Vilken bergodalbana

5 Oktober

I torsdags trodde vi att dagen var inne, Moa var inte bra, hon sov hela dagen och vi satt hos henne hela tiden, hon drack lite oboj i mellanåt sen somnade hon igen.
Jag pratade med henne om att vi eventuellt skulle sätta in en smärtpump så hon får morfin under hela dagen och slipper att ha toppar av smärta, det gick hon med på, så i fredags kväll satte Kvh nålen i porten och kopplade på smärtpumpen. På kvällen var grannen Folkesson inne hos oss, visserligen sov Moa mestadels men man såg på henne att hon var väldigt trött..

Johan, Ronny och Oliver spelade kort (Chicago) och hade hur roligt som helst, ja o Rita satt i soffan hos Moa och såg på TV..



Jag hade beställt tid på fredagen för att klippa upp mitt hår, och göra några andra ärende, men jag vågade inte, jag avbokade allt inplanerat för att istället vara hos min älskade dotter. Oliver fick stanna hemma från skolan idag för vi trodde att det skulle ta slut och då ville vi ha han hemma hos oss.

Lördag...

Moa har nu haft pumpen över natten och hon sov väldigt avspänt, själva sov vi lite si o så, ja gick in till henne i vårt sovrum och la mig hos henne vid 12 tiden då hon fortfarande inte hade vaknat, ja gosade med henne, luktade på henne och bara njöt av att få ligga så nära henne och känna på henne, Moa vaknade inte förrän klockan 14.15 då hon frågade om vi skulle äta frukost,,, VAD HADE HÄNT,,, Hon hade då nästan sovit i 2 dygn och vaknar med ett smärtfritt leende på sina läppar, hon säger själv att pumpen är väldigt bra för henne, hon trycker själv när hon vill ha mer medicin, hon har inte tryckt många gånger men hon vet att möjligheten finns..



Idag är det tisdag den 5 Oktober och både i söndag och igår har Moa varit hur pigg som helst, i söndags sov hon och ja lite på dagen men det var inte länge, igår sov hon inte på hela dagen, hon var uppe från klockan halv åtta på morronen tills vi gick och la oss klockan halv tio, hela dagen var hon med, hon bestämde mat, ritade, vi spelade Yatzy, hon var med oss hela tiden, vi hade besök av Inger (med alla djuren) då vi givetvis fikade på kanelbullar, hon pratade som tusan, munnen gick på henne hela dagen.


Lite pusskalas

Kvh ringer dagligen och frågar hur det är, och ärligt talat så vet man snart inte vilket ben man ska stå på, det är superroligt att Moa är så här pigg igen, men den här berg o dalbanan man lever i är en fullständig kaos, ena dagen tror man är den sista och andra dagen är hon hur pigg som helst, det är så svårt att få in, hur ska man hantera alla dessa känslor som man har, ena dagen är det tårar i sorg och andra i glädje, det är så himla svårt att tänka klart i olika situationer.. Men självklart är vi så glada att se Moa pigg o glad för det är hon verkligen..
Det är nästan som om att tro att mirakel KOMMER att ske och det med vår lilla prinsessa, hoppet finns där långt inne, fast att man vet och ser på Moas kropp att det inte kommer att ske.. Skitsvårt att inte kunna veta och inte vill veta..
Igår gick Olli hem från skolan pga huvudverk, farbror Jonas var och hämtade honom i skolan, sen fick han en tablett och verken och spänningen gick över ganska fort när han kom hem en runda till sin lillasyster...



Tack för alla kommentarer, kort, blommor och hälsningar som kommer till oss, så fint att så många tänker på oss i denna overkliga situation vi lever i här och nu...

Lägger in kort under dagen på Moa när hon sitter och färglägger sina mandalas.... Faktiskt jätteroligt, både ja och Johan färglägger också vi sitter här i soffan och pysslar och underhåller och hjälper Moa, då hon bara har sin högerarm som fungerar....


Kittie 4 mån

Jag hoppas er dag blir lika kärleksfull som vår ska bli, Moa och Johan sover fortfarande, men när dom vaknar så blir det Jönssonligen och mandalas igen för hela slanten, Jag hoppas Moa mår lika bra idag som hon gjorde igår för då blir det ännu en bra dag...


Kommentarer
Postat av: Åsa

Tänker på ER!!

Njut av de bra dagarna och måla på!!

Kram till Er alla!!

2010-10-05 @ 08:14:11
Postat av: Lisbeth

TAKK GODE GUD.

Fortsatt alle gode ønsker til dere alle fire.

Mange styrkeklemmer sendes deres vei.

Hilsen en Farmor i Norge.

2010-10-05 @ 08:14:40
Postat av: Lillan

Fina familjen/Kram

2010-10-05 @ 08:15:53
Postat av: Therése L

Ååå vad roligt o läsa att Moa är pigg!!



Kan inte förstå vad ni går igenom... Jag tänker på er ofta, ofta o hoppas att just NI får vara med om det där miraklet!



Så söt Moa är på skolfotot <3 <3 <3 Fick fotokatalogen igår :-)



Många kramar till Er från familjen Lindström

2010-10-05 @ 08:19:21
URL: http://sotalillasyster.blogspot.com
Postat av: Carina

Hoppet är det sista som överger en......måtte det ske ett mirakel. En sån otrolig kämpe hon är, Moa!!!

Vilka underbara människor ni har omkring er, grannar, kompisar, nära o kära....

Kramar i massor!

2010-10-05 @ 08:19:31
Postat av: Marianne Hirvelä-Sjöblom

Kramar och styrka och <3 i massor.....

Marianne Hirvelä-Sjöblom

2010-10-05 @ 08:23:28
Postat av: Maria

Vilken fantastisk liten kämpe ni har. Är inne och läser varenda dag och hoppas verkligen på ett mirakel (för de händer).

Massor med kramar till Moa, dig och hela din fantastiska familj

2010-10-05 @ 08:27:51
Postat av: Linda Hirvonen

Njut av de bra dagarna och ta vara på varje sekund.

Många Kramar <3 <3 <3

2010-10-05 @ 08:29:12
URL: http://loveislife.bloggo.nu
Postat av: Cilla

Så fantastiskt att höra om solglimtarna i ert liv!!! Ni alla är overkligt starka!



Kramar från Cilla på - Lidingö

2010-10-05 @ 08:30:17
Postat av: Inger M

Hej hela familjen !

Är in å kollar varje dag. Är lika rädd varje gång, att läsa, att nu är kanske Moas tid hos er över.

Åh, så får vi läsa om dom här härliga dagarna, när Moa får vara pigg, slippa det onda!

Men vilken bergochdalbana ni lever i ! Att ni bara håller ihop, bara orkar !

Moa, vilken helt fantastisk liten tjej du är !!

Förstår så innerligt väl, att du kämpar å åter kämpar ! Du vill absolut inte lämna din fantastiskt kärleksfulla familj, som älskar dig över allt annat !

TÄNK OM ,din otroliga fighter spirit har börjat jaga dom hemska cancermonstren all världens väg !

Det kan ske MIRAKEL !!!!!!!!!!!

Hoppas, hoppas, hoppas !!

Bamsekramar till hela familjen !!

Inger M

2010-10-05 @ 08:35:34
Postat av: Hanna

Finaste familjen,

Underbara rader att läsa mitt i det svåra ni går igenom. Härligt för både Moa och er att Moa nu har haft såna pigga och aktiva dagar. Jag håller alla tummar att det håller i sig så länge det bara går. Mina tankar är med er många många gånger om dagen. Varmaste kramar Hanna

2010-10-05 @ 08:39:49
Postat av: Kristina

Moa är fantastisk..

Kram på er!

Kristina o Patrik

2010-10-05 @ 08:40:06
Postat av: Tony, Åsa, Linnea å Otto Ericson

Hej Fam Henriksson.

Ja Moa är en fantastisk å helt otroligt levnadsglad tjej bara så ni vet men det vet ni ju redan. Å Oliver är en helt underbar bror å son, när han var här hos oss i förra veckan så frågade han oss om vi visste hur det var med Moa å hur dålig hon var vi sa att det visste vi. Han sa att han var JÄTTE JÄTTE ledsen för att han inte kunde göra mycket för sin älskade syster, men vi sa att du gör mycket för henne genom att bara finnas för henne. Hoppas att det vi sa hjälpte honom lite. Ni är helt underbara som delar med er av er svåra situation, så ha det så bra ni bara kan. Många styrke KRAMAR

2010-10-05 @ 08:42:57
Postat av: Nettan

Ohh vad härligt att höra att Moa är så pigg. Det finns mirakel och kanske detta är ett som håller på att ske ? Tänker på er och önskar er allt det bästa som finns. Hoppas att solen lyser på er idag och att ni har en jättefin dag. Själv ska jag umgås med min 16-åring och ringa min dotter som bor hundra mil från mej.

Jättestora bamsekramar till hela familjen och till alla som finns runtomkring er !

2010-10-05 @ 08:44:56
Postat av: Diana

Är en ganska ny läsare och jag bestämde mig snabbt för att läsa denna blogg från början till nutid. Jag har dock inte hunnit läsa hela än men vilken resa ni varit med om! Ni är en otroligt stark familj och jag beundrar er för hur ni har orkat! Är så mycket jag skulle vilja säga er men det känns inte som att det finns ord för det! Massor med styrkekramar till er!



2010-10-05 @ 08:48:26
URL: http://salsan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vilka härliga dagar ni har fått tillsammans... Vad skönt att tanka lite energi samtidigt som ni är livrädda för vad som kommer ske...



Att leva som ni gör nu kan man inte föreställa sig. Mardrömsliknande former, stackars er :(



Hoppas ni får en fin tisdag tillsammans



STOR KRAM

2010-10-05 @ 08:48:57
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: Kia

Håller med om att det är en overklig situation ni befinner er i.Vi kände likadant när vi var där.Man liksom fattar ingenting.Skönt för lilla Moa att hon har pumpen.Det ska ju inte behövas mer smärta än den som redan är.Massor av kramar till er från oss,Kia och Leif(Simons föräldrar)

2010-10-05 @ 08:51:17
Postat av: Elisabeth

Åhh vad härligt att höra. Hoppas att ni får fler fina dagar med er otroliga kämpe Moa.



CARPE DIEM...

2010-10-05 @ 08:53:34
Postat av: Lars Ljungkvist

Heja Moa! Styrketankar till er alla.

2010-10-05 @ 08:53:45
Postat av: Anonym

Det måste vara ett helvete att vara i er situation... Hur ska ni kunna kunna hänga med i denna bergochdalbanan, att kastas mellan glädje och sorg, hopp och förtvivlan? Det är nu, mer än någosin, ni får försöka att vara i stunden, hur den än ser ut... Kramar

2010-10-05 @ 08:56:06
Postat av: P

Tänker på er flera gånger om dagen. Jag känner er inte ens men ni finns ständigt i mina tankar. Måste vara fruktansvärt jobbigt att leva i denna berg-och dalbanan. Men ni gör rätt i att njuta av varje sekund. Är rädd varje gång jag kikar in på er sida. Har en liten undran, änglasmyckena var kan jag köpa dem? Nån som vet?

Kram och all styrka och kärlek till er fina familj.

2010-10-05 @ 08:56:11
Postat av: katarina/titti

Åhhh, nu blev jag glad men samtidig så förstår jag att er situasjon må vara som å leva på kanten hela tiden. Jag önskar er alla samman en fin tisdag og det hadde varit rolig å se något av det som Moa målar här på bloggen.. Kos er samman så masse ni kan.

Många klemmar från oss till er

Katarina, Christoffer, Christian og Sondre

2010-10-05 @ 08:57:39
Postat av: Pia-Lena



Tänk som det vänder o Moa är verkligen en kämpe. Tänker på er varje dag. Oliver du är en super storebror till Moa.



Skickar er en stor kram.

2010-10-05 @ 09:04:00
Postat av: Agneta

Vi tänker på er dagligen. Många styrkekramar från Fam.Olsson Osby.

2010-10-05 @ 09:16:20
Postat av: marianne

Det gäller att focusera på allt positivt, att fånga dagen och det gäller egentligen för alla....

2010-10-05 @ 09:19:47
Postat av: Ingrid och Lars

Jenny, vad fint du skriver.

Ni finns i våra tankar dagligen.

Kramar så många vi har till er alla.

2010-10-05 @ 09:19:54
Postat av: Sophie mamma till Nellie

Vackra lilla Moa! Många kramar till er hela familjen! Hoppas att dagen blir en pigg dag :) <3

2010-10-05 @ 09:21:51
URL: http://beylejd.blogg.se/
Postat av: Lotti Olofsson

Så skönt för er att ni får några bra dagar det är ni och Moa verkligen värda , ta väl vara på dessa dagar .

Ni är en underbar familj att läsa om hur omtänksamma ni är mot alla i er omgivning fast ni har det svårt .

Kramar

2010-10-05 @ 09:24:09
Postat av: HannaG

Åh vad underbart att läsa om de fina stunder ni får ha med Moa! Jag önskar er riktigt härliga, harmoniska dagar. Jag önskar er kraften att leva i nuet så mycket ni bara kan och inte tänka för mycket på framtiden,även om detta säkert är näst intill omöjligt i er situation. Men glöm inte, att vi endast finns i nuet och att ert nu med Moa är fint, tryggt, lugnt, mysigt, roligt...kramar

2010-10-05 @ 09:25:49
Postat av: Lisa

Tänker på er!



Många kramar från Lisa

2010-10-05 @ 09:42:00
Postat av: Lina

HEJ! jag vet inte riktigt hur jag ska börja eller vad jag ska skriva. vilken otroligt söt tjej med riktig kämparglöd!



jag vet inte alls om ni är intresserade av detta. men jag designar bloggar mot betalning. MEN, jag vill göra en fin design åt er - HELT GRATIS OFFC! om ni är intresserade, så skicka ett mejl till [email protected] med bilder o texter som ni vill ha med i designen.



en sån fin tjej o familj ska ha en fin design!

2010-10-05 @ 09:43:23
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Sarah H

Tack för att du orkar skriva Jenny! Er situation kan vi nog aldrig förstå, en sak vet vi alla här iaf- det är att ni har en dotter som är ett mirakel... Mirakel- Moa <3 Vågar knappt läsa här men när man läser idag så är det ju med glädje!! Finaste Moa! Krama henne! Kramar från Sarah m familj

2010-10-05 @ 09:51:17
Postat av: Pia

Tänker på er.



Miljoner kramar <3

2010-10-05 @ 10:03:32
Postat av: Ingegärd

Härligt att höra att Moa var så pigg!

Hoppas det ska få vara så i långa tider!!

kram.

2010-10-05 @ 10:19:01
Postat av: katarina/titti

Glemte helt å fråga:) vad är mandalas som Moa sitter å måler?

Kan vara något vi inte har hört talas om här i Norge..leer

2010-10-05 @ 10:23:05
Postat av: Katie Grün

Ååå vad glad jag är för er skull! Detta behöver ni <33 Kramar om Moa från mig <3

Kram till er alla!

Katie

2010-10-05 @ 10:26:48
URL: http://tillbakatilllivet.bloggagratis.se
Postat av: Annica

Vilken härlig styrka ni har!!

Jobbar själv inom vården så vet hur tufft ni har det . Man vill njuta av varje ögonblick livet har att ge er just nu!

Fina kort du lagt in!

Många kramar <3

2010-10-05 @ 10:34:06
Postat av: Yvonne

Blev så glad när jag läste senaste innlägget. Moa är en riktig liten kämpe. Hoppas att även Oliver har det bättre, mitt uppe i allt. Vilken beundransvärd familj ni är, som klarar att ta vara på de goda stunderna. Kramar och varma tankar till er allihop.

2010-10-05 @ 10:38:54
Postat av: I

SuperMoa slår till igen !

Moa är ett mirakel ! Vilken tjej !

Ha underbara dagar med er fina dotter och lillasyster !

Stor kram

2010-10-05 @ 10:49:03
Postat av: Sirpa/ Sabinas mamma

Så glad jag blir att läsa dagens inlägg, efter flera dagars oro hur ni har haft det.

Fast jag inte känner er så är detta den bästa födelsedags presenten man kan få när jag läser att Moa är så pigg och jag hoppas innerligt att ni får många såna fina dagar med prinsessan Moa.

Många varma kramar till Moa, Oliver och till er föräldrar. / Sirpa

2010-10-05 @ 11:03:10
Postat av: Anonym

Läser er blogg varje dag ni är underbara lilla Moa är en riktig liten kämpe ,Oliver också vilken underbar storebror han är till lilla Moa tänker på er hela familjen styrkekramar till er alla 4 kram Annika m familj,,,,,

2010-10-05 @ 11:05:11
Postat av: TINDRA

Vilken kämparprinssesa du är Moa, du förvånar nog alla med din kämparglöd. Helt fantastiskt att du har sån energi. Du berör så många. Du vet väl att det bara är att ringa om du vill träffa Tindra och kanske spela lite yatzi.Hon vill så gärna träffa dig, men det är ju bara när du vill och orkar förstås. Hon blev så immpad på dig hur duktig du är på yatzi. Men det är kanske inte så konstigt igentligen, du är ju ett proffs på det.(hon är lite avis på dig). Hoppas Oliver mår lite bättre nu. Ta vara på varje sekund med varandra, mys och ha det gosigt.

Skickar tusen kramar till er alla<3<3<3<3

Kramisar Rosa

2010-10-05 @ 11:14:33
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Hannas pappa

Förstår till fullo er emtionella berg-ochdalbana...den tär...

Men...Mirakel sker och våga tro på det!

"massmis med"

Niklas

2010-10-05 @ 11:41:00
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Connie Hansen

Tänker på er och skickar många kramar till er alla<3

2010-10-05 @ 11:56:03
Postat av: Jessica M

Ta vara på varje dag!!! Styrkekramar från fam Marken & Lindh

2010-10-05 @ 12:09:56
Postat av: kerstin johansson

Jenny jag tycker att ni är en superfamilj. Tänker hela tiden på ER, tänk vilken prinsesskämpe ni har, tänker ofta på Oliver för han måste ha många tankar inom sig skönt att ni kan prata om det.Han äre supergod bror. Hoppas att ni får fler mysiga dagar nu när Moa har fått satt in en pump så att hon orkar vara vaken . NI ÄR EN SUPERFAMILJ.

Stora bamsekraaaaaaaaaaaaaaaaaaamar till er

sänder mina tankar till ER



Kerstin

2010-10-05 @ 12:20:04
Postat av: Kia

Hoppas ni har en pigg och härlig dag!Kram på er

2010-10-05 @ 12:28:48
Postat av: Rose-Marie

Blir så glad för er skull att Moa slipper ha ont.

Det är en svår berg-och dalbana ni ska igenom, men

vid varje tillfälle hon mår bättre tänds alltid ett

litet hopp, fastän man vet att det inte blir bättre.

Du är fantastiskt stark som kan uppdatera hela tiden, men konstigt nog blir man stark i svåra sitiationer.Vet inte var krafterna kommer ifrån.

Tänker på er all min vakna tid.

Kram Rosa

2010-10-05 @ 12:34:56
Postat av: Susi

Skönt att det har fungerat så bra med pumpen! Har tänkt på er under helgen.

2010-10-05 @ 12:40:09
URL: http://www.livetmusikochceliaki.net
Postat av: Karin och Bertil

Hoppas att ni har en riktigt kärleksfull dag Jenny. massor av kramar Karin o Bertil

2010-10-05 @ 12:44:38
Postat av: Anna

Som alla andra tänker jag på er hela tiden!!

Hoppas ni får en mysig dag tillsammans och att

Moa är pigg och mår bra!!

Tack för att du låter oss få vara med er via bloggen!!

Vill skicka en varm kram till dig, Jenny, och din familj! Och massa kramar till lilla fina Moa!

Jag ber och hoppas på ett mirakel! Det ni går igenom borde INGEN få gå igenom!!

All min kärlek till er

KRamar

2010-10-05 @ 12:55:37
Postat av: Camilla

Hej fina NI.... har följt denna blogg länge, å jag som inte är troende har bett för Moa varje kväll.. finare tjej finns inte... sant... har inte skrivit något heller för ja vet att ni vet hur många som finns för eran vackraste prinsessa.. för det är hon... men ja blir arg, för alla som har en tro på Gud,,, d finns inget som säger att han ska ta dom små...ni kanske tycker ja e dum.. men varför ska dom små underbara barnen straffas.. som Moa... hon är ju... inte bara för hon e sjuk. men se henne... ögon, ansiktsdrag, leende... hon e så vacker.. ibland gillar ja inte han där uppe som bestämmer över liv å död.. ja e inte troende frö fem öre... men när d gäller tjejer som Moa..då ber man.. oavsett.. kram till er alla i Moas familj.. ni har fått en ängel..

2010-10-05 @ 12:55:47
Postat av: Linnea

intressant blogg:) kram

2010-10-05 @ 13:01:36
URL: http://barnetsrost.blogg.se/
Postat av: Maria "Jossans mamma"

Wow.... vilken kämpar-prinsessa! Blir otroligt rörd... Oliver, jag är helt övertygad om att Moa har den "bästaste" storebrorsan som finns! Fortsätt att njuta av er kärleksfulladag.... jag känner kärlek ända upp till Mälardalen. Ni är helt fantastiska! Massor av kramar Maria

2010-10-05 @ 13:11:23
Postat av: Camilla

Som jag njuter av att läsa detta! Ni förtjänar verkligen att få lite positiva dagar!



Stora varma bamsekramar från

Camilla i Malmö

2010-10-05 @ 13:13:15
Postat av: jasmine

jag saknar dig moa skönt att du mår bättre min allra bästa vän

2010-10-05 @ 13:18:06
URL: http://har ingen.
Postat av: Danijela

Vilken kämpe hon är !!!

Hoppas Ni har en bra dag idag också och att Moa sliper ha ont i kroppen.

Styrkekramar till Er från Danijela

Tänker på Er hela tiden.

2010-10-05 @ 14:39:10
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se/
Postat av: Jessica

Tänker på er!

2010-10-05 @ 14:39:55
Postat av: Danijela

Vilken kämpe hon är !!!

Hoppas Ni har en bra dag idag också och att Moa sliper ha ont i kroppen.

Styrkekramar till Er från Danijela

Tänker på Er hela tiden.

2010-10-05 @ 14:40:05
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se/
Postat av: Emma

Mirakel finns, det vet jag, och jag hoppas verkligen att ett kommer att ske hemma hos er. Moa och hela familjen är verkligen värda det för ni kämpar verkligen. Jag tänker på er och alla andra drabbade av denna fruktansvärda sjukdomen. Kram

2010-10-05 @ 14:43:42
Postat av: Ulle

Vilken kämpe till dotter/ lillasyster ni har, va skönt att hon är pigg och vaken tillsammans med er, njut, hoppas på ett mirakel såå gooa lilla Moa blir frisk igen!

Tänker på er!

Styrkekramar till er alla!!

Ulle<3

2010-10-05 @ 15:29:38
Postat av: anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen

Skönt att hon mått bättre nu, och att pumpen hjälper också. Hoppas ni får en fin tid ännu tillsammans, njut njut njut, kramas mycket, men det gör ni, det märks.

Kram

2010-10-05 @ 15:44:08
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Helén

Vågar knappt gå in här och läsa, det MÅSTE ske ett mirakel, annars är det bara så orättvist. Kramar

2010-10-05 @ 15:55:47
URL: http://fasterester.blogg.se/
Postat av: Annika

Så skönt. All kärlek och all värme skickar jag till dig och din lilla familj.Önskar er en lugn och fin dag. Kram

2010-10-05 @ 15:59:29
Postat av: Isabella

hej moa hoppas att du få selskap

2010-10-05 @ 16:22:46
Postat av: isabella gustavsson

hej moa synd att du inte kan vara i skolan

vi ha haft tråkigt utan dig<3

2010-10-05 @ 16:27:16
Postat av: emelie gustavsson

hej moa tycker om dig mycket<3.

2010-10-05 @ 16:31:26
Postat av: Louise

Hoppas Ni har ännnu en fin dag tillsammans <3



Tänker på er

2010-10-05 @ 17:06:43
Postat av: Ditte

Tänker Jättemycket på er!!! Styrkekramar o ta vara på de bra dagarna i era hjärtan!

2010-10-05 @ 17:10:24
Postat av: Nana

Jag tänker på er och ber för ett mirakel!

2010-10-05 @ 17:44:07
Postat av: Gitte

oj vilken berg o dalbana ni lever i - förstår ni njuter dom dagar hon e pigg och så skönt med pumpen. e inne varje dag o kollar bloggen



tulpaner i alla färger till en underbar familj

kram

2010-10-05 @ 17:50:57
Postat av: Görel

Det gäller verkligen att ta till vara på de lyckliga stunderna.... Något att tänka på till mans!

2010-10-05 @ 18:02:38
URL: http://lyckansmamma.blogg.se/
Postat av: Helen

Så härligt att höra...krama henne...

kram Helen i Lomma

2010-10-05 @ 18:06:46
Postat av: Mamma J

Åh! Så underbart härligt att hon är så pigg rätt vad det är.



Mirakel sker!



Jag vägrar tro något annat.



Stor kram

Jessica

2010-10-05 @ 18:09:15
URL: http://mammanj.blogspot.com
Postat av: Elin A

Så skönt att det finna bra dagar också mitt i det tunga!

Tänker på er!

Många varma kramar Elin

2010-10-05 @ 18:14:48
Postat av: syren

Ta vara på varje dag!kram

2010-10-05 @ 18:16:55
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: Linnea

Blir så glad för er skull! Hoppas den här dagen också har varit bra. Önskar er allt gott! Ni är en så underbar familj. Beundrar er alla så!

2010-10-05 @ 18:25:20
Postat av: Linda

Heja Moa! Vilken fantastisk tjej du är! kramar

2010-10-05 @ 18:37:57
Postat av: Cecilia

Tänker på er och finaste Moa!

Varma kramar!

2010-10-05 @ 18:47:17
Postat av: Lena i Lyckebo

Härliga underbara prinsessan, det är så underbart att läsa dessa rader. Jag önskar såååå att tösen får må bra och att det ska vända till det bättre. Kanske nån där uppe har hört alla önskningar om att Moa ska få bli frisk igen.

Kramar från mig i Kiruna<333

2010-10-05 @ 19:09:06
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Helen

Vilken liten kämpe!! Du e helt otrolig, Moa! Hoppas ni tar väl tillvara alla dom fina stunderna...och det vet jag att ni gör...det e ganska mysigt att sitta o måla med barnen...varma styrkekramar till er från Malmö

2010-10-05 @ 19:09:12
Postat av: Marie

Mirakel sker!!! Ge aldrig upp hoppet:) Tänker såå på er allihopa!!

Massor med kramar!!

2010-10-05 @ 19:09:28
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Carina T

Hej på Er!

Va glad jag blir. Stora tårar rinner ner för mina kinder. Moa är en fantastisk kämpe o ni övriga i familjen oxå såklart. Oliver, som är i en känslig ålder (har själv barn i samma ålder), vilken kille! Tänker på er varje dag!

Massor av kramar till er. Ni är helt fantastiska!

Kram C

2010-10-05 @ 19:17:55
Postat av: Annelie

Om det finns mirakel så hoppas jag att ett sådant sker med Moa! Blir så berörd av att läsa bloggen trots att jag inte känner er. Du skriver väldigt fint och jag önskar att er familj inte skulle behöva genomgå detta hemska. Stor kram

2010-10-05 @ 19:18:32
Postat av: Moa

herregud hon är ju helt fantastisk! vad skönt att ni och Moa kan få sådana dagar, de behövs ju verkligen. jättebra med smärtpumpen så att hon slipper ha så ont. många kramar till er!

2010-10-05 @ 19:34:16
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: sandra

Va kul att höra att hon är pigg. Hoppas att det bli änu bättre! Många kramar till er<3

2010-10-05 @ 19:51:23
URL: http://bajentjejen.blogg.se/
Postat av: Mia

Miraklet är kärleken er emellan. Och den kan inte dö.

2010-10-05 @ 19:57:38
Postat av: Veronica

Skickar en stor kram till er,

blir så glad när jag läser att Moa mår "bra" och ej har ont.

Kämparprinsessan!!!

2010-10-05 @ 20:31:16
Postat av: Moa

Vad jag log när du skrev att Moa varit pigg & glad & pratat så mycket! Hon är verkligen en stark liten tjej! Hoppas ni haft en härlig dag & att Moa varit pigg..

Tänker på er, kram!

2010-10-05 @ 20:38:12
Postat av: Ulrica

Ni är såna ljuvliga människor, härligt med allt positivt ni delger i er svåra situation. Massa kärlek till er! <3

2010-10-05 @ 20:58:17
Postat av: Carin

UNDERVERK! JAG TROR ATT I MOAS FALL KAN DET SKE! FÖR NÅGON MER TILL ATT KÄMPA ÄN DENNA LILLA TÖS, FÅR MAN ALLT LETA EFTER! TÄNDER MITT "MOA-LJUS" VAJE KVÄLL OCH TÄNKER PÅ DEJ! CARIN

2010-10-05 @ 21:15:18
Postat av: Moa

Vad glad jag blir, när jag läser att Moa varit piggare! En riktig kämpe är hon!



Jag tänker på er!

2010-10-05 @ 21:17:34
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Sylwia

Vilken underbar liten flicka ni har! Tänker även en hel del på fine storebror...KRAM!!

2010-10-05 @ 21:52:15
URL: http://www.buffabloggen.blogspot.com
Postat av: Lisbeth W Möller

Vad glad jag blev när jag öppnade bloggen.Att läsa att Moa är så pigg.Och att ni får ännu några härliga stunder tilsammans.Ni finns alltid i mina Tankar

Kramar i massor till hela familjen Lisbeth

2010-10-05 @ 21:56:44
Postat av: Åsa

All kärlek och styrka till er. Kram

2010-10-05 @ 22:01:49
Postat av: Tasnim | Vardag & Bloggdesign

Mängder med kramar till er!<3

2010-10-05 @ 22:04:33
URL: http://tasnim.blogg.se/
Postat av: Malin

Underbart att se Moa lite pigg, vilken kämpe ni har!

Många tankar och kramar, ni är fantastiska hela familjen!

2010-10-05 @ 22:33:57
URL: http://rabarba.se
Postat av: Sandra

Har följt underbara Moa och denna fina blogg länge nu. Med tårarna trillande de sista månaderna. Detta inlägg gjorde hela min dag, trots att jag inte känner er! Vad underbart att få så fina dagar tillsammans och vilka härliga bilder!! Min mor dog för tidigt i cancer efter lång tids kämpande så jag kan relatera till den bergodalbana av hopp och förtvivlan ni befinner er i. Man har inget val än att vara stark! Önskar er många fler fina dagar tillsammans! Varma kramar

2010-10-05 @ 22:54:45
Postat av: Kristin

Vilken kämpe er Moa är!! Tänker på er!!! Kramar

2010-10-05 @ 23:24:25
Postat av: gunilla eric.

Så Härligt med sådana gulddagar dom kommer att finnas i era hjärtan för all framtid :) så glad för er skull ni behöver dessa dagar ,Varma Styrkekramar

2010-10-06 @ 00:49:15
Postat av: mia

Önskar er flera fina dagar tillsammans. Vilken otrolig styrka Moa har i sin lilla kropp. Tänker på er ofta och önskar er vackra dagar och fridfulla nätter tillsammans, även om jag förstår att det inte alltid blir så. Stora Starka Styrkekramar till er alla, mia.

2010-10-06 @ 01:11:48
Postat av: camilla

Tänker på er. Många kramar till er alla

2010-10-06 @ 09:30:51
Postat av: Therése

Godmorgon! Jag blir så glad för er skull! :) Kramar om er allihop! Fina Moa och Oliver.. :) All kärlek och styrka till er!



<3 <3 <3

2010-10-06 @ 09:38:12
Postat av: sara

kan inte sluta tänka på er sen jag började läsa er blogg för ca en vecka sen.. det ni går igenom kan man inte sätta sig in i vilken smärta det är... jag tänker på er ofta, hoppet är det sista som lämnar människan!<3

2010-10-06 @ 09:53:05
URL: http://saratisting.blogg.se/
Postat av: Maria

Vi är så många som tänker på er...önskar jag kunde ge er massor av inre styrka...Önskar att allt vore annorlunda...hursom...jag tänker på er....

Kram

2010-10-06 @ 11:39:45
URL: http://anglamammaforever.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vad härligt att ni fått några fina dagar och minnen för framtiden. Önskar att allt vore annorlunda.

Styrkekramar!

2010-10-06 @ 11:41:40
URL: http://charmtrolletemilia.blogspot.com
Postat av: Jannice

Vad skönt för er att Moa har varit piggare.Vad skönt för henne själv att hon orkar sitta uppe lite.Vilken lycka.Hon är verkligen en riktig kämpe er söta dotter.Hoppas ni får fler såna här bra och lyckliga dagar.Varma kramar.

2010-10-06 @ 12:06:00
Postat av: Emma

de där smärtpumparna är riktigt bra. önskar er allt lycka, och att moa verkligen klarar det här.

2010-10-06 @ 12:45:05
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: Leena Svensson

Skönt att Moa har fått en smärtpump.



Tänker på er varje dag.



Många kramar och mycket styrka till er.



Leena

2010-10-06 @ 12:51:58
Postat av: Maria

Tänker på er. Njut av tiden tillsammans. Kramar

2010-10-06 @ 14:13:32
Postat av: änglamamma

Carpe diem<3<3<3<3<3 Ni är värda ett mirakel!vilken underbar tjej!Vilken underbar bror och vilka underbara föräldrar!KÄRLEK<3<3.kramar

2010-10-06 @ 17:42:09
Postat av: Karin

Känner er styrka genom dina ord och beundrar den!

Kämpa o hoppas för det sista som överger oss är hoppet.

Varma kramar

Karin

2010-10-06 @ 18:57:51
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fina bilder :-)



Tänker på er och hoppas att Moa varit pigg även idag!



Stor kram

2010-10-06 @ 18:58:12
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: Jeanette Hansson

Tack för besöket i butiken idag Jenny. Kul att träffa dig och prata lite. Hoppas tunikan passade och hoppas Moa kunde rita igen efter penninköpet. Kram på er!

Jeanette

2010-10-06 @ 19:21:58
Postat av: Nilla

Vad fin hon är lilla Moa! Jag tänker på henne varje dag och hoppas hon får många fina dagar! Krama krigarprinsessan från mig <3

2010-10-06 @ 22:47:55
Postat av: Angelina

Jag ber för er att allt ska gå bra, och att lilla Moa ska få bli frisk igen. Hon är verkligen en liten ängel! Jag önskar er all lycka, och kommer att fortsätta be var dag. Ni är starka, allihopa! Många varma kramar.



x Angelina, http://aslanx.blogg.se/

2010-10-06 @ 23:16:32
URL: http://aslanx.blogg.se/
Postat av: Sari

puh...läser din blogg med andan i halsen.....Stora kramar till er

2010-10-06 @ 23:16:34
URL: http://tuulikki.blogg.se/
Postat av: isabell

styrkrkramar till er .

kul att prinsessan är lite pigg =)

2010-10-07 @ 00:40:35
URL: http://missbelladonnaslife.blogg.se/
Postat av: cutie

Ni finns fortfarande där och jag läser er blogg. Berättar för andra om er. Ni är så starka. Och jag blir , precis som du , lite glad i hjärtat när jag läser att hon varit pigg och lite gladare.

2010-10-07 @ 09:10:36
URL: http://everydaywithcutie.blogg.se/
Postat av: åhus

Bra med morfinpumpen...det mesta blir lite skönare o lättare..!

2010-10-07 @ 10:12:07
Postat av: Hannas pappa

En tanke via cyberrymden till Henrikssons.

Ge Moa en kram full av förtröstan, beundran och hopp!

"Massmis med"

Niklas

2010-10-07 @ 10:55:22
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Emelie berglund

Ni är så oerhört starka.

Har också en anhörig som varit med om precis samma sak som ni går igenom. Men njut av tiden som finns kvar, varende stund är värd att spenderas på henne.

2010-10-07 @ 11:38:54
URL: http://likeadream.se
Postat av: Frida - blivande mamma

Man blir så berörd av det du skriver.

Man kan inte tänka sig in i eran situation. Eller jo, men man kan inte förstå den.

Jag hoppas att hon fortfarande mår lika bra som den dagen du skrev detta. :)

2010-10-07 @ 11:45:46
URL: http://allgren.blogg.se/
Postat av: Fam.Salomonsson

många kramar!

vi tänker på er!

2010-10-07 @ 13:30:28
Postat av: maria

Sänder er många kramar till er.

2010-10-07 @ 15:11:38
URL: http://familjenrantzow.blogg.se/
Postat av: Anzan

hej! Jag bara undrar.. även om det inte handlar om Moa! Så undrar jag var eran hund är för ras? är det en howavart/ hovawart (minns ej om W var före v eller tvärtom!)

Men krya på dej Moa!

2010-10-07 @ 15:50:25
Postat av: Indira

Skönt att höra att ni även har bra dagar så ni får vara tillsammans och mysa. Måste säga att lill-hunden är så otroligt söt att titta på, man vill verkligen krama om den.

2010-10-07 @ 17:26:17
Postat av: Nina

Vilken söt och otroligt stark liten kämpe ni har. Har på några dagar läst igenom hela er blogg och jag lider så med er. Jag är så imponerad av lilla Moa som kämpar så otroligt. Cancer e den vidrigaste sjukdom jag vet, min mamma e sjuk i benmärgscancer och min storasyster dog för snart 14 år sen i cancer. Jag vet mycket av vad ni går igenom men att ni kanske förlorar er lilla prinsessa skär i hjärtat på mig. Jag ber för att ett mirakel ska rädda lilla Moa! Jag har fällt många tårar när jag läst. Jag har själv 2 barn, Liam 4½ och Maja 1½, och jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att gå igenom det ni går igenom. Ni är alla 4 kämpar! Ge varandra styrkekramar från mig, jag tänker på er varje dag och kikar in på bloggen för att se hur det går för er. Ta hand om er! Ni är en underbar familj Jenny, Johan, Oliver och lilla Moa! Kram Nina

2010-10-07 @ 23:02:16
Postat av: Anna

Hittade till bloggen idag & har läst igenom den & gråtit & gråtit.

Tänker på er!!

Tänk om det fanns något man kunde göra för Moa!

Ge henne en stor kram från mig.

2010-10-07 @ 23:20:07
Postat av: A-K

Tänker mycket på er! Varma kramar

2010-10-08 @ 08:21:31
URL: http://bliavmedcancer.blogspot.com
Postat av: ÅSA





Ush för cancer :( Haft många i släkten som haft cancer.

Har länkat om cancerfond insamling på min blogg. Men folk är för snåla.

Jag tycker det är en självklarhet att varje år skänka en liten summa.



Hoppas hon mår bra!



2010-10-08 @ 09:57:28
URL: http://enjaveltill.blogg.se/
Postat av: Karin

Önskar er en skön och lugn helg o att världens sötaste Moa får ha det bra och smärtfritt!



@Anzan: Deras båda hundar är Cocker Spaniel, tror jag.



2010-10-08 @ 10:18:37
Postat av: Norsk jente 16: Vilde.

Så trist! fikk tårer i øyne av å lese på denne bloggen! : (



2010-10-08 @ 14:28:53
Postat av: Norsk jente 16: Vilde.

Så trist! fikk tårer i øyne av å lese på denne bloggen! : (



2010-10-08 @ 14:29:39
Postat av: Jannice

Varma kramar.Tänker på er varje dag.Hoppas Moa har mått bättre dessa dagar.Hon slipper ha så ont nu när hon har så bra smärtlindring.Det är ju det som är viktigast.Ha set så bra ni kan.

2010-10-08 @ 14:35:35
Postat av: KATTA

Sååå go & söööööt lilla Kitty är.



Skickar massor me dstyrkekramar till HELA familjen

KRAM

2010-10-08 @ 20:13:42
Postat av: Nilla

Söta,tappra,underbara tös hoppas du har en bra kväll!

Tänker på dig <3

2010-10-08 @ 21:03:44
Postat av: Ulrika

sötaste Moa, det gör så ont i mig. Mina tankar och hjärta är med dig och din familj. Du underbara flicka.

2010-10-08 @ 21:45:46
Postat av: marianne

Måste tillägga; vilken fin bild på den gulliga nya hunden!

2010-10-08 @ 22:09:36
Postat av: pierre

Önskar er verkligen all lycka!! Blir verkligen rörd av din blogg! tårarna är inte långt borta.



Önskar att fler skulle kunna uppskatta det dom har, som ni.



Tänker på er och hoppas på att allt går bra!!



mvh pierre

2010-10-08 @ 22:47:15
URL: http://schtekstromming.blogg.se/
Postat av: Elin A

Tänker på er! Många varma kramar Elin

2010-10-09 @ 08:33:04
Postat av: Hele

Mina tankar går till er...hoppas lilla Moa kan vara pigg i dag o pyssla lite...bamsekramar från Malmö

2010-10-09 @ 08:37:00
Postat av: Fridis



Hej !!!



Hamnade här och jag vet inte hur men jag är här nu och nu blev det som en uppenbarelse till varför jag igår startade min rosabandet insamling för det är så vi måste göra - Tillsammans kan vi skapa skillnad ! Jag kommer bli en trogen läsare av denna bloggen - tårarna är inte långt borta och jag måste säga att du är fantastisk !



Nu tänker jag satsa ännu mer tid på insamling till rosa bandet och om du har ork så länka gärna så hjälps vi åt.



http://samla.in/l8



Alla ni som är här inne och läser - vi måste göra skillnad - samarbeta och lägga våra pengar på rätt saker !



Blir vi lyckligare av materiella ting när cancer tar över så många människors liv och tilvaro ?



" Ingen kan göra allt men alla kan göra något "



BAMSEKRAMAR TILL ER



Mina tankar finns hos er !

2010-10-09 @ 13:08:39
URL: http://tadaaaaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hur mår lilla prinsessan idag... Skiner solen hos er? Här i Göteborg har vi jättefin höstdag med blå himmel och solsken!



Tänker på er alla



KRAMAR

2010-10-09 @ 13:37:12
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: M.

Jag är en 14 årig tjej från småland och jag hittade er blogg idag och fällde många tårar. Det är så hemskt! Du, familjen och självklart Moa är otroligt starka.



Jag önskar att jag kunde göra något som skulle hjälpa lilla Moa. Hade gärna åkt dit och läst en saga för henne, kollat på en film tillsammans med henne eller vad som helst för att få henne att le. Jag sitter barnvakt någon eller några gånger i månaden och ser småbarn som skrattar av glädje medan dom gungar eller somnar i mitt knä när jag läser en bok för dom. Efter att ha läst det här, vill jag att Moa ska leva så fritt hon med, UTAN en massa djävla cancer.



Jag må vara ung men jag vill bekämpa cancern. Så fort jag får mitt barnbidrag ska jag ge lite till barncancern och bröstcancern.



Jag tänker på er <3

Kram M

2010-10-09 @ 15:02:22
Postat av: karin

Vilken kämparprinsessa Moa är!

Varma kramar från K

2010-10-09 @ 16:19:38
Postat av: Maria med Olivia ATRT

Ah... vilken kämpe hon är! Kan inte fatta hur ni lever just nu. Fruktansvärt. Önskar er så mycket styrka som finns på denna jord. Ni behöver den. Önskar så att ni inte hade behövt hamna i det här helvetet. Kramar till er alla.

2010-10-09 @ 17:22:12
URL: http://www.familjen.zoomin.se
Postat av: karin watrin

¨Läser er blog sedan manga manader och blir alltid överväldigad över hur mycket kärlek det finns i er familj.Jag är dotter till Claes Assarson, nästan granne med Moas Farmor och Farfar. Jag bor sedan över 20 ar tillbaka i Frankrike. Manga kramar till Moa och er!!!!!!!!!

2010-10-09 @ 19:29:04
URL: http://[email protected]
Postat av: Marie Doverland

Vi tänker på er, stor kram!

Familjen Doverland

2010-10-09 @ 19:40:11
Postat av: Anonym

2010-10-09 @ 20:59:10
URL: http://fckingcrazy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tror hon kan bli frisk !

Tankens kraft är otrolig. Finns en film som heter hemligheten, the secret på engelska. Mirakel har skett. Den är verkligen jättebra! Jag rekommenderar att kolla på den.

2010-10-09 @ 21:19:14
Postat av: Anonym

Vilken kämpe Moa är, finaste familjen ta hand om er gud vad jag blir rörd

2010-10-12 @ 18:33:10
Postat av: Hannas pappa

Moa:

Hanna föddes nio dagar innan du såg världens ljus för första gången. Inatt är det ett år sedan hon lämnade oss i vad du förstår obeskrivlig sorg,smärta,förtvivlan och saknad. Lova mig en sak Moa; Ge aldrig upp! Trotsa de "fysiska odds" som givits dig och bli ett mirakel igen (som du ju var när du föddes!)

"Massmis med"

Niklas

2010-10-13 @ 23:58:46
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: <3

nu kan jag inte hålla mig längre! jag måste komentera ! moa kämpa! vet att du/ni inte känner osss men när jag läste din blogg blev jag så tagen av det att jag satt och grina.

2010-10-14 @ 18:39:28
URL: http://solias.blogg.se/
Postat av: Elin

Riktigt söt hund!

Och hoppas att Moa blir bättre snart! :)

2010-10-15 @ 23:52:26
URL: http://apieceofelin.blogg.se/
Postat av: elin

jag är bara 15år men vet vilket helvete ni lever i, tro det eller ej. min mamma blev sjuk i cancer för ganska precis tre år sedan så jag vet hur den där ständiga oron känns och hur jobbigt allting är. lyckligtvis blev hon frisk och det hoppas jag att eran fina dotter blir också!



kramar från mig till er, ni är stark.

2010-10-16 @ 15:48:30
URL: http://eliinarvidsson.webblogg.se/
Postat av: Fanny

Får tårar i ögonen när jag läser om Moa och avgudar er för att ni är så starka, vilket jag skulle tycka vara svårt om jag var i eran sitiuation! Tycker oerhört synd om henne som är så liten att behöva genomgå detta! :'( ♥ Kraam ♥

2010-10-18 @ 00:12:07
URL: http://ffuunnii.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie Nilsson

Tänker på er varje dag.

Saknar ord.

Många, många kramar.

Ann-Sofie o Lars-Göran med familj.

2010-10-19 @ 16:14:30
Postat av: Elsa

Jag har också cancer och det är fruktansvärt jobbigt. Men jag vet att både jag och Moa kan bekämpa cancern!

2010-10-27 @ 13:33:02
Postat av: NY VIDEO TILL MOA OCH HENNES FAMILJ

http://www.youtube.com/watch?v=cXHtftuPOVo



http://www.youtube.com/watch?v=cXHtftuPOVo

http://www.youtube.com/watch?v=cXHtftuPOVo

http://www.youtube.com/watch?v=cXHtftuPOVo

http://www.youtube.com/watch?v=cXHtftuPOVohttp://www.youtube.com/watch?v=cXHtftuPOVo

2010-11-03 @ 15:59:40
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att du har en asgrym sida! Har du lust så slå även ett öga på min :D.

2011-07-20 @ 04:10:33
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0