2011 närmar sig

30 Dec

Har inte uppdaterat som ni ser, men julen har varit si o så där.

Saknaden efter Moa är så enorm, det är nu över 2 månader sedan hon lämnade oss och dagarna blir jobbigare o jobbigare.

Vi har urnsatt vår lilla älskade Moa, med våra nära och kära, det var en fin dag, med solen som strålade vid hennes grav.
Jag, Johan o Oliver hämtade den lilla urnan som stod i kyrkan, jag bar henne till hennes plats, där sedan Johan sänkte ner henne,, Oliver bar en fin hjärtformad lykta som vi satte vid henne..
Hon fick givetvis fint vid sin grav.

Kommer inte att skriva så mycket mer,, vet inte riktigt vad ja ska skriva, mina tårar blir fler o fler, dagarna blir jobbigare o jobbigare, saknaden efter henne är så enromt stor, hemma tänder vi ljus vid fotot varje dag och det brinner alltid när vi är hemma, ibland kan ja inte titta på fotot på henne, då det gör så ont i hjärtat att se dessa underbara ögon och hud som man aldrig får känna eller se igen.

Korten som ja lägger in säger mer än vad jag kan förklara för tillfället... Mina ögon är svullna idag då det blev en jobbig natt med många tårar,,

Vi älskar dig Moa, varför lämnade du oss.. Kram o Puss din FamiljGOD JUL ALLA BLOGGLÄSARE OCH HA ETT GOTT NYTT ÅR 2011


Ljuset som alltid  står tänt


Urnsättningen
En utav Olivers julklapp,,,,,,,He Loooovvvveeee


Hos Moa Julafton


Sååå fint, tack till alla ni som var o tände ett ljus och la blommor till henne, och till er som skickade oss julblomma, julkort
och julhälsningar.. Själv har vi inte skickat några julkort i år heller, då ja satt in pengar på Moas insamling på barncancerfonden i stället.. Tack till er alla.. Kram Fam Henriksson


Tuffa dagar

8 Dec

Dagarna rullar på, saknaden av Moa är enormt jobbig. Vi saknar henne så fruktansvärt mycket.Jag har haft det jättejobbigt nu i snart en veckas tid, många tårar av saknad.
Vi fick i fredags reda på att Moa hade kremerats, då blev det för mycket för mig, ja bara grät o grät, den känslan av att Moa inte finns mer kroppsligt är fruktansvärt jobbigt. Har nu i dagarna gjort klart att Moa ska urnsättas på fredag, med nära o kära, det blir ganska jobbigt kan ja tro.
Har varit och beställt en fin blomma till henne, hon ska alltid ha det fint runt omkring sig, vi är och kollar på hennes plats varje dag, borstar av all den snön som ligger på hennes plats. Usch vad jobbigt detta är, saknar henne så oerhört mycket..

Vi har fått ett mail från en oerhört god vän till oss som är i Thailand, där dom hade en cermoni en kväll för dom som saknas och då la han en blomma i havet och tänkte på vår älskade Moa, så oerhört fint gjort av honom,, även andra sidan jordklotet finns där saknad av vår älskade Moa.. Såååå Fint av dig...


Det märks att framförallt Kellie saknar Moa, hon låg nämligen i Moas säng häromdagen, vi visste inte var hon var så vi letade efter henne och då hittar vi henne i Moas säng, hon låg med huvudet på kudden, hon såg lite skamsen ut när vi hittade henne men hon fick givetvis ligga kvar, även hon saknar sin lillmatte.
Vi har alltid sagt när Moa levde att vi är 4 mot 2, 4 flickor och 2 pojkar, och då är det vi flickor som bestämmer, nu har jag mina två flickor kvar, den tredje är enromt saknad och älskad..

Oliver har sin kurator i skolan som han fortfarande går o pratar med, Kent har gjort ett fantastiskt jobb med Oliver, dom hade varit o fikat häromdagen på fiket i Knislinge för att komma ifrån lite och prata. Oliver saknar sin lillasyster jättemycket men han är en stark kille. Vi pratar jätteofta om Moa, vad hon gjorde, vad hon sa, vad hon skrattade åt osv,, ibland skrattar vi så åt henne att vi kiknar, hon gjorde oss så gott den lilla tösen.

Vi saknar hennes spontana kommentarer, ord som bara kom rakt ut, hennes skratt, hennes mammaroll som hon tog ibland när det gäller Oliver, typ,,,, gör nu som mamma säger, man ska göra sina läxor, mm..
Ja vi saknar henne så... Älskar dig Moa

Jag har inte varit så flitig med bloggandet den sista tiden, men det känns som om jag bara skriver hur mycket vi saknar henne, som om varje inlägg är likadant, men ja kommer att fortsätta med detta så länge ja bara kan och ser att där är läsare som följer oss,, Tack för alla som fortfarande följer oss ni är många och ja hoppas att ja kan skriva lite positiva inlägg i framtiden..

RSS 2.0