Till klasskompisar och vänner till Moa

Igår blev det många tårar igen,, Hade haft kontakt med Moas resurs under dagen, hon kom med nya uppgifter till Moa som hon själv har velat ha, en ny bok som heter Paff som är lite både klurigheter och läsning.
Under dagen i skolan så hade alla elever i Moas klass ritat teckningar och skrivit hälsningar till Moa som dom sedan satt ihop till en bok, där stod så mycket fint så berörd blev ja..

Där stod bland annat...

Jag älskar dig Moa, du fattas oss, vill inte se din bänk tom, hoppas vi ses igen, saknar dig osv...

Fröken hade även berättat att Moa inte kommer mer till skolan, för hon blivit så sjuk, där hade varit många frågor som fröknarna givetvis inte riktigt kunde svara på..

Ja frågade Moa igår om hon ville att några skulle komma och hälsa på henne från skolan men hon ville inte det just nu, kanske senare mamma, fick jag som svar..

Till Kompisar till Moa

...vill ja säga att ni har varit helt underbara mot Moa från första dagen hon blev sjuk, då hon gick på dagis, ni har hjälpt henne i olika situationer, då hon gick på sina cellgifter och kräktes, tog hand om henne då hon hade problem med sin nacke, ja ja vet knapp hur ja ska formulera mig, men ni har varit helt fantastiska allihopa under dessa åren då Moa varit sjuk.
Nu när hon inte orkar leka så har ni ändå hört av er till henne, varit här och bara funnits till för henne, stöttat henne och varit så goa mot henne, jag hoppas att ni alla i hennes närhet får ett bra liv och hoppas att ni aldrig kommer att glömma vår lilla Moa...

Vi som föräldrar till Moa kommer aldrig någonsin glömma er, ni finns alltid i våra hjärtan både barn, fröknar och alla andra inom skola och dagis, ni har alltid en plats i våra hjärtan som aldrig kommer att suddas ut..

Kram på er alla

Kommentarer
Postat av: Linnea

Tårarna är inte långt borta när jag läser. Moa är en riktig kämpe, liksom ni i familjen.

Många kramar från en okänd bloggläsare

2010-09-08 @ 08:53:33
URL: http://www.metrobloggen.se/aennil
Postat av: Paula

Varje gång jag går in och läser din blogg hoppas jag att det skett ett mirakel, att läkarna hittat en medicin som gör Moa frisk!

Tänker på Er och skickar massor av energi och kramar

2010-09-08 @ 08:59:16
Postat av: Johanna

Så fina vänner Moa har, underbart att läsa. Förstår att hon kommer saknas av sina vänner... Inte lätt att förlara det där :-(Tänker på er alla så mycket. Är nästan lite rädd för att gå in på Moas sida, rädd för det hemska beskedet...Solen skiner idag, hoppas de varma strålarna når finaste Moa oxåMånga kramar

2010-09-08 @ 09:13:17
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: cecilia

Tårna rinner som en flod på mig....sååååååå sorligt så ord kan ej beskriva hur ont det gör att veta att er Moa är så sjuk. Blir tokig i skallen av tanken på att barn skall behöva lida, finns inget finare och renare än barn. Barn skall få växa upp till vuxna tycker man....Ett barn skall inte få försvinna före sina föräldrar, tanken är olidlig och det finns inget gott i att barn blir sjuka. Jag kan bara skriva att ni finns i mina tankar, söta rara Moa är en vacker prinsessa som alltid kommer finnas i sina klass kompisars hjärta. Styrka/värme/tillgivenhet till er, Cecilia

2010-09-08 @ 09:57:48
Postat av: Pia

All min kärlek och styrka till er alla, tänker på er kramar.

2010-09-08 @ 10:05:08
Postat av: Christina Lundin

Tänker på er hela familjen hur svårt det är när något händer sitt barn! Tankarna finns hos er varje dag och ni är en helt underbar familj som tar hand om varandra! Sänder många varma kramar till dig Moa och till din fantastiska familj som du har!!

2010-09-08 @ 10:11:03
Postat av: Therése

Vad kan jag säga? Barn är fantastiska. Så kloka och godhjärtade. Skönt för Moa att hon haft stöd från dessa fantastiska vänner hela tiiden.

Kram till Er.

2010-09-08 @ 10:18:54
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: Cilla

Käraste kämpar,

har aldrig mött så mycket mod, styrka och kärlek som i er familj. Jag tänker på er dagligen.Kramar i mängder från Cilla på Lidingö

2010-09-08 @ 10:25:30
Postat av: Jessica.B (Moas resurs)

Hej!

De var väldigt jobbigt att se Moa ligga där i soffan så liten o skör :(

Att se att hon sakta håller på att tyna bort eller som jenny sa ätas upp inne från.

Så fruktansvärt orättvist livet är.....

Men va skönt de är att få träffa did Moa, Jag mår så gott inombords när jag får vara hos dig :)

I går när vi i klassen skrev våra hälsningar till Moa så brast det för mig. Alla barnen skrev så fint om Moa. Hon är verkligen saknad av alla här på skolan.

Jag är så imponerad av dig Moa att du bara orkar göra läxor nu när du är så sjuk. Du hann ju med hela 8 sidor när jag var där i går så du har väl snart gjort ut "Paff boken" också. ;)

Goa lilla Moa, Du fattas verkligen mig =(

Kramizzz till Er alla från mig o mina pojkar

2010-09-08 @ 10:26:05
Postat av: Melda

Ha en bra dag o hälsa familjen från mig . Moa klarar av att vinna över cancern hon är en stark o vacker flicka!

Ha det bra !

puss o kram

2010-09-08 @ 10:27:58
URL: http://thatsmeldas.blogg.se/
Postat av: Sirpa

Vilka fina bilder på Moa med sina vänner! Det är oerhört viktigt att man berättar för barn även det svåra och jobbiga som händer runtom och speciellt när Moa har varit en del av deras liv på dagis o skola. Så fint dem har gjort för Moa, det värmer både hennes och era hjärtan.

Jag tänker på er och lider med er.

Skickar många styrke kramar till hela familjen.

2010-09-08 @ 10:37:21
Postat av: anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen

Vänner som är äkta betyder mycket. Vad bra att ni har haft dessa och ännu har. <3

2010-09-08 @ 10:51:50
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: titti Hägg

Vad skall man skrive? Om det gjör ondt å läsa om det här så hur jävlig har inte ni det. Oliver jeg tänker sånn på han, mista en lillasyster, mamma och pappa mister sin prinsessa. Jag önskar sånn att det vi alla skriver hjälper om så bare för ett litet sekund där och då.

Vi är många som ber för er och som sänder många varma kramar.

Titti, Sondre, Christian, Christoffer

2010-09-08 @ 11:14:22
Postat av: gunilla sauer

Ibland finns de inte ord..

styrkekramar

2010-09-08 @ 11:38:43
URL: http://aftonstjarna.blogg.se/
Postat av: ulrika Engman

Allt känns så overkligt då är jag bara en läsare av blogen.. Vilken tur att Moa har en så fin familj och underbara vänner...

Tänker på er hela tiden detta är så orättvist..Snälla ge er familj en familje kram från mig...KRAM!!

2010-09-08 @ 11:57:49
Postat av: Inger o Nicke

Finns inte ord, tänker på er. Kramar

2010-09-08 @ 12:06:56
Postat av: Anna

En sa till mig när min pojk var sjuk, att ibland behöver man inte säga något - att man bara är där. Har läst er blogg länge. Har en son som övervann denna helvetiska sjukdom men när han var sjuk läste jag mycket om Moa redan då.

Tänker på er - ja jag vet inte vad jag ska skriva. Tårarna rinner och jag ville ändå skriva någon rad.

En extra kram till Moa kämpen.

Önskar så att man kunde få läsa att det hänt något mirakel. Men Moa är fantastisk!

2010-09-08 @ 12:14:40
Postat av: ulle<3

Styrkekramar till er alla!! Tårarana rinner och vet inte riktigt vad ska skriva men vilken kämpe erna Moa är, önskar såå att de kan hitta en botmedel åt henne! Kämpa på!

Kramis Ulle

2010-09-08 @ 12:31:35
Postat av: Lena

Så fint Moas klasskompisar har gjort åt henne, och skrivit. Tårarna börjar rinna nerför kinderna, man kan inte riktigt sätta sig in i eran situation men jag och min familj förstår Er vad ni går igenom. Moa som ni skulle få se växa upp barn,tonåring och sedan till vuxenlivet bilda egen familj så småningom. Varför skall barn drabbas som inte gjort något ont,jag blir galen när jag tänker på det. Hoppas att det är bra med storebror. Kan det inte ske något mirakel snälla,snälla.......... Kram från en Läsare

2010-09-08 @ 12:40:33
Postat av: carro

Jag bara halkade in här och det jag läser är så fruktansvärt att det inte finns av denna värld! F*n vad livet är orättvist!!! Varför??? Jag gråter när jag läser era inlägg. Det måste kännas som om ni lever i en slags overklig bubbla...som att livet är skit! Usch, det e så hemskt och något man inte önskar någon! Vilken livskraft er vackra lilla dotter har!Många varma kramar från mig

/carro

2010-09-08 @ 12:48:40
Postat av: Yohanna

Åh vilken blogg... Å vilken underbart vacker & söt liten tjej, stark som alla sjuka barn! Jag blir så glad när jag läser att ni håller henne mycket i handen, inte lämnar henne, osv. Men jag blir också glad när jag läser att ni har insikt om att er son fått stå till sidan så länge, och att ni vill uppmärksamma honom mer. Vilken sits! Att vara förälder är verkligen ups and downs, svårigheter och prövningar.. smärta och njutning... Jag avundas er styrka, och jag tycker det är SUPERBRA att ni bloggar ut känslor, upplevelser och allt ni vill och känner. Massor med styrkekramar och kärlek skickar jag till er från Skåne !!!!!!!!

2010-09-08 @ 13:07:12
URL: http://maiplu.se
Postat av: p i i n k p i i e r c i n g ♥

Stackars lilla flicka, hoppas hon blir frisk!

2010-09-08 @ 13:30:45
URL: http://piinkpiiercing.blogg.se/
Postat av: Sarah H

<3 finns inga ord <3

2010-09-08 @ 13:30:53
Postat av: Eva Heinz

Vilka fina vänner du har Moa blir så glad och samtidigt ledsen över att dem stöttar dig som dem gör. Lycka till med dina nya bok.

Kram till er alla i familjen

2010-09-08 @ 13:46:44
Postat av: Leena Svensson

Tårarna bara rinner.KramLeena

2010-09-08 @ 13:56:23
Postat av: Annika D

Förbaskade sjukdomar...varför finns dom??? Livet är inte rättvist:(

Många många varma och starka kramar till er alla i fam Henriksson....tänker jämt på er!!! <3

2010-09-08 @ 14:01:13
Postat av: Sofie Ekenström

Vilka fina vänner Moa har..Täner på er hela tiden. Styrkekramar till er från Sofie <3

2010-09-08 @ 14:15:37
Postat av: Anna - Ensamstående mamma, hunduppfödare & stolt vegetarian.

Hittade hit för första gången idag, och jag bara gråter. Det är så fel att det ska kunna vara såhär!

Sänder mina tankar och en hel drös med styrkekramar till er.2010-09-08 @ 14:54:06
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Linnea 15 år

Moa: Jag hade också "paff" boken när jag gick på lågstadiet. Så jag förstår att du gillar den, det gjorde jag också:)Jag vet inte var jag ska säga...

Jag förstår inte hur världen kan vara så här orättvis... Att veta att ens tid tillsammans snart är slut, det måste vara det värsta man kan gå igenom.

Moa är så himla duktig! Föstår inte hur hon har klarat det här så bra.

Hoppas att man i framtiden kommer att kunna bota alla som får cancer...

Det måste ju gå på något sätt!

Lider så otroligt med er<3Tusen kramar till er!<3

2010-09-08 @ 15:49:02
URL: http://palomitas.blogg.se/
Postat av: Vilma

Jag håller tummarna för att Moa ska bli frisk igen! <3

2010-09-08 @ 15:50:03
URL: http://vilmak.blogg.se/
Postat av: Lisa

Fy fan vad jag beundrar er! Att ni orkar dela med er om er kamp är otroligt starkt.

Jag är tyvärr inte lika stark och orkar inte läsa allt. Mitt hjärta brister och mina ögon fylls med tårar. Den här världen är förbannat orättvis ibland. Att en skitsjukdom som cancer kan drabba barn, dom som är oskyldiga.

Kämpa på och hoppas att ni kan känna någon glädje mitt i allt.

2010-09-08 @ 16:28:56
URL: http://lafamila.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Vilka underbara kompisar du har Moa som tänker på dig hela tiden. Idag rinner bara tårarna hela tiden när jag tänker på er, jävla skitcancer.... så fruktansvärt att se en så liten go tjej tyna bort i denna hemska sjukdom... fy f...n rent ut sagt. Ta väl vara på varje minut och krama om hela familjen från oss!! Kram Cajsa

2010-09-08 @ 16:46:28
Postat av: Anonym

Och Moa kommer aldrig aldrig aldrig att suddas ut ur mitt hjärta.... :(

Gode gud varför !!!??? :(

2010-09-08 @ 16:58:59
Postat av: Maria

Skickar en massa styrkekramar till Moa och hennes underbara familj.

2010-09-08 @ 17:00:38
Postat av: Cecilia

Det där var nog det finaste jag har läst :)

2010-09-08 @ 17:20:19
URL: http://fleurdreams.blogg.se/
Postat av: Jenny, också mamma..

Alla mina tankar går till er fantasiska föräldrar och storebror till vackra Moa...All min styrka till dig Moa ,Så du kämpar...Jag hoppas på ett mirakel,kämpa på!!!En stor kram till er alla.

2010-09-08 @ 17:26:05
Postat av: Kia

Så fint.barn kan vara helt underbara mot en sjuk kamrat.Simons klasskompisar var lika goa som Moas,många fina teckningar och peppande ord och vackra små dikter.Gråter med er i denna ofattbarhet.Många,många kramar till er allihop!Kia(Simons mamma)

2010-09-08 @ 17:28:07
Postat av: Nettan

Så fint skrivet. Jag sitter här med tårarna rinnande och bara önskar att det skedde ett stort mirakel. Ni är guld värda !

2010-09-08 @ 18:12:13
Postat av: Marie Lundqvist

All min kärlek. Ni finns för alltid i en liten vrå i mitt hjärta. Känner med er. <3

2010-09-08 @ 18:39:11
Postat av: Syren/Eva

Fint med kompisar som tänker på dig Moa! Tårarna rinner när jag läser vad du skriver.Kram/Eva

2010-09-08 @ 19:29:21
Postat av: Charlotte

Moa du gick rakt in i mitt hjärta när jag började följa bloggen, och du kommer alltid att finnas där.Om jag bara skulle få en önskan att få uppfylld så skulle den gå direkt till lilla Moa. Kram

2010-09-08 @ 19:38:17
Postat av: Erika

Detta berörde mig något enormt. Världen är verkligen inte rättvis. Visserligen förtjänar ingen människa cancer, men när ett oskyldigt litet barn drabbas av det så tränger det verkligen i hjärtat på mig. Om mirakel finns, så önskar jag att det sker ett hos er <3All kärlek och styrkekramar till er.

Kram <3

2010-09-08 @ 19:44:51
URL: http://ikiiiz. blogg.se
Postat av: Maria

Tänker på er hela tiden.

Många kramar

Maria

2010-09-08 @ 20:05:28
Postat av: Anna & Basta

Tänker på er!!!

2010-09-08 @ 20:20:19
Postat av: Anonym

I kveld sitter jag med Sondre och han viste meg en sång på you tube som jag hoppas att ni du kan lyssna på och samla tankarna lite. Det er en veldig fin sång, en med mening och det er sånn jag tänker och ber for er.: "you raise me up" med Josh Groban.

Vi hoppas att ni alla får en lugn kveld och natt.

Titti, Sondre, Christian och Christoffer

2010-09-08 @ 20:26:31
Postat av: Petra

Det högg riktigt till i hjärtat på mig när jag öppnade sidan...Trodde allt var slut... Finns inget jag kan säga eller göra, mer än att jag tänker på er. Kraam

2010-09-08 @ 20:36:38
Postat av: Helena

Det gör ont i hela mig när jag läser, samtidigt som en värme sprider sig inom mig att Moa har så underbara vänner. Tårarna går inte att hejda, gråter floder av detta inlägg. Ni är så starka som orkar att dela med er av ert liv! Skickar massor av styrkekramar till er alla! <3 <3 <3

2010-09-08 @ 20:50:21
Postat av: Lena i Lyckebo

Jag är så tacksam över att ni har så mycket kärlek omkring er, Alla vi medmänniskor sluter en ring omkring er och kramar om så varmt vi kan<3333

Puss på pannan lilla finaste prinsessan//Lena

2010-09-08 @ 20:51:09
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Lotta

Skickar en massa kramar för det finns inga ord i världen...

2010-09-08 @ 21:32:24
Postat av: Moa

Tårarna är inte långt borta... Hur kan livet få vara såhär orättvist? Att Moa inte kommer få växa upp med sina kompisar, att de kommer förlora en underbar vän. Många, många kramar

2010-09-08 @ 21:32:44
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Sophia

Visst är det härligt med vänner som alltid ställer upp. Hos oss var det så att vännerna inte försvann när min bror dog utan de fortsatte att hälsa på i många år framöver för att titta i fotoalbum eller för att bara prata. Ibland kändes det som mitt hjärta skulle gå i tusen bitar men de var också till stor tröst. Jag hoppas det blir lika dant för er!

Moa: Kämpa på! Mirakel sker!

Till er övriga i familjen: Jag önskar jag kunde göra någonting mer men på grund av avståndet kan jag bara skicka mina varmaste tankar och kramar ert håll. Ta hand om varandra och fortsätt vara den underbara familj ni är!

2010-09-08 @ 21:34:48
Postat av: Hannas pappa, Niklas

Vad underbart att läsa om hur Moas kompisar är och hela tiden har varit mot henne under denna...(saknar ord)...tid.

Fortsätt fånga ögonblicket.

"Massmis med" från Hannas föräldrar i Halmstad

2010-09-08 @ 21:46:26
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Hanna

ha en fin kväll=)

2010-09-08 @ 21:57:02
URL: http://hannazlife.blogg.se/
Postat av: Danijela

Jag kommer så ofta på Moas sida och det gör såååååå ont när man läser vad ni måste gå igenom pga. det j…. cancer. Tänker på Er hela tiden och skickar många styrkekramar till Er.

Kram från Danijela

2010-09-08 @ 22:47:35
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Jag har läst er blogg ett bra tag nu , & varje gång jag läser den så börjar jag gråta :(

det är så sjukt hemskt att veta att Moa mår så dåligt.. hon är en riktigt kämpe & jag håller min tumme för er!

Det verkar som att det är nära nu :'( ?

Kram på er, hälsa Moa en stor kram från mig & säg att hon är en sån fin flicka i mina ögon!

2010-09-08 @ 22:51:03
URL: http://barachalle.bloggplatsen.se
Postat av: Roxanna - kamp efter cancern

Skänker en styrke kram till er alla.

Har många ggr funderat på orättvisan här i världen :(

Tusen kramar

2010-09-08 @ 23:11:17
URL: http://sannassanna.blogg.se/
Postat av: Sara Lu

Sitter verkligen och storgråter just nu, tårarna forsar allvarligt talat.

Jag sörjer verkligen med er och hoppas att det på något sätt kommer ett mirakel som får henne att må bättre.

Det är ni värda, det vet jag efter att ha läst en stor del av bloggen nu på en och samma gång.

Att ni har kämpat så länge gör så ont i min själ, och jag hoppas med hela mitt hjärta att någonting gott händer, och det snart.Jag är bara 18 år, så jag har aldrig riktigt varit med om känslan att förlora ett barn efter att ha kämpat så länge som ni har, har varit med om mycket död detta år däremot, och hoppas verkligen att ni slipper vara med om mer, både i familjen och eran omgivning (sjukhus, vänner, bekanta osv osv).Mina tankar är hos er. Och hoppas att ni finner mer styrka i livet och kämpar för Moas skulle, och ger henne kärlek så det svämmar över, för det är hon värd.

Lycka till.!!

2010-09-08 @ 23:32:27
URL: http://ohanami.blogg.se/
Postat av: Annie Linnéa Ståhl

satt och letade runt på blogg.se och fann denna. jag är tårögd och mållös, inget barn i världen förtjänar sånt här. ni som föräldrar gör en bra insatts, de märker jag på orden ni skriver. mina tankar går till er, och även om allt känns jobbigt så brinner lågan fortfarande. kämpa på för hela familjens skull, jag tänker på er! och speciellt på moa! många kramar till er. lycka till med allt!

2010-09-08 @ 23:40:22
URL: http://weyoume.blogg.se/
Postat av: Lars Mortensen

Man blir verkligen rörd när man läser detta. Jag hade själv cancer när jag var 8 år, idag är jag 26. Fick amputerat vänstra benet då och lyckades vinna kampen mot cancer. Jag vet vad ni som familj och Moa er lilla dotter går igenom just nu.

Tror kan göra hop till verklighet. Barn är bland det starkaste som finns och har en glädja/tro till livet som ger styrka. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Moa blir frisk och kan växa upp och vända denna del av hennes liv till något positivt när hon blir äldre. Även när känslan av maktlöshet inträffar måste man vara stark och hitta styrka. Ge aldrig upp hoppet! Tillsamman är man starkare./Lars

2010-09-09 @ 00:20:36
Postat av: Gitte

oh kom hem från Spaninen i natt, var bara tvungen att gå in o läsa direkt, hade nästan ont i magen innan jag lästa alla inlägg. Rörd o ledsen när jag läser. Att det bra går åt ett håll, viktiga e att Moa har det så bra hon kan. KRAM och att ni får den hjälp, stötta o kraft ni kan. Finns inga ord, vet inte vad ska skriva, va rädda om er, mina tankar finns hos er o Moa varje minut.

2010-09-09 @ 02:50:55
Postat av: Fam.Salomonsson

våra tankar är hos er!

2010-09-09 @ 14:36:58
Postat av: Carina H

Jag är så djupt ledsen för er skull <3

2010-09-09 @ 15:03:14
Postat av: Maja

Hittar inga ord.. Allt är bara så orättvist, usch..blir så ledsen... Många kramar till er!

2010-09-09 @ 15:12:01
Postat av: Cilla

Hej. Tänker på er alla. Ta hand om er. Kram Cilla

2010-09-09 @ 18:25:37
URL: http://www.prinsessanevelina.blogspot.com
Postat av: Lisbeth W Möller

Kramar i massor Tanken finns hos er...

2010-09-09 @ 19:29:17
Postat av: Therése L

Vi tänker på Er varje dag!!

Hoppas verkligen att Ni får vara med om ett av de där miraklen man faktiskt läser om i tidningen ibland.

Kramar från familjen Lindström <3

2010-09-09 @ 21:59:23
URL: http://sotalillasyster.blogspot.com
Postat av: Helena

Har läst bloggen länge men aldrig funnit några ord att skriva. Orden räcker inte till, varje gång jag ska läsa hoppas jag på att ett mirakel ska ha inträffat att de hittat ett botemedel... Även ikväll finner jag inga ord men kände att jag ville skriva några rader. Mina tankar finns hos er, ta hand om er Kram Helena

2010-09-09 @ 23:52:08
Postat av: Camilla

Den kommer en flod ifrån mina ögon... :( Det är så hemskt att en sån liten person ska behöva bli tagen av den vidrigaste sjukdomen, det är inte rätt... :( Vet ej vad jag mer ska skriva, men jag vill skriva så himla mycket mera... Men allt som kommer fram låter så otroligt fel. Det ända jag kan säga är att ni alla i familjen eran är så otroligt starka. Försök att får den sista tiden så pass underbar som det går. TÄNKER PÅ ER... Moa du är en otroligt stark å envis liten tjej. KRAMAR Camilla

2010-09-10 @ 02:06:55
Postat av: Indira

Ingen av oss kommer att kunna glömma er lilla prinsessa. Moa kommer alltid att finnas med i våra hjärtan. Hur ska vi kunna glömma, ni har berört oss alla. Även om många av oss bara känner er i "bloggvärlden" så är den världen tillräckligt verklig för att man ska bli berörd och "känna på riktigt". Jag kom in på er blogg av en slump via bloggen "Sabinas Kamp" och har sedan dess inte kunnat släppa er. Jag själv är mamma till två småtjejer, min syster gick bort i cancer i maj och jag jobbar som sjuksköterska. Jag kände igen mig i så mycket i er blogg och den väckte så mycket känslor. Jag har hoppats så mycket att allt skulle gå bra för er och blir så ledsen nu när Moa har blivit försämrad. Allt man skriver känns så "fattigt" för det är så fruktansvärt orätt och overkligt att en liten tjej och hennes familj ska behöva drabbas av detta. Jag hoppas ni förstår att bakom alla ord som vi bloggläsare lämnar här finns så otroligt mycket känslor och önskan om att allt vore annorlunda för er. Skulle vi kunna göra något för att förändra det som sker skulle vi göra det. Hoppas att ni får en lugn helg och att Moa orkar få lite höstsol på ansiktet.

2010-09-10 @ 09:35:27
Postat av: Elin A

Vad fint att kompisarna ritat teckningar och är så fina vänner till Moa!

Tänker så på er! Många varma kramar Elin

2010-09-10 @ 09:58:39
Postat av: I

Vilka fina kompisar Moa har !

Så otroligt sorgligt att Moa blivit sämre och jag blir så rörd av vännernas omtanke och kärlek ! Fina, fina små människor som bryr sig om lilla SuperMoa !Finaste familjen ej att förglömma. Jag kan inte hjälpa er, men ni är helt fantastisaka människor som omger er lilla fina tjej med massor av kärlek och trygghet. Och hundpussar förstås :-)

2010-09-10 @ 10:09:46
Postat av: Lena

Många kramar till hela familjen, du när det är fredag. En bamsekram till Moa.

2010-09-10 @ 11:15:55
Postat av: Lena i Lyckebo

Goa lilla tösen, du är så duktig och tapper, jag beundrar dig. Vet du, i går föddes en liten flicka som är mitt första barnbarn och jag ska berätta om dig för henne när hon blir så stor att hon förstår. Jag ska berätta om en tjej som är stark som Pippi och har mod, mera mod och livsglädje än någon vuxen någonsin haft. En kämpe och glädjespridare som omger alla med sin kärlek.

Kram gulltjejen från mig<33333

2010-09-10 @ 19:58:25
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Marie

Ber för er.

2010-09-10 @ 22:17:23
Postat av: Therése

Kramar till er allihop!<3 <3 <3

2010-09-10 @ 22:25:49
Postat av: Eva i Skåne

Jag ber för er alla, ni gett så många, så mycket genom att dela med er av er kamp. Ni kommer att någonstans, på något sätt, hitta den kraft ni behöver för att ta er igenom detta svåra och sorgliga. Det finns en mening med allt som sker...

Det är bara så förtvivlat svårt ibland att se den...

2010-09-10 @ 22:45:28
Postat av: Nilla

Tänker på dig hela tiden Moa! Du är en underbar tjej!

Kram!

2010-09-10 @ 23:19:19
Postat av: Jannice

Vilka snälla kompisar Moa har. Det betyder allt att folk bryr sig om en när man är sjuk.Moa kämpar på.Hon verkar verkligen vara en stark flicka.Tänker på er jätte ofta. Jag hade en jobbar kompis som gick bort i cancer detta året.i slutet ville hon inte att någon skulle ringa henne.Men vi skrev brev och skickade kort till henne. Det blev hon jätte glad för.Men i slutet ville hon bara vara med sin familj.Jag var på begravningen.Den var så fin.Hon hade valt all musik, psalmer och blommor.På häftet vi fick, hade hon valt ut ett kort på sig själv.Fint.Jag är så glad att jag skickade alla breven till henne.Ha det så bra ni kan.Kram

2010-09-10 @ 23:46:12
Postat av: Marianne Hirvelä-Sjöblom

Kärlek <3

2010-09-11 @ 00:15:34
Postat av: Helen

Jag har varit på semester en vecka och inte haft tillgång till internet...har tänkt mycket på er alla...jag blir så ledsen när jag läser detta du skriver, Jenny....jag vet att Moa har all kärlek omkring sej som man bara kan ha i dessa jobbiga dagar...mina tankar och kramar skickar jag till er från Malmö...

2010-09-11 @ 08:30:05
Postat av: Anonym

Tänker på er!

2010-09-11 @ 09:37:20
Postat av: KATTA

vilka underbara klasskompisar Moa har du är

så omtyckt lilla gumman KRAMJennie jag finner inga ord till dig det gör så ont när jag läser det du skriver man önskar av hela sitt hjärta att man kunnat göra nåt.Maktlösheten i denna situationen måste var jävulsk för er.

JÄVLA CANCER rent ut sagt, de orden har jag sagt många gånger de senaste åren här.......

Tänk om ett under kunde ske.

Tänker på er underbara familj.

MILJONER STYRKEKRAMAR TILL ER ALLA

2010-09-11 @ 14:27:24
Postat av: Ingegerd

Vilka underbara fröknar och kompisar Moa har.

Tänker på er varje dag fast jag inte känner er.

Många styrkekramar till er alla.

2010-09-11 @ 15:43:52
Postat av: Jannice

Moa är verkligen såååå söt.Kram

2010-09-11 @ 17:08:07
Postat av: Anonym

Det finns en mening med allt!När jag ser bilderna på Moa och ser visdomen i hennes ögon är jag övertygad om att hon är en Ängel.En Ängel som kommit för att ge och lära er saker.Hon lär även mig som blogg läsare otroligt mycket..Styrka,tålamod,glädje,mod,tillit,kärlek.Det finns en mening med allt..även om ni inte ser det nu.Ni kommer alltid att vara tillsammans!Vi är alla ett!Men det gör mig ont att ni får lida så mycket.Kraamar till er alla!annika

2010-09-11 @ 21:14:44
Postat av: katarina/titti

En liten måndagskram till Moa och Oliver. Tänker så masse på er.

Titti med familie2010-09-13 @ 11:51:14
Postat av: D är Bäst

vad snygga bilder du gör

2010-09-23 @ 04:46:05
URL: http://toppenfem.blogg.se/
Postat av: isabella

Vet inte vad jag ska skriva egentligen,

blev helt tom när jag läste allt. Tårarna rinner..

har själv förlorat en nära vän. Allt bara försvann men ändå så vet jag att hon finns där uppe och vakar över mig.Som eran moa gör också.Beklagar sorgen och det ni har fått gå igenom.

Moa är en väldigt vacker tjej, hon är en ängel!kram till er alla!

2010-11-14 @ 08:41:38
URL: http://isabeeella.blogg.se/
Postat av: Åsa bBrjesson Tengemark

Jag blir så hemskt ledsen. Har själv cancer men är ju betydligt äldre än er lilla flicka. Så stark, så modig

Jag önskar er all lycka

Kramar

2010-11-16 @ 18:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0