Midsommar 2011

Vill först passa på att tacka för alla gratulationer, sms och blommor till oss och vid Moas grav dagen då hon skulle ha fyllt 9 år.. Tusen tackÖnskar er alla en Glad MidsommarÖnskar att Moa skulle få vara med idag då farbror ska gifta sig, hon hade varit en given prinsessa..

Älskar dig Moa och saknar dig...
din familj


10 Juni Vår älskade prinsessa Moa 9 år


GRATTIS VÅR ÄLSKADE MOA PÅ DIN 9 ÅRS DAG10 Juni år 2002 föddes du och blev älskad från första stund, tiden vi fick med dig har vi djupt i våra hjärtan, vi tar fram kort och filmsnutt och gråter och glädjer oss åt de åren vi fick med dig. Du kommer alltid att finnas i våra tankar och hjärtan, vi saknar dig och älskar dig. Mamma Pappa Oliver Kellie Kittie

Jag försöker att skriva några rader (med tårarna rinnandes) om vad som hänt sedan förra inlägget
Moas älsklingstårtaFröken Gunilla och Moa


Moa och jag på Moas 8 års dag 2010

Idag är det en dag tills Moa skulle fyllt 9 år, mina/våra känslor inför detta är jobbigt, om allt skulle varit som det skulle så hade alla förberedelser varit klara inför hennes kalas som förmodligen vi hade haft nu i helgen, alla paketer hade varit köpta och inslagna, Moa hade själv valt vad som skulle bjudas på.
Vi saknar henne så otroligt mycket att kroppen blöder.

Vi var i kväll hos henne på hennes grav där det börjat att fyllas på med blommor och hälsningar till henne, det brast fullständigt för mig, dagen i morron den 10 juni då hon skulle fyllt 9 år.

Mycket har hänt sedan jag sist skrev i bloggen
Johan har sagt upp sig från sitt jobb i Helsingborg där han jobbat i många år, han kände att han behövde ha en nystart, så från att ha legat ute i så många år, är han nu hemma varje kväll och varje helg, han trivs jättebra med sitt nya jobb, jag och Oliver tycker om att ha Pappa Johan hemma mer. Man prioriterar lite annorlunda och värderar livet annorlunda i sådana här lägen man varit med om.

Själv har jag börjat lönearbeta på 25% och jobbar mig sakta uppåt, det har gått bra tycker jag, skönt att komma hemifrån lite under dagarna och försöker att få vardagen att fungera mer och mer.
Sen har jag arbetskamrater som är de bästa man kan ha, förstående och mycket goa att ha med att göra.
Tack för att ni finns...

Dagen i morron tänkte vi tända ljus för vår älskade Moa på hennes grav och även göra fint på hennes gravplats med blommor. På kvällen vid 22 tiden ska vi skicka upp ett stort hjärtformad rislampa som vi hoppas att hon tar del utav.
Hennes grav besöker jag dagligen och där är alltid färska fina blommor (Moa älskade blommor), i morron blir det ändå något speciellt för vår prinsessa fyller 9 år.

Förra veckan praktiserade Oliver i 2 dagar då han valde att vara i Moas klass, då han även fick vara hos sin fröken som både han och Moa har haft i skolan. Jag har pratat med Fröken Gunilla om att bjuda Moas klass på glass för en tid sedan, för dom var så duktiga på Moas begravning, Oliver tyckte det var ett ypperligt bra förslag.
Gunilla fick inför klassen säga av vilken anledning det bjöds på glass, för Oliver hade aldrig klarat av det själv, han var på morronen väldigt känslig inför detta men klarade av det galant.
Var och hjälpte till efter jobbet med att plocka undan alla tallrikar och dyl, då jag även fick Moas sista saker som fanns kvar i skolan, pennskrin, böcker och saker hon gjort.
Tack Gunilla för att du finns.. Och tack till klass 2-3 och övriga på Kviingeskolan för era fina stämmor på Moas begravning..


RSS 2.0