Sista behandlingen "äntligen"

26 Sep, Fred, Dagarna går o går, och packningen håller vi på med, vi är i stort sätt klara med packningen nu, så i morron när färden går av staplen så får vi hoppas att allt är med. Barnen har idag haft Skoljoggen, (en insamling till barncancerfonden) i skolan, där båda barnen deltog. Moa hade sin vagn med sig och Jessica (resursen) o Moa gick i sin egen takt. Veckan har varit så där, mycket att stå i nu innan resan. Moa tar även sina örondroppar och det funkar bra nu, inga tårar, så det är skönt. Var i dag o hämtade ut hennes sista 5 dagars behandling på CSK, känns underbart att det äntligen snart är över.. Vi har fått våra första löner och kan med det säga att det känns SKITBRA.
Många har idag frågat om vi har resefeber, NEJ det känns ingenting, mer än att det ska bli hur skönt som helst att bara komma hemifrån och göra något helt annan, bara va och ha det så himla gott..

Vill passa på o tacka Mats-Åke igen för all hjälp, du är en helt fantastisk människa......

Nu kommer några bilder från barnens skolkort och Moas Resurs Jessica. Jag hoppas att ni bloggläsare där ute tittar till oss igen när vi kommit hem, lovar att det ska bli härliga bilder... Tack och ha en härlig vecka för det ska vi ha....


Moa & Jessica

Moa skolkort 2008

Oliver skolkort 2008


23 Sep, Just nu är klockan 21.00, Moa ligger i soffan och sover, jag har precis gett henne medicinerna, då slog det mig, Va fan gör ja egentligen??? Ja sitter brevid henne och ger henne så starka mediciner att hon tappar sitt hår, hon har svårt med maten, mår illa av medicinerna ja ger henne genom sonden, har även gett henne droppar i öronen idag som har svidit så in i helvete att hennes tårar sprutade, ger henne andra droppar istället som doktorn har sagt, det funkade bättre men rädslan hos henne är enorm. Vi gör allt som den ena o andra läkaren säger, vi gör precis allt för att hennes tillvaro ska bli bra. Varför??
Varför ska ett barn bli drabbat som så många andra barn gör, men framförallt  Varför mitt barn,
Varför ska Moa behöva genomlida allt detta skit som hon gör
Ingen kan säga till oss att dom FÖRSTÅR, Nej det gör ingen, ingen kan förstå hur det är att leva med ett cancersjukt barn
Ingen vet vad som händer innanför dessa fyra väggar, vilken strid det är varje gång en annorlunda medicin ska tas
Ingen vet vilken oro, rädsla, ångest vi som föräldrar känner
Många tror att, när man ler på läpparna är allting bra, men NEJ, det är det inte, mage, huvud värker mer eller mindre hela tiden
Många frågar!!! Hur mår du? Hur är det? Jo ja mår bra, och det är bra! Vad fan ska ja svara? När hjärtat o själen under skinnet svider som om ja bränt mig på spisplattan.
Varför Nu när allt har börjat ordna upp sig, Moa går i skolan, vi har börjat jobba, livet ser ut att bli lite mer normalt igen, Men då, då ska ja må dåligt, Varför blir det så här? varför nu när vi ska iväg o resa, och bara njuta som familj, Moa avslutar sina behandlingar, sonden ska bort en gång för alla.
VARFÖR????




22 Sep, Då har vi äntligen startat idag, skönt. Johans moster Monica var med oss idag, så slapp vi köra hela vägen själva, vi var först hos örondoktorn, Moas högra öra rinner i mellanåt och väldigt mycket, det visar sig att hennes trummhinna inte hinner läka mellan behandlingarna, så läkaren skrev ut två sorters droppar + antibiotikan (amimox) fall i fall hon får ont i sitt öra när vi är i Turkiet. Dom ville ta prov på sekretet med där var det tvärstopp, Moa ville inte alls, hon klarar det mesta annars men när det gäller hennes öron ger hon sig inte, INGEN får titta i hennes öron...Vi ska efter jul ringa örondoktorn o få en tid för kontroll igen, om det vissar sig att trummhinnan inte läkt ihop så blir det en operation, då ska dom ta fett från Moas öronsnibb och operera hennes trummhinna med.
Var på Dagvården och fick gifterna, alla önskade oss en trevlig resa, och JAAAAAA;;;; vad skönt det ska bli...stannade i Höör som vanligt och köpte glass 2 kulor chokladglass, Monica o jag köpte också glass men fy fasiken vad kallt det var.
Vi brukar göra gissningsleken om hur mycket Moa väger, idag vann Moa, hon har faktiskt gått över de kilona som hon har tappat under sina behandlingar, idag väger hon 17,5 kg (17,4 innan hon blev sjuk) hon var så lycklig, och mamma oxå.
Röntgen blir antingen vecka 41 eller 42...


20 Sep, Idag var vi först på CSK och tog prover, sen körde vi och hämtade Oliver som ska vara hos oss i helgen. Johan var o spelade fotboll där det blev oavgjort. Moa ska på kalas i kväll hos sin kompis Elida som blivit 8 år, och vilket tjat innan klockan äntligen blev 18, dess för innan åt vi Tacos som barnen bara älskar. Oliver o Olli hade hur roligt som helst, dom var o hyrde film och en massa snask, och lite Sims blev det också. Moa var på kalaset, trodde aldrig vi skulle få hem henne, varje gång vi ringde för o kolla hur det gick, ville hon inte hem. Johan o jag hade en lugn lördagskväll, väldigt skönt, inget speciellt på TV, men under vecka har vi spelat in Farlig fångst på Discovery, vi såg 3 avsnitt av dessa innan vi äntligen hämtade Moa. Oliver o Olli var fortfarande uppe när vi gick o la oss, så när dom somnade vetti fasiken...



21 Sep, Sön, Vi sov ganska länge idag, Moa väckte mig kvart över åtta, har sovit oroligt i natt, men det beror nog på provsvaren som vi ska få idag.... Olli var o spelade fotboll, dom förlorade med 3-2 men dom spelade jättebra, dom skulle vunnit om dom bara hade haft turen på sin sida, en väldigt händelsefull match. Pratade med läkaren i Lund och Moa trombisar visar exakt 100 så nu går vi ÄNTLIGEN  på den sista behandlingen i morron, ska bli så himla skönt, Moa jublade när ja berättade för henne att proverna var bra, reaktionen på henne blev då YES då åker vi till Turkiet Mamma....
Ögonen lös på henne, och ett underbart leende på läpparna.... Så nu kan vi börja att packa lite smått inför resan som går ur stapelen på lördag..
Ja själv är väldigt nervös inför flygresan, har endast flygit en gång tidigare i mitt liv, Ja Johan för den delen också, året var 1997 innan vi skaffade barn... Bara ja o Johan nu inte överför vår rädsla till barnen, för då vet ja inte hur detta ska sluta..
Får väl ta något stadigt innan påstigningen...
Olivers mamma kom o hämtade honom vid 16 tiden, sen åt vi och höll en lugn kväll..


Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis grattis! (:

2008-09-21 @ 17:36:44
URL: http://annasofiaa.devote.se
Postat av: Natalie

Hej!



Är så glad för er skull! Hoppas att ni får en underbar semester i Turkiet! Och att man får se härliga semesterbilder här i bloggen sen!



Kram Natalie.

2008-09-21 @ 17:59:03
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Kajsa, Kusin till Moas mamma

GRATTIS!!! Jippi ni kan åka iväg. Om en vecka sitter ni i ett varmt Turkiet och dricker drinkar vid poolen. Så gött!!

Kram

2008-09-21 @ 18:59:50
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Wow vad kul att trombisarna var bra så att ni kan åka!!

Hoppas ni får en härlig semester, skönt att komma ifrån Sverige nu när det börjar bli svalare här!

Ha en bra vecka med jobb osv!



Kram Jessica

2008-09-21 @ 19:30:53
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej har följt er blogg ett tag (men ej kommenterat) och fast man inte känner er så blir man glad för er skull att proverna var bra och att ni ska få komma iväg på er resa. MVH Angelica

2008-09-21 @ 20:08:36
Postat av: Moa

Hej

YESS! vad härligt!! ni behöver ju verkligen den här resan också :D och så skönt att sista behandlingen kommer igång nu, ni får fira med drinkar i turkiet :) två alkoholfria och två alkoholhaltiga, haha!



flyga är skoj, ni får titta på molnen och städerna som ser ut som leksaksstäder nästan!



kram

2008-09-21 @ 21:04:53
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Anonym

Jag säger GRATTIS som alla andra. Va skönt att ni kommer i väg på resan:



Många kramar Anette

2008-09-21 @ 21:56:47
Postat av: Anki

Tjoohoooo!! Vad kul att ni kommer iväg.

Nu ska ni ha det så underbart skönt och bara slappa och njuta.

Kram

Anki

2008-09-22 @ 00:42:37
Postat av: Sofie

HÄÄÄÄRRRRRRRLIGT att proverna visade sig vara bra. Och ÅÅÅH så gott å komma iväg till Turkiet- detta suveräna land. Vi var där för 5 år sedan nu och älskade varenda minut =) Ha en jättetrevlig resa!

2008-09-22 @ 07:55:37
Postat av: Cajsa

Grattis!!

Ni är verkligen värda denna resan efter allt ni går igenom, slappa o njut av varje sekund med drinkar sol bad mm hoppas ni får en underbar resa!

Bamsekramar från Borås

2008-09-22 @ 08:20:58
Postat av: ***

STORT GRATTIS till er resa, Hoppas det blir mkt mys å bad..

å bara rå om varandra, det betyder juh sååå mkt..

Hälsa goa moa.. ler lät lite roligt hihihi.

ha de gött..

psst,, Kul att proverna va så bra, så att ni kan påböraja behandling. Håller tummarna för er resa..

Kramar

2008-09-22 @ 09:39:23
URL: http://asefreij.blogg.se/
Postat av: Jessica M

Hej!! Vad skönt att ni kan komma iväg på lördag. Ha det riktigt bra, hopps vi får se bilder på bloggen sen. Kramar fam Marken och Lindh

2008-09-22 @ 12:30:59
Postat av: Moa

hej

vad skönt att sista behandlingen äntligen är igång! jobbigt med örat, hoppas det får läka ihop nu när behandlingarna snart är klara! så att moa slipper en operation där också.



härligt att du passerat vikten du hade innan du blev sjuk, moa! du började växa lite också när de starka cellgiftsbehandlingarna var slut va?



kram!

2008-09-22 @ 18:21:06
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Petra från Felicias förskola

Gud vad kul att er resa blir av!! Jag fick en liten tår i ögat när jag läste det. Ha det underbart

Kram Petra



Moa! Glöm inte att vinka till Felicia från flygplanet. Kram Petra

2008-09-22 @ 18:28:46
Postat av: Johanna, Borås

Va roligt att det går så bra för Moa. Hon är verkligen en kämpe. Ha de så jättebra på semestern =) Kram Johanna i Borås

2008-09-22 @ 19:45:31
Postat av: Carina Jönsson

Vill bara önska er en skön och avkopplande resa. Ha det så bra och njut av sol, bad och varandra. Ät och drick gott.

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2008-09-22 @ 20:26:15
Postat av: Lena

Men så härligt för hela familjen. Grattis lilla sötnosen för att du har klarat vikten och att du får resa utomlands. Mys på och drick massor i solskenet. Jag ska tänka på er för häruppe, långt ovanför polcirkeln, så är det höst och det ska komma snö i fjällen denna veckan. Då blir tomten glad:-)

Kramelikram från mig.

2008-09-22 @ 22:41:48
URL: http://www.fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Eva L med Emelie

Ha en underbar resa till Turkiet. Jag var där på "husmorssemester" med kompisar för några veckor sedan och vi njöööt av varje minut. Köpte vinterjackor till pojkarna! En Ferrari och en Porschejacka.

Glöm bara inte plånboken på planet som jag gjorde... Fick låna av vännerna hela veckan och nu är min plånbok hemma igen. Helskinnad. Jag menar - allt fanns kvar!



Laddar nu för mitt bröllop den 11 oktober och sedan Emelies återbesök den 20 oktober.



HEJA MOA OCH DIN FAMILJ!



Eva

2008-09-23 @ 09:44:05
Postat av: Helen

Ha en skön resa och bara slappa...och njut av varandra...

kram Helen i Lomma

2008-09-23 @ 09:44:17
Postat av: Jenny

Hej Moa

Jag tycker att du är världens modigaste och duktigaste tjej, vi känner inte varandra men du har fängslat mig. Jag var med min familj i Turkiet i somras och mina barn 7 och 13 år bara längtar tillbaka. Underbara människor och superfint väder och jättemycket att shoppa. HA EN UNDERBAR RESA

2008-09-23 @ 09:57:06
Postat av: Helena och Pelle

Ojojoj Moa grattis till framgångarna. Nu är det snart full fart mot Turkiet. Hoppas ni får det riktigt GÖTTIGT:) Många kramar från Alice Rasmus Helena o Pelle

2008-09-23 @ 10:55:26
Postat av: Kristina

Han en riktigt go vecka i Turkiet!

Är ni väl värda..slappa, bada, slappa lite till..

Gött!!

2008-09-23 @ 16:06:36
Postat av: sari

JA det är tråkigt när det blir skillsmässor men i detta fallet dog kärleken över en natt pga att Björn "tabba" sig.....rejält....men men...jag e glad att det hände...det fick upp mina di blåe;o)

2008-09-23 @ 18:40:14
URL: http://pontusnershed.se
Postat av: Lotta

Åhh skööönt, att det blev bra! Ha en skön resa! Ska visst va lagom varmt där nu!

2008-09-23 @ 18:48:17
URL: http://liselotterydh.blogg.se/
Postat av: Maria, okänd bloggläsare

Nej, ingen kan förstå - man kan bara ana.......



2008-09-23 @ 21:36:52
Postat av: Petra

Nej, förstå det kan vi aldrig göra...och vi hoppas att vi aldrig kommer till att kunna förstå det...vi kan bara ana vilket helvete ni genomlider! Vi kan ha förståelse och empati med er, men förstå det kan vi ALDRIG!



Det är helt naturligt att du/ni mår dåligt nu Jenny! Ni är på väg att komma igenom detta, ni börjar se slutet på er helvetesresa! En resa som vi ALLA hoppas ska sluta SNART! Så att Moa kan få leva som den prinsessa hon är: LYCKLIG I ALLA SINA DAGAR! Och ni också!!



Din kropp och ditt sinne är helt slut nu Jenny! Försök att inte få ångest över det! Tror att resan kommer att göra Dig otroligt gott! Kanske börjar du nu "slappna av" liiite, ser det positiva med att behandlingen snart är över och ni ska resa Er och börjar leva som en "vanlig" familj igen. Då kommer det, det du hindrat dig själv från att känna så länge nu...



Tusen och åter tusen kramar till Dig och Johan! Ni är fantastiska och så otroligt starka!!



Oliver och Moa, ni får lika många kramar!!



Tänker på Er dagligen!!



Kramizz

2008-09-23 @ 21:44:56
Postat av: Anonym

jag lider med er.Mina tårar tycks inte ta slut när jag läser om er.Jag vet att inget medlidande i världen kan få dig-er att må bättre.Försök nu att koppla av riktig på en välförtjänt resa.Mina tankar är hos er ofta.Kram Jennie.

2008-09-23 @ 21:45:26
Postat av: Moa

Hej

ibland tror jag att man kan få reaktionerna lite i efterhand - när det börjar bli bättre igen.

kan verkligen inte sätta mig in i er situation men när jag blev mobbad i högstadiet så kom inte de starkaste reaktionerna förrän i gymnasiet - när det ordnat upp sig. när man fick kompisar och när man trivdes i skolan. i högstadiet var jag så inriktad på att bara klara av dagen.



för er så är ju moa fortfarande under behandling i och för sig så det är ju inte riktigt "i efterhand" men i slutet av behandlingen.



och det går nog aldrig riktigt att förstå eller om man inte varit där men jag har märkt innan att reaktionerna kan komma mer i efterhand i olika otroligt påfrestande situationer.



kram! tänker på er.

2008-09-23 @ 21:46:30
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Fam Karlsson

Hej!

Tänker på er daglingen!!!!!

Livet är alldeles för orättvist kan inte sätta oss in i eran situation.

Lätt att säga att man förstår men det är helt omöjligt.

Vi längtar efter er hoppas att det blir snart, trevlig resa till Turkland (Daniels ord).



Många kramar från oss Boråsare









2008-09-23 @ 22:15:29
Postat av: Pinglan

Så tråkigt att du mår dåligt, men det är en reaktion som jag också hade. Vi hade det jobbigt när våran son föddes och när han började må bättre.....det var då som jag började må dåligt, men det är väl så att man har 100% fokus på sitt barn under tiden det är jobbigt, sen när det blir bättre så tillåter man sig att känna efter hur man själv mår, jag tror att det är bara att gilla läget och ta en dag i taget, för du har varit så avstängd till dig själv och givit din dotter all din kraft och styrka, jag tror att detta är en normal reaktion. Många varma kramar från mig!

2008-09-23 @ 22:28:41
URL: http://www.metrobloggen.se/saltakatten
Postat av: Jessica (dagis/skolfröken)

Hej Jenny!

Man har rätt att känna så,det är mänskligt

att man regerar på situationen.

(konstigt vore det annars)

Jag tror du har hållt "allt"

innom dig alldeles för länge.

Jag tycker att NI är så otroligt duktiga

med Era barn, Moa & Oliver är ju

så goa. Att du nu bryter i hopp kanske

är bra,du ser kanske hur mycket det

krävs för att allt ska funka. Jag förstår

inte hur ni kan ha haft koll på allt,

det blir kanske en osäkerhet innom dig

nu när du jobbar. Fixar vi andra att

"ta över" en del som ni har gjort tidigare???

För min del så tycker jag att det

går fantastiskt bra i skolan.

Moa och jag har en väldigt bra relation

och vi har jätte roligt tillsammans.

Gråt ut ordentligt, det är jätte bra

att få ur sig allt som du gått och

burit på så länge.

Skulle vilja komma över till dig och

ge dig en JÄTTE KRAM. Men jag skickar

kramen här ifrån i stället.

Ha det nu så bra ni bara kan i Turkiet.



Ps. Synd att inte jag kunde följa med

som stöd/hjälp, det hade varit helt

underbart. Hi hi

Kramiz til Er alla!

Jessica.B



2008-09-23 @ 22:33:11
Postat av: Natalie

Hej Hej! Tänker på er så mycket just nu. Miljontals skånska kramar till er. Ni verkar vara en underbar familj!



Storkram från Natalie i Helsingborg

2008-09-23 @ 22:46:44
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Maria, okänd bloggläsare

Kanske också en oro nu inför sista behandlingen - vad händer sen.....?

2008-09-23 @ 23:37:36
Postat av: Lisbeth

Jag har följt bloggen sedan det stod om er i Kristianstadsbladet, men aldrig kommenterat tidigare.

Jag tror att nu, när allt börjar bli "normalt" igen i era liv, då kommer reaktionen. Innan har du inte haft tid att må dåligt, för all din kraft har gått åt till att ta hand om Moa o Oliver. Men reaktionen kommer förr eller senare. Kanske någon kurator ni varit i kontakt med med Moa kan hjälpa er?

Ha det riktigt SUPERSKÖNT i Turkiet!!!

2008-09-24 @ 07:41:51
Postat av: Sofie

Usch- din stackare... Känner riktigt din förtvivlan i dina rader... Men- det är kanske nu, när ni börjar och se slutet på all behandling som du "slappnar av" och allt blir övermäktigt för dig? För när allt är som allra värst och mest nattsvart så tänker du BARA på Moa och hennes lidande? Du har helt rätt, en som inte har drabbats av samma hemska sjukdom i närmaste familjen, kan inte alls ens förstå eller ana vad ni går igenom.. Ni kommer säkert kunna NJUTA i fulla drag i Turkiet när ni väl är på plats och på väg. Stoooor, jättestor kram till er alla...

2008-09-24 @ 10:51:44
Postat av: cancermamma

Det är inte ett dugg konstigt att du mår som du mår. Det är ju först när det lugnar ner sig för våra älskade ungar man hinner tänka på hur man mår själv. För min del även först då man tillät sig tänka ordentligt på vad man gått igenom. Jag hoppas ändå du kan njuta av er semester!!

2008-09-24 @ 11:22:02
Postat av: Anonym

Jodå, vi är några stycken som kan säga att vi förstår. Vi har varit precis där du är, om än varje situation är unik. Vi vet hur du mår, hur du har det. Vi vet också att man klarar det. Håller med "cancermamma" - när det lugnar sig för barnen, blir vi lite darriga. Förvånade står vi där och undrar vad som egentligen händer - nu ska ju allt vara så bra! Det är nog så de flesta känner. En liten kille på vår avdelning sade en tung dag; "Det är så det är", och det uttrycket stämmer i många lägen. Kram!

2008-09-24 @ 16:04:44
Postat av: Anonym

Klart att du mår kasst nu när det äntligen ljusnar lite i era liv...det är väl först nu all sorg, alla mörka och ljusa tankar och all rädsla hinner ifatt dig. Och först nu du kanske kan andas lite...få lite andrum...

Tänker på er.



J.

2008-09-24 @ 17:04:11
Postat av: Ingrid

Hej! Jag tror ockå att det är en naturlig reaktion att när det börjar släppa lite, med en del av oron i alla fall, så får du tid att känna efter och reagera själv. Ni har ju varit i konstant kris och chock en lång period. Ingen av oss som inte varit med om det kan nånsin förtå hur ni haft det och hur det känns. men jag tror att det är viktigt att du tillåter dig själv att känna så. Ni verkar ha goda vänner och stötta från en familj omkring er, försök ta hjälp av det. Och ha en härlig semester, det är ni verkligen värda!

2008-09-24 @ 18:14:00
Postat av: kjerstin johansson

Hej

Nu när jag läser vad Du skrivit så förstår ja vad Du menar .Men någon gång måste det komma stunder man mår dåligt. Man kan inte alltid le o säga det är bra . Det är ju en mask man sätter på sig för att orka vidare.Jag önskae er en riktigt skön resa o att allt går bra.

En jättekraaaam till er



Kjerstin

2008-09-24 @ 20:13:41
Postat av: Ingrid och Lars

Hej allesammans!

Tillåt dig - er- att skratta, gråta, reagera. Helt naturligt. Ingen kan gå igenom er situation och bara säga att det är bra och bara le. Vi kan inte förstå hur det är att ha ett cancersjukt barn. Vi vet bara hur det är att ha ett friskt barn, som får en infektion ibland och med den oron som det är då. Tillåt er nu att njuta av er gemenskap alla fyra i Turkiet. Bada och ha roligt. Bara njut. Äta gott och shoppa. Ta vara på det. Det är sååååå härligt.

Ha det så jättebra och sköt om er.



Tusen kramisar Ingrid och Lars

2008-09-24 @ 20:34:02
Postat av: sabina

Jag förstår när jag läser här att det måste vara svårt att se sitt barn sjukt. Jag har cancer och mår dåligt med vad jag utsätter mina små för men inser att hellre jag än nån av dom. Skickar er styrke kramar!! Tgingeling // Sabina

2008-09-26 @ 18:41:57
URL: http://mittlivsabina74.blogspot.com
Postat av: Erika

Vilka fina kort :)

De är ju lika ju :D

Hoppas ni får det helt underbart på resan ! <3

2008-09-26 @ 19:20:56
URL: http://somgravitation.blogg.se/
Postat av: Ann o Bosse

Första gången vi komenterar. Har följt er ett tag på bloggen och tänker mycket på er. Bosse jobbar på samma åkeri som Johan. Ha det så jättemysigt i Turkiet. Lycka till med allt

2008-09-26 @ 19:32:34
Postat av: Helen

Fina barn...fina ni...

kram Helen i Lomma

2008-09-26 @ 21:04:31
Postat av: Natalie

Hej! Hoppas att ni får en underbar semester! Ska bli väldigt kul att se bilderna från Turkiet sen!



Hoppas att de gick bra på skoljoggen idag! Och hoppas att ni hade lika tur med vädret vi har haft i Helsingborg. Trots att det é småkyligt och har varit lite frost de senaste nätterna.



Och vad ni är söta på bilderna!!!



Stor kram från Natalie.

2008-09-26 @ 21:44:02
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Petra

Superhärliga foto allihopa! Ha en trevlig semester.

Kram

2008-09-26 @ 21:54:33
Postat av: Anonym

Hej jag vill bara önska er en helt underbar resa.Se nu till att slappa,bada mycket och ta massor med kort så ses vi när ni kommer hem.Kram Jenny Kevin william

2008-09-26 @ 22:03:48
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Önskar er en trevlig resa!!

Fina bilder på barnen! Vad skönt för er att komma iväg lite, bara få va och njuta av värmen det är ni så väl värda!



Kram Jessica

2008-09-26 @ 22:30:02
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Moa

Hej

Nu får ni ha en riktigt underbar resa!!! Njuta av värmen och vattnet och varandra och allting. hoppas ni inte glömmer något nu, mediciner och badkläder och pass. :)

vad fina skolkorten blev!

kram

2008-09-26 @ 23:29:49
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Gunilla

Jättefina kort på två jättefina barn.Hoppas ni får en helt underbar resa.

Kram.

2008-09-27 @ 09:17:04
Postat av: Helena

Hoppas ni har det gött i Turkiet:) Jag och Alice besökte Hanaskog idag för damlagsmatch:) Alice lag Röke IF åkte hem med vinst i bagaget:) jag visste ju att ni åkte idag men nästa gång tittar vi gärna inom o säger Hej/ Kram Helena,Pelle Rasmus o Alice

2008-09-27 @ 22:18:38
Postat av: Maria i Vagnhärad

Åh vad skönt att åka utomlands och äta & dricka gott, ungås med familjen och bada,bada och bada.

Kramar till er.

2008-09-28 @ 08:37:20
Postat av: Petra

Hoppas ni har en alldeles underbar semester!!!



Moa, tänkte bara skicka en liten hälsning till din pappa... :)Jag, Roger, Rebecca och Rasmus var i Ängelholm igår, vi tittade på hockey.



Rögle ledde med 3-0 efter två perioder, men Brynäs vände på 13 minuter och VANN med 3-4... :D Kan lova dig att jag är hes idag!



Tänkte bara berätta det, om nu Johan har missat det...hihi.



Kramizz

2008-09-28 @ 10:38:08
Postat av: ***

hej hej

Jag håller med dom som kommenterat att det har varit fokus på ALLT annat än dej själv..Moa,oliver,hunden, hemmet, bilen ja ALLT men MÅSTE . Men nu när allt blir bättre ni har ett normalt liv "så gått det går", så då e det juh sälvklart att det komme rtat komm ifatt dej..

Gud vad söta barnen e. Jag hoppas att allt är fint å underbart när ni nu ksa på sem..

ha det ¨kramar /åse

2008-09-29 @ 08:39:52
URL: http://asefreij.blogg.se/
Postat av: Marie

Härliga o fina bilder på Oliver o Moa!! Nä man kan inte föreställa sig eller förstå...hur det kan vara att ha ett cancersjukt barn...man kan inte begära att andra ska förstå det heller...så tänkte jag också när jag själv miste min lille Benjamin...men man måste försöka tänka som så att man är inte ensam...man bär inte sorgen själv...man är starkare än man tror..o man klarar det...ni kommer att fixa det...jag håller med flera här...nu håller Moa på att bli starkare o friskare...det går mot ljusare tider...självklart släpper ju mkt då som du/ni har inom er...då är det ju självklart att reaktionen blir därefter...o det kommer det att bli många gånger fram över även när allt är över o Moa är helt frisk...så kommer det att komma över er då också...att tänk om...o varför....det är helt i sin ordning...man har rätt o känna så...det ska vara så Jenny...du/ni har rätt o gråta ute på gatan ibland när det känns svårt..det har jag gjort många gånger när sorgen har kommit över mig...även nu efter snart sex år...vissa dagar är det bara extra svårt o jobbigt!! Ja ja tjat tjat...men men...jag tänker på er o jag vet iaf lite av vad jag pratar om!! Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni får en helt underbar vecka eller var det två...(hm) i Turkiet..njut riktigt ordentligt o ta ett par drinkar för mig också om ni får möjligheter till det...kramizar!!

2008-09-29 @ 18:48:53
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Caroline

Självklart kommer vi tillbaka och fortsätter läsa eran fina blogg när ni kommer tillbaka från semestern!



Vill passa på att önska er en härligt underbar semester! Njut njut och njut ler.



Kram Caroline

2008-10-01 @ 11:43:15
URL: http://bloggen.lanjelin.se
Postat av: Linnea (CuteTerrigirl)

Ha nu en underbar resa och koppla av. Ser framemot att få se foto sen.



Kram Linnea

2008-10-02 @ 17:21:53
URL: http://www.metrobloggen.se/aennil
Postat av: Jessica (dagis/skolfröken)

Hej och välkommen hem!

Hoppas ni har haft det trevligt och njutit av ledigheten. Badat har ni väl gjort så mycket att ni ser ut som svampar allihopa??? Ser verkligen framemot att träffa Er och hör hur ni haft det,

och så vill jag naturligtvis se alla kort ni tagit.

Jag har saknat dig Moa den här veckan och jag längtar till´s vi ses på mån i skolan.



Kramizzar Jessica.B

2008-10-04 @ 10:45:11
Postat av: Jessica (dagis/skolfröken)

Hej! Jag glömde en sak.

Kan ni inte ta bort det första kortet på mig o Moa?

Det är gräsligt! Jag ser helt förlamad ut på

ena sidan av ansiktet (Moa du är jätte söt som vanligt men inte jag) PLEASE???



Kramizz igen från Jessica.B

2008-10-04 @ 10:55:57
Postat av: Natalie

Välkomna hem till höstiga Skåne! Hoppas att ni har haft en underbar vecka i Turkiet med underbart väder!



Höstem har kommit hit till Skåne. Var en riktig ruskdag i onsdags kallt och regn hela dagen. Vinterjackan har fått komma fram nu :-(



Ska bli så kul att läsa ert blogginlägg om hur ni har haft det på semestern! Och ska bli så kul att kolla på bilderna!



Storkram från Natalie.

2008-10-04 @ 12:01:52
URL: http://www.natta.bloggagratis.se
Postat av: Pernilla

Välkomna hem!!! Hoppas ni har haft det lika underbart som ni hoppades! Gick flygresan bra? Be Oliver höra av sig till Oliver när ni känner för det!!! Hoppas ni myste rejält det är ni värda... Vi ses och hörs...:) Vi längtar efter vår resa och TRE veckor i solen...

2008-10-04 @ 20:30:59
Postat av: Anna Karin

Hallå där.

Jag håller med dig att ingen kan veta hur det känns o ha ett cancersjukt barn, OM man inte har ett själv. Vi har levt med detta i 4 år nu o krafterna o styrkan börjar ta slut, även vår sons liv enligt läkarna men inte oss.. aldrig i livet att vi ger upp. Tim kämpar som ingen annan. Jag hoppas att ni får ha en underbar höst, var rädda om varandra. Kram från Anna Karin,Stockholm.

2008-10-05 @ 11:39:10
URL: http://hem.bredband.net/b3331
Postat av: Ingrid och Lars

Hej på Er!



Välkomna hem. Hoppas att Ni haft det kanonbra och varmt och badat mycket.



Kramar Ingrid och Lars

2008-10-05 @ 12:07:45
Postat av: Áslaug Ósk

Heija



Best wishes from Iceland. I have a litle six year old hero who is fighting with the cancer, she have a bad tumor in her brain.



Good luck with everything.

Áslaug and my hero Þuríður Arna

2008-10-05 @ 13:29:56
URL: http://www.aslaugosk.blog.is
Postat av: Malin

Jag tror att det kommer nu då eran ängel blir bättre, kanske för att det är just nu du vågar inse hur allting har varit. Nu när det är slut på det hemska, inser du på ett annat sätt allt som har hänt. Bara några tankar, jag som inte har en aning, men jag önskar er all lycka! Det är det minsta lilla Moa är värd!

2008-10-06 @ 22:27:59
URL: http://malin7.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Hej Är så glad för din skull Att du kommit så långt och gått så bra Så en varm kram till dej o din familj Lisbeth

2008-10-14 @ 00:27:03
URL: http://123minsida.se/dunderlina
Postat av: Fam Rosenqvist

Hejsan

Va glad man blir av att läsa att ni kommit tillbaka i vardagen med läxor, utvecklingssamtal mm Tänk vad man kan uppskatta dessa enkla vardagsbestyr efter ert förut så upp och nedvända liv. Jag är så glad för er skull..Nu är det slut med elände för er, det har jag bestämt..Tänker på er... Kram Birthe med fam, en trogen bloggläsare.

2008-10-21 @ 20:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0