Sonja Aldén

18 Dec, Fick åka hem idag, vi var hemma efter lunch, vi tog det lite lugnt en stund, Moa hade lite ont i såret, men efter ca 30 minuters vila var hon fitt för fight igen. När ja kom hem efter att hämtat Kellie och Olivers väskor var kompisen Tindra här och lekte. Vid utskrivningen idag så ska ja och Johan på läkarsamtal den 30 Dec, och då även svar på vad det var dom plockade ut ur Moas lunga. Annars är allt okej, ska bli skönt att få sova i sin egen säng i natt, för i morron ska vi på skolavslutning, det vill Moa inte missa..

Längre ner i bloggen ligger bilder från veckan som gått i Lund

17 Dec, Natten har varit bra, ssk har varit här inne en gång i timmen och kollat sätrationen på Moa. Vaknade på morronen av en djävla smäll kan ja säga, ja flög upp ur sängen och kollade på Moa, det såg ut som om hon hade ett anfall av något slag, men när ja konstaterade att hon sov så trodde ja bara ja drömt, men i verkligheten så var det ju ett jordskalv, fan va obehagligt det var..
Moa har haft ont och fått morfin vid jämna mellanrum, dagen idag har varit sängliggande, vi har dock målat och spelat "hänga gubbe" när Moa varit vaken. Dagen har varit helt okej, vi har tillbringat den vid sidan om Moa, hon har inte blött så mycket från lungan så kanske idag får hon bli av med dränen.. Moa skulle fasta från kl 12 fall i fall op hade tid att dra dränen. Kirurgen som operarade Moa tyckte att allt såg bra ut och op blev bestämd.
Kl 18 åkte vi upp till op, Moa fick ett kort rus, för att dra dränen och katetern, hon har faktiskt mest beskymrat sig för katetern, hon tycker inte alls om den. När vi röntgat och fått svar på den plåten så åkte vi till avdelningen igen, då klockan var ca 20. Vi åt lite kvällsmat, men Moa ville mer måla så det gjorde vi till kl 21.. Till sist somnade hon för natten, jag fick ringa på klockan och be om morfin, för Moa låg och grymtade och andades lite konstigt, smärtan i såren är fortfarande obehagliga.. Vi somnade till sist, det var skönt för Moa att sova på sidan, hon har legat på ryggen sedan i går då hon operarades, och det såg så gott ut... Kanske vi får åka hem i morron (ons), det är inget bestämt ännu, vi får se idag på ronden om dom anser att vi får åka hem eller vi ska stanna en natt till....
Idag kommer Oliver, Farmor, Mormor o morfar och hälsar på oss, Moa längtar till Olli kommer....
Vi hörs igen....

Moa med barncancerföreningens egna tomte


Idag den 17 har det hänt mycket, först kom vår älskade Oliver på besök, Moa hade saknat han så, även farmor, mormor o morfar var här, dom kom vid 11 och körde hem vid kvart över två, då Moa skulle gå på röntgen igen för att kolla så allt ser bra ut i hennes lunga efter att dränen är borta. Trodde hon skulle vilat en stund på eftermiddagen men Nej, ingen vila.
När klockan började närma sig 18 var avdelningen full av människor, Barncancerföreningen Södra kommer och bjuder på julmat till alla inneliggande patienter med familjer, även godis och julklappar delades ut. Måste säga att föreningen ställer upp enormt mycket för patienterna i Lund, dom är helt suveräna människor, stötte även på en mamma till en "pojke Andreas" som legat inne i fjol med oss, Carina heter hon, fick faktiskt en tår när jag såg henne, även hon hjälper till i föreningen och gör så mycket för oss medlemmar. Tack Carina, Holly, Leif, Carina och Fredrik för en trevlig kväll här på avdelningen. Ni gör denna kvällen till ett minne för livet...
Nu är klockan halv nio och Moa sitter i sängen och målar i sin Kittybok. I julklappen från föreningen fick hon en barbiehäst med saker till och en ryttarinna till hästen, dom prickade mitt i prick, dessa saker har Moa inte, så verkligen en bra julklapp. Även Oliver fick julklapp, men han får ge sig till tåls till i morron då vi kommer hem, hoppas vi. Allt ser ut så iallafall, Moa har även börjat att äta igen, hon har mått dåligt av morfinet hon fått och då är mat ingenting hon vill ha. Men samma gamla Moa är tillbaka igen, hon har lite ont fortarande i såren, men inget hon går och gämrar sig för. Vi börjar snart kalla henne supertjejen...Sov gott för det ska vi göra, utan pumpar som tickar och utan syrgastuben som blåser ett ljud så man inte kan sova... En lugn natt framför oss väntar och hemfärd i morron...


På lekterapin



15 Dec, Igår när vi kom till Lund så satte vi nålen, sen var det lek som gällde för Moa. Var tvugna att ta ett blodprov som inte var genom porten och som vanligt var hon superduktig. Hon kunde inte somna, förväntningarna var enorma inför operationen i dag, så hon somnade inte förrän vid 21.45.
Idag var vi uppe med tuppen, innan kvart i sju. Efter lite körning med både trampebil och annat var det duschen som gällde, vi var på OP halv nio då hon sövdes.
Moa impnerade på oss idag, hon la sig direkt på operationsbordet, annars brukar hon sitta hos Johan och bli sövd, det gick jättebra. Ja själv fick stå utanför och invänta Johan, får endast vara en förälder inne med Moa när det gäller operation. Kan säga att ja blev lite tårögd idag, kommer ihåg hur det var för 1,5 år sedan då hon operarade den andra lungan, hon hade både smärtpump och annat för hon mådde dåligt.
Medans Moa var på Op så var ja på massage och Johan var i leksaksaffären och köpte en present till Moa för hon är så duktig. Hon var på uppvak redan klockan halv tolv, det var inte BIVA idag utan vanligt uppvak kändes jätteskönt. Visst Moa har ont, hon får både morfin och alvedon om vart annat, men inte en min hon gör, hon säger inte ens till när hon har ont, vilken underbar tjej hon är. Klockan halv fem var vi tillbaks på avdelningen, där känner man sig lite mer hemma....
Nu är klockan tio i åtta, och Moa ligger i sängen och undrar om hon inte kan få gå ner på lekterapin, men tyvärr så går detta ju inte, hur mycket hon än vill så går det inte, hon är ju kopplad till både syrgas och andra mediciner. Hon blöder inte så mycket från dränen så kanske dom dras i morron, inget som skulle förvåna oss iallafall. I present av Johan o mig fick hon en sorts Hello Kitty väska med armband och dyl, + en pysselbok i Hello Kitty.
I pysselboken har hon redan målat ett par sidor innan hon blev trött igen.
Kirurgen var inom och pratade, han hade fått ut båda förändringarna och kännt igenom lungan och det kändes bra sa han, han hade fått bort allting som var förändring och nu skickas detta på analys, och svaret får vi om cirka en vecka...


Moa kommen från operationen, ligger nu på uppvaksavdelningen

Presenten fick hon när vi var på avdelningen igen, själklart Hello Kitty


Moa orkade med att måla lite i sin målarbok också efter dagens ingrepp

Återkommer i morron om hur Moa mår, om vi känner henne så mår hon väldigt mycket bättre i morron och vill garanterat gå till lekterapin, men en dag till i sängen blir det nog.....
Tack för denna dagen.....


Moa framför den gigantiska granen i ljusgården. Söndag kväll


13 Dec, Ja idag är det ju Lucia, men när vi läste tidningen i morse så fanns där ingenting annat än att köra till Maxi i  Kristianstad för att få en glimt av Sonja, Sanna & Shirley. Vi duschade och gjorde oss i ordning för färden till Krisitanstad.
Klockan 12 skulle dom uppträda de 3 S:en, och medans dom sjöng Light A Candle fick Sonja syn på Moa och gav henne en vink, Moa blev så glad att hon fick tårar i ögonen sa hon..
Har ni inte köpt deras julskiva så gör det, den är skitbra. Dom sjöng två låtar och dom gör det helt fantastiskt,
att 3 så starka röster kan matcha så bra, är helt otroligt. Måste säga att de som var inne och såg dom håller garanterat med mig.
Moa ville hellre se Sonja en gång till i år, än att gå Lucia, så Lucia Moa blev det ingen idag, hon vill inte heller, för dom ska gå på måndag när hon inte är i skolan och då ville hon inte gå idag heller...
Moa fick givetvis skivan signerad att alla tjejerna, och extra text från Sonja, Tack Sonja
Efter att vi varit i Kristianstad bar det hemåt igen för att få lite julstädat innan resan bär till Lund i morron, Moa har redan packat sin väska.
Vi var inne på barncancerföreningens sida idag och såg att tomten kommer till avdelningen på onsdag och då ligger vi där, hon ser verkligen fram emot att få vara på avdelningen några dagar, kan inte riktigt hålla med henne.....


Sonja & Moa


Här ska Moa ge Sonja en Julekram


Shirley, Sanna & Sonja


Sonja Aldén vilken skönhet....

Kommentarer
Postat av: Helen

Moa det är du som är en skönhet, fina du

stor Luciakram till dig och din familj

från Helen i Lomma

2008-12-13 @ 21:23:05
Postat av: Helen

Hej igen

jag håller med om att Sonja är snygg



hej då



Helen

2008-12-13 @ 21:24:06
Postat av: Moa

Sonja smäller nog högre än Lucia skulle jag tro ;) Jättetrist att Moa missar luciatåget i skolan :(

men skönt att hon tycker det ska bli kul att komma till avdelningen, positiv tjej :) Härliga bilder på Moa och Sonja, lycka till nu på måndag, kram!

2008-12-13 @ 21:45:42
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Helen

Jag håller med dej, deras skiva är verkligen fin! Så roligt för dej, Moa, att få träffa din idol igen...Ha nu en riktigt bra vecka, jag håller tummarna för att allt går bra...PS så fin tomten Oliver är...kram på er från Helen i M

2008-12-13 @ 22:42:46
Postat av: piel_morena18@hotmail.com

jag håller med om att de tre tjejer ha vackra röster.

Håller tummarna för er inför operatinen.

kram från

Karlskoga

2008-12-14 @ 00:12:20
URL: http://morenitagirl.blogg.se/
Postat av: Therése

Hej Moa!



Jag kommer att hålla båda mina tummar för dig nu när du måste tillbaka till BUS igen. Det såg ut att ha varit roligt i Kristianstad. :-)

Kramar!

2008-12-14 @ 10:47:00
Postat av: Ingrid och Lars

Hej!

Vad bra bilder på Dig och Oliver. Jättebra.

Så fina bilder på Dig och Sonja också. Jag förstår att Du beundrar henne. Hon är ju både vacker och sjunger jättebra.

Vi håller alla tummar och tår i morgon för Dig i Lund. Vi ses snart.

Julekramar till Er alla 4 från

Ingrid och Lars

2008-12-14 @ 11:01:49
Postat av: Natalie

Hej! Hoppas att allt kommer att gå bra i Lund! Tänker på er!



Kram Natalie.

2008-12-14 @ 18:09:51
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Petra

Mmm... jag blir rörd till tårar, vad härligt att en kändis som Sonja känner igen DIG Moa, men du har ju träffat henne förut.Har läst din/er blogg väldigt länge men sriver sällan! fy fy...

Men nu vill jag verkligen önska DIG /ER LYCKA TILL imorgon detta fixar du MOA du är för mig en super hjälte ;-)

2008-12-14 @ 19:45:29
Postat av: Carina Jönsson

Håller alla tummar och tår för att allt kommer att gå bra imorgon!

Jag kommer till avdelningen på onsdag och skall hjälpa till när BCF bjuder på mat, skall bli kul att se er men hade varit roligare om vi träffades någon annanstans.

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2008-12-14 @ 20:25:52
Postat av: Carina Jönsson

Håller alla tummar och tår för att allt kommer att gå bra imorgon!

Jag kommer till avdelningen på onsdag och skall hjälpa till när BCF bjuder på mat, skall bli kul att se er men hade varit roligare om vi träffades någon annanstans.

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2008-12-14 @ 20:26:37
Postat av: Gunilla

Håller tummarna för dig i dag Goa Moa.

Vilken fin bild på dig och Sonja,Sonja är verkligen söt men jag vet någon som är ett strå vassare och det är ju du Moa så klart.Ska tänka på dig hela dagen idag.

Många styrkekramar till er alla.

2008-12-15 @ 06:40:13
Postat av: Moa blogginnehavaren

Hej alla

Tack för era kommentarer, ja ska strax på op nu kvart över åtta, Moa ville att ja skulle skriva till er alla bloggisar.



Hälsningar Moa



2008-12-15 @ 08:09:20
Postat av: Åsa i Veberöd

Hoppas allt gick bra på operationen idag!! Håller tummarna för dig. Hälsa tomten från mig på onsdag. Tomten träffade jag föra året på BUS då vi låg inlagda med vår son. Kramar!!

2008-12-15 @ 12:21:24
Postat av: Therése

Hej Moa! Duktiga modiga tjej.. Jag hoppas att operationen är klar och att du snart mår bra igen. Kramar från en som följer dig via bloggen.



2008-12-15 @ 12:37:37
Postat av: Jessica (Ryans mamma)

Hoppas att allt gick bra idag och att Moa mår bra trots omständigheterna!

Hur länge ska hon ligga inne?

Många kramar till er

Jessica

2008-12-15 @ 17:54:33
Postat av: Moa

Hoppas att dagens operation gått bra! Kram

2008-12-15 @ 19:27:02
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Carina

Hej

Läste att allt gått bra. Skönt. Ni är säkert på väg hem på torsdag igen.

Jesper "gick igenom besiktningen."

God Jul

2008-12-15 @ 21:17:47
Postat av: Moa

Hej. Så skönt att operationen gick bra allt är urplockat, hoppas att Moa har mindre ont imorgon! Låter ju positivt att hon vill ner till lekterapin ;)

Kram

2008-12-15 @ 21:34:18
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Magdalena

Skönt att operationen gick bra och att hon är så pigg allaredan.

Kram och God Jul på er.

2008-12-15 @ 22:16:52
Postat av: Anonym

Skönt att op gick bra.. Kämpa på Moa.. snart får du komma hem i jul med Kellie och resten av släkt& familjen...

2008-12-15 @ 22:57:19
Postat av: Therése

Godmorgon Moa!



Skönt att operationen är över nu.



Kram och hoppas att du inte har ont. Kanske du snart kan gå ner på lekterapin?

2008-12-16 @ 08:54:57
Postat av: Kristina

Goa tös....

Kram på er!

Kristina o Patrik

2008-12-16 @ 10:03:14
Postat av: Åsa i Veberöd

Vad skönt att operationen gick bra igår. Du är modig Moa, det märks att du varit med om mycket som en tjej i din ålder inte ska behöva göra. Du e snart på benen och nere på lekterapin. Kram på er.

2008-12-16 @ 10:08:31
Postat av: Karin och Bertil, Härlöv

Hej Moa och hela familjen Vad skönt att operationen gick så bra. Hoppas att du kan gå till lekterapin snart och sen åka hem och fira jul. God Jul och ett riktigt GOTT NYTT ÅR till er alla fyra. Kram Karin och Bertil

2008-12-16 @ 11:44:02
Postat av: Jessica Blennborn (Moa´s skydds Ängel)

Hej!

Det var så skönt att höra i från Er i går kväll.

Jag var lite disträ hela dagen, kunde inte tänka klart. Jag gick mest och undrade hur det var med dig Moa.

Det första Elliot sa när han fick reda på att op hade gått bra var. Phuu vad skönt, vilken tur att hon klarade det. Moa det känns som du ingår i våran familj också, för mina barn undrar hur det är med dig hela tiden och du finns alltid i mitt hjärta.

Ha det nu så bra du kan i Lund. Du kommer väl var på lekterapin varenda dag och jag förstår om du längtar dit för det finns ju så mycket att

göra där(kanon ställe).



Jag kommer och hälsar på dig på torsdag om det går bra? Så tar jag med mig något som du kan sysselsätta dig med.

Jag ska hälsa från alla här på skolan att det saknar dig och att du ska sköta om dig.

KRAMIZZ från Jessica.B

2008-12-16 @ 13:33:00
Postat av: Jessicka

2008-12-16 @ 13:59:18
Postat av: Jessicka

Hej Moa!



Jag har följt dig länge, länge via den här bloggen. Och jag bor lååångt borta, ända uppe där tomten bor faktist...:)I Kiruna med andra ord. Vilken tapper och modig liten flicka du är. Verkar alltid så glad och förstående och så himla duktig. Lycka till nu efter poerationen som ju verkar ha gått superbra.

2008-12-16 @ 14:01:56
Postat av: peter pc carlsson

Det värmer mitt hjärta att Soja satt ner bredvid Moa och gav henne en stund som hon uppenbarligen önskade. Så en stor kram till dig och Moa och en liten även till Sonja.



/PC

2008-12-16 @ 19:49:55
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej! Märkte ni också av jordbävningen i morse?



/// Natta

2008-12-16 @ 20:20:55
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Helen

Så glad jag blir när jag läser att allt verkar gått bra!! Du är en sån tuff liten tjej, Moa! Jag beundrar dej otroligt mycket!! Och din familj som stöttar dej!! Och en guldstjärna måste du, Jessica (Moas skyddsängel) få..Du verkar så otroligt goo mot Moa, och det måste vara ett enormt stöd för er, Moas föräldrar, att ha en sån pärla som "resurs"...Ha nu en sån bra jul som möjligt, allihopa...kram på er alla från Helen i M

2008-12-16 @ 21:30:42
Postat av: Natalie

Säger samma sak som Helen i M. Om Moas skyddängel Jessica!



Kram! / Natalie

2008-12-16 @ 21:46:18
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Danijela

Tänker på Er. Vilken tjej har ni, hon är så duktig.

Kram från Danijela

2008-12-16 @ 22:09:22
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se/
Postat av: Danijela

Tänker på Er. Vilken tjej har ni, hon är så duktig.

Kram från Danijela

2008-12-16 @ 22:10:43
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se/
Postat av: Ingrid och Lars

Hej! Så skönt att allt har gått så bra.

Moa är en tuff och stark tjej.

Ha det så gott.

Kram till Er alla. Vi syns snart.

Ingrid och Lars

2008-12-17 @ 10:07:23
Postat av: Therése

Kram till Moa! Otroligt skönt att höra att allting ser bra ut och att Moa mår förhållandevis okej.



2008-12-17 @ 12:01:13
Postat av: Tummelisa

Vilken otroligt duktig tjej du är Moa, precis som när jag läser om en annan liten tjej som heter Heidi så tänker jag på er och alla andra små sjuka barn som är världens största hjältar.

2008-12-17 @ 13:53:31
Postat av: Moa

Du är en sån kämpe, Moa! Skönt att bli av med dränen och katetern, hoppas att du slipper smärtan snart. Kram.

2008-12-17 @ 14:17:00
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Therese

söta bilder :)

2008-12-17 @ 19:03:54
URL: http://onlythereseolsson.blogg.se/
Postat av: Helen

Du är en kämpe du lilla gumman, tänker på dig

kram Helen i Lomma

2008-12-17 @ 20:06:23
Postat av: kjerstin johansson

Hje

Jag blev så glad när jag fick se Moa idag. Hon Är En SUPER TJEJ.

Hoppas att ni får en riktigt god jul o ett gott nytt år.

Krammmmmmmmmmmmmmmm på er



Kjerstin

2008-12-17 @ 21:28:23
URL: http://kjerstin45@pbhome.se
Postat av: Gunilla

Hej!

Vad skönt att operationen har gått bra.

Ja du söta Moa du är verkligen SUPER TJEJ,

vilken kämpe du är.Hoppas du snart får komma hem igen.

Kramar om er alla.Goa Moa du får givetvis en stor extra bamsekram...KRAM...

2008-12-18 @ 09:19:37
Postat av: Therése

Hej Moa! Hoppas att man kan önska dig välkommen hem idag. Vad roligt att du fick en så fin gåva på julfesten ni hade igår. Visst är alla som arbetar ideellt inom barncancerföreningen fantastiska! Hade jag bott närmare Lund hade jag garanterat varit en av dessa - nu får jag nöja mig med att vara en "vän för livet".



Kram till er allihop!

2008-12-18 @ 11:17:00
Postat av: Moa

Fina Moa! Hoppas att såret läker bra nu så du slipper ha ont och skönt att du fick komma hem i tid till din första julavslutning i skolan! Kram

2008-12-18 @ 16:38:23
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Therése

Sov gott Moa! Det måste vara otroligt skönt att få ligga hemma i din egen säng igen. Lycka till på skolavslutningen imorgon!



Till mamma och pappa: Jag kommer att hålla både tummar och tår för att ni ska få goda besked den 30/12. :-)

2008-12-18 @ 23:23:22
Postat av: Åsa

Hej



Så otroligt härligt att ni fick komma hem innan jul och att Moa får vara med på skolavslutningen idag. God Jul på er alla.



Julkramar



Åsa

2008-12-19 @ 08:13:25
Postat av: Gittan

Hej! Skönt att allt gick bra. Det var jättekul att träffa dig när du var på mammas jobb.

Du är bara så fantastisk.

Ha nu en riktigt GOD JUL,och ge din fina bror en kram.Många JULKRAMAR Gittan o Bengt

2008-12-19 @ 08:22:17
Postat av: Eva M med Emelie

God Jul och Gott Nytt År till er alla.



Eva och Emelie

2008-12-19 @ 11:45:52
Postat av: Gunilla

Hej Moa!!

Det måste va underbart att få va hemma igen.

Trots att du är ny opererad ser du så himla go och glad ut,du är helt fantastisk Moa.Fortsätt krya på dig nu många kramar till dig.

2008-12-19 @ 12:45:11
Postat av: Moa

Hoppas dagens skolavslutning var rolig :)

Moa är förstås alltid söt men prinsessklänningochtiarabilden gillade jag lite extra. Kram!

2008-12-19 @ 18:58:40
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Lotta Nyström

Hej Moa med familj!



Läser din blogg ofta. Du finns alltid i mina tankar.



Du Moa du är en så stark och modig liten tjej, trots din svåra situation har du alltid så mycket bus och glitter i ögonen på bilderna. Jag önskar dig och din familj en RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR.



Har en liten present här hemma som jag vädligt gärna skulle vilja skicka till Moa. Hur gör jag då?



Varma vinterkramar från Lotta Nyström i Västerås.

2008-12-20 @ 11:21:19
Postat av: Helen

Skönt att vara hemma igen, va? Och bara vänta på tomten....spännande!! På bilden på uppvaket är du så otroligt lik din pappa, Moa! Kan det vara frisyren, eller?? Skämt åsido.. "Lik far men söt ändå" kan man ju ibland läsa på nån tröja...i detta fallet stämmer det verkligen..Julkramar till er hela fina familjen från Helen i M

2008-12-20 @ 17:44:14
Postat av: Lotta (Davids mamma)

Vilken otrolig tjej Moa är! Så otroligt duktig, tapper och klok. Jag hoppas att sådana som hon kommer att styra världen i framtiden.

Jag önskar er en riktigt god jul nu, hela familjen.



Många kramar

2008-12-21 @ 11:39:25
Postat av: Therése

God Jul & Gott nytt år!



(Håller två tummar för att ni ska få goda besked den 30/12).

2008-12-22 @ 12:49:26
Postat av: Carina Jönsson

Hoppas att allt är bra med er och vi håller alla tummar och tår att ni får bra besked från operationen.

Vill passa på att önska er en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR 2009. Vi hoppas att det blir ett bra år med friska barn och tonåringar.

Andreas fyller 18 år på annandagen, kan inte fatta var denna tiden har tagit vägen. Även om han har fått kämpa på ett helt annat sätt än de flesta barn och tonåringar, precis som er söta Moa. Hon är för gó och vem kunde tro när vi träffades i onsdags att hon två dagar tidigare hade blivit opererad. Våra hjältar...

Det värmer också mitt hjärta mycket att du nämner mig i bloggen och att det arbete som alla vi lägger ner inom BCF är uppskattat. Såå roligt att höra!

Ha en underbar helg med massor av mys och god mat. Ät massor av godis.

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2008-12-22 @ 15:53:23
Postat av: Anette

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Ville bara önska er en RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR.

Hoppas ni får ett positivt svar från Lund.Har tänkt på er väldigt mycke.

Hoppas vi ses snart på jobbet Jenny.

Många kramar från

Anette

2008-12-23 @ 09:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0