Tårar i floder

18 Oktober

Måndag morron, har precis släppt iväg Oliver till skolan efter en helg med farmor o farfar i Ullared, han har haft det hur bra som helst med att shoppa loss, han kom hem i lördags med ögonen glimmade av guld, han har köpt vinterjacka och lite kläder han själv fått välja,, OCH träffat Ola-Conny....


Olli & Ola-Conny

Vi andra har varit hemma med en lugn helg, Moa är något sämre, hon är nu så svullen och blå att det imellanåt gör ont på henne att ta på skinnet, det har även ploppat upp en ny knuta på hennes rygg som är tumör, hennes ryggrad ser lite sned ut som tumörerna som växt genom bröstväggen, hon fick i lördags ny kassett med morfin och då höjde vi även morfinet både totalt och vid varje extratryck.. I morron ska vi byta nålen igen då det gått 10 dagar sedan sist. Vi har målat och spelat Yatzy lite om kvällarna annars ser dagarna ut som vanligt.


Moas skolkort 2010

Igår hade jag en BAD DAY, när ja upptäckt knutan på ryggen kom tårarna, vilket djävla liv min dotter lever egentligen, vi får i princip hjälpa henne med allt idag, hon kan inte gå, har bara högerarmen som fungerar, har en lunga att andas med, benen bär henne inte, sitter på toaletten och försöker att göra sina behov utan att det kommer något, svullen och blå på de delar på hennes kropp som inte används längre, kan inte klia sig själv, kan inte ta bort korken på pennorna, kan inte trycka på morfinpumpen då hon behöver mer morfin, kan inte kela med henne längre mer än att ta och hålla henne i hennes hand,,, Hennes kropp börjar att ge upp helt enkelt,, det är så fruktansvärt deprimerande att se sin dotter mer eller mindra försvinna ifrån oss, vi älskar henne så.....

Har idag gråtit så mycket över denna djävla sits men lever i, ibland är man stark men en sådan här dag som idag faller man ganska långt ner, skulle helt enkelt vilja fly, fly från allt och komma tillbaka till ett normalt liv med två friska barn, och inte vetskapen om att man ska mista sitt ena barn inom kort, får sådan ångest av att veta att julen 2010 inte kommer att se ut som tidigare år, inte se Moa konfirmeras, ta studenten, skaffa egen familj i framtiden, vi kan inte bli mormor o morfar, ingenting i våra liv kommer i framtiden se ut som man hade förutsett då man skaffade sina två barn, Ja o Johan har alltid sagt två barn, och sen att vi fick en av varje sort var ett stort +, en bonus på något sätt. Vi älskar våra barn över allt annat, hur ska vi överleva detta helvete...

Hur orkar man?? Ja vet helt enkelt inte hur vi orkar, ingen vet, och ingen förstår hur vi orkar, inte vi själva heller för den delen, vår vardag ser ut så här idag och då får man helt enkelt leva efter den.

Vad väger Moa?? Hon väger nog mer idag än vad hon gjort tidigare, med all den vätskan och svullnaden hon har idag, ja själv orkar knappt bära henne längre, men envisheten i mig orkar..

Äter Moa,, Ja pyttelite, inga stora mängder men lite glass och läsk får hon ner..

Hur mår Moa?? Jag tror inte Moa vet riktigt själv hur hon egentligen mår, hon har levt med sin sjukdom så länge nu att hon tror att det ska vara såhär, hon frågar ingenting om varken svullnader eller färgen på sin kropp..


Höger hand


Vänster hand






Doktor A undersöker Moa i Lund


Moa målade en teckning till Dr A,, Du är snäll Anders, Kram Moa,, hade hon skrivit på teckningen

Till alla bloggläsare

LEV LIVET SOM OM VARJE DAG VORE DEN SISTA (Denna text har Johan mellan sina skuldor på ryggen intattad)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Stor kram till er alla

2010-10-18 @ 08:01:57
URL: http://parlugglan.blogg.se/
Postat av: Barbro

Det finns naturligtvis inget jag som bloggläsare kan göra för att göra hela situationen ogjord, men genom tanken vill jag hjälpa er att bära bördan. Läser ofta i bloggen och går tillbaka till äldre inlägg, tårarna rinner men jag blir ändå glad över att inse att det finns familjer som er. Värme, kärlek och närhet. Tappa inte bort er själva och ta emot en stor cyberkram från mig.

2010-10-18 @ 08:10:07
Postat av: Lotta

Stor kram till er alla.

2010-10-18 @ 08:12:47
Postat av: cecilia

Tårarna rinner....finaste lilla skrutt Moa, inte skall du vara sjuk, inga barn borde få bli sjuka, det borde finnas en lag på det, inga sjuka barn!!!!Lider så med er, det är det allra värsta när barn blir sjuka och dör, allt som inte blev, framtiden. Vuxna/gamla skall inte överleva sina barn, ändå sker det. Livet är en gåta, så mycket vi inte vet eller någonsin får reda på. Sänder er min styrka, ber för er Moa. Mjukaste klapp på Moas fina kind, kram Cecilia

2010-10-18 @ 08:13:11
Postat av: Kristina

Det gör så ont att läsa..

Kram på er alla

Kristina o Patrik

2010-10-18 @ 08:26:51
Postat av: Sussi

Många styrke kramar till er alla,tänker på er/Från en bloggläsare.

2010-10-18 @ 08:26:51
Postat av: Tess



Förlåt för att jag skriver detta, men Usch... du är en sådan stark inspiration för mig... Jag förstår inte hur ni orkar eller vad ni har gjort för att förtjäna detta liv... jag kan inte heller för allt i världen förstå vad Moa (och andra sjuka barn) har gjort i sina korta liv för att förtjäna detta...



Jag vet att det egentligen inte är till någon som helst hjälp men jag skickar en massa styrkekramar till er alla och och stor och varm kram till Moa... fina flickan...



Kram



2010-10-18 @ 08:32:28
URL: http://stratess.blogg.se/
Postat av: Elisabet Roslund

Tänker sååå mycket på er .......

Tårarna rinner......

Med den största och Varamste Kram vill jag omfamna er alla/Elisabet

2010-10-18 @ 08:34:45
Postat av: Therése

Jag blir så ledsen när jag läser. Och bitter. Så många "hemska" människor som gör både det ena och det andra mot sin omgivning får leva och bli gamla och komma undan med det mesta. Sen finns det barn som lilla söta Moa som inte gjort nåt ont över hivid taget, som ska behöva utstå såna här prövningar, och somaldrig får väx aupp. Gud vad livet är orättvist. Önskar så att jag kunde göra nåt för Er.

2010-10-18 @ 08:35:48
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: Lars Ljungkvist

Kämparkramar till er alla. Fortsätt göra det bästa av situationen som ni gör nu. Det var häftigt med Ola-Conny!

2010-10-18 @ 08:40:28
Postat av: Annelie

Det här gjorde ont i mig att läsa. Att se sin dotter ha så ont och inte kunna hjälpa är en fruktansvärd situation. Jag tycker du ör stak som orkar skriva om det...

Stor kram till er alla.

2010-10-18 @ 08:42:51
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Petra

Det gör ont i hela mig när jag läser dina ord och ser bilderna på sötaste Moa.

Jag inser hur tacksam jag är för mina älskade barn och hur skört livet är och jag, hur dumt det än låter, tackar dig och er för att ni delar med er av erat liv.

Det får mig att inse att jag inte ska klaga över mitt även om allt är relativt.



Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde göra Moa frisk, tänk om jag kunde trolla....



Tänker på er hela tiden och skickar all energi jag bara kan via nätet...



Stor kram

2010-10-18 @ 08:43:29
URL: http://blogg.mama.nu/petra
Postat av: Pia-Lena

Vilken härlig helg Oliver har haft med farmor o farfar i Ullared o fått träffa Conny där o shoppat det han ville handla. Han fick komma bort o bli områd utav sin farmor o farfar.

Det gör så ont i mitt hjärta när jag läser att Moa är mycket sämre jag tänker på henne hela tiden o går in flera ggr på bloggen för se om det har hänt något o sen trillar tårarna som idag när jag läser att hon är sämre..

Som doktor Anders sa Moa har ett starkt hjärta som kämpar på o hon är vilje stark.



En stor bamsekram till er allihopa....



Kram

2010-10-18 @ 08:46:47
Postat av: Lena

Det gör ont i mig att läsa hur ni alla lider och plågas. Tänker på er ofta! Kram från en som sällan/aldrig kommenterar men läser allt du skriver.

2010-10-18 @ 08:46:53
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Martina

Klickade in på er blogg och har lusläst och gråtit. Jag finner inga ord för er styrka.. Ni är helt fantastiska! Samtidigt blir jag så himla arg. Jag tycker inte detta är rättvist, att en liten oskydlig tjej, ska bli drabbad av detta.. och det är inte bara Moa som blir drabbad, även familj och anhöriga.



Jag sänder er mina tankar och massa kramar!

2010-10-18 @ 08:48:05
URL: http://marnelia.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag blir tårögd och det gör riktigt ont i mig när jag läser detta.

Så orättvist att barn ska råka ut för något sådant :(

Jag håller tummarna för er alla. Stora varma kramar till er alla. // En blogg läsare.

2010-10-18 @ 08:53:54
URL: http://riotinme.blogg.se/
Postat av: Nana

Ni finns i våra tankar och våra böner. Massor med varma kramar till er!!

2010-10-18 @ 08:56:27
Postat av: Madeleine

Skönt att Oliver har haft en bra helg med farmor o farfar. Jag lider så med er, kan inte förstå att barn ska behöva lida så med alla hemska sjukdomar.Ingen ska behöva gå igenom något sådant. Vilken tur att Moa har er som föräldra som e så duktiga. Vi tänker ofta på er och ger er styrke kramar för att orka.



<3

2010-10-18 @ 08:58:28
Postat av: Johanna

åå, de värker i hjärtat när jag läser dina texter, tårarna ligger nära och jag lider vrkligen med er. Ni är verkligen starka speciellt du som orkar skriva om det. skickar massa kramar från mig till eran familj!!

2010-10-18 @ 09:01:28
Postat av: Kia

Jag har aldrig tidigare kunnat läsa om barn och cancer för att det är så fruktansvärt sorgligt,jobbigt och ångestladdat.Har inte ens kunnat titta på Barncancerfondens reklam-tills den dagen jag bestämde mig för att leta upp Moas blogg.Så TACK Jenny för att du skriver om ert helvete och delar med dig av det värsta en förälder kan vara med om.Jag blundar aldrig mer under reklamen.Jag önskar istället att Moa ska sitta på den sista stolen.Stor kram till er.

2010-10-18 @ 09:06:33
Postat av: Anonym

Älskade, älskade Moa....Önskar så att jag kunde göra något som gjorde allt bra igen. Det borde absolut inte få vara så här. Blir riktigt ledsen när jag läser om er idag. Förstår att ni känner er maktlösa när ni bara kan vänta och vänta. Skönt dock att höra att Oliver har fått vara ute på äventyr. Tänder ett ljus för er idag och hoppas det kan sända en gnutta styrka.

2010-10-18 @ 09:09:00
Postat av: Cilla

Ni är ett under av vilja, kärlek och kämparglöd. Jag önskar så att ni aldrig skulle ha behövt uppleva det ni gör.



All kraft och styrka!

Mängder av kramar från Cilla på Lidingö

2010-10-18 @ 09:12:01
Postat av: HannaG

Kramar om er alla riktigt hårt.

2010-10-18 @ 09:14:49
Postat av: jessica

Det går inte att hålla tillbaka tårarna när man läser din blogg. Jag lider så fruktansvärt mycket med er och med lilla fina Moa. Livet är otroligt orättvist. Önskar att det fanns något jag kunde göra för att göra er situation iallafall LITE lättare.

Massor av styrke kramar.

2010-10-18 @ 09:20:26
URL: http://trullsans.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

jag vet att inget av det jag skriver till dig kommer göra att saker och ting förändras. men jag vill bara säga kämpa på och att vi är många som tänker på er. Många kramar/Josefine

2010-10-18 @ 09:29:36
URL: http://ottossonjosefine.blogg.se/
Postat av: Hannas pappa

Hur kan våra barn tvingas genomlida detta????? Förlora funktion för funktion tills....NEJ!!!!!!!!

Hur ni kommer att orka när/om det fruktansvärda händer...DET KOMMER NI. Av två enkla men ack så klara anledningar: Oliver. Och att valet att inte orka är...ett dåligt val. För oss har det gått ett år.

Moa ger er en närmast omänsklig styrka - jag tror att hon känner det. Lev nu. Andas NU och omsluts av NUET. Det är allt ni kan och naturligtvis även SKA göra.

"Massmis med"

Niklas

2010-10-18 @ 09:34:47
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Jessica.Blennborn

Älskade lilla vän......

Livet är så orättvist.....

Varför ska de va så här.....

Varför äts du upp innefrån.....

Du fattas mig otroligt mycket, du ska ju vara här på skolan med de andra barnen o inte ligga hemma o vara så sjuk.

Älskade lilla vän du har kämpat så otroligt mycket.

Du har ju sån livsglädje.

Du om nån är väl värd ett liv här på jorden?

varför ska vi få vara kvar?

Du är min stora idol o kommer alltid att vara de....



Kramizzz till dig lilla Moa



2010-10-18 @ 09:37:21
Postat av: Maria m Olivia

Så oerhört ledsen jag blir. Och förbannad. Att ett barn ska behöva plågas och gå igenom detta är för mig helt obegripligt. Jag hade verkligen hoppet uppe för er - länge. Det kändes så hoppfullt ett tag - även om det var ett tag sedan den känslan nu. Man vägrar ge upp på nåt sätt när det gäller barn, ialla fall så länge dem är pigga. Men så samtidigt, när de är som värst, så förstår man - och lider. Jag önskar er styrka och förståelse bland era nära och kära.

Ert helvete smärtar, även hos oss. Kram till er!

2010-10-18 @ 09:37:38
URL: http://www.zoomin.familjen.se
Postat av: Ingrid och Lars

STORA KRAMAR TILL HELA FAMILJEN

Från Ingrid och Lars

2010-10-18 @ 09:43:32
Postat av: Åsa

Det gör så ont, så ont.... att läsa det ni går igenom. Tårarna bara rinner av att se Er fina/söta Moa som måste kämpa mot denna fruktansvärda sjukdom. Varför???

Tänker på Er! kramar

2010-10-18 @ 09:54:29
Postat av: Malin

You never walk alone

Tänker på er always

2010-10-18 @ 09:56:13
Postat av: Åhus

Tack och lov får / har vi den styrka som vi i stunden behöver när det rör våra barn. Hoppas ni kan öppna ett fönster och släppa in lite av den härliga höstdoften.....

Styrka, kraft och mod till er.

2010-10-18 @ 09:57:10
Postat av: Alexandra

Vet inte vad jag ska säga, det är så orättvist!

2010-10-18 @ 09:59:29
Postat av: Josefine

Finaste lilla Moa.

Ni berör, hela familjen.

Många kramar till er.

2010-10-18 @ 10:00:11
Postat av: marianne

varför ska lidandet vara så långvarigt och utdraget...kan inte strålbehandling minska litet på tumörerna?

2010-10-18 @ 10:02:41
Postat av: Anonym

Hur hårt det än kan låta hoppas jag ni snart slipper detta helvete. Ingen, allra minst lilla Moa, är värd detta svåra.

Styrkekramar till hela familjen!

2010-10-18 @ 10:05:01
Postat av: Lisa

Kramar till er alla!

2010-10-18 @ 10:08:23
Postat av: Anonym

Önskar er all kraft och styrka!

2010-10-18 @ 10:11:06
Postat av: Gitte

vill bara skrika NEEEJ! ja som du säger hur orkar man, hur stark kan man va men man lever i det här o nu o på något sett går det... jag e inne varje dag för att kolla bloggen, och ja jag har börjat leva dag för dag, offrar inte allt för ett arbetsgivare som inte ger tillbaka, min hälsa e viktigare. Min dotter e viktigast i världen och mitt kommande barn i januari. Jag är ego o sätter mig o mina barn, man framför allt o alla. MAN LEVER bara en gång..



Även svårt o förlora Moa, så e man lite hur länge ska hon ha det så här.. älskade lilla ängeln! Har ju kämpat o varit så otrolig, man förstår inte...



Oliver, va skönt han kunde åka iväg o blev bra i Ullared med farmor/far.



Va rädda om er!!!

KRAM

2010-10-18 @ 10:20:27
Postat av: Lotta Nyström

Läser inlägget, och gråter som vanligt en skvätt.



Tack för att ni orkar dela med er av ert öde! Det är människor som ni och som lilla fantastiska Moa som får en att inse vad som är viktigt här i livet.



Varma styrkekramar till er alla från mig!

2010-10-18 @ 10:26:34
Postat av: katja

finner inga ord.. bara kram

2010-10-18 @ 10:27:18
Postat av: Agneta

Stora styrkekramar till er. Vad roligt för Oliver att få åka till Ullared o handla. Stora kramar från Fam. Olsson Osby.

2010-10-18 @ 10:28:37
Postat av: Rosi

Tänker på er <3

2010-10-18 @ 10:35:16
Postat av: ♥ Anna Olsson - Bloggdesign & Foto, m.m

Tänker på er och kan inte sluta beundra eran styrka, inte många som hade orkat det ni orkar!

Moa är så vacker, och hon har det hur bra som helst med er i närheten, ni är hennes trygghet och jag tror hon vet vad det är som händer och accepterar läget för att underlätta för er, barn är smartare än vi tror.



Håll modet och styrkan uppe så klarar ni det galant, tänker på er!

2010-10-18 @ 10:36:30
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: veronica lundgren

Vill sända de varmaste kramar till dig och din familj det går inte att förstå den smärta ni går igenom. Du verkar vara en fanstastisk mamma och det ända du kan göra är att finnas för din fina dotter och det gör du på ett så fint sätt. Tänker på er och värdesätter det jag har mer då er familj har lärt mig det. Kram Veronica

2010-10-18 @ 10:37:01
Postat av: Tezz

Sänder ett gäng med KRAMAR till hela familjen.

2010-10-18 @ 10:43:41
Postat av: Malin

Jag beundrar er och moas styrka.

2010-10-18 @ 10:45:59
Postat av: TINDRA

Blir verkligen ledsen att läsa allt elände ni går igenom,att Moa har blivit sämre igen. Det är ingen som kan förstå vad ni går igenom, men jag vet att ni kommer orka och få styrka, det får ni från Olivier. Han ger er allt, det är han som gör att ni orkar. Ta vara på dagen, imorgon är det en annan dag. Sänder så många styrkekramar jag kan till er.

<3<3<3 Kramisar Rosa

2010-10-18 @ 10:56:49
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Carolina

De är så hemskt. Jag önskar jag kunde göra något. Vi är så många som bloggar. Vi borde kunna göra något tillsammans för forskningen. Jag blir så upprörd. All kärlek

2010-10-18 @ 10:58:19
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/
Postat av: carola

Läser och gråter samtidigt som jag blir djupt imponerad av den styrka ni föräldrar, Oliver och Moa uppvisar! Ingenting jag skriver kan hjälpa er ur det helvete ni befinner er i men jag önskar er styrka att hitta ljus och glädje i de små sakerna.



Dina ord får mig att vilja rusa hem och krama om mina barn och min man och ALDRIG släppa dem! Önskar att INGEN skulle behöva gå igenom det ni tvingas göra!



Är säker på att Moa känner och upplever er kärlek, den kommer hon alltid att bära med sig! Önskar av hela mitt hjärta att hennes sista tid inte blir för tung och att hon kan njuta av det lilla.



Styrkekramar från en djupt berörd bloggläsare

Carola

2010-10-18 @ 11:02:08
Postat av: Anonym

Det finns inte ord för detta ni går igenom men våra tankar är hos er. Många kramar till er allihop

2010-10-18 @ 11:04:34
Postat av: Nettan

När jag ser Moa så tänker jag på när min dotter var i samma ålder, hur underbara de är med sitt pysslande, som många tjejer gillar.

Man kan aldrig få nog av allt det fina de gör!

Stor kram till er !

2010-10-18 @ 11:11:11
Postat av: Karolina

Varför? Varför ska ett barn lida så? Finns det någon mening??? Skickar massor av styrkekramar till er alla och en sak är jag säker på. Ni får oss som står utanför i alla fall att tänka till och vara tacksam för det vi har, TACK för att ni orkar dela med er av er värld. Ni är dom allra bästa och underbara föräldrar till era två barn.

2010-10-18 @ 11:12:39
Postat av: Linköpingsbo

Så,så orättvist!! Tankar o kramar till er, fina familjen!

2010-10-18 @ 11:13:05
Postat av: Robban & Linda

Sänder massor med styrkekramar till er alla....tänker på er alltid !

2010-10-18 @ 11:23:34
Postat av: Ekan

Jag har inte varit med om det ni går igenom, att mista ett barn måste vara det allra svåraste. Ändå känner jag igen så mycket av det du beskriver från den tiden då jag följde mina föräldrar under deras sista sjukdomstid. Båda gick bort i cancer. Känner igen önskan att försvinna, känner igen maktlösheten, den ohyggliga tröttheten men också den enorma kärlek som fyller tillvaron. Jag undrar om inte Moa ändå förstår väldigt mycket av vad som händer även om hon inte pratar om det... Trots den ofattbara smärta ni alla måste känna ser jag så mycket ljus i den här bloggen. Så mycket godhet, mod och kärlek.

2010-10-18 @ 11:24:14
Postat av: Karin

Tårarna rinner....

Skickar kramar till Moa och till er som går genom detta helvete...

2010-10-18 @ 11:37:45
Postat av: Moa

Alla kramar i hela världen till er.

Tänker på er alla i familjen!

Kram

2010-10-18 @ 11:38:04
URL: http://moasprinsar.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag tänker så mycket på er hela familjen. Ni är så fantastiska, egentligen finns det inga ord som stämmer med den verklighet ni lever i. Något man inser ännu mer när jag läser bloggen är att det gäller att leva här och nu och vara rädda om varandra för vi vet ingenting om morgondagen om vi har varandra. kramar till er!

2010-10-18 @ 11:51:13
Postat av: Helena

Tårarna rinner och det gör ont, riktigt ont i hjärtat. Det är så orättvist, fy vilket helvete ni går igenom.. Sänder all styrka till er alla och massa kramar <3

2010-10-18 @ 11:56:08
Postat av: Louise

Jag vet inte vad jag skall säga. Tårarna rinner för er och framförallt för Moa. Totalt omänskligt att behöva leva som hon gör nu. KRAM.

2010-10-18 @ 12:04:56
URL: http://lollo71.wordpress.com
Postat av: Mia Johansson

KRAMAR!

2010-10-18 @ 12:06:09
Postat av: Ninna

Det finns nog inget man kan säga som redan inte är sagt, det finns nog inga ord som kan beskriva vad ni går igenom vid sidan om Moa, Det finns nog inga ord som kan beskriva vad Moa känner.

Men det ända som kan trösta lite är att Moa låter ut att leva i en älskad och trygg familj.

Många kramar till er och er tappra dotter.

2010-10-18 @ 12:09:14
Postat av: Fanny

Uscha, tänker på er! Jag förstår inte hur jobbigt ni har det men jag lider med er. Man blir nollställd av att läsa det här. Jag gråter.

Jag önskar er all lycka till med söta moa. KRAM <3

2010-10-18 @ 12:10:57
Postat av: Ulrika Engman

Jag tror att du kommer att ha ett liv innan Moa åker till änglarna och ett efter... Två helt olika liv... Jag önskar att jag kunde titta i en glaskula och berätta hur ditt liv kommer att bli.. Men det går ju inte.. Det är nog som du skriver ta dagen som den kommer.. Leva i nuet!!



Va faaan ska man säga!!



Men av någon anledning så är människa starkare än vad man tror.. Du kommer alltid bära med dig en stor sorg skillnaden blir att du kommer lära dig att leva med sorgen..



Tillåt dig själv att sörja man behöver/ska inte vara stark nu..



Skickar er alla en energi kram..



2010-10-18 @ 12:21:27
Postat av: Stina

Livet är så orättvist. Såg en superfin norsk film igår om en cancersjuk tjej. Här är en liten trailer. http://www.youtube.com/watch?v=QQCK54w4gBk



Sänder styrka och stor kram till hela familjen!

2010-10-18 @ 12:32:58
URL: http://kalaskula.blogg.se/
Postat av: Veronica

Finner ej ord :(

2010-10-18 @ 12:54:48
Postat av: Rosanna

jag finner inga ord.. styrkekramar till er och lilla Moa

2010-10-18 @ 12:58:11
Postat av: Emma

Livet är så orättvist, kram till er...

2010-10-18 @ 13:05:52
URL: http://emmi08.blogg.se/
Postat av: L8



En fråga....Du skriver att Moa " tror det skall vara så här, har varit sjuk så länge" Men, kan det vara så fantastiskt att Moa inte tänker på "det som verkar vara oundvikligt"?

Isf är det alldeles fantastiskt! Och att ni får vara hemma!

2010-10-18 @ 13:07:35
Postat av: Johanna

Mycket kärlek till er alla...



Tänker på er så mycket



Många kramar

2010-10-18 @ 13:09:20
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: Kadri

Ni är så starka .

Massor med kramar

2010-10-18 @ 13:17:01
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: idalinda

Tänker på Moa med familj, flera gånger om dagen!

Kram

2010-10-18 @ 13:30:06
Postat av: Jannice

Njut tillsammans den sista tiden.Tycker så synd om er alla.Det är så fruktansvärt att ni ska behöva vara med om detta.Kram

2010-10-18 @ 13:36:24
Postat av: Sarah H

Aj aj mitt hjärta!! Finaste Moa <3 o tappra Jenny!! Om man kunde trolla?? Ge Moa en kram från oss <3 Kraaam Sarah med familj

2010-10-18 @ 13:39:42
Postat av: Sara

Gråter när jag läser och inser att alla har inte ett liv på rosor så som jag växt upp! Sitter här och sänker massa pengar till Cancer forskning så man vet att man gjort något för att hjälpa till! Ta vara på tiden och mångra kramar till Moa! <3

2010-10-18 @ 14:04:49
URL: http://saaragrip.blogg.se/
Postat av: Helen

Fy Jenny, fy fy fy fy FAAAN

stor kram och massor av styrka till er

kram Helen i Lomma

2010-10-18 @ 14:05:23
Postat av: m

grät mig igenom varje inlägg, tänker på er hela tiden. kram

2010-10-18 @ 14:16:55
Postat av: Erika!

Jag kämpar med er varje dag! Kram

2010-10-18 @ 14:24:28
Postat av: Petra Kvist

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAR

2010-10-18 @ 14:37:15
Postat av: Tasnim | Vardag & Bloggdesign

Kramar till er och Moa!<3

2010-10-18 @ 14:45:15
URL: http://tasnim.blogg.se/
Postat av: Duojagbloggen.blogg.se

Sköt om er!! kram

2010-10-18 @ 14:45:47
URL: http://duojagbloggen.blogg.se/
Postat av: Ditte

Det e f.n så santsom det e sagt.... Lev ditt liv som varje dag var den siste........... Tänker på er i massor o sänder tusen styrkekramar.

2010-10-18 @ 15:28:15
Postat av: katarina/titti

FY FAN er alt man kan skrive, jo man kan skriva masse mer men inte något hjälper er. Inga ord i världen hjälper, får bara ont i magen og hjärtat när man läser det så hur skall ni ha det då??

Stackars Moa, hvilket jävla liv men samtidig omgiven av massa kärlek, allt jag kan skrive är att jeg med många andra ber for er..

2010-10-18 @ 15:31:33
Postat av: Karin

Finaste lilla Moa. En försiktig kram till lilla prinsessan <3.

2010-10-18 @ 15:40:29
URL: http://karincicilia.blogg.se/
Postat av: Maria

Kram till er, och all världens tankar....

2010-10-18 @ 16:03:21
URL: http://anglamammaforever.blogg.se/
Postat av: Elisabeth L

Du undrar hur du orkar...Du orkar för barnens skull...för Moas skull. Så länge hon finns kommer du att orka...Men var beredd på att allt kommer bli så mycket jobbigare sen...var inte rädd att släppa taget då...man måste det för att kunna komma tillbaka till livet och de kära du har kvar. Sorgen måste få ta tid. Kramar till er alla.

2010-10-18 @ 16:12:06
Postat av: Moa

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger men FINA FINA MOA vad du inte förtjänar det här! Önskar så att man bara kunde tänka bort alla tumörer, skrämma bort skiten från Moas kropp... Det här är så omänskligt. många kramar till er.

2010-10-18 @ 16:27:21
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Helen (Antons mamma)

Hejsan!!!!! Stackars lilla söta Moa som får utstå detta helvete och stackars er som måste se henne såhär. Önskar att någon forskare kom på en ny medicin som hjälpte Moa att bli frisk. Hon har ju kämpat så länge och varit så himla stark! Det finns ingen som Moa!!! Skickar kramar till er alla!!!! Tänker på er väldigt ofta!!!

Kram från oss i Källehult

2010-10-18 @ 16:31:14
Postat av: Towa

Blir helt tårögt av att läsa detta..

Ni är sånna kämpar allihoppa!

Önskar er all lycka som går.

Om lust finns så får ni gärna kika in på min blogg,

där jag skriver om min vardag med aplastisk anemi..

Massa styrke kramar till er alleammans!!

/bloggläsare

2010-10-18 @ 16:40:14
URL: http://aplastiskanemibloggplatsen.se/
Postat av: Annica

Ni e så underbara,en sån härlig familj!

Lider med er alla .

Kram <3

2010-10-18 @ 17:03:24
Postat av: Moa

Åhhh, vad tråkigt att läsa att Moa är sämre.hennes kropp är så svullen =( Skulle vilja trolla så hon fick bli frisk..

Hoppas ni haft en okej dag =(

Tänker på er, kram!

2010-10-18 @ 17:08:22
Postat av: Lena i Lyckebo

Här kommer massor med styrkekramar från Kiruna. Sötaste fina Moa, en extra kram till dig, lilla vännen<33

2010-10-18 @ 17:14:48
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Tina

Tänk om man haft ett trollspö "Katjing" Så skulle allt bli bra..

Kram kram till er.

2010-10-18 @ 17:17:44
URL: http://[email protected]
Postat av: Karin

Vill bara skicka liten tanke och värme till er. Ni är så starka, ta hand om er allihopa. En bamsekram till lilla starka Moa. Följer er blogg, har gjort det bra länge nu.

Karin

2010-10-18 @ 17:24:40
Postat av: Sara

Moa, moa vilken tjej! Vilken kämpe! Ni är så starka allihopp, beundrar verkligen er!

2010-10-18 @ 17:58:26
Postat av: Isa

Varmaste tankarna till er.

Från Isa mamma till Evelina 01-04

2010-10-18 @ 18:06:07
Postat av: Jennifer

Tårarna rinner när jag läser.Gör mig ont om hjärtat att Moa ska behöva gå igenom detta. Inget Barn ska behöva gå igenom detta!! Alla i eran familj verkar så goa. Mina varmaste tankar är till er. Kramar

2010-10-18 @ 18:22:00
URL: http://jenniferholmstrom.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag sänder mina varmaste tankar till er. Det ni går igenom ska ingen behöva gå igenom, livet är orättvist. Moa är så stark och fin, er lilla prinsessas svåra kamp berör mig på djupet. Många styrkekramar till er alla!!!

2010-10-18 @ 18:33:46
Postat av: Susanne

Ni är fantastiska. Massor av kramar till er.

2010-10-18 @ 18:35:24
Postat av: Karin

Vilket fint skolfoto på dig vackraste kämparprinsessa!

Tänker på er alla.

Ska verkligen tänka på budskapet som Johan har som tatuering.



2010-10-18 @ 18:36:23
Postat av: syren

Vilken fin helg Oliver hade med farmor och farfar och att få träffa Ola Conny och få shoppa de han ville ha.Men det gör så ont att läsa och se hur lilla Moa mår. Livet är grymt.Massor av styrke kramar till er alla.

2010-10-18 @ 18:47:23
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: Marie

Kan bara sända en massa massa kramar till er...tårarna rinner.

Moa är såå fin på kortet:)

Samtidigt är det mitt i alltihopa roligt att få läsa att Oliver haft en mysig helg med shopping i Ullared:)

Kraaam!!

2010-10-18 @ 18:56:11
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Anna

Finaste lilla Moa!! Fina familj!! <3

Det gör så ont i mig för allt ni får gå igenom!

Det gör så ont i mig att Moa är sjuk och att

ni ser er lilla fina, underbara tjej må så dåligt!!

Jag önskar jag kunde rädda er från allt hemskt!!!!

Tyvärr kan jag inte det, utan får fortsätta att tända ljus, be och tänka på er, varje stund, varje dag!!

Mina varmaste, starsta kramar Anna

2010-10-18 @ 19:09:00
Postat av: S E V D A Y E T I S- sevdas.blogg.se

fyfan va heemskt :( fick tårar när jag läste, vrf just eran dotter :( ..ni är starka!! <3

2010-10-18 @ 19:18:26
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: Julia

Det svider lika mycket i mitt hjärta varenda gång jag läser och tårarna rinner ner för mina kinder. Livet är så otroligt orättvist! Jag beundrar er och Moa's kämpeglöd, det är så jag blir mållös. STOR KRAM TILL ER!

2010-10-18 @ 19:38:52
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Leena Svensson

Många kramar till er.



Leena

2010-10-18 @ 19:52:42
Postat av: Marie (köksan)

Massa kramar till er allihop. Tänker på er <3

2010-10-18 @ 20:08:46
Postat av: Monika

Livet är så orättvist!! Men, jag tror ändå att det finns en mening med allt....Tänk på att ni får uppleva denna otroliga lilla tjej! Att hon får uppleva er! Det är med stor sorg jag läser er blogg, kan inte nog sätta mig in hur ni har det eller Moa för den delen. Kram på er alla...önskar att man kunde hjälpa till på nått sätt...

2010-10-18 @ 20:31:05
URL: http://sladdmamman.bloggplatsen.se
Postat av: Helen

Åh vad tårarna rann idag....tänker på er och er hemska situation...mysigt för Oliver att få lite annat att tänka på nu i helgen...har inget mer att skriva, tycker bara det är så j---a orättvist att en liten go tös med sån livsgnista ska behöva gå igenom sånt här...usch usch fy....kramar till er från Malmö

2010-10-18 @ 20:41:03
Postat av: jenny

<3 Ni finns ständigt i mina tankar! Styrkekramar!!

2010-10-18 @ 20:47:30
Postat av: Anna

Glöm inte att vara stark, för din egen och för Moas skull. Fortsätt kämpa och ta hand om er.

2010-10-18 @ 20:48:10
URL: http://decades.blogg.se/
Postat av: Maria Mangelin

Tänker så på er och kan fortfarande inte förstå VARFÖR???? All styrka och kärlek till er. Ni är alla fantastiska!!! Kram Maria

2010-10-18 @ 20:51:56
URL: http://familjenmangelin.blogspot.com
Postat av: Anette

Jag började darra när jag läste detta. Vill så gärna kunna krama Moa o Oliver o er föräldrar. tycker det är fördjävligt med denna sjukdom ( alla andra med) vill bara att Moa o alla andra barn ska få leva ju :-( kram på er alla <3

2010-10-18 @ 20:53:04
URL: http://anskumamman.blogg.se/
Postat av: annie med familj

Moa är en prinsessa, en sann krigarprinsessa som kämpat så för att finnas hos er, och ni är en otrolig familj. Så mycket kärlek och styrka, finns inget jag kan säga. Jag gråter och det smärtar mig så att något sådant händer er, händer någon familj alls. När Moa reser kommer hon inte ha svullna fötter eller händer, hon kommer vara full av energi och spring i benen, hon kommer må så bra och ha håret precis som hon vill, stor aptit och massa äventyr för sig. Hon kommer att vara lycklig och frisk och hennes väntan på er kommer vara som en mysig väntan på julafton, ni kommer sakna henne och ni kommer ha ont, men i oliver kommer ni se Moa och i er son kommer ni få ork att leva vidare, först för hans skull, sen för er egen, eran väntan kanske känns lång, men när Moa reser så kommer ni , en dag resa efter. Det hon inte får i detta liv, kommer ni alla få i nästa, tusenfallt!!!<3<3<3<3<3

2010-10-18 @ 20:57:50
Postat av: anki

Blev jätteledsen när jag läste att Moa har blivit sämre. Har varit inne på er blogg flera gånger om dagen sedan er senaste uppdatering och undrat hur det gått för er. Vad söt er lilla flicka är! Er son är också helt underbar! Ni är en helt otrolig familj som väckt tankar hos alla oss som läser er blogg. "Lev livet som om varje dag vore den sista" är verkligen vad alla borde göra. Gnälla över småsaker borde vara förbjudet. Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Ni är en riktig kämparfamilj där det verkligen finns kärlek och glädje mitt i allt elände. Skickar mina allra bästa kramar till er och tänder ljus för er varje kväll.

2010-10-18 @ 21:22:48
Postat av: Inger M

Tack för att du orkar delge oss ! Jag blir så förtvivlad, när jag läser om Moas försämring.

Ni lever i en vardag, den grymmaste tänkbara.

Att se sitt älskade barn sakta tyna bort.

Den mest fruktansvärda situation för er föräldrar och syskon.

Mina varmaste kramar till er alla !

Inger M

2010-10-18 @ 21:29:17
Postat av: Emma

Usch stackars er! Det kan verkligen inte vara lätt. Jag har själv aft cancer men mår som vilken annan människa som helst idag (jag är inte friskförklarad än.)

Jag vet hur mycket min mamma led och sörjde när jag var som sjukast, så jag kan tänka mig hur ni mår.

Hoppas att ett mirakel sker!

2010-10-18 @ 21:29:57
URL: http://timglasfigur.blogg.se/
Postat av: J & R med fam.

Finns i våra tankar varje dag, sänder stora stora styrkekramar till er alla.Ni är bara så otroligt fantastiska <3 <3

2010-10-18 @ 21:32:11
Postat av: kerstin johansson

Hej

Jag beundrar er att du orkar skriva nu när jag läser att vår lilla Moa har blivit sämre . Tänk om ett under kunde ske, så att vår egen lilla Moa kunde bli av med den hemska sjukdomen Tänker varje dag på er

tänder ett ljus varje kväll o tänker på ER.

En riktig baaaaaaaaaamsekram till ER

Kerstin

2010-10-18 @ 21:32:45
Postat av: Tina

Vet inte hur jag hittade till bloggen men nu är jag inne varje dag för att läsa hur det går för er. Finaste Moa. Så sjuk men ändå så otroligt fin på bilderna. Det syns verkligen att det här en stark liten fröken.

Livet är så orättvist och det finns ingen mening med sådana här saker. Tänker på er!

2010-10-18 @ 21:46:55
Postat av: Kia o Leif Hulin

Skickar er dom varmaste kramar som går att få.Många,många hälsningar Kia och Leif(Simons föräldrar)

2010-10-18 @ 21:49:57
Postat av: Linda

Många många kramar till er alla! D gör så ont att läsa d du skriver......Tänker på er fast vi inte känner varann!!!

2010-10-18 @ 22:17:29
Postat av: pierre

Livet är sjukt orättvist... Hoppas verkligen att det går väl för Moa och er! Skickar mina största lyckoönskningar!



KRAM!

2010-10-18 @ 22:20:32
URL: http://schtekstromming.blogg.se/
Postat av: Maria

Det är så orättvist som om det inte räckte med att man går igenom denna hemska sjukdom. Jag lider så med er. Var rädd om er och ta hand om varandra.

Moa kommer att bli en fantastisk vacker ängel. Den vackraste.



2010-10-18 @ 22:22:45
Postat av: Ingegärd

Tänker ofta på Er Ni är fantastiska som orkar kämpa på.Varför skulle denna hemska sjukdom drabba lilla rara Moa ??? Kram till alla i familjen även mor-farförädrar.

2010-10-18 @ 22:29:27
Postat av: evelina

Världen vi lever i är så otroligt orättvis..har följt bloggen ett tag och jag blir helt tårögd när jag läser om Moa. Så underbart fin tjej..förlorade själv min bästavän nydligen i cancer, i vissa stunder är det otroligt jobbig, saknaden är så stor. Ta vara på tiden ni får tillsammans och vårda den fint!

MÅNGA STYRKE KRAMAR till er!!

tänker på er.

2010-10-18 @ 22:32:33
Postat av: katarina/titti

Får ikke ro i kroppen, tenker på er hele tiden her, jeg tror aldri at jeg har ønsket meg noe som jeg har ønsket meg nå og det er om et mirakel, et mirakel som er om at Moa blir frisk men også at hun ikke må lide så lenge. Ikke for at alternativet er så mye bedre og som forelder så må det her vara som å bo i helvetet 10 ganger om.

Kan du nusse litt på Moas lille hand från oss alla og fortell henne att hun er allas lilla prinsessa

Titti

2010-10-18 @ 22:34:19
Postat av: Catrine

Har följt bloggen en tid. Vill bara säga att jag tänker på er! Denna sjukdom är så hemsk och borde inte få drabba små barn. Livet är orättvist. Många kramar till er.

2010-10-18 @ 22:54:53
Postat av: Anna

Jag önskar att de fanns något jag kan skriva eller göra.

Ni är så otroligt starka!!

Moa är en fantastisk tjej och livet är inte rättvist någonstans.

Tänker på er!!

Ta vara på varje minut!!

Varma kramar

2010-10-18 @ 22:55:31
URL: http://anna0qeso.blogspot.com
Postat av: Elin

Hej!

Hittade din blogg via barncancerfondens sida...

Tårarna rinner när jag läser...

Skickar många styrkekramar!!!

2010-10-18 @ 23:01:51
Postat av: Madde :)

Åh nej, vad hemskt! Skickar alla mina lyckoönskningar till er!

Kram

2010-10-18 @ 23:11:39
URL: http://maaadddie.blogg.se/
Postat av: Linda Johnsson

Tusen miljoner styrkekramar till Er!!

2010-10-18 @ 23:54:16
Postat av: Sari

fäller en tår för varje gång jag läser.........Vilken satans sjukdom.Pontus kompis har nu för en tid sedan fått hjärntumör...tar detta helvete aldrig slut????????????????

2010-10-19 @ 00:34:03
URL: http://tuulikki.blogg.se/
Postat av: Maria i Luleå

Stackars stackars lilla Moa-skrutt... skönt att veta att du har en sån fin familj å så fina vänner som älskar dig så!



Kram

2010-10-19 @ 07:14:47
Postat av: Camilla

Massa kramar till er alla! <3

2010-10-19 @ 07:38:07
URL: http://cmzz.blogg.se/
Postat av: katarina/titti

Vil bara komma innom og skrive att jag tänker på er og bärer lilla Moa i mitt hjärta. Ge Oliver en varm god klem som holder till han kommer hem från skolen og litt till.

Titti med familj

2010-10-19 @ 08:06:36
Postat av: Erika

Det är med gråten i halsen jag läser om er vardag.....det är inte rättvist. Vissa säger det finns en mening med allt, men det är svårt att se meningen med att behöva lida så mycket......om jag på något sätt skulle kunna lindra den smärta ni uppever så skulle jag göra det 100 gånger om!

Sänder massor med värmande kramar ( fast jag inte vet vilka ni är och ni vet inte vem jag är ).

2010-10-19 @ 08:19:00
URL: http://www.hortans.blogspot.com
Postat av: Marie Andersson

Det är inte inte konstigt att ni tappar peppet och faller ner i ett bottenlöst djup. Det är sorgearbetet som redan har börjat. Känns hemskt att inget kunna göra för er. Inte ens ord som tröstar. Men jag tänker på hela familjen varje dag o det gör ont i hjärtat. Lilla Moa, en sådan tapper liten tjej! Nej, livet är inte rättvist!

Kram på er alla

2010-10-19 @ 08:54:37
Postat av: Pernilla

Skickar massor med styrka till er. Tänker mycket på er fast vi inte känner varandra. Kram

2010-10-19 @ 09:33:40
Postat av: gertie

Våra älskade barn! Varför ska de små oskyldiga barnen drabbas så hårt? Och även ni i familjen, era vänner och bekanta som säkert känner av vad som händer. Det som sker med lilla söta Moa är overkligt hemskt. Att du gråter och tappar greppet är inte konstigt. Någon gång måste tårarna ut. Kram på er alla

2010-10-19 @ 09:41:31
URL: http://kittyhansens.blogg.se/
Postat av: Lina

Lilla Moa, tänker på dig och din familj!! Kram

2010-10-19 @ 09:54:32
URL: http://www.allagodatingr3.blogspot.com/
Postat av: Ann-Sofie

Älskade fin-Moa. Skickar styrkekramar till din familj och till dig! Hjärtat brister varenda gång man kikar hit in, och man lider med er alla.

2010-10-19 @ 10:05:14
Postat av: Susanne

sänder många kramar till er!

2010-10-19 @ 10:27:35
Postat av: Williammarklund

många kramar från mig till er alla ! :(

2010-10-19 @ 10:34:02
URL: http://williammarklund.blogg.se/
Postat av: Erica

STOR KRAM TILL ER ALLA! Ni är riktigt starka.. Speciellt Moa!

2010-10-19 @ 11:33:00
URL: http://skogisen.blogg.se/
Postat av: änglamamman

Många styrkekramar till hela familjen.

2010-10-19 @ 11:36:11
URL: http://www.nglarfinns.blogspot.com
Postat av: Yohanna

Det finns inte mycket mer att ta till än tårarna. Klart ni orkar - det gör man som förälder. Kärleken och styrkan till sitt eget barn tar aldrig slut. Följer er hemska resa!

2010-10-19 @ 11:49:21
URL: http://maiplu.se
Postat av: Carina

Stackars stackars er vilken verklighet ni är mitt inne i! Bara inte Moa lider o har ont!! Ni är så starka o beundransvärda!

Kram till er <3

2010-10-19 @ 11:54:16
Postat av: A-K

Har inga tröstande ord att komma med - inga som tröstar eller betyder något i allafall... Vill ändå att ni ska veta att jag tänker mycket på er. Stora varma kramar

2010-10-19 @ 12:46:51
URL: http://bliavmedcancer.blogspot.com
Postat av: lina

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur ni känner, men jag vill att ni ska veta att ni är inte ensamma. <3 Stora varma kramar!

2010-10-19 @ 13:49:27
Postat av: Lena

Kan inte förstå fast det snart gått 2 år sedan vår älskade lilla flicka lämnade oss...kommer aldrig lära mig leva utan henne..varje dag är ett helvete och jag önskar så att ni och alla andra i världen inte skulle behöva uppleva det..Kram till er och till er kämpande lilla fina tös./Lena

2010-10-19 @ 14:24:50
URL: http://ienannandelavlivet.blogspot.com
Postat av: Anna K

Jag gråter med er!

2010-10-19 @ 14:29:03
Postat av: M

Usch livet är så orättvist..

All min kärlek till er <3

Ni har gått igenom det ingen människa ska behöva..

Önskar er all lycka som finns detta är så fruktansvärt.

Kärlek kärlek kärlek, puss på pannan <3

2010-10-19 @ 15:00:00
Postat av: Anonym

Ni är så himla starka! Jag beundrar dig som mamma att orka skriva om allt hemskt. Jag beundrara hela eran familj som står ut med detta onda. Ta hand om er. Kram / Sara

2010-10-19 @ 15:08:35
URL: http://karinsaralinnea.blogg.se/
Postat av: Linnea

Finner inga ord, Fina Moa som kämpar på.



Kul för Oliver att få åka till Ullared med farmor och farfar och dessutom få träffa Ola-Conny. Farmor och farfar verkar ha en särskild relation med Olli, skönt att han har dem, för visst måste Moa gå i första hand för er tappra föräldrar.



Kram

2010-10-19 @ 15:31:26
URL: http://www.metrobloggen.se/aennil
Postat av: Louise

Men lilla gumman då :(( Vad ledsen jag blev när jag hittade bloggen, lider med er!

Så tuff och söt hon är lilla Moa. Inget barn i världen borde få vara med om detta, det gör ont att bara ens läsa det ni skrivit.

Styrkekramar

2010-10-19 @ 15:49:39
Postat av: Anna

Jag följer er på avstånd via bloggen. Många tårar har fallit under läsandet. Finner inga ord, det är för sorgligt. Massa kramar till er alla fyra, ni finns i mina tankar...

2010-10-19 @ 16:08:28
Postat av: Jenny

Åh lilla hjärtat...styrkekramar till er alal!

2010-10-19 @ 16:53:57
URL: http://jolbi.blogg.se/
Postat av: Lollo

Det är grymt hemskt hur barn kan bli sjuka. Det hon har gått igenom klarar många vuxna inte av psykiskt, Ni har en mycket modig och vacker flicka.

Lyckoönskningar till Er. Ord kanske inte hjälper, men det är nog det jag kan göra.

Njut av livet med er vackra dotter Moa, hon förtjänar det, ända till slutet. Kärlek till er <3 Kram

2010-10-19 @ 17:18:00
Postat av: bella & mamma

hej vi läste för första gången eran blogg idag, och vi vill bara säga hur känslomässigt det har berört oss, jag som mamma har 5 egna barn och jag brukar tänka på hur jag skulle klara av om något av mina barn fick cancer elr dog i någon annan sjukdom/olycka. det kanske inte är någon tröst men det har hjälpt mig att komma mitt liv lite närmare, jag menar när man har fått barn så tar man allt för givet och jag förstår att det inte är så. om vi har döden med oss i våran vardag så skulle vi aldrig lämna bort våra barn till dagis eller till någon annan som vårdar våra barn, jag tror att varje människa som har döden med sig i sin vardag har mycket lättare att vara kärleksfull och ödmjuk mot sina barn. jag tar en dag i taget och jag försöker göra dagen så fin jag kan både för mig och för mina barn, jag förstår att beröring och mycket närhet till barnen är det viktigaste som finns, mina barn har varit sjuka och legat på sjukhus jag vet att även om barnen har varit nedsövda så har de varit fullt medvetna att jag funnits hos dom då jag pratat och klappat hela kroppen, idag har jag kommit fram till att det finns ingen egen tid till mig eller att jag skulle vilja vara ledig på helgerna, fri från barnen. nej det finns inget sådant längre i mina tankar jag vill vara med mina barn dygnets alla timmar, för jag själv har kommit i kontakt med döden, jag skulle rekommendera er att läsa Primalskriket Av Dr Arthur Janov. han har även ett institut i Kalifornien. www.primaltheraphy.com

tack vare Dr Arthur Janov har jag fått en vänd punkt i mitt liv som innebär att jag kan hantera döden med andra verktyg idag, döden behöver inte alltid vara så smärtsam om man bara har tagit med döden i vårat liv, döden ingår i vårat liv något som tyvärr många har glömt bort. eter att ha läst din blogg så förstår jag att ni är i stort behov av hjälp, hela familjen jag önskar att ni tar kontakt med Arthur Janov vilket jag vet skulle kunna förändra era liv för all framtid. Det finns så mycket att få vetskap om och jag kan garantera att ni inte kommer att ångra er. Med Vänliga Hälsningar Bella & Mamma <3

2010-10-19 @ 17:29:50
Postat av: Nilla

Idag har jag deletat många gånger vad kan man skriva för att minska eran ångest, ingenting..Men vill ändå skriva att vi tänker på er och kommer aldrig glömma lilla Moa hon har tagit en stor plats i våra hjärtan trots att vi aldrig träffat er. Ni har haft en lång resa och ni har en lång resa kvar, min största önskan vore att ni slapp den.. Kram!

2010-10-19 @ 19:22:39
Postat av: Josefine

Kramar till hela familjen!

2010-10-19 @ 19:30:57
Postat av: stian

Måste erkänna att jag är ganska avunsjuk på att få ha träffat Ola-Conny. :P

2010-10-19 @ 19:44:47
URL: http://www.spartipset.se/
Postat av: sandra

naaw nu fylls ögonen med tårar:( :(

hoppas det går bra för detsöta lilla moa<3

2010-10-19 @ 20:12:57
Postat av: Sirpa/ Sabinas mamma

Med en sorg och smärta läser jag ditt inlägg och känner sådan vanmakt att det finns ingen annan utväg en bara vänta när lilla Moa inte orkar kämpa längre. Det gör så ont i hjärtat se hennes små händer och fötter, det måste göra så ont i den lilla kroppen. Jag lider med er, vet hur det känns.

Ni ska veta att jag tänker på er jätte mycket varje dag!

Många kärleksfulla till hela familjen //Sirpa

2010-10-19 @ 20:21:10
Postat av: ulle & Linnèa

Kan inget annat än låta tårarna rinna....

Tänker mycket på er i denna svåra stunden...



Många styrkekramar

2010-10-19 @ 20:22:09
Postat av: Elin A

Tänker så på er! Lilla söta fina Moa!

Många varma kramar Elin

2010-10-19 @ 20:23:56
Postat av: monica

Jag hade så önskat för er att inte behöva hamna i den sitsen när man till slut önskar det värsta för att det ändå vore det bästa för ens barn! Känner så med er men kan inte mer göra än att tända ett ljus och sända en tanke.

Du är fantastisk som skriver och delar med dej av allt detta. Tänk vilken tröst för Oliver så småningom när han funderar tillbaka på den här jobbiga(milt sagt) tiden och kan läsa exakt om hur det var, och också kan se hur mycket ni oxå orkade tänka på honom i det hela, för det är så tydligt hur mycket ni oxå älskar honom!!!!

2010-10-19 @ 20:39:28
Postat av: anna-lena

Tänker på er.Kramar

2010-10-19 @ 21:47:48
URL: http://australienssvensson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Stor kram till er <3

2010-10-19 @ 22:07:44
Postat av: Carolin Carlsson

det gör fruktansvärt ont i mig att läsa om vad moa behöver gå igenom, och vad ni som föräldrar och syskon behöver gå igenom. man kan verkligen inte förstå hur livet kan vara så orättvist. men jag måste säga att ni är enormt starka som kämpar så för moas skull. dessutom har ni styrkan att se de behov er son har i den här svåra situationen. det är så starkt gjort! det som glädjer mig är att moa vägrar att ge upp sålänge hon fortfarande har minsta lilla ork till att kämpa emot sjukdomen. ni är beundransvärda allihop.



en jättekram till er!

2010-10-19 @ 22:09:05
Postat av: Emma

Nu sitter jag och min mamma här och gråtter. Tycker så fruktansvärt synd om er. . Kram <3

2010-10-19 @ 22:20:27
Postat av: elin

Tänker på er varje dag, tänker på MOA varje dag. Undrar hur hon mår. Vad hon gör, om hon har ont!

Vill bara krama om er allihopa, ta denna sjukdommen från er en hel dag ( även föralltid ) så att ni kan leva som den drömmen ni hade om två friska barn.

2010-10-19 @ 22:47:55
URL: http://inthebubble.blogg.se/
Postat av: AnnBritt

Hittade hit av slump.

Har läst och gråtit och kramat om mina egna barn extra mycket. Det går inte att förstå hur ett så vackert barn med ett så stort hjärta, eller varför barn, överhuvudtaget ska drabbas av detta hemska. Så stark hon är, som torkar era tårar, skriver fina brev till läkaren...

Vad ska man säga, annat än att skicka styrkekramar till hela familjen. Som Ni kämpar allihop!!

Från en som kom hit igår och har tänkt på er hela dagen <3

2010-10-19 @ 23:01:47
Postat av: Kerstin



Har skrivit och tagit bort, och om igen. Jag har inget vettigt att skriva. Jag ser att många andra finner så många vackra ord att ge er.



Vill bara skriva att jag tänker på er hela familj och er allramest underbara Prinsessan Moa. Hoppas smärtorna släpper lite så ni får hålla om hela den lilla vackra igen..



Vilken kämpaglöd hon har visat oss alla!!



2010-10-20 @ 01:00:44
Postat av: marianne

Glöm inte skänka pengar till Barncancerfonden och Cancerfonden! Bara genom detta kan cancer besegras!

2010-10-20 @ 09:11:33
Postat av: Malin

Ingen ska behöva gå igenom det ni gör. Det är fruktansvärt att denna sjukdom finns.

Sänder många styrkekramar till hela er familj.

2010-10-20 @ 09:49:28
Postat av: P

Blir så ledsen när jag läser dina rader... Vet inte vad jag ska skriva. Det är så himla orättvist det som sker. Skickar därför er en stor kram genom rymden!

2010-10-20 @ 11:10:28
URL: http://www.metrobloggen.se/mrsjanuary
Postat av: Maya

Fina, Fina NI. Har inga ord som kan trösta.

Jag tänker på ER varje dag och jag tänder ljus för ER i mina styrke, hopp och änglaljusstakar.

Jag tar ingenting för givet i livet.



Jag håller med och jag lever därefter - "LEV LIVET SOM OM VARJE DAG VORE DEN SISTA"



Kramar från Maya

2010-10-20 @ 12:36:20
URL: http://majacaroline.wordpress.com
Postat av: Yasmine

Vad hemskt! Jag hoppas att hon kommer att klara det!

2010-10-20 @ 12:49:23
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: Fjonkan

Önskar all kraft till er!

2010-10-20 @ 14:22:15
URL: http://fjonkan.webblogg.se/
Postat av: Elin

Tänker på er ofta och man kan nog aldrig föreställa sig vad ni måste gå igenom =(



All kärlek till er och Prinsessan Moa

2010-10-20 @ 14:23:37
URL: http://fruc.blogspot.com/
Postat av: Nadja

Oj vad tungt ni har det, ni upplever det värsta man någonsin kan uppleva. En stor kram till er <3

2010-10-20 @ 14:38:47
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Emma

Fyy jag finner inga ord att skiva..

Tårarna rinner när man läser om hur Moa har det och hur ni har det!! =( cancer är en hemsk sjukdom.. Min mamma dog av det när ja var 11 år. O det finns inga ord att beskriva känslan hur det är att se sin älskade tyna bort. Jag önskar er allt väl i denna hemska situtation ni lever i :/ ..



Skrev ett litet inlägg om Moa i min blogg. Tar bort det om du anser att de inte skulle varit okey!

Kraam Emma

2010-10-20 @ 17:05:03
URL: http://omemmawk.blogg.se/
Postat av: sanna

nej gud vad bra skrivet man riktigt känner tårarna uch för att sjukdomar finns överhuve taget! kramar och stöd om det nu går från /Sanna

2010-10-20 @ 18:33:11
URL: http://eendelavmig.blogg.se/
Postat av: katarina/titti

Ville bare si att vi tänker så masse på er og tänder ljus för er alle sammen

Titti og barnen

2010-10-20 @ 19:39:39
Postat av: Ronja Olofsson

Hej. jag har följt denna bloggen ett tag nu och vill bara säga att, fan rent ut sagt vad jag ser upp till er allihop! Haha. Jag har själv precis skrivit en liten text om moa på min blogg, angelusfallen.blogg.se, och jag önksar er all lycka! Jag vet hur känsla av att kanske mista nån är. min lillebror har varit nära att dö ett par gånger, men jag kan inte sätta mig in i er situation. Men kolla gärna på min blogg och se vad jag skrivit och kommentera gärna så jag vet ifall ni har tittat. :)

Med all Lycka Ronja! :) <3

2010-10-20 @ 20:15:50
URL: http://angelusfallen.blogg.se/
Postat av: Bine

Kan verkligen inte tänka mig hur det kan kännas för er.. Men jag vill bara säga: Kämpa på!! Det är lite jobbigt att läsa om sånt här, men vad starkt att någon orkar skriva om det! Kram och lycka till!

2010-10-20 @ 21:24:22
URL: http://biinee.blogg.se/
Postat av: Victoria

Har följt er/din blogg ett tag men aldrig lämnat avtryck, har inte vetat vad jag ska skriva, det vet jag inte nu heller..svårt att sätta ord på..Inget öga är torrt när man läser vad ni går igenom..Många styrkekramar till er alla!!

2010-10-20 @ 22:38:12
Postat av: M

Tårarna rinner, tårarna fullkomligt forsar nerför mina kinder när jag läser hur ni har det. Moa är en jättestark tjej, som vore värd nåt bättre en det öde hon nu går tillmötes....

Och det är beundransvärt att du/ni orkar skriva om det. Men jag kan lova dig att jag kramar mina barn ännu mera nu....och tänker på att LEVA SOM OM DET VORE DEN SISTA DAN.....

Många kramar från mej och min familj <3

2010-10-20 @ 23:25:30
Postat av: Kristina

Kramar till er alla!

2010-10-20 @ 23:59:53
URL: http://kristinaaws.blogg.se/
Postat av: Marie i Göteborg

Kram till hela familjen. Tänker på er!!!!

2010-10-21 @ 07:36:18
Postat av: Camilla

Ni är helt underbara hela familjen, fortsätt att kämpa för jag VET att ni klarar detta!

2010-10-21 @ 09:44:50
URL: http://camilladenlilla.blogg.se/
Postat av: Snygg ung mamam

<3 !!!!

2010-10-21 @ 11:31:23
URL: http://isabelhernandez.blogg.se/
Postat av: Josefine

stor kram till er alla och särskilt till moa. jag fann er blogg nyss och har blivit väldigt berörd av er situation. blev själv mamma till en pojke i somras som föddes med vacterl och tänker mig hur livet hade kunnat blivit om han hade några fler av de bokstäverna än vad han har.. stor stor kram och mod till er för att orka gå igenom det som ni går tillmötes...

2010-10-21 @ 11:47:10
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: August

Sköt om dig Moa!! Tänker på er!

2010-10-21 @ 14:24:52
URL: http://duojagbloggen.blogg.se/
Postat av: Moa

Tänker på er, ni kommer fixa det här! <3

2010-10-21 @ 15:03:54
Postat av: Emelie Andersson

Hejsan!

Jag måste få säga att ni alla är så oerhört starka!



Skulle du kunna skicka iväg ett mail till mig så jag får din adress, jag skulle vilja prata om en grej. Inget allvarligt. Måste få höra om en sak bara.



Kram!

2010-10-21 @ 16:04:29
Postat av: Npf-familjen

Lilla vän! Det gör ont i hela mig när jag läser om dig och familjen. om jag bara kunde göra något! Jag ber för att allt ska bli bra. Jag har följt bloggen från början och det finns inte en enda dag då jag inte tänker på er!



Många kramar

2010-10-21 @ 16:35:35
URL: http://npf-familjen.blogspot.com/
Postat av: NH Bloggarn

Ett stort antal styrke kramar till er !!



Det är så starkt av er att kunna blogga om det oundvikliga, jag skulle inte fixa det själv.



Dyker in då o då för att kolla lite, men vad gör det egentligen för nytta, vore ju bättre om varje besökare kunde ta llite av sjukdomen med sig vid flytten till nya sidor..



\m/

2010-10-21 @ 17:07:00
URL: http://nhbloggen.blogg.se/
Postat av: Leiden

Förbli starka in i det sista, Moa ska vila in i hoppet om att ni kommer klara er att ni kommer må bra. Sedan får ni ta hand om era egna känslor.



Ta hand om er.

2010-10-21 @ 18:35:34
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: kerstin johansson

kan bar säga at jag älskar er alla i familjen tårarna bara kommer när jag läser vad du skriver Jenny

kraaaaaam kerstin

2010-10-21 @ 20:19:37
Postat av: katarina/titti

Jeg tänker så masse på er och var så snäll å häls Ingalill att jag sänder henne massa tankar og massa kramar.

Moa lilla vår allas Moa.. ber för deg. Oliver og mamma og pappa, livet er jävlig många gånger og orättfärdigheten så stor att man ikke kan förstå varför.

Titti med familj

2010-10-21 @ 22:31:24
Postat av: Helen

Vanliga morgonsysslan...hur mår lilla prinsessan? Men... inga nyheter = bra nyheter! Vill bara skicka en hel hög med bamsekramar till er alla fyra och de små hundarna...vilken trygghet för lilla Moa att få vara hemma i ert kärleksfulla hem så länge som möjligt...beundrar er otroligt mycket!! Kram från Malmö

2010-10-22 @ 07:12:25
Postat av: Moa E

Jag läser eran blogg och jag hoppas med hela mitt hjärta att det blir bättre för lilla Moa snart. Jag skänker många tankar till Moa och hennes familj. Ni är så starka. Kramar från en annan Moa

2010-10-22 @ 08:22:27
Postat av: Cissi

Urs! Jag känner verkligen med er! Detta ska ingen behöva utstå, framförallt inte ett barn! Fruktansvärt! Så svårt för henne och för er! Man ska verkligen ta vara på tiden man har och göra den till det bästa! Kramar

2010-10-22 @ 12:20:47
URL: http://scenbloggen.com/cecilia/
Postat av: Jannike

Denne bloggen gjorde inntrykk på meg. Tårene bare triller og triller! Stå på :-)

2010-10-22 @ 12:31:13
URL: http://jannikeogcecilies.blogg.no/
Postat av: Mathilda

jag skulle vilja skriva "krya på dej moa!!"

men jag vet att det inte kommer hända :/<3

2010-10-22 @ 13:41:15
URL: http://intend.blogg.se/
Postat av: Linda

Stykekramar till er, ni är dom starkaste människorna jag varit med om! MÅNGA LÅNGA KRAMAR till Moa <3

2010-10-22 @ 16:07:06
Postat av: zarah

ni är starka

2010-10-22 @ 16:52:16
URL: http://zaraheriiksson.blogg.se/
Postat av: Jonna

Lilla skruttan, vad du kämpar! Tårarna rinner ner för mina kinder. Vilka föräldrar du har, vilka superhjältar. Har själv fått tråkiga besked i familjen. Och ja nu skall vi leva som om varje dag vore den sista. Tänker varje dag på dig lilla vän, hur mår Moa? Blir så ledsen att ett litet barn skall behöva stå ut med detta helvete! Kramar om!

2010-10-22 @ 17:21:34
URL: http://bloggbebben.blogspot.com
Postat av: sanna

det gör ont i mig när ja läser och



,världen är så himla orättvis !



men ja tycker du är otroligt stark som orkar skriva om det !

2010-10-22 @ 18:38:25
Postat av: katarina/titti

Tänder masse ljus i kväll och tänker på er.

2010-10-22 @ 21:43:55
Postat av: Ulle

Har följt er blogg dagligen i flera år och hela tiden hoppats på ett lyckligt slut...det ska ju vara så...Sedan nyårsskiftet förstod jag att detta lyckliga slut inte kommer.

Ni är otroligt starka som orkar dela med er av ert liv just nu. Det är knappt jag orkar läsa det och jag kan inte för mitt liv sätta mig in i hur ni känner det då som finns mitt i detta hemska och overkliga. Många många kramar till hela familjen och inte minst till Moa <3 <3 <3

2010-10-22 @ 22:12:14
Postat av: Sofie Håkansson

Vi tänker på er i hela familjen. Många kramar från fam. Håkansson

2010-10-22 @ 22:18:32
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Lena i Lyckebo

Två marchaller är tända i kväll vid infarten till Lyckebo. En speciellt för prinsessan och den andra för er i familjen. Hoppas att det är lugnt hos er i kväll.

Lena

2010-10-22 @ 22:47:45
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Anonym

Jag tänker på er varje dag. Ni är så starka håll ihop. Många kramar.

2010-10-23 @ 09:01:56
Postat av: Irma

oj vad hemskt..så synd när de drabbar just småbarn. Men håll i, du verkar vara en stark person :)

2010-10-23 @ 15:10:16
URL: http://irmakadric.blogg.se/
Postat av: Julia Mattsson

Hej vad jag saknar dig och tycker synd om dig JÄTTE BAOTA OCH JÄTTE MÅNGA STORA KRAMAR JULIA MATTSSON MED FAMILJEN

2010-10-23 @ 20:45:44
Postat av: Julia Mattsson

jag hatar att du fick tumörer och annat det förjanade du inte du skulle varit frisk som alla andtra barn och vara i skolan och ha roligt varit på tivoli och åkt karoseler och springa runt och ha jätte roligt. KRAM JULIA MATTSSON <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 JAG SAKNAR DIG JÄTTE MYCKET OCH JÄTTE MÅNGA TÅRAR I ÖGONEN MEN VISAR ALDRIG DET JAG VILL INTE DET BAOTA KRAMAR OCH JÄTTE MÅNGA KRAMAR JULIA MATTSSON

2010-10-23 @ 20:56:58
Postat av: Julia Mattsson

jag hatar att du fick tumörer och annat det förjanade du inte du skulle varit frisk som alla andtra barn och vara i skolan och ha roligt varit på tivoli och åkt karoseler och springa runt och ha jätte roligt. KRAM JULIA MATTSSON <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 JAG SAKNAR DIG JÄTTE MYCKET OCH JÄTTE MÅNGA TÅRAR I ÖGONEN MEN VISAR ALDRIG DET JAG VILL INTE DET BAOTA KRAMAR OCH JÄTTE MÅNGA KRAMAR JULIA MATTSSON

2010-10-23 @ 20:58:06
Postat av: moa

hon är så vacker, den lilla flickan. Ni är så starka. Ni kommer klara det här. Tänker på er.

2010-10-23 @ 22:09:40
Postat av: Anders

Vill ge tusen kramar till er och lilla prinsessan!

2010-10-23 @ 23:03:49
Postat av: Zorina

Moa har haft tur som haft så fina och bra nära och kära.

2010-10-28 @ 10:05:18
URL: http://zorinas.blogg.se/
Postat av: Elin

Nej men gud! känner er ej, men tårarna bara rinner när man läser detta! Hoppas allt går bra... Jag ska tänka på er, och hoppas och BE för att allt ska bli bra igen! men det är tyvärr allt jag kan göra.

Kära ni, Kära Moa... känner medlidande...

lycka till hoppas lyckan är med er! Många pussar och kramar //Elin <3<3<3

2010-10-28 @ 11:47:38
Postat av: moa

det gör verkligen ont att läsa detta,det sätter sig fast på något sätt

hoppas verkligen hon klarar sig så långt som möjligt!

kram

2010-10-28 @ 18:41:18
Postat av: matilda

men gud va gulligt !

hoppas hon mår bättre senare . hälsa henne !

puss !

2010-10-28 @ 20:47:52
URL: http://mmatildalarssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är så hemskt..

men vi vet att hon klarar det,

hon klarar det. Hon är så fin, så söt !

Jag mår så sjukt dåligt att läsa sånt

här, jag börjar nästan att gråta,

MÅNGA KRAMAR.

2010-10-28 @ 21:39:55
Postat av: Adara - teckningar, foton, drömmar

Åh började gråta då jag läste inläggen... tårarna rinner och kan inte förstår hur såna här saker kan hända.



Många kramar till er!

2010-10-30 @ 22:43:07
URL: http://adara.blogg.se/
Postat av: Kanie

Jag har haft det citatet länge på min facebook samt blogg.

Är ett väldigt bra citat.

jag beklagar väldigt mycket för eran fina Moa, hoppas hon har det fint där hon är och att hon slipper smärtan.



Själv hade min mamma cancer men överlevde kampen, det är inte lätt.

Jag vet inte vad Moa hade, men jag beklagar hemskt mycket och mina tankar går till er familj!

Sköt om er!

Kramar!

2010-10-30 @ 23:18:25
URL: http://sunsetonbeach.blogg.se/
Postat av: beatrice

Tårarna trillar ner som pärlor för kinderna på mig... Herregud. Ber för er alla, världens sötaste Moa. Har aldrig sett en så fin och stark tjej!



Skulle offrat otroligt mycket för er och Moas skull.

2010-11-15 @ 23:15:13
URL: http://beaboy.blogg.se/
Postat av: sofie

såg bilderna

åh vad hemskt tur att hon inte lider mera

<3

2010-12-24 @ 06:05:16
URL: http://fourlife.bloggplatsen.se
Postat av: My

Intressant sida du har! Jag har läst igenom några av dina andra blogginlägg och jag diggar vad jag ser :D.

2011-05-07 @ 18:01:42
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0