Avslutad antibiotikabehandling för denna gången

1 Februari och nu för en halvtimme sedan blev antibiotikan avslutad, i natt ska vi sova hela natten ska bli helt underbart, Tack KVH för denna gången. Moa mår bra, vi har haft kontakt med Lund ang behandlingen som eventuellt blir nästa vecka, Moas värden är tyvärr inte bra, men dom avslutade 10 dagars behandling av antibiotikan för att se om värdena går upp. Vi ska in på CSK igen på söndag för nya prover, och då tar jag kontakt med Lund, då dom avgör om det blir behandling eller inte. Hoppas det iallafall blir nästa vecka för Moa ligger redan efter en vecka.. Annars rullar det på tycker jag, hon är pigg som en nötkärna och energin är enorm. Hon har börjat att få i sig mycket sondmat också, hon ska ha i sig 780 ml/dag och nu ligger hon rund 650ml och det är superbra, illamåendet är mycket bättre, idag är det sällan vi ger henne Zofran och det känns mycket bra. Ikväll ska vi bara ligga och götta oss i soffan och titta på Let´s dance... Gött så det luar

Kommentarer
Postat av: Ia

Ja, "götta" er ikväll ni....det förtjänar ni...:)
Vi kollar på "På Spåret" istället, men vi kan ju aldrig nåt förstås......sen slår vi över och kikar hur det går för Karl- Petter, han bor här i närheten. Vi känner honom inte, men vi värmlänningar måste ju hålla ihop...:)
Kram till er alla....

2008-02-01 @ 19:38:09
Postat av: Jessica (dagis fröken)

Hej Moa m. familj!
Ville bara tala om att jag kommer att vara kvar i kommunen som poolvikarie, tillsvidare anställning och ha min hemmavisst på Kringlan(Skorpan, Moa´s avd).Super kul att äntligen få en fast tjänst i kommunen och att jag kommer att få vara en del i Hanaskog.
Jag var och träffade mina rehabb kompisar i dag där Camilla.L är med(faster tror jag hon är till Moa).
Vi pratade lite om Er och kom in på hundar och Kelly vad sött hon är. Jag skulle gärna vilja ha en liten Kelly, så att jag får lite lagom motion och sällskap när jag inte har barnen. Är det en bra tanke eller?
Hur som helst så hade det varit kul och träffa Er någon gång på dagis(jag har ju lyckats missa Er när ni var på dagis).
Hoppas nu att ni får det bra framöver och att det blir en behandling ganska snart.
Må så gott.
Kramar Jessica.B

2008-02-01 @ 19:42:23
Postat av: Helen

Hej Moa
Du är super duktig, en verklig kämpe.
Kram till dig Moa
Kram till Oliver
Kram till mamma och pappa och styrka till er alla
// Helen

2008-02-02 @ 13:10:11
Postat av: Anonym

Hej på er allihop.
Jag vill lämna en liten hälsning till er alla och önska er en riktgt fin helg.
Kram/Elisabet

2008-02-02 @ 15:51:29
Postat av: Ulle & Linnèa

Naä... Fy vad trist med feber...
Hoppas att det snart går över igen.
Tänker på er..
Kram Ulle

2008-02-19 @ 09:51:29
Postat av: Carina

Hej!
Har följt er blogg en tid. Har tänkt att ni har så många vänner som tänker på er så att det kanske kan vara jobbigt med alla oss som försöker uttrycka den smärta vi känner bara genom att följa ert öde.Finns nog ingen förälder som inte har nuddat vid tanken på hur smärtsamt det skulle vara att något av våra barn skulle drabbats av det som er älskade dotter drabbats av. Bara den tanken kan göra en alldeles förtvivlad! Men nu måste jag ändå få uttrycka vad jag känner! Ni finns ständigt i mina tankar!
Carina

2008-02-23 @ 15:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0