Turkietresan 2008

19 Okt, Sönd, Helgen har varit jättebra, fast att vädret har varit till det sämre. Moa har lekt med Julia i fredags, i lördags var det Elida o Lova som var här o lekte. Vi var o tittade på fotboll i lördags där ja höll på att frysa ihjäl, det var otroligt råkalt ute, men Moa var väl påpälsad så hon frös inte. Vi fick sätta en ordentlig brasa för att få upp normal temperatur i kroppen efter matchen. Idag söndag var det jobbedax för Johan. Oliver var med kompisar medan ja o Moa körde o handlade, vi körde inom min morbror på vägen hem och tjabbade lite, där Moa träffade mitt kusinbarn Theo.
Hon ville inte följa med hem inte, hon älskar att leka med mindre barn, där hon får lov att vara störrst... Dagarn börjar att närma sig Lund, ser inte fram emot de, just för tillfället så är sjukhus för mig ett avslutat kapitel, vi har det för bra för att tillbringa dagarna på ett sjukhus, men samtidigt måste Moa göra dessa röntgen och alla de andra tester hon ska göra. Det ja kan se fram emot är att besöka lekterapin igen, för där har vi inte varit på väldigt länge
Igår skickade vi en bukett blommor till Mildred Hilleskog som fyllde 85 år, den underbara kvinnan som har anordrat alla dessa loppisar för Moa, Ett stort grattis till dig Mildred, du är en underbara människa med ett stort hjärta av guld.

Fick även ett samtal från Rosa idag som jag så mycket uppskattar, det är som du säger..... familjen betyder oerhört mycket, tur att vi har våra familjer så nära oss. Tack för hälsningen Micke, den värmde så gott..


Bilden är från Maj -08

16 Okt, Tors, Veckan har varit superbra, Moa mår superbra. Ja själv lider av huvudverk, men inget att gnälla över.
Har idag varit på uppföljningsmöte om Moas resurs i skolan, Jessica sköter sig helt utomordentligt bra, Moa o Jessica gillar varandra skarpt och det gillar vi som föräldrar, nästa möte blir i feb -09.
Vi har nu bestämt att vi inte ska sova över i Lund i nästa vecka, vi känner att vi har inte där att göra mer än nödvändigt.
Moas Jessica ska följa med oss på torsdagen och se hur superduktig vår tjej är, kan vara både intressant och nyttigt för Jessica..
Igår kväll när Moa skulle sova frågade hon mig om hon fick sova hos mig i natt`!!!! Ja sa först Nej, men med viss övertalning så fick hon sova hos mig, när ja tog av hennes pyjamasbyxor så var det en härlig syn att se att hon äntligen fått lite hull på kroppen, lite rumpa, lår och framför allt kinder. HÄRLIGT...
Hon vägde sig även igår kväll och vågen visade sig att stå på 18,3 kg bra kämpat Moa,,,,
Veckan börjar att närma sig sitt slut, vi har inget särskilt bestämt i helgen mer än att vi ska höststäda i trädgården, det kan behövas, stolar, bord o krukor bla måste tas in innan kylan kommer smygandes. Idag har det inte varit någon toppendag precis, regnat nästan hela eftermiddagen, tradigt som tusan...
Hoppas ja har fräscha bilder när Moa hjälper oss i helgen att städa, hon har blivit en riktig hjälpreda nu på sistone, hon hjälper till med allt, diskar, torkar av bordet odyl, superduktig tjej.
Oliver har också varit jätteduktig denna veckan, vi hade samtal med honom förra veckan om att hjälpa till och sköta sina läxor, och denna veckan har han verkligen skött sig bra, så det blir extra plusstjärnor till honom denna helgen..
Stora kramar till er där ute, och lämna ett tramp efter er.... Ha en superbra helg, för det ska vi ha.....



12 Okt, Sönd, Veckan som gått har varit bra, Moa mår hur bra som helst, ser så ofantligt pigg ut nu när äntligen sonden är borta. Det känns skönt att  rutinerna börjar falla på plats igen efter så lång tid, ett vanligt Svenssonliv med tider, rutiner, jobb, läxor och allt annat känns så bra, ett normalt liv börjar att ta plats i våra liv. Själv har ja varit hemskt trött den senaste veckan, har haft en orolig känsla när kallelsen från Lund dök upp i brevlådan,,,NY RÖNTGEN.
Ja, så den 22 och den 23 oktober är det heldagar i Lund för CT-röntgen (lungor), MR-röntgen (nacken), UKG (hjärtat), Njurfunktionstest, röntgenålder (kollar hur gammal Moa är i sklettet), och andra prover, så Moa sövs båda dagarna.
Vi har fått ett rum på avdelningen dessa dagarna, men vi har inte bestämt oss om vi ska sova där eller inte, vi har sovit på sjukhus tillräckligt, och däremot som tycker vi att Moa är så pigg o glad att inte ens hon ska behöva vara på sjukhus mer än nödvändigt, Men om vi frågar Moa så sover hon gärna där...Hmmm. Vi får se hur vi gör, för det är ganska tidigt vi ska upp den 23:e för att vara i Lund tidigt...

Moa var med farmor hos sin väninna Inger (med alla djuren) i fredags, hon fyllde år och givetvis fick hon en blomma av Moa, för det är något visst med Inger, Moa tycker så bra om henne... Grattis från oss alla.



SONDEN ÄR UTE......

Ja äntligen är den ute, i söndags kväll när Moa hade somnat drog ja sakta ut sonden, hon hostade till o då passade ja på att dra ut den, hon märkte ingenting. Vi sparade den till morronen då vi först visade henne den, då tog hon upp pekfingret mot näsborren och kände efter,,,, vilken lättnad för henne. Hon blev jätteglad.
Sonden såg inget vidare ut kan ja påstå, den var alldeldes svart i ändan som varit i magen...USCH va äckligt.
I skolan igår blev Jessica jätteglad för Moas skull, så idag har dom firat ordentligt med popcorn, godis o läsk i skolan. Härlig överraskning för Moa...
Ikväll ska vi fira henne, då Johan kommit hem efter ett arbetspass, vi ska fira med Frödings kladdekaka o grädde, det älskar Moa. Ska även sätta ett ljus i kakan så hon får blåsa ut ljuset och känna att vi är överlyckliga att slangen är ute och att behandlingarna är avslutade en gång för alla.....



Ja har inte orkat uppdaterat om sonden, igår var ja så himla trött efter 4 timmars sömn sedan i lörd morse. Men idag känner ja mig mer utvilad. Moa brukar ju iregel komma in till oss på natten, men i morse kom hon precis innan klockan ringde så vi passade på att gosa hon o jag en stund innan vi steg upp för att göra oss iordning inför skol/arbetsdag....
SUPERDUKTIGA MOA..... Vi bara älskar dig.....



Hej alla bloggisar, nu är vi hemma igen, har inte riktigt orkat att skriva innan i dag, vi kom i säng i morse kl 04.00.
Men nu är vi här igen och ska försöka komma ihåg så mycket som möjligt från vår resa till Turkiet.

Lörd, 27 Sep, Väntan var lång innan vi tillsist satte oss i bilen för avfärd mot Sturup. Vi var inom Mc Donanlds i Lund, så barnen fick lite mat innan vi äntligen var på plats på Sturup.
Vi var i god tid, och väntan innan vi checkat in väskorna var lång, vi hann att ta lite dricka innan vi steg på planet.
Oliver var väldigt rädd inför flygresan, Moa däremot var inte rädd för fem öre.
När vi var på planet och det satte full fart, blev det en annan Oliver, han tyckte det var hur koolt som helst. Vi var i Turkiet vid 21 tiden på kvällen, väntan på väskor o vagn och bussfärden till Hotell Side Village, i Side. Där blev vi välkomnade av kända ansikten. Vi packade upp det viktigaste sen var det pang boom i säng. Moa ville inte sova själv så vi två sov tillsammans hela veckan..
Söndagen var vi tidigt uppe och åt frukost, sen bar det till stranden, vi fick smörja oss noga så vi inte brände oss de första dagarna. Barnen bara älskade detta liv, vi träffade en familj från Mörrum som vi umgicks med hela veckan, Familjen Johansson heter dom.
Dagarna såg nästan lika dana ut hela veckan, sol, strand, mat, duscha o shoppa...
Medicinerna hade vi till o med till på onsdagen, men en envis Moa som vi har så har hon fortfarande sonden kvar, hon vill inte plocka bort den än, men det kommer en dag då hon förhoppningsvis vill det, eller försöker vi dra den på henne.
Kvällarna var vi ute och åt gott gott gott, Johan o ja kommer ihåg sedan 1997 då vi sist var i Turkiet att maten är otroligt god och det lovar ja att det var den detta året också..
Vi hade molnigt väder en halv dag, då passade vi på och besöka Turkiska Ullared, kul att pruta lite, jag ger mig inte och det gjorde tyvärr inte alla säljare heller,,,,ha ha..
Där var väldigt mycket Hello Kitty kläder som till Moa, hon fick lite grann, och hela hon strålade.
Oliver var mer för Björn Borg kallingarna och shortsen, där fanns hur mycket som helst..
Oliver fick uppleva en del som han nog aldrig kommer att glömma, han åkte Jetsky med Johan, åkte banan och en annan gummisak efter båt och det tyckte han var superroligt...
Många frågade just om sonden Moa har på sin kind, vi förklarade på vår knaggliga engelska men dom förstod oss, och önskade oss lycka till. Mustafa som körde oss till stranden fick Moa en stor puss på kinden av, då hon gav honom dricks för att han kört oss hela veckan,, Turkarna är så himla trevliga och kärvänligt folk, dom är underbara..
Moa har också pratat lite engelska med turkarna, hon har frågat oss hela tiden om vad hon ska säga, sen har hon apat efter oss på engelska, Oliver däremot har varit väldigt duktig, har imponerat på både mig o Johan, hoppas han blir bättre på engelska än sin mamma o pappa....
Moa levde på Mamma Scans köttbullar o spagetti nästan hela veckan, en hamburgare åt hon nog också, men Oliver impade åter igen på oss, han provade på lite olika maträtter. Kul...
Resan hem var ingen hitttttt,,,, Det blåste så fruktansvärt, ja tyckte det var otäckt, vilka luftgropar det var, fy fasiken alltså, var hur glad som helst när vi äntligen landade på Sturup igen i morse vid 01.15. Moa däremot somnade i planet innan det ens startat i Turkiet, och vaknade när vi landade i Sverige, hon kände inget utav luftgroparna inte....

En underbar vecka har vi haft, det känns som vi laddat batterierna igen, (hoppas ja), barnen har varit jätteduktiga. Vi har badat i 28 gradigt vatten och temperaturer mellan 30-35 på dagarna så vi har ingenting att klaga på.


På väg till Turkiet

Hotellrummet

Favoritrestaurangen Sunshine



Moas favorit på Sunshine

Moas favoritmeny

Kvällens meny   Kruka





En dag på stranden



Johan o Oliver på Jetskyn





Johan o Ja åkte Parasealing








I väntan på buss för hemresan

Kommentarer
Postat av: Anette

Va kul att höra och se att ni har haft det så bra.

Många kramar Anette

2008-10-05 @ 20:18:01
URL: http://nenne68.blogg.se/
Postat av: Moa

Jättehärliga bilder, skönt att ni har haft en så fin vecka!

Hello kitty-kläder är grejen :D

jag började handla det runt 2005 tror jag, då var det lite svårt att få tag på, men sen HM började med det har garderoben blivit väldigt full :p



så härligt att behandlingen är slut också. då kan ju moa bestämma själv när sonden ska väck och ner i största papperskorgen :)



kram!

2008-10-05 @ 20:25:41
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Helen

Hej på er alla

Så härligt med en vecka i Turkiet, ja turkarna är super trevliga

skönt med sol och bad, här har ju hösten kommit med full styrka, verkligen!!!

kram Helen i Lomma

2008-10-05 @ 20:42:48
Postat av: Johanna

Välkomna hem till ett höstlikt Sverige!!! Härliga bilder ni bjuder på, är jätteavis :-) Skönt att höra att ni har haft det bra!!!



Kram på er

2008-10-05 @ 21:32:21
URL: http://grynisen.bloggagratis.se
Postat av: Natalie

Åh! Vilken underbar vecka ni verkar ha haft! Och underbara bilder på er!



Isch, det måste varit trist att komma hem till ett höstlikt Skåne. Ni kom väl hem inatt? Då det var som värst, hård blåst och regn. Det kändes väl inte så kul att komma hem till ett regningt och blåstigt Skåne.



Kram kram från Natalie.

2008-10-05 @ 22:06:23
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

hej hej

Ni verkar som ni har njutit ordentligt. Å det förtjänade ni 100 ggr om..

Hel afamilj har gått igenom så mkt så detta måste ha varit enormt skönt,,

Mkt fina bilder.. Båda era barne ju super söta..

kramar åse

2008-10-06 @ 08:03:30
URL: http://asefreij.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej familjen!

OHH Vad ni har haft det GÖTT:) Lite avis är man ju.

Fina bilder med.

Moa grattis till avlutat medicinering. Nu åker väl sonden allvärldens väg va?? Alla här hälsar Fam Nilsson/ Nordin

2008-10-06 @ 09:16:47
Postat av: Sari

Vilka myyyysiga bilder....Vi vill oxå utomlands.....Snart så....när detta e´över.

Ponne kämpar dagligen och har nu endast 2 beh.kvar.....Låt allt gå bra och att vi oxå snart kan börja leva ett normalt liv.

Kramar er........

2008-10-06 @ 09:57:08
URL: http://pontusnershed.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hej Fam Henriksson o särskilt Moa! Vilken skön vecka vi hade i Turkiet!!Saknar det redan..Hela vår fam är jätteglada för att vi lärt känna er fyra(Inga-Lill o Morgan oxå förstås)Man får ett nytt perspektiv på livet,vilken kämpe du är Moa!Satt o läste hela bloggen igår kväll,många tårar blev det..Vi önskar er all lycka med allt ni har framför er,vi ska hålla alla tummar vi har!Tack Jenny för ditt goa skratt!!Många kramar från Lotta m familj i Mörrum.

2008-10-06 @ 10:18:50
Postat av: Isa

Åh vilka härliga bilder! Ni verkar ha haft det helt underbart ochd et var ni verkligen värda.Skönt att behandlingen är slut, sonden åker nog väck när ni minst anar det! :-)



kram och tack för underbar läsning!

2008-10-06 @ 10:35:00
URL: http://isas.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej!

Har följt eran blogg ett tag nu men aldrig lämnat något spår efter mig, bäst att göra de, man är ju alltid nyfiken på vem som läser ens blogg.

Jättekul att vara inne och läsa om alla framsteg för Moa och allt annat runt omkring.

Tack för härliga lässtunder, man blir så glad när man varit här.

Ta hand om varann.

/Madeleine

2008-10-06 @ 10:47:14
URL: http://madddeee.blogg.se/
Postat av: Malin

Så skönt o höra att ni haft det bra, det är ni verkligen värda!!

Massor av kramar till hela familjen

2008-10-06 @ 10:49:39
Postat av: Therése

Underbart att ni har fått en härlig vecka tillsammans, hela familjen!



Kramar till er alla och jag håller båda mina tummar för att Moa ska må fortsatt bra i höst.



2008-10-06 @ 11:42:47
Postat av: sabina

Visst är det skönt att komma iväg bort. Jag tog oxå barnen med mig och åkte till Turkiet. Skillnaden är väl att jag som Mamma har cancer i våran familj! Hoppas hösten blir lugn och Moa får vara frisk.

2008-10-06 @ 14:53:47
URL: http://mittlivsabina74.blogspot.com
Postat av: Hanna

Härlig resa :) Vad kul att den blev av :D



Ni bodde nog på samma hotell som oss när vi var i Turkiet och vi var också och prutade på Turkiska ullared :)

2008-10-06 @ 15:52:28
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Vad härligt ni ser ut att ha haft! Det är ni väl unnade! :)

Kul för barnen att få komma till värmen och få sola och bada lite till..

Ha det gott!



Kram Jessica

2008-10-06 @ 16:07:22
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Anne

Vad glad jag blir när jag läser om er underbara Moa och en härlig familj!

Jag vet vad ni går igenom och ser även att ni ändå har en stor glädje till livet och det viktigaste,nämligen relationer.

Barn ska inte få cancer, ändå händer det en gång för mycket varje gång!

Jag gratulerar till att behandlingarna är över och jag ser att Moa har en härlig utstrålning som räcker ända till månen.



Började läsa från början och känner igen så mycket du skriver om, den sorg och förtvivlan och ständigt hopp som följer en i varje andetag.



Tack för att du tittade in på min sida, så jag hittade Moas sida.

Nu ska jag börja följa den!



Min Madde var inne och läste här emellanåt och tyckte att Moa var en superhärlig liten tjej!

Visste inte vad sidan hette, men nu har jag hittat den.

Lycka till hela familjen och framför allt till Moa!

Kram från "Maddeängelns" mamma.







2008-10-06 @ 18:07:24
URL: http://levaidag.blogg.se/
Postat av: Kajsa, Kusin till Moas mamma

Välkomna hem!! Förstår att ni har haft det underbart och det är ni väl värda. Vi hörs Kram på er

2008-10-06 @ 19:46:44
Postat av: Jessica

Så skönt att höra att ni haft det bra, det är ni så väl värda hela familjen.

/jessica m. familj

2008-10-06 @ 20:23:19
URL: http://jessicanilsson175.blogg.se/
Postat av: Moa

SNYGG KEPS + SNYGG TJEJ :D

2008-10-06 @ 20:23:31
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Jessica (dagis/skolfröken)

Hej och välkommen hem!

Va skönt att Moa slipper sonden nu.

Hon var så stolt för det idag i skolan.

Måste TACKA för de fina armbanden som vi

alla fick av Moa i dag, ni är ju för goa.

Det var så skönt att komma till jobbet i dag

och träffa alla barnen. Jag fick en jätte kram

av alla barnen som jag brukar få när jag kommer.

Det värmer gott i hjärtat. TACK!

Jag tänkte att vi skulle fira att Moa blivit av

med sonden. Så jag tänkte fixa en liten överraskning hi hii.



Ha det nu så gött på jobbet, och blir det allt för jobbigt så kan ni ju alltid drömma er tillbaka

till Turkiet....

Det var Underbara bilder.



Kramizz till Er alla.

Jessica.B

2008-10-06 @ 21:46:39
Postat av: Amanda

vilken underbar vecka ni verkar ha haft. blev såå glad av erat senaste inlägg och jätte roligt för moa att hon slipper sonden nu, ett steg på väg mot ett friskare liv.



kramar till er alla

2008-10-06 @ 22:10:27
URL: http://jessicaamanda.bloggsida.se
Postat av: Natalie

Hej! Har precis skänkt 50 kr till barncancerfonden via sms. Är andra månaden jag gör det. Och jag har skänkt även 50 kr till "vuxen"cancefonden via sms för första gången. Kommer i fortsättningen skänka 100 kr sammanlagt til barncancerfonden och "vuxen"cancerfonden via sms.



Kram från Natalie.

2008-10-06 @ 22:28:09
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Natalie

P.S Och har även skänkt lite extra till cancerfonden denna månaden via sms. Har skänkt 50 kr till Rosabandet eftersom det är oktober nu ju.D.S

2008-10-06 @ 22:51:17
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: familjen huss

gud va kul att läsa att ni haft en underbar resa och kunnat koppla av kram

2008-10-07 @ 08:56:21
URL: http://www.hussanette.zoomin.se
Postat av: Annika

Vilka härliga bilder, verkar som om ni hade en skön välbehövlig semester. Kramar till er

2008-10-07 @ 10:02:07
URL: http://monstermamman.wordpress.com/
Postat av: Linnea (CuteTerrigirl)

Låter som om ni haft en vecka som ni är värda miljoner gånger om.



KRAMAR

2008-10-07 @ 10:25:25
URL: http://www.metrobloggen.se/aennil
Postat av: Lotta

Låter och ser ut som om ni har haft en toppenvecka.



KRam

2008-10-07 @ 12:22:00
Postat av: Bess

Åh vad härligt att läsa om er turkietresa. Ni verkar ha haft det så underbart!



Kram till hela familjen

2008-10-07 @ 15:05:47
URL: http://bess.se
Postat av: Ambar halvarsson

Hejsan! jag är en trogen läsare av eran blogg!

har läst om eran så efterlängatat resa och är så lycklig av att veta att ni har haft de bra ni förkänar de verkligen.

och nu vart jag jätte rörd av att läsa om att sonden äntligen är borta måste kännas underbart att ta en så stor steg. hoppas Moa oxå känner denna kännsla.

mvh/ambar

2008-10-07 @ 18:49:09
Postat av: Moa

GRATTIS MOA!!!!!!

Vad härligt att äntligen bli av med sonden!

Kul med lite sonden-är-borta-och-behandlingarna-slut-festande också, snacka om att du förtjänade det efter all den här tiden ;)

Ser ut som att håret kommer lika fort tillbaka den här gången också, så skoj. :)



och föresten, snygg tjej och snygg tröja på de nya bilderna också, haha!



KRAM!

Moa

2008-10-07 @ 19:58:23
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Natalie

Stort grattis Moa!



Är så glad för din skull! Och Jessica verkar ju var jättesnäll ju! Som ordnar en överraskningsfest till dig!



Kram från Natalie.



P.S Har en jätte trevlig skolkamrat som kommer från Knislinge (rätt stavat?). Rickard heter han. D.S

2008-10-07 @ 20:26:26
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Lotta i Mörrum

Grattis Moa!!Äntligen sonden väck!Kämpa på girl!Kram från oss 4

2008-10-08 @ 16:36:37
Postat av: Ingrid och Lars

Hej!



Så fina ni är på korten. Så skönt ni haft det. Är sååå roligt och läsa om er resa.

Och sonden är ute. Jätteskönt.

Vi gläds med er.

Ha det bra.

Kramar Ingrid Och Lars

2008-10-08 @ 18:50:59
Postat av: Marie

Vilken härlig bild på Moa...utan sonden...underbart o höra att behandlingarna nu är avslutade..hoppas verklien att ni slipper mer skit nu!! Härligt att ni haft en så lyckad semester..det var ni verkligen värda..fast att ni vågade er på parasealing......jisses..hade aldrig jag vågat mig på...hihi...o bananen...snacka om äventyr..usch!! Bamsekram på er hela familjen!!

2008-10-08 @ 22:28:40
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Hej Goa Moa!!

Vad kul med överaskningen,måste känas jätteskönt att sonden är borta nu,du är en riktig kämpe Moa.

Ha det gott.

Kramar om er alla...KRAM...

2008-10-09 @ 07:38:58
Postat av: kaRRO

Så skönt för er!

Stor kram

2008-10-09 @ 08:42:22
URL: http://tidigmamma.blogg.se/
Postat av: linda (okänd läsare)

Vad härligt att ni firat att sonden är borta! Ni verkar vara en sådan go familj. Underbart kort på syskonen med tårtan och ljuset. Gott kämpat Moa! Du måste ha varit supersuktig och stark! Så imponerad jag är av dig!

2008-10-09 @ 14:41:59
Postat av: Bess

Ååh .. grattis grattis till att sonden är ute!!

Största kramen på dig Moa!

2008-10-09 @ 17:49:34
URL: http://bess.se
Postat av: Carina Jönsson

Hejsan, vad roligt att läsa att sonden är borta, det måste vara skönt. Väl värt att fira! Ni ser ut att ha haft en toppenvecka på semester, det är ni såå väl värda.

Önskar er en trevlig helg

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2008-10-09 @ 20:30:09
Postat av: Anonym

Hej hela familjen H !

Välkomna hem efter er välförtjänta resa,

Vilket fint avslut det blev efter alla era jobbiga perioder av provtagn, behandlingar, mediciner, sonden mm.

Hoppas allt gott med er.



Kram Anja

2008-10-10 @ 15:09:45
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Önskar er en trevlig helg och hoppas att allt är bra med er, men det ser det ut att vara om man kollar på fotona i bloggen!

Skönt att Moa numera slipper sonden. Härligt!



Kram Jessica

2008-10-11 @ 11:11:11
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: sari

så gött att slippa sonden.....ännu(!)ett steg på rätt riktining:o)))

1000 kramar till er och 1001 till Moa....;o))

2008-10-11 @ 21:19:32
URL: http://pontusnershed.se
Postat av: Moa

hoppas ni har haft en fin vecka nu, utan sond och allt :)

kram!

2008-10-11 @ 22:44:16
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Sari

ha en underbar Söndag....kramar er

2008-10-12 @ 11:35:31
URL: http://pontusnershed.blogg.se/
Postat av: Helen

Underbara bilder! Det var ni verkligen värda..!! Du är så gullig på alla bilder, Moa...och storebror är ganska kär, han också!! Fortsätt kämpa, du e så duktig Moa, detta klarar du...varma kramar och tankar till er alla, Helen i M

2008-10-12 @ 21:25:27
Postat av: Dave

Tack så mycket för dina ord!

Man vet när det kommer från hjärtat och att folk verkligen menar vad det skriver. Idag så tatuerar jag mig så att Madde alltid kommer vara nära mig och med mig vart jag än går. Moa förmedla så mycket glädje med hennes leende att jag blir alldes lycklig för en stund. Skönt att slangen är ute, en "liten" grej för många, men jag vet att varje sån grej är en sån lättnad! Ge henne en kram från mig. Tack David som var pojkvän till Madde

2008-10-13 @ 09:33:20
URL: http://therealcolombo.blogg.se/
Postat av: Moa

Hej

så skönt att ni har haft det bra nu första sondfria veckan :) fullspäckade röntgendagar låter det som, lycka till och hoppas att allt ser bra ut och att tumören är borta eller yttepytteliten!

kram

2008-10-14 @ 12:15:24
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Therése

Hejsan allihop! Jag är väldigt glad för er skull och hoppas att den här glädjen ska hålla i sig länge.



Kramizar till er alla!

2008-10-16 @ 11:25:04
Postat av: Moa

hej

åh, godisnappar är gott :) och så söt du är moa, som vanligt!

härligt att du gått upp en del i vikt också (det är så roligt, vuxna är ju tvärtom :p men vi växer ju bara på bredden eller vad är det man säger... fast det kan jag inte säga här hemma och räkna in mig själv för då flyger mamma i taket XD), hoppade bak ett år till oktober 2006 och då låg du på strax över 14kg...



ha en fin helg, hela familjen!

höststäda är väl inte party direkt men det behövs ju :p

vi behöver städa vår vind, har tjugo års damm där och hittar allt utom det vi letar efter men mamma fyller år imorgon så för vår del blir det mest kalas, sen kommer väl vår höströjning :)



visst är det trist med regn! man blir ju så less.



KRAM

2008-10-16 @ 22:19:24
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Moa

jag är så smart, oktober 2007 menade jag förstås!

2008-10-16 @ 22:20:06
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Ingrid och Lars

Hej på Er!

Vad skönt ni har det nu. Vanlig vardag.

Höststäda ute ska också göras. Roligt och skönt när det är gjort.

Vi kanske ses i Lund den 22 = på onsdag.

Då ska jag göra min (Ingrid) tredje och sista behandling för struman. Jodbehandlingen.

Ha en skön helg.

Kramar till Er alla från Ingrid och Lars

2008-10-16 @ 22:48:23
Postat av: Helena och Pelle

Hej Familjen! Höststädning blir det även här i Tyringe. Fast det är så skönt när man är klar med det och man kommer in tänder i kaminen äter lite gött mm. Ha en trevlig Helg kramar till er alla från oss alla:) /fam Nilsson / Nordin

2008-10-17 @ 09:41:55
Postat av: Natalie

Hej Moa! SKÖNT att du mår så bra! Och vilka härliga goa och fina kinder du har fått! Såg att det var länge sen jag skrev. Har haft mycket med skolan.



KRAM Moa!

///Natalie.

2008-10-17 @ 14:28:32
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: vanessa

Gullig flicka ni har! Hur länge ska er lilla flicka ha Jessica? Svara gärna på min fråga!

2008-10-18 @ 15:39:44
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Trevlig helg på er! Själv så jobbar jag hela helgen!

Så bra att läraren Jessica kan följa med till sjukhuset och se hur det går till där, folk får en annan insyn i ens liv med ett cancerbarn då.

Härligt att läsa att Moa mår bra och att livet rullar på för er...visst är det skönt att slippa sjukhus?!

Många kramar Jessica

2008-10-18 @ 22:15:36
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: peter pc carlsson

Det verkar ju verkligen som att ni har haft en fin och skön vecka. Hoppas att det fortsätter att utveckla sig bra för Moa.

2008-10-19 @ 20:00:26
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Moa

hej

ja nu får man väl vänja sig vid att det inte är sommar längre antar jag... men trist är det! tur att moa var påpälsad på fotbollsmatchen, du kanske också skulle varit det, jenny ;)



visst ja, det är ju SÅ nära sjukhusdagarna nu, jag hade nästan glömt att det är den 20e imorgon och allt... trist med sjukhus när det har varit såpass mycket "vardagsliv" eller om man nu kan kalla det så med ett cancersjukt barn.



hoppas det blir en bra skolveckobörjan nu innan det blir lund.



kram!

Moa

2008-10-19 @ 21:56:22
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Jag håller helt med dig Jenny, när man väl sluppit sjukhuset och återfått sitt normala liv så är det så skönt att slippa sjukhuset så mycket som möjligt! det är ju två väldigt skilda liv! herregud man tänkte inte på det när man väl var i det allt rullade bara på och man hann inte tänka efter så mycket. Men nu när man går genom avd och ser dem som ligger där så är jag så glad att vi slipper vara där!

Lycka till i veckan med undersökningarna och ha en bra vecka!

Kram Jessica

2008-10-20 @ 08:25:37
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Malin

Underbart att läsa om hur bra ni har det!

Ni skickar glädje tvärs över hela Sverige.



KRAM!

2008-10-20 @ 10:15:55
URL: http://bess.se
Postat av: Sofie

Hej!



Läser er blogg och förundras fortfarande över hur fantastisk Moa verkar vara... En sådan tjej... Håller alla tummar och stortår för att allt ska vara bra efter röntgen..

Det är lite svårt att hitta till "kommentera inlägget" stället.... Därför gör inte alltid jag det.. Så- jag kände mig träffad DIREKT när jag läste i bloggen.. Erkänner...

Stor kram och lycka till i veckan.

2008-10-20 @ 14:20:35
Postat av: Helen

ville bara säga hej och att jag tittar till dig

du är fin Moa



kram Helen i Lomma

2008-10-20 @ 16:44:15
Postat av: bitte o kjell

har precis läst om det goda nyheten ni har fått. ha det så jätte bra .hälsa den lilla prinsessan o lycka till hälsa även Oliver o Johan ..........Kram Bitte

2008-11-02 @ 20:14:26
Postat av: Marie

Halloj i stugan! Längesen jag såg både Moa och Jenny, men jag tänker på er ofta, hoppas allt gåt vägen den här ggn oxå. Men den är superhero tjejen verkar klara det mesta.... Var tusan hittar du styrkan Moa, äter du mycket spenat kanske???? Sköt om er så bra ni bara kan! Många kramar Marie (fd Kökshäxan på Gustav hellström)

2009-01-27 @ 14:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0