndags när vi kom hem så släppte allt och magsmärtorna är som världens krystvärkar, är lite bättre idag torsdag, men fortfarande inte helt okej.
Skolan är full gång med läxor, bad o gympa. Moa har knäckt hur hon ska läsa och det går framåt nu tycker jag, lite träning varje dag så knäcker hon snart läsningen. Matte tycker hon är roligast, men läxorna tycker hon är för många, vi tar det lite lugnt när hon kommer hem från skolan, sitter en stund o ser på tv och hon äter glass, sen tar vi tag lite i läxorna.

Fick hem en lapp igår att eleverna blir erbjudna vaccinet för influensan, givetvis ska han ta den, men är det någon som egentligen vet biverkningarna på denna spruta.
Jag ringde Lund, Moa ska också ta denna enligt dom, men hon blir prioriterad och blir kallad in till CSK för att ta den innan alla i skolorna får denna, Moa vill inte ha den, men fördelen med henne (som hon själv säger) så finns det emlaplåser som hon vill sätta på.


Här bodde vi





Choklad milkshake var en favorit för båda barnen







Leon på Sunshine restaurang, Moas favorit redan sedan i fjol






Henke på Turkiska Ullared

Hela Henrikssons klanen



Massagekillen och barnen

Oliver försöker att lära Moa att dyka

Kolla hur nära vi hade till stranden


Kommentarer
Postat av: Maria m Olivia ATRT

Ser ut som ni haft det fantastiskt bra. Hoppas ni får fortsätta med det här hemma. Ni är världens finaste familj!

Kramar från Maria med Olivia

PS, det är inte konstigt att du mår dåligt också. Man hänger med för att man är tvungen.

2009-10-08 @ 12:00:00
URL: http://enmammas.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej

Tittar bara in.

Om du besöäker min blogg så lämna gärna ett spår efter dig.=)

Ha en bra dag.

2009-10-08 @ 12:05:55
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/
Postat av: Kristina

Välkomna hem till Sverige!

Härliga bilder!

Kram på er

Kristina o Patrik

2009-10-08 @ 12:41:07
Postat av: Helena o Pelle

Halloj ! Välkomna hem till sverige igen.. Visst är Turkirt härligt <3 maten, baden och shoppingen !! Skönt att ni alla mår lite bättre

Många kramar fam Nilsson / Nordin

2009-10-08 @ 15:56:03
Postat av: julia

Blir glad ända in i själen att ni har haft det sååå bra!!! det är ni verkligen värda!!!!

kramar i massor

2009-10-08 @ 17:24:37
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Moa

Härliga bilder, som alltid när ni har varit och rest :D Fina bruna barn och allt :) Alltid fint att ni haft det skönt, nu är det ju höst på riktigt här.



Jo man undrar ju om vaccinationen, här vet vi ingenting, så går det när man slutat skolan :p Mina föräldrar har frågat både mig och brorsan säkert tio gånger om universitetet snackat om vaccinering eftersom det är riskålder och brorsan har dessutom astma :p



Kram!

2009-10-08 @ 19:42:59
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: syren

Härliga bilder! kram

2009-10-08 @ 20:16:13
Postat av: Cajsa

Hej på er allihop!!



Ser ut som ni haft det helt underbart blir helt tårögd när man ser hur välmående du ser ut lilla Moa, helt underbart att se.

Vilka fina kort det är på hela familjen.

saknar er måste snart ta mig en tripp ner till Skåne.. Må så gott och sköt om er!

Massor av kramar från Borås.

2009-10-09 @ 04:49:08
Postat av: Sari & Ponne

Härliga bilder och ni ser ut att haft det gott;o)))

Puss på er från mig & Ponne

2009-10-10 @ 12:26:03
URL: http://tuulikki.blogg.se/
Postat av: sanna

fina bilder..å ni verkar ha haft de härligt.. influensan är bluff å båg, dom tjänar bara pengar på vaccinet..jag hörde att döden kan bli tragiska utvägen med vaccinet, eller förlamning, jag skulle aldrig ta sprutan själv då jag är frisk.. denna influensan är inte farligare än en vanlig.. de är mer sannolikt att bli mördad på gatan

2009-10-10 @ 13:56:39
Postat av: Anonym

fina bilder..å ni verkar ha haft de härligt.. influensan är bluff å båg, dom tjänar bara pengar på vaccinet..jag hörde att döden kan bli tragiska utvägen med vaccinet, eller förlamning, jag skulle aldrig ta sprutan själv då jag är frisk.. denna influensan är inte farligare än en vanlig.. de är mer sannolikt att bli mördad på gatan

2009-10-10 @ 13:58:33
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Ser ut som ni har haft en härlig semester! :) Skönt för er att komma iväg ett tag!

Kram till er

Jessica

2009-10-10 @ 18:14:48
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: kjerstin johansson

Hej

välkommna hem kul att ni har kunnat njuta o koppla av trots att Jenny blev dålig, ser verkligen ut att ni haft det göttt. Det behövde ni verkligen

Stor kram till Er alla



Kraaaaaaaaaaaaaaaam

Kjerstin

2009-10-11 @ 12:13:17
Postat av: Lotta Nyström

Hej på er familjen!



Välkommen tillbaka hem till Sverige. Härligt att läsa om er semester!



Ha det nu så gott och stora kramar till er alla.



Kramar i mängder från Lotta Nyström i Västerås.

2009-10-11 @ 12:33:37
Postat av: Lotta i Mörrum

Hej på er allihop! Längtar tillbaka till goa Turkiet när man ser bilderna på er där!Ha nu en bra höst,o hälsa barnen o Johan från oss! Kram från Johansson´s i Mörrum

2009-10-11 @ 20:13:15
Postat av: Carina Jönsson

Hej på er!

Ni ser ut att ha haft en härligt, skön och avkopplande semester. En välbehövlig sådan. Hoppas att allt är bra med er, med oss alla är det bara bra.

Sänder er många kramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2009-10-13 @ 18:58:32
Postat av: Johanna Andersson

Hejsan,. Våra namn är Johanna & Matilda. Vi går på bergagymnasiet i eslöv. Nu under vårt sista år så ska vi göra projektarbete. Vårt arbete handlar om cancer och barn, och jag har själv läst er blogg under en lång tid och kom därför att tänka på er när vi startade upp detta arbete. Vi skulle vilja ha kontakt med er om ni skulle vara intresserad av att delta i kanske en intervju eller något sådant. Om ni tycker detta låter okej och ni är intresserade så skicka gärna iväg ett melj till oss, så berättar vi mer :)

[email protected].

Tack på förhand.

Kramar Johanna & Matilda

2009-10-14 @ 16:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0