Uppdatering 20 Sep

Måndag morron 7.33

Moa ligger i soffan och sover, det har hon gjort för det mesta nu under den senaste veckan.
Hon får sina mediciner morron o kväll och ibland under dagen får vi ge henne extra morfin då hon har ont, hon
uttrycker inte sig så mycket i ord längre, hon nickar för det mesta bara.

Hon har suttit uppe någon timme då och då och målar mandalas eller någon annan teckning, sen har hon blivit trött igen och lagt sig ner. Igår morse vaknade hon klockan 5 på morronen och ville in i soffan och sova, vi la oss i en varsen soffa hon och jag och sov vidare. Hon har även fått liggsår vid båda skinkorna nu så Kvh har varit här med lite tryckförband som hon har på sig.I slutet av veckan som gått pratade jag med Charlotte från Lund som ska komma till klassen på fredag och prata med barnen, vi pratade en hel del om slutet som närmar sig mer o mer.
Vi ska eventuellt dra ner på cortisonet för att förloppet ska gå fortare, men det är ett svårt val att ta som en förälder, man vill ha henne kvar så länge som möjligt, men samtidit så ska hon inte behöva ligga och lida när det ändå inte finns en lycklig utväg i denna kampen.
Igår förmiddag blev ja så ledsen igen, satt på golvet framför Moa och berättade åter igen hur mycket jag älskar henne, även Moa ögon tappade en tår, men hon tog pappret jag hade i handen och torkade mina tårar..
Kvh kom på besök utan förvarning och kollade till oss, vi fick en folder som jag begärt "Livets sista tid" där står lite hur livet sista skede är och kan vara, läste igenom den och det är precis så Moa gör och beter sig just nu.

Vi har haft mycket besök här de sista dagarna, släkt, vänner och kompisar som kanske har haft svårt för att komma hit har varit här och det hoppas jag känns skönt för er, för oss gör det ingenting, klart ni oxå ska få vara med hennes sista tid.

Smärtan, oron som vi går och bär på är olidlig, 2007 då hon var så sned i nacken var det en olidlig oro av att hon skulle ramla och slå sig och göra sig illa i nacken, den oron har idag lagt sig, nu finns oron och smärtan kvar för det som kommer att ske, jag tror inte att Moas liv kommer att vara så länge till, vi ser förändringarna mer o mer att hon snart lämnar oss, hon är så smal om armar och ben att vi får bära henne idag, hon går ingenting alls själv, hon äter lite, men det är väldigt lite, hennes vikt börjar att gå ner men när vi bär henne känns hon tung, vi har inte vägt henne, men vi känner ju på henne att det går utför.

Jag hade manikyr på henne igår, jag målade hennes naglar och satte på nagelsmycke som hon fått av mormor, hon vill vara fin. Fick även 2 nya pyjamaser till henne av min morbrors fru Ingrid som var här en stund i lördags, Moa bär bara pyjamaser nu, hon frågar inte efter någonting annat heller..

Oliver har haft kompis här hela helgen, dom var på bia i fredags sen har dom mer eller mindre spelat data hela helgen, förrutom när vi sagt åt dom att gå ut och få lite friskluft mellan skurarna.

Dagarna ser mer eller mindre lika dana ut, vi ser på filmer som Moa väljer och som iregel är samma varje dag, hon tittar inte mycket på filmen, men när ja och Johan tror att hon sover och slår över så säger hon ifrån direkt, hon tittar inte men hon hör..

Vi har väldigt många inne på bloggen den sista veckan, igår var där inne 7400 bloggläsare och det är väldigt mycket, det är många som skriver fina kommentarer till oss, och erbjuder oss både det ena och andra, men i daxläget så vill vi tacka för allt ni gör, men vi vågar inte lämna hemmet längre stunder, vi vill vara med henne den sista tiden så mycket det bara går.På Moas insamlig på barncancerfonden är MÅLET NÅTT, Över 100 000:- är nu insamlat för forskning och annat till barn med cancer,, oerhört glad blev jag när ja såg det, tusen tack alla som bidragit till denna insamling, vi själva fortsätter med försäljningen med änglar i mindre skalor..

Vi skulle nog behövt massage både jag och Johan för man ligger inte bra varken i sängen eller i soffan längre, man sover så oroligt och är rädd att man ska göra Moa illa, vända sig om tex i sängen går inte då ja är så rädd att hennes vänsterarm ligger fel och ja ska göra henne ont.

Moa... det är så svårt att se dig att ligga och att livets slut närmar sig mer o mer, vi älskar dig så otroligt mycket att det gör ont, glöm aldrig att vi alltid är vid din sida hela tiden, dag som natt, du är vår, Vår älskade dotter som kämpat så i många år, vi trodde på mirakel, miraklet som Du skulle besegra..

VI ÄLSKAR DIG SÅ MOA, DU ÄR OCH FÖRBLIR ALLTID VÅR KÄMPARPRINSESSA MOA,,,


 

Kommentarer
Postat av: Ingrid och Lars

Jenny, vad fint du skriver. Starkt av dig.

Kram till er allihopa.

2010-09-20 @ 08:19:55
Postat av: Eva Heinz

Tänker på er i denna jobbiga stund./ Kram på er

2010-09-20 @ 08:22:14
Postat av: Jenny Salomonsson

Styrka Kärlek Hopp & Mod till er <3Kram Jenny & Jimmy

<3<3<3

2010-09-20 @ 08:25:30
Postat av: Carina H

Styrka till er <3

2010-09-20 @ 08:27:24
Postat av: anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen

Tänker på er. Det är en så smärtsam tid som man går genom och som också tyvärr kommer att komma efteråt. Men med mycket stöd,och kärlek och värme runt sig, tar man sig sakta genom en dag i sänder.

Känns så fel att skriva dessa ord, jag vet ju inte ens alltid hur jag själv fixar dagarna, men jag kämpar på varje dag, med Lova i tankarna nästans hela tiden mer eller mindre.

Kramar till er alla.

2010-09-20 @ 08:32:30
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Karin

Det finns de som blir 100 år men aldrig får uppleva ens en sekund av den kärlek Moa får i sin familj. Du skriver så fint Jenny och jag hoppas att dina tankar som du samlat i din blogg någongång kan bli en bok, som stöd för andra i sammma situation som ni.

Kramar

2010-09-20 @ 08:33:43
Postat av: Lisa

Styrka till er. Tur att hon får så mycket kärlek.

2010-09-20 @ 08:38:18
Postat av: Elisabeth

Sänder all värme och styrka till er i den otroligt svåra och smärtsamma tid ni just genomgår...

2010-09-20 @ 08:40:22
Postat av: titti med familie

Vi sitter här och läser något så illa och ont, men samtidig så mycket kärlighet och omsorg. Vi förstår inte hur jävlig livet kan vara och jag kramar mina barn extra mycket och kjänner att livet kan vara så förbannat orättfärdigt. Vi ber för er och hoppas att något av det vi skriver här på bloggen kan visa att vi är många som tänker på er alla och sänder så många tankar og kramar och pussar till spesielt Moa.

Kramar til er från oss

2010-09-20 @ 08:43:52
Postat av: Johanna

Så fint du skriver, både smärtsant o naket men så mycket kärlek!Tänker på er allaKramar o kärlek till er

2010-09-20 @ 08:45:59
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: malin

Mina tankar finns hos er. Jag har själv barn och kan bara försöka tänka mig in i er och Moas situation. Så hårt och orättvist livet är, men så härligt att hon är så omgiven av så mycket kärlek och trygghet. I dag skall jag tala om för mina barn en extra gång vad de betyder för mig och berätta om lilla Moa. Min kärlek och styrka till Er. Tack!

2010-09-20 @ 08:45:59
Postat av: MrsG

Det är så grymt, så orättvist, så slutgiltligt. Bara lev i nuet och älska besinningslöst. Mina varmaste mest innerliga tankar är med er i er svåra tid. Kram Åsa

2010-09-20 @ 08:46:36
URL: http://mrsg-aquestionoflust.blogspot.com/
Postat av: Annika

Tänker på er,fruktansvärt grymt....kram

2010-09-20 @ 08:49:24
Postat av: Mona

Kärlek och styrka till er! Kram /Mona

2010-09-20 @ 08:54:25
Postat av: Lotta Nilsson

Tänker på er! Massor av styrkekramar och kärlek till er.

2010-09-20 @ 08:56:29
Postat av: Monica

mina tankar är hos er, i det ofattbara som händer med Moa <3 önskar jag kunde ge er styrka.

skickar en massa kärlek genom cybern till ervarma kramar Monica R

2010-09-20 @ 08:57:40
URL: http://mitttvatusentiomedfoton.blogg.se/
Postat av: TINDRA

Sitter här och läser,fattar inte riktigt vad som snart kommer att ske. Det gör så ont i mig vad ni går igenom. Ingen ska behöva gå igenom detta skit. Lilla Moa du har verkligen berört många med din kämparglöd. Att denna lilla kropp har orkat så länge. Jag beundrar er verkligen med all styrka ni har att ge med er till andra.

Sänder mina varmaste kramar och styrka till er<3<3<3

2010-09-20 @ 08:58:00
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Carro

Tänker på er vareviga dag. Kan inte förstå vad ni går igenom. Fina Moa! Sänder lite värme och styrka i denna svåra tid.

2010-09-20 @ 09:01:30
Postat av: Therese

Hittade er blogg genom en annan blogg... har läst och gråtit över hur orättvist livet är mot vissa ! All styrka och kraft i form av kramar skickar jag er och eran Moa. Visst är besluten svåra, men i slutändan vet man att man gjort rätt vilken väg man än valde ! Kramar från Therese mamma till 5, änglamamma till William

Postat av: Therese

Hittade er blogg genom en annan blogg... har läst och gråtit över hur orättvist livet är mot vissa ! All styrka och kraft i form av kramar skickar jag er och eran Moa. Visst är besluten svåra, men i slutändan vet man att man gjort rätt vilken väg man än valde ! Kramar från Therese mamma till 5, änglamamma till William2010-09-20 @ 09:08:45
URL: http://www.williamhedman.dinstudio.se
Postat av: Marie Lundqvist

<3. Mina allra varmaste kramar. <3

2010-09-20 @ 09:09:46
Postat av: Anna

Finner inga ord, men skickar er en jätte stor kram.... Detta är ingenting som en förälder ska behöva vara med om.

KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM

2010-09-20 @ 09:13:01
Postat av: Agnetha

Tack för att ni orkar dela med er så mycket i er svåra tid ! Är inne flera gånger varje dag för att få se hur ni har det !! Ni är så fina och er lilla kämparprinsessa ! Tänker på er alla , var rädda om varandra ! Massor med kämparkramar Agnetha

2010-09-20 @ 09:13:55
Postat av: Therése L

Tänker på er! Massor med styrkekramar från familjen Lindström <3 <3 <3

2010-09-20 @ 09:14:00
URL: http://sotalillasyster.blogspot.com
Postat av: Julia

Fina ord, all styrka ni ger är fantastisk! Hur äre idag?

2010-09-20 @ 09:14:02
URL: http://juliaholgersson.blogg.se/
Postat av: Pia-LenaTårarna rinner när man läser vad du har skrivit Jenny. Det ni går igenom skall man inte behöva gå igenom ett barn skall överleva sina föräldrar.. Men denna hemska sjukdom tillåter det inte.Skickar många varmande o styrkande kramar till er.

2010-09-20 @ 09:19:49
Postat av: Leena Svensson

Kramar till er familj.Leena

2010-09-20 @ 09:21:11
Postat av: Sandra

Vill inte riktigt förstå varthan det bär för er lilla tjej. Har själv både en son och en dotter och blir alldeles skakig när jag funderar på hur det måste kännas för er i denna svåra stund.Ni finns i mina tankar och jag lider med er. Blir rörd av den kärlek ni har i er familj och blir förbannad över att just ni ska drabbas av detta.Denna goa lilla tjej. Tack för att du delar med dig om ert öde. Massor med styrkekramar till er./Sandra

2010-09-20 @ 09:24:32
Postat av: marianne

Kära Moas familj, utan tvekan är det inte långt kvar för Moa. Och kanske är det bäst att hon får somna in, omgiven av er kärlek.'Lär mig, du skog

att somna glad

engång som höstens gula blad

En bättre vår snart blommarDå härligt grönt

mitt träd skall stå

och sina djupa rötter slå,

i evighetens sommar'

2010-09-20 @ 09:25:52
Postat av: Annika

Skickar mina varmaste kramar till er hela familjen. Vi är många som tänker på er och önskar att det hade sett annorlunda ut.

2010-09-20 @ 09:29:10
Postat av: Anja Knoll Olsson

Sänder minna varmaste tankar o alla styrkekramar till er ALLA i Moas omgivning.Kram

2010-09-20 @ 09:30:38
Postat av: Louise

Jag känner er inte men tänker ändå på er Moa & er dagligen. Har följt er blogg ett bra tag. Ögonen tåras när jag läser om hur det är just nu för er. Må Moa snart få frid hur fruktansvärt det än låter. Min dotter som är 8 år är väldigt bra på att gnälla över småsaker. Jag berättade om Moa för att sätta det hela i persepktiv. Hon blev ledsen men det får hon bannimej ta. Hos oss finns eg. inga problem det måste hon inse.Jag blir så arg över att Moa & andra barn (& vuxna) skall få denna skitsjukdom.Skickar styrekramar till dig och all kärlek, frid och lycka i världen skickar jag per telepati till Moa

2010-09-20 @ 09:33:08
URL: http://lollo71.wordpress.com
Postat av: Inger

Ni lever i den mest fasansfulla situation, som en förälder kan utsättas för. Att se sitt älskade barn sakta tyna bort. Jag beundrar dig, för att du orkar berätta för oss om er smärtsamma men otroligt kärleksfulla tillvaro med lilla Moa. Att Moa får vara hemma hos er och era fina hundar. Hon får all tänkbar kärleksfylld trygghet, slipper ligga i en kal opersonlig sjukhussäng. Den dag Moa lämnar er, så är hon omsluten av all er kärlek.

Många styrkekramar till er !

Inger

2010-09-20 @ 09:33:55
Postat av: Petra

Kraam....

2010-09-20 @ 09:42:51
Postat av: AKP

Säger som jag sist ..

Det finns inga ord :(

Vill skicka alla styrkekramar i världen till er!!Sluta aldrig önska

Sluta aldrig be

Sluta aldrig hoppas

Under kan ju ske ...Ta hand om er, så gott ni kan!

KRAMAR

2010-09-20 @ 09:45:12
URL: http://akp.blogg.se/
Postat av: Hampus Eriksson

Tyvärr kan jag inte hälsa på Moa eftersom jag är i Växjö. Men jag är ledsen. Det går inte en dag , inte ens en timme där jag inte tänker på Moa.Jag tror att mina dikter uttrycker mer känslor än detta meddelande.

2010-09-20 @ 09:45:28
URL: http://djavulenshus.blogg.se/
Postat av: Åsa

Fyy vad fruktansvärt grymt att se er fina Moa bli sämre o sämre. Tårarna bara rinner när jag läser allt vad du skrivit. Tänker på er dagligen fast jag inte känner er. Många styrkekramar Åsa

2010-09-20 @ 09:52:32
Postat av: Agneta

Vi tänker på er dagligen. Många styrkekramar från Fam. Olsson Osby

2010-09-20 @ 09:54:54
Postat av: Kicki

Vad heter Moa:s insamling?

Var kan man gå in och skänka pengar?Kramar till Moa och styrkekramar till er alla.

2010-09-20 @ 09:55:24
Postat av: Sandra

Som vi alla vet är livet fullt av orättvisa. det ena med det andra. det finns sjukdommar som sliter våra barn ifrån oss, sjukdommar som sliter föräldrar ifrån sina barn. öerhört smärtsamma saker sker dagligen och vi kan inte påverka det. vi kan bara titta på våra älskade och som du skrivit ovan "hoppas på att mirakel ska ske". vi lever på hoppet. - om att det kan bli bra. när vi sen fått det bekräftat att det inte kommer bli bra. - då fortsätter vi leva på hoppet ändå och försöker hela tiden finna "trådar" som kan leda oss in i mirakel. vi hoppas och hoppas och hoppas. :/ tyvärr vet ni vad som väntas och vad som väntar och har väntat otroligt många människor på våran jord. men när man själv sitter i situationen tänker man såklart på sin egen situation bara. men ni är inte ensamma. ni är inte den första och ni är inte den sista som tappa sitt barn skall. och det hemska är att denna förbannade sjukdom tycks ta fler och fler. tänk om man kunde finna; vad som ger utlopp för sjukdommen. när min bästavän fick cancer, började jag läsa om sjukdommen! jag började diskutera med läkare osv om sjukdommen. INGEN VET, den bara finns där och äter upp oss, en efter en. JAG HATAR sjukdommen precis som många andra..Moa är otrolig. vilken prinsessa! jag hoppas hon slipper lida när hon säger farväl. att hon bara somnar in eller att det går fort. jag får rysningar som går genom hela kroppen när jag tänker på vad som hända skall. jag har barn själv och min värsta tanke är att detta skall ske. jag är rädd varje dag.ni är otroligt starka! hur många kramar som helst till er. (i överdos) och till moa såklart! <3

2010-09-20 @ 10:04:16
URL: http://orginoox.blogg.se/
Postat av: Kia

Alla tanker hos er.Varför är vi så många som förlorar barnen i denna vidriga sjukdom??Kan bara säga att vi vet och mitt hjärta blöder för er.Skickar styrka,energi och all kärlek till er och lilla Moa.Kram Kia (Simons mamma)

2010-09-20 @ 10:08:43
Postat av: Sheila

Mina varmaste kramar till er. Ni är otrolig starka, det är absolut det värsta som kan hända en förälder - att se sitt barn tina bort framför ögonen på en men inte kunna hjälpa till:(Tänker på er varje dag.Kramar

S

2010-09-20 @ 10:15:29
Postat av: Fam.Salomonsson

vi tänker på er!

2010-09-20 @ 10:20:26
Postat av: Kristina

<3 <3 <3

Kristina o Patrik

2010-09-20 @ 10:24:03
Postat av: Petra Kvist

gråter lider med er alla....sänder all vår styrka till er för ni behöver den mer! Kramar i massor

2010-09-20 @ 10:28:07
Postat av: Yvonne

Alla mina tankar går till er.

Förstår hur ni tänker...klart man vill ha sina barn kvar,man ska inte överleva barnen.

Men kan man slippa se dom lida så är det ju bra men steget är svårt att ta...vill ju inte göra något förhastat.

Kommer fortsätta följa er.

2010-09-20 @ 10:28:20
URL: http://unggammalmamma.blogg.se/
Postat av: Sara

Har följt er länge och tänker på er varje dag!! Ni är helt fantastiska och underbara föräldrar!! All kärlek till underbara Moa!!

2010-09-20 @ 10:28:31
Postat av: Maria

Alldeles nyss

Bar jag dig i min famn

Genom spruckna nätter med varsamma händer

Viskade jag ditt vackraste namn

Jag ville fylla dej med drömmar

Måla en himmel så blå

Jag ville ha dej att tro att allt du önskar kan du fåOm det ändå hade räckt med bara min kärlek till dej

Den är större än du tror

Större än kärleken själv

För när du steg ner på denna jorden rund

Var du älskad från första stund

Älskad från första stundJag säger ditt namn

Du stänger din dörr igen

Det kommer en dag då himlen återvänder

Men du kan inte se den än

Och fast min oro för dig är nånting jag inte rår på

Måste jag släppa din hand och se dig villande gåJag tänker på er....

2010-09-20 @ 10:29:24
URL: http://anglamammaforever.blogg.se/
Postat av: Jessica M

MASSOR med styrkekramar till er.Tänker på er hela tiden /fam Marken&Lindh

2010-09-20 @ 10:31:35
Postat av: Jenny

Så mkt sorg och så mkt kärlek...

En salig bladning som inte kan förenas.

Ni är fantastiska, hela familjen!

2010-09-20 @ 10:33:26
URL: http://famsmeding.blogspot.com
Postat av: Cajsa

Vad fint du skriver, tack älskade Jenny för att du uppdaterar oss, trots den smärtsamma tid ni har framför er. Krama om hela famijen & speciellt Moa!!

Kram Kram

2010-09-20 @ 10:35:11
Postat av: Lina

Tårarna rinner... All värme och styrka till er!

2010-09-20 @ 10:40:37
Postat av: Connie Hansen

Ni skriver så fint men så sorgligt,nu när det bara går åt ett håll.Många kramar till er alla<3<3<3

2010-09-20 @ 10:41:43
Postat av: Majsan

<3 Sänder massa varma kramar till <3

2010-09-20 @ 10:43:06
Postat av: Lena

Hej Moa och din underbara familj. Du har en otroligt fin familj som älskar dig så oerhört mycket dom vill bara dig väl inget illa. En hemsk sjukdom man står helt maktlös när inga mediciner hjälper. Hoppet ute. När man började följa bloggen så trodde man att det skulle lösas. Den dagen Moa får ro så lider hon inget mera . Kramar

2010-09-20 @ 10:43:30
Postat av: elin

Jag känner för er. Vet hur det känns, inte med barn, men har 3 nära och kära som gått bort i denna hemska sjukdom inom ett års tid.

Har inga riktiga ord till er utan att ni är starka!

Tänker på Er och Moa varje dag! Kramar

2010-09-20 @ 11:05:18
URL: http://inthebubble.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vet inte vad jag ska säga, men vill ändå lämna någon rad. En stor kram från en mor till en annan!

2010-09-20 @ 11:06:25
Postat av: Åsa

Det finns ingen tröst, tänker på er ständigt... :(

2010-09-20 @ 11:18:21
Postat av: Indira

Känner så väl igen mig i det du skriver. Är som en "deja vu" eller beskrivning av mina och mina föräldrars känslor och tankar då min syster gick bort. Även om jag vet att en mammas kärlek inte kan jämföras med en systers,så är det bara det vet vi alla. Känner även igen din beskrivning av hur man märker att det närmar sig. Man vill inte att den man älskar ska försvinna, det är outhärdligt och obeskrivligt smärtsamt, men man orkar heller inte se någon plågas så när det inte finnas någon återvändo. Varken den sjuke eller familjen runt den kan fortätta på det viset. Som anhörig kan man ge vad som helst för den sjuke men det är också plågsamt att man tillslut inte har något eget verkligt liv längre. Så fint att höra att ni har så många som tänker på er och hälsar på er. Och att även ungdomarna finns i ert hus. Så bra den dagen när Moa inte finns där hos er fysiskt att ni redan har mött så många i er sorg. Det är ju ofta svårt tiden efteråt att möta alla bekanta. Krama om Moa från mig och hälsa storebror att han verkar vara en riktigt fin kille. Tänker på er och er prinsessa dagligen.

2010-09-20 @ 11:21:41
Postat av: Sirpa/ Sabinas mamma

Tack Jenny att du orkar uppdatera och berätta för oss bloggläsare om den svåra och smärtsamma tiden ni befinner er i. Speciellt svårt är det läsa att Moa blir sämre för varje dag som går.

Vi fick också läsa samma folder när vi satt hos Sabina på Stockholms sjukhem.

Ni har säkert mycket stöd och hjälp av alla runtomkring, och det behöver ni lång tid framöver också och speciellt storebror.

Hoppas att Moas sista tid blir så rofyllt och smärtfri så möjligt.

Många kärleksfulla kramar till er alla// SirpaPS. Jag skulle gärna vilja köpa en ängelsmycke av dig.

2010-09-20 @ 11:23:59
Postat av: Elin

Varför, varför, varför denna cancer? Det är så orättvist att barn ska drabbas av detta, jag hatar det. All styrka till er och många varma kramar.

2010-09-20 @ 11:31:09
Postat av: Kia

Du är enorm Jenny.Att du kan tänka på andra människors behov av att få träffa Moa mitt i allt visar på en ofattbar medkänsla hos dig.Tänker på Moa och er alla varje dag.

2010-09-20 @ 11:32:29
Postat av: åhus

Utan jämförelse vad ni går igenom. Men jag är så, i det hela, belåten med att Moa får vara hemma, med er och det vana, och tillsynes smärtfri.

Många tankar till er denna regniga och höstlika Åhusmåndag.

2010-09-20 @ 11:33:01
Postat av: Ludmila

Tänker mycket på Er, hoppas att mina och alla läsarens varma tänkar kan hjälpa er genom denna olidliga overkliga tiden ni går igenom. Skickar all styrka, allt mod, all kärlek till Er!

2010-09-20 @ 11:41:04
Postat av: Louise

Tänker på ErVarma Kramar Louise

2010-09-20 @ 11:43:25
Postat av: Åsa

Jenny, du skriver så väldigt fint om er lilla Moa. Att du orkar de e helt otroligt men samtidigt är det förhoppningsvis en sorts terapi för dig igenom detta hemska som drabbat Moa o hela er familj, släkt o vänner.Att ta ett beslut som de med att dra ner på cortisonet måste vara fruktansvärt, men ni tar säkert det rätta beslutet i samråd med KVH, bara Moa slipper ha ont e ju de viktigaste. Tänker på er hela tiden o önskar av hela mitt hjärta att ett mirakel skulle ske.

Moa, Oliver, Jenny o Johan de finns inte ord av vad jag känner med er.

Kramar Åsa

2010-09-20 @ 11:52:26
Postat av: Cilla

Våra tankar finns hos er var eviga dag.....

Kram Cilla

2010-09-20 @ 11:54:23
URL: http://www.prinsessanevelina.blogspot.com
Postat av: Hanna

Käraste finaste familj.

Inga ord kan lindra er sorg och det fruktansvärda ni går igenom. Men hoppas att ni känner i era hjärtan att vi är många många här ute som tänker på er och gråter med er!!! Önskar så att ni inte behövde gå igenom detta. Hatar cancer.

Varmaste största styrkekramarna till er föräldrar, Oliver, mor- och farföräldrar och andra i Moas omgivning. Den allra allra största kramen skickar jag till Moa<3

2010-09-20 @ 11:55:31
Postat av: Kikki

Fina lilla Moa,

Tanker sa otroligt mkt pa dig och din vackra familj!

Onskar sa att jag kunde hjalpa dig...

Skickar alla kramar jag kan, bade till dig och dina anhoriga!

2010-09-20 @ 11:56:30
Postat av: Kristianstadbo

Styrkekramar i mängder. Tänker på er.

2010-09-20 @ 12:05:47
Postat av: Carina Danielsson

Jenny tack för att du orkar skriva ner dina tankar/känslor - det måste vara mycket svårt. Inte för att det hjälper er men ni finns i mina tankar hela tiden. Ta vara på er så gott det går.

2010-09-20 @ 12:07:58
Postat av: Anonym

2010-09-20 @ 12:17:35
Postat av: Hannas pappa

Kram...

Jag tror att det är vad ni behöver. Det var i alla fall vad vi behövde...

"Massmis med"

Niklas

2010-09-20 @ 12:23:22
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Anna K

Det är verkligen gripande att läsa om Moa. Tänker ofta på henne och hennes familj. Kärleken till Moa och Oliver lyser hela tiden igenom det du skriver.

2010-09-20 @ 12:29:00
Postat av: Therése

Kära familj! Kramar om er stilla, kan inget annat idag. <3 <3 <32010-09-20 @ 12:36:09
Postat av: Lotti Olofsson

Jättefint skrivet och att ni vill dela med er om Moas sista tid ,detta måste vara jättesvårt för er .

Styrkekramar

2010-09-20 @ 12:40:47
Postat av: cecilia

Gråter bara, så sorgligt...söta lilla tös....styrka till Moa och hennes familj, kram Cecilia

2010-09-20 @ 12:58:12
Postat av: Sarah H

Åhhh lilla fina Moa <3 Kramar Sarah H

2010-09-20 @ 12:59:12
Postat av: Madeleine

Ni finns i mina tankar dagligen.

Många varma kramar från mig och min familj<3

2010-09-20 @ 13:10:26
Postat av: Lotta

Vet inte vad jag ska skriva... Tänker på er och skickar en stor kram!

2010-09-20 @ 13:14:29
Postat av: Rosanna

Vad fint du skriver.. Styrkekramar till er alla.. Å lilla Moa :( finns inga ord.. de är kärlek rakt igenom i eran familj..

2010-09-20 @ 13:22:22
Postat av: Malin

Idag var det jobbigt att läsa, igen...

Kan inte föreställa mej hur ni har det, tycker ni är fantastiska som orkar dela med er.

Tänker ständigt på er.

Alla kramar till er<3

2010-09-20 @ 13:31:59
Postat av: Helena o Pelle

Vi tänker så mycket på er !

Vill ge er ALL vår styrka o kraft.

Fam Nilsson/Nordin

2010-09-20 @ 13:39:10
Postat av: Lisbeth W Möller

Kramar i massor inga ord finns till hands i dag Tårarna tar överhand Jä.........la Sjukdom.

2010-09-20 @ 13:43:52
Postat av: Maria

Fy tusan vad livet är en strid =(

2010-09-20 @ 13:58:49
Postat av: Noelia

2010-09-20 @ 14:06:11
Postat av: Noelia

Sänder styrkekramar och hoppas att Moa s sista tid med er blir smärtfri och lugn. Kom ihåg att ta hand om er och er relation.

2010-09-20 @ 14:07:46
Postat av: Therese

Hej!

Jag är en av dom som följt eran blogg men aldrig tidigare lämnat en kommentar.

Det känns som att vad jag än skriver så skulle det vara för lite...

Moa har gått rakt in i hjärtat på mig när jag har följt eran resa och jag har hela tiden hoppats och hållit tummarna...

Finns det en mening med allt...som det känns nu, nej...

Tack! Tack för att ni har låtit mig ta del av en stor bit av erat liv och låtit mig lära känna Moa på detta sätt! Hon har lämnat ett stort avtryck i mitt hjärta! <3Mvh Therese2010-09-20 @ 14:15:05
Postat av: Johanna Ekroth

Tiden nu är hemsk, men glöm inte. Moa kommer att komma och titta till er efter hon har vandrat vidare till andra sidan. Hon kommer att komma och hälsa på er.Min älsklingskisse gick bort i juni i år. Hon kommer och hälsar på ofta så fort jag ropar på henne. Hon kommer och stryker sig mot benen, lämnar tassavtryck i soffan, hoppar upp i sängen om kvällarna när jag ska sova. Ja, jag kan nämna mer. Men jag lovar er. Ni kommer att mötas igen. Hon kommer att komma och hälsa på er, dessutom så kommer ni att mötas igen i framtiden när er tid är inne. Det kommer från hennes sida inte att ta så länge, för i hennes blivande dimension finns ingen tid, det finns heller inga känslor.Kramar om er allihopa!

2010-09-20 @ 14:17:29
Postat av: frida

Även om man försöker tänka sig in i eran situation så går det inte att förstå hur fruktansvärt jobbigt det måste vara.

Mina tankar går till er!Kramar!

2010-09-20 @ 14:24:35
URL: http://fridahelaveckan.blogg.se/
Postat av: Jossi

hemskt, så jävla orättvist! fina moa <3

2010-09-20 @ 14:25:53
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Linda

Läser och gråter. Fina, fina Moa och resten av fina familjen. Tänker och ber för er! kramar om

2010-09-20 @ 14:27:16
Postat av: FRIDA MARBE

awe, man börjar ju gråta när man läser!

kram till alla er!

2010-09-20 @ 15:03:11
URL: http://marbes.blogg.se/
Postat av: Jannice

Varma kramar till er underbara familj.Ge massor av kärlek till varandra in i det sista.Det är det viktigaste.Tänker på er hela tiden.Kram igen

2010-09-20 @ 15:11:37
Postat av: Sonja

Hej! Tänker på er varje dag. Sänder många kramar till er.

2010-09-20 @ 15:12:39
Postat av: Anonym

2010-09-20 @ 15:19:24
Postat av: Veronica

Åh gode gud....

Fina Moa!

Nu ska du snart resa bort till en bättre värld,

utan smärta.

Var inte rädd,

de andra änglabarnen tar emot dig-Tim,Lova,Alfons,Irma ja jag vet många fler som redan är där...

Du är en fin och tapper tjej som borde fått vinna denna kamp

2010-09-20 @ 15:24:55
Postat av: malin

hoppas och ber, men även jag har nog insett att ert mirakel inte hinner fram itid, var rädda om varandra du och Johan, och inte att förglömma Oliver, hoppas Moas sista tid tillsammans med er blir så just och fint som det bara kan bli,, kramar i massor

2010-09-20 @ 15:26:19
Postat av: Veronica

Du kommer ha en plats i mitt o mångas hjärtan för alltid!

Glömmer dig aldrig.

Fina familjen ta vara på varje sekund precis som ni gör nu,

stor kram till er från mig.

2010-09-20 @ 15:27:25
Postat av: lena

hejsan...jag har läst er blogg något års tid nu....jag känner med er såå himla mycke...vill berätta vilken underbar familj ni är...Moa har en fantastisk familj som är med henne hela vägen...fantastiska människor är ni...önskar jag kunde finns o stötta er IRL..<3.....jag tänker på er varje dag....önskar er alla de bästa av allting...hoppas sista tiden nu blir ljus o fin för er....massa styrka o kärlek till er fantastiska familj....oändlig kärlek till er. Lena

2010-09-20 @ 15:47:33
Postat av: A-K

All världens kramar och varma tankar till er! Ni finns ofta i mina tankar.

2010-09-20 @ 15:53:13
URL: http://bliavmedcancer.blogspot.com
Postat av: Tina

Jag har följt er blogg länge, men brukar inte kommentera då jag bara är en i mängden. Man fullkomligt tappar andan och får fysiskt ont av att läsa vilket helvete ni går igenom. Alla föräldrars värsta mardröm... Vidrigt orättvist, och orden räcker inte till! Jag hoppas nu att Moa får en fridfull sista tid, och att ni finner styrka i varandra. En oerhört älskad tjej är hon, och ni verkar ha många fina människor kring er. Många kramar från en 3-barnsmamma i Östergötland.

2010-09-20 @ 15:54:23
Postat av: Linnea 15 år

Tårarna rinner när man läser...

Har trott och önskat att Moa skulle klara det här, men nu känns det så definitivt...

Så otroligt starkt att du orkar skriva, för saker och ting blir alltid mycket verkligare när man skriver det. Men kanske är det en slags terapi för dig<3

Tänker man på er så känns mina små "problem" helt oviktiga...

Önskar att eran sista tid tillsammans ska bli så bra som möjligt<3

Tusen kramar till er<3

2010-09-20 @ 15:58:33
URL: http://palomitas.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Sänder de varmaste kramarna till er i detta skede. Mina tankar går till er familj.

Kram Cecilia

2010-09-20 @ 16:05:22
Postat av: Elin A

Tänker så på er!

Hade jag kunnat ge massage så hade jag kommit hem och masserat dig och mannen.

Fina söta Moa!

Många varma kramar Elin

2010-09-20 @ 16:08:37
Postat av: Maria

Ni är världens bästa föräldrar. Det ni går igenom ska ingen behöva uppleva. Massor av tankar och kramar

2010-09-20 @ 16:36:20
Postat av: HannaG

Ni är ofta i mina tankar. Kram

2010-09-20 @ 16:37:00
Postat av: krolle

mitt hjärta blöder för er skull.. ingen ska någonsin behöva gå igenom det ni går igenom just nu.. styrke kram

2010-09-20 @ 16:41:28
URL: http://krolle.blogg.se/
Postat av: Katarina

massor av kramar till er och era anhöriga!

2010-09-20 @ 16:55:56
Postat av: Iréne D.

Lilla, underbara Moa, tänk vad många hjärtan du har berört! Även om jag aldrig fått träffa henne kommer hon alltid att ha en liten plats kvar i mitt hjärta.Kramar till hela familjen!

2010-09-20 @ 16:56:10
Postat av: Annica

Sänder en stor styrkeKRAM <3

2010-09-20 @ 16:56:24
Postat av: Jessica

Kram kram kram och lite massage från mig. Tänker såå på er!

2010-09-20 @ 17:07:10
Postat av: Christina

Tänker på er varje dag, stoooor kram till er alla.

2010-09-20 @ 17:09:17
Postat av: Karina

Tårarna rinner alltid när jag läser din blogg men kan inte låta bli, du är så duktig på att delge oss information och ni är en alldeles underbar familj har jag förstått med allt som du skrivit och jag läst. Kan inget annat än att tänka på er och lida med er i denna oerhört svåra stund. Ber för er varje kväll

2010-09-20 @ 17:09:36
Postat av: ax

en enda stor kram till er alla. ni har styrkan att kämpa, men också att släppa taget när det är dags, det märks. <3

2010-09-20 @ 17:23:16
URL: http://aixiens.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Nu var det väldigt länge sedan jag var inne på eran blogg men tänkte jag skulle kika in och se hur ni hade det. Åh så ledsamt att läsa hur det är med eran lilla prinsessa.

Varma kramar från mig till er alla <3

2010-09-20 @ 17:38:33
Postat av: Sofie

All styrka, kärlek o omtanke till er, o massor av BAMSEKRAMAR <3 <3 <3

2010-09-20 @ 17:43:55
Postat av: Rosanna

Jag tar ett djupt andetag och känner förtvivlan..det ni går igenom är det värsta man kan uppleva som förälder..att inte kunna göra något mer för sitt älskade barn..kramar till er alla2010-09-20 @ 17:54:38
Postat av: Mia

Kikar in här nästan varje dag, men har varit dåligt på att skriva. Men jag tänker på er!!Kramar till er alla!//Mia

2010-09-20 @ 17:59:17
URL: http://bustroll.blogg.se/
Postat av: Lena i Lyckebo

Dina rader berör så otroligt och det gör så ont i mitt hjärta att veta hur medmänniskor lider. Det är så hemskt att barn blir sjuka och ska lämna vår jord, det får inte vara så.

Många styrkekramar från mig som miste min yngsta bror för tre år sedan.

Lena

2010-09-20 @ 18:12:28
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: syren

Du skriver så fint,både smärtsamt och så mycket kärlek. Tänker på dig varje dag! kram /Eva

2010-09-20 @ 18:22:31
Postat av: Kristina

Att vänta, jag finner ej ord.Ni verkar tänka så klokt. Jag säger hejdå till Moa.

2010-09-20 @ 18:22:32
Postat av: Anna

Jag sänder styrka ,värme och kärlek. Anna i Solna

2010-09-20 @ 18:27:43
Postat av: soffie

Jag finner inga ord i er kamp ni och er vackra Moa är sånna kämpar.Tänker på er i den här hemska kampen och ni är så otroligt fina och starka.

Massor av styrkekramar till er.

Om jag ska skriva om Moa på min blogg vad kan jag länka för länk ang hennes insamling på cancerfonden?.

Vill på nåt vis bidra till forskningen .

Om du orkar så skicka gärna länken till min mail sbroberg@bredband.net

kram lilla fina Moa och till din familj

2010-09-20 @ 18:32:41
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Gud som haver barnen kär, se till Moa som sjuk är.

2010-09-20 @ 18:33:38
Postat av: Mamma J

Många varma kramar...Om det ändå fanns något som jag kunde göra. Som någon kunde göra!

2010-09-20 @ 18:39:06
URL: http://mammanj.blogspot.com
Postat av: annika

Kram

2010-09-20 @ 18:39:08
Postat av: Pia Torkkel

Gud vad ni är starka. Ikväll ska jag be för Moa och hennes familj.

2010-09-20 @ 18:43:18
Postat av: Sofi

Kram på er!!!!!!!

2010-09-20 @ 19:02:28
Postat av: Carin

Jenny: Du skriver med så mycket kärlek och värme till dina barn. Moa tar med sig ett mycket stort och fint minne av sina föräldrar och storebror. Tankar till Er.

2010-09-20 @ 19:07:37
Postat av: Anna

Tänker på er, Kram!

2010-09-20 @ 19:11:19
Postat av: Ewa

Kramar om och tänker på er <3

2010-09-20 @ 19:15:44
Postat av: Birgitta olsson

Jag känner inte er men har följt er blogg under en längre tid. Jag tänker på Moa flera gånger om dagen och lider med det ni just nu går igenom. Livet känns så fruktansvärt orättvist.

Kram Birgitta

2010-09-20 @ 19:18:40
URL: http://www.metrobloggen.se/biol
Postat av: I

Håller hand, håller om. Omsluter henne i kärlek och trygghet.Det är inte mänskligt. Jag önskar så att man kunde bära er smärta lite, men allra mest önskar jag mirakel !

2010-09-20 @ 19:25:59
Postat av: Anna

Jag tänker så mycket på er och lider med er!!

Alla mina varma tankar och kärlek till er!!

Kram Anna

2010-09-20 @ 19:32:33
Postat av: Sandra

kram

2010-09-20 @ 19:32:54
URL: http://sandraiam.blogg.se/
Postat av: Nettan

Har sporadiskt följt eran kamp, tårarna rinner när man nu läser att det oundvikliga närmar sej... Sänder er sryrkekramar o tackar er samtidigt för att ni orkar dela med er !!!

2010-09-20 @ 19:33:58
Postat av: Anonym

Orden räcker inte till just nu. Finns inga ord som är bra nog. Vackra nog. Tröstande nog. Hoppas att ni ändå känner värmen från oss alla här ute. Att ni känner våra stöttande händer. Vi är med er. Tänker på er så mycket. Varmaste kramar till er.

2010-09-20 @ 19:36:43
Postat av: Lisa

Stackars fina Moa! Och er, jag lider så med er och skänker er styrkekramar. Tänk att Moa torkar dina tårar när du är ledsen, vilken liten hjälte. Det känns som en återspegling av hennes fina familj.2010-09-20 @ 19:44:33
Postat av: amanda

Jag tänker på er, ni är starka! Kramkram!

2010-09-20 @ 19:48:26
URL: http://www.amaanndasundqvist.blogg
Postat av: Fam.Norlin

Störst av allt är kärleken...

Kramar Eva & Elna

2010-09-20 @ 20:00:26
Postat av: Lena

Jag tänker på er! Kramar

2010-09-20 @ 20:11:52
Postat av: Gitte

nej nej nej vill man bara skrika... tårarn rinner o jag håller fullkomligt med att visst vill ni ha er dotter kvar men man måste se det bästa för henne. Det är så .... att hon bara ska behöva ligga o försvinna mer o mer dag för dag.

Jag ska sätta in pengar igen, denna sjukdom måste besegras. En ängel går och andra kommer..

väntar barn och känner att ni skulle få ha er ängel kvar, precis som jag väntar på min ängel ska kommaVa rädda om er, ni e otroliga - Moa är otrolig och Oliver ...Om mina kramar bara kunde göra ett mirakel...

2010-09-20 @ 20:21:16
Postat av: Helen

Tårarna när jag läser dina starka ord, Jenny....vilket helvete ni går igenom...vet inte vad jag ska skriva mer...vill bara skicka de varmaste kramar till er alla

2010-09-20 @ 20:29:48
Postat av: Ulrika &Felicia

skickar de allra varmaste och finaste tankar till er hela familj!!!

2010-09-20 @ 20:43:43
Postat av: Klara

Det var ett par månader sedan jag läste om Moa, att det är så nära, att hoppet börjar svika, det finns inga ord. Lilla lilla Moa, hon är ett fantastiskt barn, så klok, så fin med en fantastisk familj runt omkring sig. Jag känner så mycket för er, finns med i er sorg, skänker energi och alla mina tankar till Moa! Knäpper mina händer och hoppas på ett mirakel. Mängder av Kramar

2010-09-20 @ 20:44:13
Postat av: Felicia

Hon känner sig så himla älskad , det är då hon känner sig trygg , du skriver så fint om henne!

jag vill bara ge er en massa kramar .

jag skulle vilja hjälpa mer.

men innerst inne vet jag att det är det dem verkligen gör. ♥

2010-09-20 @ 20:46:04
Postat av: Cicci (Ellinors Änglamamma)

Hej Jenny!

Vet inte om du kommer ihåg mig. Låg inne med min lilla flicka Ellinor 2007 på avd. 64. Hon gick bort aug -07. Jag och Magnus tänker på er ofta och blev väldigt ledsna att höra att Moa mår så dåligt... Finns inte nått tröstande att säga. Lev för dagen och ta tillvara på alla härliga stunder.. Massor med styrkekramar till er alla. Kram kram kram Cicci

2010-09-20 @ 20:48:57
Postat av: Anna - Ensamstående mamma, hunduppfödare & stolt vegetarian.

Jag blir så arg på världen, på allt när jag läser hos er! Jag blir så ledsen enda in i själen när jag hör att tiden för er vackra Moa rinner ut. Det är så fel!

Det finns inte ens ord till att beskriva allt detta.

Moa har er som verkligen älskar henne, och som gör allt för att hon ska ha det så bra som möjligt. Ni är underbara föräldrar och hennes bror är den bästa storebror någon kan ha!

Ni är starka och fantastiska, allihopa!

Jag ber för er, och jag ber för Moa.Stora kramar.

2010-09-20 @ 21:20:32
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Magnus Lindstrand

Det som händer är så fruktansvärt och obeskrivligt hemskt. Man blir så ledsen av att läsa att det är så dåligt med Moa. Jag tror att alla som känner er har hoppats på ett mirakel, att det till slut ska bli bra. Till slut tvingas man ändå inse att det inte kommer att hända. Jag vet inte vad jag ska säga. Det finns inga ord. Vi tänker på er!

Kramar

Familjen Lindstrand

2010-09-20 @ 21:23:34
Postat av: Moa

det här är så orättvist och smärtsamt. jag minns när jag började följa er för tre år sedan, hur mycket jag hoppades på moa. hur mycket jag hoppades att skiten skulle försvinna, gladdes för de fina beskeden och blev så fruktansvärt ledsen när det kom tillbaka i lungorna. när det gick utför. för varje uppdatering förstår man att det närmar sig men ändå går det inte att ta in.

och det går inte att förstå vad ni går igenom nu. något som ingen familj skulle behöva få gå igenom. men ni är underbara föräldrar, oliver är en underbar storebror och moa har också underbara kompisar. hon har så många som älskar henne omkring sig.många kramar

2010-09-20 @ 21:35:54
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Anette

2010-09-20 @ 21:47:59
URL: http://anskumamman.blogg.se/
Postat av: Anette

Hälsa Moa från mig o Kevin. Tänker på er.

2010-09-20 @ 21:49:12
URL: http://anskumamman.blogg.se/
Postat av: änglamamman

Tänker på er. Styrkekramar.

2010-09-20 @ 21:55:17
URL: http://www.nglarfinns.blogspot.com
Postat av: Lina

Tänker på er hela tiden. Tusen styrkekramar!

2010-09-20 @ 22:01:00
URL: http://rudolfinnan.blogg.se/
Postat av: Ingegärd

Åh om jag bara kunde göra något!

Kramar.

2010-09-20 @ 22:11:53
Postat av: Veronica

Jag känner er inte men har blivit djupt rörd av Moas och er berättelse. Jag tänker er många gånger om dagen. Moa har lärt mig mycket om att leva för stunden och jag känner lycka varje för att jag själv och mina barn mår bra.

2010-09-20 @ 22:33:07
Postat av: Malin Hejdenberg

Har läst er blogg, tårarna rinner ner från mina kinder, Livet är så sjukt orättvist, Er fina lilla flicka drabbas, man blir så arg! jävla sjukdom rent ut sagt! På bilderna ser man all er kärlek.. Ni har en underbart fin dotter, ni verkar vara en underbar familj,

Tänker på er! kram från Malin

( min syster Elin blev en ängel för 2 veckor sedan,hon dog av cancer)

Men jag fortsätter skriva om henne i hennes blogg.www.elinhejdenberg.blogg.se

2010-09-20 @ 22:36:47
URL: http://malinhejdenberg.blogg.se/
Postat av: Rebecka

skickar en bamse kram till dig Moa.

2010-09-20 @ 22:39:35
Postat av: amanda ♥

kan inte låta bli att gråta när jag läser dina inlägg. jag har en nära vän som dog i cancer, och efter de va jag ett vrak... nu efter flera år av saknad och längtan, så har jag endå inte förstått att hon är borta.

kram , och hälsa ditt fina barn.

2010-09-20 @ 22:43:42
URL: http://maandyjohanssoon.blogg.se/
Postat av: JoVi

Stora kramar till er alla ♥/Från en medmänniska

2010-09-20 @ 23:01:59
Postat av: Anne Moijé

Alla mina tankar är hos er.Kram

2010-09-20 @ 23:44:01
URL: http://mrsawkward.wordpress.com/
Postat av: veronica lundgren

Jenny du är den finaste mamman men enorm kärlek till ditt älskade barn Moa. Du finns för henne och det är det som är viktigast nu. Du ger trygghet och värme och det känner hon fast hon inte uttrycker det. Många varma kramar från en sjuksköterska om arbetar med svårt cancersjuka människor.

2010-09-21 @ 01:38:02
Postat av: Linda

Föräldrar håller sina barns händer för ett kort tag. Deras hjärtan föralltid.

Kram Linda

2010-09-21 @ 05:01:03
Postat av: Nilla

Söta lilla Moa! Bamse kramar till dig!

2010-09-21 @ 06:12:45
Postat av: Carina

Ni finns i mina tankar.

All värme och styrka till Er.

Kram på Er <3

2010-09-21 @ 06:37:13
Postat av: änglamamma

All styrka till er och stor kram, ni är fantastiska.Så mycket kärlek och trygghet ni ger lilla Moa.<3<3<3

2010-09-21 @ 07:44:07
Postat av: Cilla

Likväl som Moa är en prinsessa, består resterande familj av en riktig drottning, kung och prins. Kärleken er emellan är så påtaglig att den känns även vid mitt köksbord. Och den finns som en värmande och mjuk filt runt Moas kropp.Ni är alla fantastiska!Kramar i mängder från Cilla på Lidingö

2010-09-21 @ 08:07:25
Postat av: Marie Andersson

Orden börjar ta slut. Men ni alla - hela familjen - är insluten av kärlek och värme. Lilla Moa, den tappraste av alla prinsessor!

Kram

2010-09-21 @ 08:13:34
Postat av: Eva

ALL STYRKA TILL ER <3<3<3

Kram

2010-09-21 @ 08:23:59
Postat av: Malin

Tänker på er hela tiden. VILKEN fruktansvärd tid för er... Många kramar till er och jag hoppas ni någonstans finner styrka.!!

2010-09-21 @ 08:27:11
Postat av: Sofia

Kramar till er alla!

2010-09-21 @ 08:40:54
URL: http://skberg74.blogspot.com
Postat av: Åsa

Jag har följt er fina underbara blogg. Men aldrig lagt ngn kommentar. Jag kan som mamma, förälder, människa verkligen känna hur ni känner det. Men på det kan jag nog lägga till 1000% mer. Finns nog inte en chans att känna den enorma sorg och frustation ni känner, om man inte varit m om det själv. Jag undrar bara hur fruktansvärt orättvist livet kan vara. Stackars stackars lilla Moa och hela familjen. Finns inga ord..........

2010-09-21 @ 08:44:47
Postat av: Anonym

vet att det ni högst önskar är att Moa ska få stanna för alltid.. och det önskar jag också.. önskar också att jag kunde de magiska orden som frambringar ett mirakel.. och jag förstår att det finns inga ord som ska lindra er sorg i denna svåra tid..

jag läste någonstans att det är inte de som lever ett sekel som får mest ut av livet.. utan de som lever varje minut.. Jenny detta har du & familjen gjort möjligt för eran vackra Moa..

2010-09-21 @ 08:54:42
Postat av: Yohanna

Kämpat från 2007? Vilken styrka och kämparglöd i denna lilla flickan, det må man ju ändå säga. Å så klok och medveten, just avsnittet där du beskriver att hon ser inte på tv men hon HÖR: Glöm aldrig det... Stor kram från en familj i Helsingborg!

2010-09-21 @ 09:01:06
URL: http://maiplu.se
Postat av: Siss

Precis som alla andra härinne, så skickar jag styrke- och tröstekramar till er alla!

Lilla Moa är nog varken ledsen eller rädd...änglarna vaggar henne säkert redan!

2010-09-21 @ 10:06:30
Postat av: Maria

Stora varma kramar till er. Tänker på er.

2010-09-21 @ 10:23:05
Postat av: Kate

Jag tycker verkligen synd om henne. Jag grät nästan när jag såg några inlägg. Hon måste kämpa på varje dag som hon lever. Jag kommer be för henne och hoppas på att blir bra. :)

2010-09-21 @ 10:23:32
URL: http://lifeofkate.blogg.se/
Postat av: Carro

Beklagar verkligen. Skulle aldrig drömma om att detta skulle drabba mig o min familj. Men jag måste säga att jag är förvånad hur mkt man skulle klara. Ni är nog bland dom starkaste personerna jag har hört talas om. Det finns ju som sagt inte mycket som man kan säga för att lindra smärtan men Moa har verkligen underbara föräldrar som er. Hon är lyckligt lottad.

Skickar många styrke kramar

2010-09-21 @ 11:13:39
URL: http://metrobloggen.se/mizzycarro
Postat av: clara

din blogg berör verkligen. man sitter med tårar rinnande när man läser den. man kan inte annat än att bara hoppas att Moa ska bli bättre. hon verkar ha en underbar mamma. många styrke kramar

2010-09-21 @ 11:32:07
Postat av: Linda

Vill sända all styrka och kärlek till er!!!! Och till dej lilla fina underbara Moa med världens vackraste ögon...du är så fin, så tapper och jag tänker på dej och din familj varje dag!!! Lilla älskade vännen!!!!

2010-09-21 @ 11:44:02
URL: http://www.linda-emma.blogspot.com
Postat av: Jessi

Hej!Har du nån gång haft komplex över något? Eller tyckt att du inte duger som du själv är?

Vi är 4 tjejer som vill förändra synen på dagens skönhets ideal, genom vårt projekt arbete vi gör under vårt sista år på gymnasiet. Välkommen till vår blogg! http://verklighetsguiden.blogspot.com

2010-09-21 @ 12:08:18
URL: http://verklighetsguiden.blogspot.com
Postat av: cecilia

Söta lilla flickan, tänker på dej och sänder dej all styrka och värmen som finns. Moa, du kommer finnas i många människors hjärtan för alltid. Styrka till din mamma och pappa och bror som upplever det svåraste man kan göra i detta jordeliv , nämligen följa sitt barn mot slutet. Allt annat i livet bleknar om man sätter olika händelser i livet i perspektiv. Vackra familj, STYRKA!!!!!!!!!!! Kram Cecilia

2010-09-21 @ 12:10:33
Postat av: Ann-Sofie Nilsson

Sänder tusen kramar och många tankar till Moa som kämpar så starkt för att få stanna kvar i livet hos mamma, pappa och storebror Oliver. Tänk om man ändå kunde hjälpa till så att under sker. Jag förstår att ni är inne i slutskedet. Det känns väldigt tungt för oss alla runtomkring. Vi finns hos er.

Många hälsningar Ann-Sofie o Lars-Göran m. fam

2010-09-21 @ 12:44:13
Postat av: Marie i Göteborg

Massa kramar till er alla.

Från Marie i Göteborg

2010-09-21 @ 12:45:27
Postat av: Sari

Det gör så ont att läsa...Vet inte vad jag ska skriva.Detta berör mig(och inte llra minstPontus)väldigt mycket

Vill inte ens tänka att vi kunde varit i samma sits.....Vet inte om och hur jag skulle klara av detta.

Läser dagligen er blogg och följer er/Moa....Har fått äran att lära känna er och träffa er och krama er.Ni är helt underbara människor ....

2010-09-21 @ 13:29:47
URL: http://tuulikki.blogg.se/
Postat av: Maria

Läser varenda dag i er blogg och följer med er.Livet är inte ok ibland. Håll ihopa och njut varenda dag.<3

2010-09-21 @ 13:42:12
Postat av: sanna

jag gråter när jag läser dina inlägg. världen är så himla orättvis ibland. jag tycker du är väldigt stark som uppdaterar och berättar av dom händer för oss som läser. Moa är en väldigt stark lite flicka som har kämpat väldigt länge. beundrar er jätte mycket!

2010-09-21 @ 13:59:18
Postat av: Jenny

Tårarna bara rinner, är nybliven mamma & det ni går igenom just nu är så otänkbart, overkligt. Ni är så starka & Jag beundrar er så.

All kärlek & styrka till er!!!

2010-09-21 @ 14:13:39
URL: http://jolbi.blogg.se/
Postat av: katarina/titti

Bara en kram ooch massa kärlighet till Moa och din fina familj

2010-09-21 @ 14:16:42
Postat av: Angeliqa

Hej! Fin blogg, var gärna med i alla mina tävlingar ifall du har lust! :D

Ha en bra dag! <3kram.

2010-09-21 @ 14:37:07
URL: http://angeliqapetrow.blogg.se/
Postat av: Ingela

Livet är fruktansvärt orättvist! Men ge aldrig upp hoppet om att en dag få återse Moa. Om kärleken är störst på jorden ska den också kunna övervinna döden. Vi får inte tro att döden är slutet- hur ska vi då våga leva om vi ska gå omkring och vara rädda för att dö? Döden behöver inte vara farligare än en grind som vi passerar på våran väg. Och varför skulle evigheten vara en stor och samspelt änglakör när den lika gärna kan vara en spegel av den här världen med välbekanta dofter och smaker. En värld där Astrid Lindgren läser sagor, Anna Lindh är statsminister och alla tusentals barn som lämnat sina föräldrar i förtid målar teckningar och välkomnar nya kompisar med tårta och ballonger. Den dagen min morfar dog berättade han om alla tårtor han sett. Det var prinsesstårtor i långa rader. När min farfar reste kom en vänlig man och hämtade upp honom och hans resväska stod paketerad vid sängen. Ni har varit helt fantastiska föräldrar- lita på att Moa kunnat fått den bästa av starter på sitt liv. För hennes resa har bara börjat- även om det känns hopplöst just nu. Vi har inte makt att bestämma över livet och döden, men vi ska aldrig sluta hoppas. Vi är som bebisar i magen som bara känner till tryggheten i livmodern, men antingen vi vill eller inte kommer vi en dag att födas- hur skräckblandad den upplevelsen än är så är det bestämt att det ska vara så. När vi kommer ut vet vi att vi ska söka oss till mammans bröst för där finns kärlek och värme och mat. När grinden öppnas till andra sidan känner vi nog också värmen till stugan vi ska gå till. Vi vet- bara att vi inte har förmågan här i livet att lista ut hur allting kommer bli.Hoppas dessa tankar kan sända lite tröst på vägen.

2010-09-21 @ 14:38:43
Postat av: Sandra

Sänder styrka till er!

Det är stark av dig att skriva allt det här, det berör många känslor. Jag hoppas att ni alla orkar er igenom det här.

Ni är stark !2010-09-21 @ 15:20:46
URL: http://northcountry.blogg.se/
Postat av: Anonym

var med och tävla om 30 ml av mariah careys parfym " luscious pink" på min blogg, NUUUU! :) http://alexandraekstrand.blogg.se/

2010-09-21 @ 15:26:04
Postat av: Annie

Hittade din blogg via min kusin idag och har suttit och läst hela dagen om moas kamp. kan verkligen inte ens försöka leva mig in i hur svårt ni och framförallt moa måste ha det. Önskar er ALL lycka och håller verkligen tummarna för att det finns underverk!

<3

2010-09-21 @ 15:37:09
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Det finns inga ord i världen som jag kan säga som gör allt bättre.. men om det fanns så skulle jag säga dem.Ni finns alla i mina böner.

2010-09-21 @ 16:05:56
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Anonym

Det är så orättvist att man ska kunna utsettas för detta Moa gör. Det är också orättvist det ni behöver gå igenom, ingen ska behöva gå igenom det här.

Sänder styrka till er!

2010-09-21 @ 16:11:47
Postat av: Emelie

Ni har en väldigt vacker dotter & jag är så ledsen för Moas & eran skull. Jag hoppas er allt väl & jag hoppas att allt ska bli så fint det bara kan bli den sista tiden. Jag tänker på er!

2010-09-21 @ 16:22:03
URL: http://emeliesaraviola.blogg.se/
Postat av: Benita Fransén

Vad händer idag? :)

2010-09-21 @ 16:40:05
URL: http://kikibenchaa.blogg.se/
Postat av: Kerstin Johansson

Mina tårar rinner nerför mina kinder.Jag är så tacksam att få lära känna en så underbar familj.Jag tänker varje dag på ER, vad du är stark som skriver så underbart om vår egen lilla PRINSESSA. Jag skickar många många kraaaaaaaaamar o massor med styrka till er o till vår Moa som varit så stark.Kerstin

2010-09-21 @ 16:56:25
Postat av: malin

Blir jätte berörd.

Önskar er all lycka & kärlek!

2010-09-21 @ 16:57:24
URL: http://malinfrodin.blogg.se/
Postat av: Roxanna - kamp efter cancern

Gud i himlen :( jag är helt tallös..

Ni är så himla underbar med Moa, jag har skrivit ett inlägg i min blogg om Moa.. i förhoppning om att folk tittar in här och skänker pengar och en tanke åt er.

Ni gör det så himla bra, och framförallt Moa, hon måste vara min idol.Kramar till er

2010-09-21 @ 17:25:02
URL: http://sannassanna.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hej, hittade din blogg! Jag har själv ett barn med cancer, fast All - leukemi. Hon har vart stark och duktig, när jag läser detta om Moa, blir jag helt tåögd, kan inte sluta gråta. Hon sak vara så glad att hon får så mycket kärlek utav er. Ni är så fantastisk starka och jag beundrar dig. Mvh Nathalie

2010-09-21 @ 17:35:50
URL: http://nathalieflisan.blogg.se/
Postat av: idah

Jag sitter här och gråter floder när jag läser dessa inlägg. Ni har verkligen världens finaste dotter!! Önskar er all lycka och kärlek!

Kramar

2010-09-21 @ 17:38:53
URL: http://iidahjohansson.blogg.se/
Postat av: cecilia

Gud vad fint du skriver. Sitter här med tårar i ögonen! Hoppas att det blir bättre!

2010-09-21 @ 17:43:12
URL: http://rawens.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jag önskar att det var något jag kunde göra. Jag hatar att läsa det här, jag kan bara ana vad ni går igenom. Jag hoppas innerligt att Moa blir bättre. <3

2010-09-21 @ 17:57:52
URL: http://itsmeinsideyourhead.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag klickade mig vidare genom en annan blogg och in på er. Fruktansvärt! Finns inga ord. Har nu fällt några tårar efter att ha läst flera inlägg. Jag känner inte er men trots det gör det ont inom mig att veta att en så pass liten flicka ligger svårt sjuk och jag kan inte göra någonting. Bara dela med mig av mina känslor. Och stötta via en text.På min mormor och morfars gravsten står det "Det jorden gömmer vi aldrig glömmer"...Ta hand om er och ge Moa en stor kram från mig. Amanda. Jag skänker er många stöttande tankar.

2010-09-21 @ 18:57:14
URL: http://amnnda.blogg.se/
Postat av: Christine

Varma kramar och mycket kärlek till hela familjen - en extra go kram till underbara prinsessan!

2010-09-21 @ 19:06:46
Postat av: Johanna

Moa, ikväll har jag tänt ett ljus bara för dig!!!Många tankar o kramar från mig

2010-09-21 @ 19:26:58
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

En sån söt tjej, som igentligen ska ha hela livet framför sig!jag har gråten i halsen, jag önskar er all lycka till!Emma

2010-09-21 @ 19:29:29
Postat av: Moa

Åh jag vill bara gråta! Varför ska en sån liten flicka som inte ens fått leva livet bli utsatt för en sån sak?! Det gör mig så himla irriterad.

Jag önskarönskarönskar jag kunde göra någonting för denna fina flicka som faktiskt har samma namn som mig, INGEN är värd att gå igenom en sån sak.

Moa, ikväll ber jag för dig.

Jag önskar du kunde få bli frisk!

2010-09-21 @ 19:46:03
Postat av: Becca

vilken fin blogg ni startat!! Skäner massor av styrka och hopp till er!! Jag har en syster som haft cancer men idag mår hon jätte bra.. Hoppet finnd och jag hoppas med er <3

kramar

2010-09-21 @ 19:50:34
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Karin

Skickar en fin och vacker sång till er...: http://www.youtube.com/watch?v=-j5e4ujV5bY

<32010-09-21 @ 20:00:48
Postat av: KATTA

NI FINNS I MINA TANKAR

MILJONER STYRKEKRAMAR

KATTA

2010-09-21 @ 20:10:22
Postat av: Moa

Ni finns i mina tankar.

Kärlek och styrka till er! Kram!

2010-09-21 @ 20:20:26
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: angeliqa

Jag blev helt gripen av texten!det är hemskt att en så ung flicka ska behöva utsättas för något sånt här.I sånnahär situationer önskar man bara att det fanns något man kunde göra något!Önskar er hopp och lycka, Och sluta aldrig att hoppas!

kram

2010-09-21 @ 20:26:52
Postat av: jessica

Vad hemskt orättvist livet är. Det är tur att ni ger henne så mycket kärlek.

Tårarna svämmar över ögonen när man läser dina inlägg. Att ett barn ska drabbas av något sådant är så hemskt, ett barn som inte hunnit utforska livet. Man tror att man förstår hur hemskt och jobbigt ni har det, men jag tror inte man gör det förren man är i den situationen själv.Många varma kramar till er <3

2010-09-21 @ 21:00:35
URL: http://fallfreely.blogg.se/
Postat av: Lillan

Hej familjen

Var i Kristianstad i helgen för att vara med på vårt barnbarns dop i Rinkaby kyrka (mot Åhus). Tänkte då på er och kände en närhet kanske för att jag visste att ni inte var så långt. Ni är så tappra som orkar uppdatera bloggen och det är ju bra för oss som följer den. Jag tänker på er och önskar jag kunde göra något för er. Sänder många kramar till er/Lillan från Gotland

2010-09-21 @ 21:06:14
Postat av: Therese

Hej hela familjen....

Vet inte vad jag ska säga,men tänker på er....så himla mycket.Många många kramar

2010-09-21 @ 21:10:27
Postat av: Therese

Hej hela familjen....

Vet inte vad jag ska säga,men tänker på er....så himla mycket.Många många kramar

2010-09-21 @ 21:11:49
Postat av: luffi

Hey!! ville tipsa om en tävling jag har i bloggen, vet inte om det är något för dig. man kan vinna ett armband och ja, jag vet inte om det är något för dig... (man SKA INTE ragga röster!) kram luffi

2010-09-21 @ 21:34:56
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Angelica - makeupartist

<3

2010-09-21 @ 21:40:43
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: JEMPA!

Tänker på er! Cancer är verkligen en hemsk sjukdom. Min mormor gick bort i cancer 07 och det är ingenting man skulle önska sin värsta fiende.Styrka till er!

Kramar

2010-09-21 @ 21:44:04
URL: http://jempsss.blogg.se/
Postat av: josephine

Sänder en tanke till er. Fy f*n säger jag bara för denna sjukdom. Ni är helt otroliga. Glöm inte det.

Kram<3

2010-09-21 @ 21:49:26
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: mathilda

Underbara, vackra människa <3

Allt som skrivs till er, känns otillräckligt .

vill kunna göra något för lilla fina Moa,

dagligen finns ni i tankarna , och jag önskar så att alla tankar som ägnas åt er skulle göra underverk, ett mirakel .. Detta borde aldrig få hända,

Oerhört många kramar till er , och jag önskar så att även dom skulle framkalla mirakel :( <3<3

ta hand om er , så gott det går <3

2010-09-21 @ 22:14:03
Postat av: Takeapicture.

Jag skickar all kärlek till er <3<3<3<3<3

2010-09-21 @ 22:18:42
URL: http://takeapicture.blogg.se/
Postat av: Manal

Gud va fint du skriver !

All hopp och kärlek till er !

Hoppas Moa blir mycket bättre !

<3333

2010-09-21 @ 22:43:17
URL: http://rockhop.blogg.se/
Postat av: chaiimphoemphon

Hejsan :)!

Allt bra med dig? :D

2010-09-21 @ 22:50:05
URL: http://chaiimphoemphon.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ni har en riktigt vacker dotter :) Hur hemsk och jobbig situationen är, så måste man ta vara på tiden som är för stunden och bara njuta. Livet är orättvist. Att ett barn ens ska behöva drabbas av cancer är ofattbart i mitt huvud. Jag hoppas så innerligt att ett mirakel sker, och att Moa blir frisk. Hälsa gärna till henne! :) Många många styrke kramar till dig, Moa och din familj!<3

2010-09-21 @ 22:50:27
Postat av: Sarah

När jag läser det du skriver Jenny blir jag tårögd,du skriver så fint och det är verkligen starkt av dig..och lilla Moa är en skönhet! Helt klart en liten prinsessa ♥

2010-09-21 @ 22:57:28
URL: http://sarahrnic.blogg.se/
Postat av: Jeanette

En natt hade en kvinna en dröm. Hon drömde att hon gick längs en strand tillsammans med änglar. Från himlen glimtade olika scener ur hennes liv och varje glimt lämnade många fotspår från änglarna och kvinnan i sanden. När kvinnan slutligen sett tillbaka, vände hon sig om för att titta på fotspåren. De löpte sidan om varandra, utom vid ett par tillfällen då hon bara kunde se sina egna. Kvinnan noterade att detta skedde under de svåraste tiderna under hennes liv.

Hon kände sig sviken och frågade änglarna varför de låtit henne vandra ensam under de mest krävande perioderna av livet.

Änglarna svarade lugnt:

Kära du, det var då vi bar dig.

2010-09-21 @ 23:06:28
Postat av: Ulla

Varför,Varför drabbas just en så söt liten flicka av denna hemska sjukdom,var kommer den ifrån?Hittar de aldrig något botemedel för detta?Många frågor som man kanske aldrig får svar på.Har läst er blogg många gånger.

En stor kram till Moa och hennes familj.

Tänker på er.

Kram Ulla.

2010-09-21 @ 23:12:28
Postat av: Anonym

En natt hade en kvinna en dröm. Hon drömde att hon gick längs en strand tillsammans med änglar. Från himlen glimtade olika scener ur hennes liv och varje glimt lämnade många fotspår från änglarna och kvinnan i sanden. När kvinnan slutligen sett tillbaka, vände hon sig om för att titta på fotspåren. De löpte sidan om varandra, utom vid ett par tillfällen då hon bara kunde se sina egna. Kvinnan noterade att detta skedde under de svåraste tiderna under hennes liv.

Hon kände sig sviken och frågade änglarna varför de låtit henne vandra ensam under de mest krävande perioderna av livet.

Änglarna svarade lugnt:

Kära du, det var då vi bar dig.

2010-09-21 @ 23:21:58
Postat av: Anna-Karin

Tänker på er fyra varje dag. Så fint du skriver och så svårt ni har det. Styrkekramar till er allihopAnna-Karin

2010-09-21 @ 23:29:00
Postat av: cecilia

Sänder lilla sötaste Moa min tanke innan jag släcker ned och lägger mig. Styrka även till hennes mamma, pappa och fina bror, kram Cecilia

2010-09-21 @ 23:29:53
Postat av: wilma

Mina tårar flödar när jag läser er blogg. Varje gång jag går in på den önskar jag så att Moa är kvar hos er! Sänder många varma tankar till er alla i familjen. Känner ej inte men har följt er och lilla söta Moas kamp mot sjukdomen. Misste min mamma för ett par år sedan och vet hur jobbigt det är att se den man älskar försvinna för en. Ni är en helt otroligt fin familj! Det är kanske inte någon tröst nu men jag lovar att det blir bättre. Kanske inte nu men om ett tag. Er lilla Moa kommer alltid att finnas kvar hos er och ni hos henne! Så länge man minns så finns man! Min dotter vinkar ofta till sin mormor i himlen och säger "visst finns mormor" och jag säger "klart att hon finns". Änglar finns och de kan man prata med och de ser och vet allt man gör. Jag tänder ett ljus för er och låter den brinna! Kramar Wilma

2010-09-21 @ 23:52:47
Postat av: Isabel

Jag har suttit och läst er blogg, inlägg för inlägg i över 4a timmar nu. Jag försöker komma på något bra att säga, något sätt att uttrycka den sorg och smärta jag känner, den orättvisa och tomhet som jag drabbas av att läsa om Moa, om er gemensamma kamp. Jag fäller några tårar när jag läser, vad är några tårar mot alla era?

Det finns inget bra sätt att beskriva hur jag känner med er. Men jag vill samtidigt berätta hur mkt jag tänker på er.Vilka OTROLIGA barn ni har. Oliver, sicken kämpe, sicken tapper kille, sicken super förstående brossa och son. Moa; Sicka ögon, sicken utstrålning, sicken kämpar glädje, sicken motivation. Sicket underbart barn.

2010-09-22 @ 01:11:30
URL: http://isabeljose.blogg.se/
Postat av: a.

Tårarna rinner och jag har faktiskt inga ord.... Livet är fullkomligt obegripligt.

2010-09-22 @ 08:22:17
Postat av: cecilia

Ni e dom första jag sänder en varm tanke till, styrka till finaste Moa tösen, du vilar i kärlek, kram till familj, tänker på er, Kram Cecilia

2010-09-22 @ 08:30:25
Postat av: Veronica

Jag kan inte ens föreställa mig vilken fasansfull situation ni befinner er i, en förälders allra värsta mardröm. Livet kan vara så grymt och så orättvist. Inte ska barn bli svårt sjuka och dö? Det är fel, så otroligt vansinnigt fel. Det gör ont i hela mig när jag läser dina ord, jag känner din enorma sorg.Ord räcker inte till, blir så ytliga och faller platt. Jag vill bara att ni ska veta att jag tänker så på er alla.Många kramar, Veronica.

2010-09-22 @ 08:47:24
URL: http://www.vickansdagar.com
Postat av: kajsa

Må Guds kärlek omge er nu och för alltid.

2010-09-22 @ 09:03:57
Postat av: Sandra

All värme och kärlek till er fina prinsessa.

2010-09-22 @ 09:14:52
Postat av: Linda

Tusen kramar till Er!!!

2010-09-22 @ 09:24:38
Postat av: Ulrika

Första gången jag titta in på din blogg och jag fick tårar i ögon. du är stark som går igenom det här och du är en kärleksfull mor till din dotter. en styrkekram från mig till dig.

2010-09-22 @ 11:22:13
URL: http://ulrikaappelgren.blogg.se/
Postat av: Camilla

Massor av styrkekramar till er alla!!!

2010-09-22 @ 12:06:21
Postat av: familj i Önnestad

Tänker på er...

2010-09-22 @ 14:30:53
Postat av: Carro

Vet inte vad man ska säga.. Det ända jag kan säga är att ni måste kämpa ni måste hålla ut. Det finns nånting i alla människor som gör att man kämpar, nånting. Min bästa vän fick leukemi när hon var 5 år, det fanns stunder då ingen visste vad som skulle hända, men så hände något positivt och idag lever hon ett normalt liv. Hon går endast på kontroller 2 gånger om året nu, jag hoppas verkligen att detta ska hända eran Moa också. För ingen förtjänar den jävla sjukdomen. Styrkekramar till er, speciellt till lilla Moa. Jag vet att ni fixar detta <3

2010-09-22 @ 15:43:50
Postat av: M I C A E L A

Har skrivit om er på min blogg, gråter mägnder när jag läser er underbara blogg, kämpa verkligen för moa. Det är så hemskt, den jävla sjukdomen förtjänar ingen!! Och verkligen inte Moa, jag hoppas verkligen att hon klarar det och ni måste kämpa som ni gör, många kramar till er !!! Och hälsa gärna Moa från mig!!

2010-09-22 @ 16:23:28
URL: http://coolamicaela.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej,jag har läst här på din blogg och jag förstår att det är kämpit :( jag är bara 12 år,men vet ändå,Jag hade en morfar som dog av canser och jag har 2 till som har dött av dena sjukdom,jag har skrivit om din blogg på min blogg.Jag hoppas värkligen att hon blir frisk :)

många kramar till er :)

2010-09-22 @ 17:02:12
URL: http://fotbollsel.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag tror att många med mig önskar att våra ord kunde hjälpa Moa i hennes kamp.

Att vi kunde hjälpa henne att vinna över denna hemska sjukdom.

De gör ont i hjärtat på mig att ni och Moa måste genomlida detta.

Men Moa har samtidigt tur, hon har en kärleksfull familj som vill hennes bästa och som gör allt för henne.

Hon vet att hon är älskad och att ni alltid finns där för henne.

Hon behöver aldrig känna sig ensam.

Jag sänder all styrka som jag bara kan till er. Kram!! <3

2010-09-22 @ 17:07:21
Postat av: Natasha Goulden

Jättefin blogg! Kram

2010-09-22 @ 17:31:11
URL: http://gsis.blogg.se/
Postat av: Marie

ÅÅÅÅÅÅÅ vad ledsen jag blir för er skull. Finns inga ord som känns rätt men kan inte tänka mig något värre än det ni går igenom. Och vilket fruktansvärt beslut att bestämma om minskning av cortison för att "det ska gå snabbare". Ni finns i mina tankar hela tiden och jag vågar nästan inte gå in på bloggen för jag vill inte läsa att det blivit värre med Moa. Men tack för att du orkar uppdatera oss bloggläsare. Skulle vilja kunna göra något för er. Marie

2010-09-22 @ 18:57:02
Postat av: cutie

Jag kommer länka till eran blogg i min blogg, för eran blogg är en viktig blogg. Hoppas de är okej - annars är de bara att säga till så tar jag bort den.

2010-09-22 @ 18:57:28
URL: http://everydaywithcutie.blogg.se/
Postat av: Liselott (Olsson) Wernersson

Dina ord gör mina ögon fyllda av tårar. Det är så orättvist med denna grymma sjukdom. Moa är en så underbart söt tjej och ni är så oerhört starka allihop. Jag är övertygad om att det är er kärlek till varandra som ger denna styrka. En kärlek ni alltid kommer att bära med er vad som än händer. Tänker hela tiden på er allihop och vad ni går igenom. Många kramar från nästkusin Liselott med familj.

2010-09-22 @ 19:28:05
Postat av: Moa

Vad fint du skriver, jag blir helt tårögd! Tänker ofta på lilla Moa :'( Har hållt tummarna & det gör ont i hjärtat att det inte kommer gå vägen!Tänker på er alla!!!!

2010-09-22 @ 20:08:51
Postat av: T

finaste människor!

sänder er mina varmaste tankar. kram

2010-09-22 @ 20:19:02
Postat av: Anna

Styrkekramar och många tankar till er. Det finns inga ord som räcker till... Kram!

2010-09-22 @ 20:26:47
URL: http://www.laufelille.blogspot.com
Postat av: Charlott

Hej! Varma tankar till er i denna svåra stund. Är själv mamma till en kille på 8 år som för snart ett år sedan förlorade en klasskompis i högmalign hjärntumör, PNET.Styrkekramar i massor!

2010-09-22 @ 20:30:35
Postat av: Marie

Gör ont i hela mig när jag läser din blogg. Kan inte ens föreställa mig hur ni har det. Vill bara gå upp och ruska liv i mina små sovande gryn och krama dom och säga hur mycket jag älskar dom. Du är så stark och duktig. Varma varma kramen till dig och hela din fina familj, Marie

2010-09-22 @ 21:01:18
URL: http://lovetagsblogg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Moa har tur som har så fin familj som er runt sig <3

2010-09-22 @ 21:12:24
Postat av: S E V D A Y E T I S-sevdas.blogg.ses

fan va hemskt att sjukdomar ska finnas :( fan va starka ni är!<3min mormor dog i canser för 4 månader sen.. det va inte lätt såg henne bli sämre å sämre för varje dag och såg henne sen död :(...

2010-09-22 @ 21:54:05
Postat av: S E V D A Y E T I S-sevdas.blogg.se

fan va hemskt att sjukdomar ska finnas :( fan va starka ni är!<3min mormor dog i canser för 4 månader sen.. det va inte lätt såg henne bli sämre å sämre för varje dag och såg henne sen död :(...

2010-09-22 @ 21:54:17
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej Moa & mamma. Jag bara gråter och gråter när jag läser. Det är så orättvist att detta ska ske en sådan liten fin tjej. Jag är nog en av många som tänker på eran familj och önskar er allt gott och massor med styrka! Hade jag kunnat så hade jag gett er all styrka som är möjlig!! Jag hälsar till Moa och önskar med hela mitt hjärta att hon snart ska må bättre och framför allt BLI FRISK. Stora varma kramar! /Amanda

2010-09-22 @ 22:04:56
URL: http://missmandie.blogg.se/
Postat av: emma

jag ger all min inre styrka till att ett mirakel ska ske! <3 STOR kram till er alla!

2010-09-22 @ 22:20:48
Postat av: emma

jag ger all min inre styrka till att ett mirakel ska ske! <3 STOR kram till er alla!

2010-09-22 @ 22:21:00
Postat av: Annie

Själv tappar man massa tårar av att läsa denna fina blogg man aldrig sett och läst förr. Hoppas verkligen att Moa mår bättre snart, hon får bara inte lämna en så underbar familj. Kommer att beklaga sjukt mycket om hon försvinner :'3<3 Men när fick hon canser? Jag har tyvärr inte läst från tå till topp D: Men massa kramar // Annie <3

2010-09-22 @ 22:32:17
URL: http://annieofc.blogg.se/
Postat av: mia

Tänker på er i natt. Varma kramar o tankar, mia

2010-09-23 @ 00:08:44
Postat av: Eva i Skåne

Har följt din blogg ganska länge och berörts så av er styrka och kärlek. Jag trodde och hoppades så länge...

I lördags dog min mor, ganska hastigt. Det är inte samma sak med en vuxen människa, som levt sitt liv, och ett barn som knappt börjat. Men, jag kan känna att jag nu har insikter och upplevelser som jag åtminstone delvis, delar med er. Jag önskar er all styrka, för det kommer ni att behöva, och jag önskar er frid och ro. Mina varmaste kramar till en fantastisk prinsessa och till hennes familj.

Eva

2010-09-23 @ 00:23:41
Postat av: D är Bäst

min mors bor fru

dog nyligen i cancer

2010-09-23 @ 04:41:10
URL: http://toppenfem.blogg.se/
Postat av: cecilia

Sänder värme, styrka till er och finaste, sötaste, raraste, gulligaste Moa flickan. Hoppas hon har det så bra det går. KrAM CECILIA

2010-09-23 @ 08:02:42
Postat av: Indira

Är inne och hälsar på er för att se hur ni har det. Ni finns så ofta i mina tankar. Moa verkar vara så otroligt klok och jag hoppas att hon har det så lugnt som det bara går. Er nya hund måste vara en riktigt mysig kompis att ligga brevid i soffan. Kram

2010-09-23 @ 08:21:05
Postat av: Veronica

KRAM till Moa och familjen.

Moa jag tänker på dig hela tiden,

fina lilla krigar-prinsessa....

2010-09-23 @ 08:31:51
Postat av: Petra

Tappra, fina lilla Moa. Du har verkligen kämpat emot denna elaka sjukdomen, kan inte fatta att det är den som ska vinna.

Ni har kämpat så länge hela familjen, beundrar er styrka att orka dela med er.

Finns inga ord!

Massor med styrkekramar till er alla fyra!

/Petra (Hugo och Olivias mamma)

2010-09-23 @ 08:51:41
Postat av: Karin och Bertil

Kan inte göra annat än skicka många kramar till er.

2010-09-23 @ 09:07:40
Postat av: Elin A

Sänder er många tankar ett par gånger om dagen.

Fina söta Moa!

Många varma kramar Elin

2010-09-23 @ 10:07:39
Postat av: Anna Holgersson

Kära ni, våra tankar går till er. Sänder många styrkekramar. Det behöver ni i denna svåra stund.

//Anna, Gustavs mamma

2010-09-23 @ 12:52:39
URL: http://gustav.avalonet.net
Postat av: Morfar till Victor

Hej. Råkade bara komma in via en länk till din blogg och jag vet precis vad ni går igenom eftersom vi har gått igenom samma sak när lilla Victor dog i cancer i april förra året. Ha styrka och mod.. Gud finns med erkramChristerhttp://denstarkastestjarnan.blogg.se/

2010-09-23 @ 13:02:43
Postat av: Madeleine

Jag började storgråta när jag läste bloggen.. önskar att jag kunde hjälpa er på nått sätt.. vet inte riktigt vad jag ska skriva.. men jag tänker på er o sänder all min styrka <333 ni finns i mina tankar <3

2010-09-23 @ 13:42:20
Postat av: Maya

Jag tänker verkligen på er hela tiden<3 Jag är så ledsen för er skull, finaste NI. Kärlek till någon kan göra grymt ont när den man älskar är sjuk, men jag kan inte ens föreställa mig hur ont ni har för er kärlek till Moa, det kan ingen som aldrig varit genom kampen för sitt barn. Det är så grymt så grymt det ni tvingas gå igenom.Du skriver så vackert om Ljuvligaste Moa och hela din fina, finaste familj. Du har gjort avtryck som alltid kommer att stanna kvar i mig. Det piggar sig på hela kroppen när jag läser mening efter mening, KÄRLEK strömmar ut.Kramar från mitt hjärta till ER<3

2010-09-23 @ 14:52:53
URL: http://majacaroline.wordpress.com/
Postat av: Anna

Tänker på er varje dag!

2010-09-23 @ 15:15:42
URL: http://annawadstein.blogg.se/
Postat av: titti med familj

Vill bara skriva att ni är i våra tankar hela tiden.

2010-09-23 @ 15:53:53
Postat av: Jannice

Sänder varma kramar till hela familjen.Tänker på er varje dag.Du skriver så fint.Du är verkligen en otroligt go o snäll mamma.

2010-09-23 @ 16:26:52
Postat av: Malin

Hej jag känner inte dig men när jag kom in på din blogg och läste det här så kännde jag igen mig direkt, jag har tyvärr varit med om samma sak ungefär fast det handlade om min bonus farmor och jag vet ungefär hur du känner dig och den där väntan och allt det är jobbitg :/ Tyvärr så har min bonus farmor dött och jag lider verkligen med dig... Du skriver så fint och du verkligen tar hand om din dotter det är så himla fint av dig =)

2010-09-23 @ 19:37:31
URL: http://linmal.blogg.se/
Postat av: Cilla

Mina varmaste tankar till er /Kram Cilla

2010-09-23 @ 20:32:55
URL: http://www.prinsessanevelina.blogspot.com
Postat av: Helene

& kollat in bloggen varje dag nu . Det skär i hjärtat på mig när jag läser om din Moa & vilken kämpe hon är. I morgon ska min dotter Moa springa för barncancerfonden & vi föräldrar skänker pengar till barncancerfonden. skickar en tanke till eran kämpe & vilken underbar mamma hon har!! KRAMAR

2010-09-23 @ 21:05:38
URL: http://heleneofsweden.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Tårarna bara rinner när jag gång på gång läser denna text. Ni är fantastiska.

2010-09-23 @ 21:52:07
Postat av: Madeleine

Var stolt för den otroligt underbara mamma du är! Jag tänker på eran familj varje dag, Fortsätt kämpa! Moa är en riktig kämpe! Önskar er all kärlek! kram

2010-09-23 @ 22:03:27
Postat av: Johanna

tårarna rinner. du verkar vara en så himla underbar mamma, all kärlek till er <3

2010-09-23 @ 23:04:07
Postat av: m y y s a n o l s s o n

jag blir helt tårögd, och kan knappt ana hur jobbigt ni som föräldrar måste ha det. men ni kämpar, och det är huvudsaken! du verkar vara en fantastisk mamma.. och jag hoppas moa klarar detta så långt det bara går! usch.. det är hemskt, men fortsätt kämpa! ni är guld värda!

<3

2010-09-23 @ 23:25:38
URL: http://prinzessiin.blogg.se/
Postat av: katarian

mina tårar stiger i ögonen och jag känner en stark smärta över att litet barn ska drabbas av detta, att en familj ska drabbas av sådan sorg. Du skriver så fint och det känns hur mycket du älskar din dotter. Jag tänker på er.

2010-09-23 @ 23:31:54
Postat av: Helen (Antons mamma)

Jag blir så ledsen och gråter när jag läser detta. Tänker mig in i er situation och får panik. Trodde ju att hon skulle bli kvitt denna jävla cancer nu efter att hon kämpat så hårt. Det finns inga ord för hur mycket jag hatar cancer. Måste säga att ni är världens bästa föräldrar som orkar kämpa med detta svåra, inga föräldrar ska behöva vara med om det som ni går igenom nu! Önskar så att det fanns något jag kunde göra för er. Tänker på er väldigt mycket och hoppas att det går så smärtfritt som möjligt för Moas skull, hon är en riktig prinsessa!!!! Kram

2010-09-23 @ 23:38:09
Postat av: Anonym

Det är svårt att finna ord.. Tårarna bränner i ögonen och orättvisan brinner i mig. Varför ett barn som har hela livet framför sig? Varför ska en så härlig familj drabbas? Det finns inga svar.. ingen förtjänar detta. Cancer är världens dummaste, jag hatar det! Moa är en sådan sötnos, hon har kämpat.. Ni är en underbar familj, jag tänker på er, på Moa och på Oliver. Varma krama, Annie.

2010-09-24 @ 00:14:45
URL: http://medelicious.blogg.se/
Postat av: Nettan

Ord hittar jag inga för att uttrycka hur jag känner med er. Vet bara att jag tittar både en och 2 gånger på mina barn och uppskattar varje sekund jag har med dem.

Skickar en stor kram till er alla...för kramar kan man aldrig få för många av.

2010-09-24 @ 08:51:47
Postat av: Katie Rebekah

Ååå vad berörd jag blir av det du skriver! Moas fina mamma <33

Jag önskar att jag funnit denna blogg tidigare!

Jag vet hur det är att ha trycksår. Jag har levt med svår anorexi i många år och legat mycket på sjukhuset och blivit sondmatad osv.

Jag har varit döende i två omgångar. Såå otroligt svårt. Att inte längre kunna prata och bara ligga där är såå jobbigt.

Men man har många omkring sig som tröstar och stöttar! Idag är jag på god väg att bli frisk och jag är bara på sjukhuset fyra dagar i veckan nu.Jag tänker på er! Jag tänker på Moa och jag sänder er all styrka jag har!!! Jag önskar så att jag kunde göra någonting för att stötta! Jag jobbar på sjukhus med flera svårt sjuka cancer patienter.

Mitt i allt, mitt i all kamp kan man finna de fina, skratten, skratten som förlänger livet!

Kramar, Katie Rebekah Grün

2010-09-24 @ 17:37:53
URL: http://tillbakatilllivet.bloggagratis.se
Postat av: Katie Rebekah

Hej igen <33

Förlåt om mitt inlägg lät lite knepigt. Det är svårt att fina orden <33 Men jag önskar och jag hoppas på all välgång iaf <33 Att ni får njuta av den tiden som är kvar!

Man lever minut för minut, timme för timme. Så gjorde jag. Jag klarade mig men jag vet att Moa inte gör det och jag skulle såå gärna vilja stötta! Men jag kan inte.

Sänder er många varma kramar igen <33

Katie Rebekah

2010-09-24 @ 17:41:41
URL: http://tillbakatilllivet.bloggagratis.se
Postat av: Nana

Ni finns i våra tankar och våra böner! Kramar på er och er fina Moa.

2010-09-25 @ 00:08:36
Postat av: Helen

En seg måndagmorgon, svårt att komma upp....vill bli kvar i sängen...men så tänker jag på ER och försöker tänka mej in i er situation (jag vet att man inte kan tänka sej hur ni har det...), då kommer jag på andra tankar och inser hur glad jag ska vara att jag KAN gå upp och har ett jobb att gå till...och att jag är frisk! Fy, va jag kan vara gnällig i det vanliga livet ibland..men det räcker att jag tänker på er så ändrar jag tänkesätt...skickar varma styrkekramar till er och barnen..njut riktigt av dagarna ni har tillsammans och prata, kramas och bara vara nära varandra...ni e en sån varm familj, känns det som...behöver inte skriva mer, blir bara svammel...tänker mycket på er och er anhöriga...kram från Malmö

2010-09-27 @ 07:27:23
Postat av: Alexandra

Det är första gången jag läser bloggen och jag blev verkligen berörd. Önskar en kram till er alla!!!

2010-09-28 @ 05:30:44
URL: http://alay.blogg.se/
Postat av: Marie i Göteborg

Mina tankar finns hos er hela tiden.........

Kollar bloggen varje dag. Ge Moa en bamse kram.

2010-09-28 @ 09:27:19
Postat av: Sofia

Tårar rullar ner för mina kinder. Du skriver så fint, styrkekramar.

2010-09-28 @ 19:07:27
URL: http://sofiayngstrom.blogg.se/
Postat av: katarina/titti

Tänker och tänker på er så masse hela tiden, tankarna flyr och många ting farer, urättfärdighet och sinne, sorg og smerte. Bilder man ser av en familj som splittras for en sjukdom som ikke lar seg stoppas. Många varför som aldri kommer till å få ett ordentlig svar.Vi är alla ansvarliga för å gjöra något samman, om det er för ett barn vi kjänner eller för ett barn som rett og slett trenger att vi stötter kreftforeningen. Vi blir bara tvugna till å stötta. Sorgen man sitter med här er en dråpe i havet för det ni går igjennom og kommer till å gå igjennom. Ikke noen ord eller bøner kommer att forandre det, kanskje bara hjälpa för en liten stund der og då.

Jeg er så redd når jag trycker meg inn på Moas blogg, redd for att läsa att det har skjedd som man frykter. Jag tänder ett ljus for er alla varje kväll och ber för er.

Många varma tanker og kramar till er alla

Titti med barnen

2010-09-28 @ 22:41:16
Postat av: Linn

Gud vad hemskt!

Jag vet inte vad jag ska säga, "i have no words"

Det finns liksom ingen tröst i det hära, det bästa som kan ske nu är ett mirakel.

Jag tror på mirakel, och jag tror på Moa.

Smärtan och sorgen delar jag med er.

Jag förstår hur du känner dig i din situation, och jag skulle inte vara så stark som du och skrivit en blogg om det hära, så att vi ska få uppdatering hur det är med den lilla stackars Moa, jag skulle aldrig varit så stark.

Vilken underbar mamma Moa och Oliver har, helt otroligt vad du gör för dom! Moa känner sig nog väldigt trygg.

Jag tänker på er, släkt,vänner och familj, hur de känns.

Och jag ska fortsätta läsa denna sorgliga blogg, och följa kampen mot Moas cancer!Det kan verkligen ske ett mirakel, sluta aldrig hoppas!

Näe, asså jag är helt ordlös.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, tårarna bara rinner.. och det är då jag tänker på hur mycket tårar det är för er jämfört med mina.

Vilken sorg.

2010-09-30 @ 13:52:47
URL: http://enliinn.webblogg.se/
Postat av: Anonym

jag ger allt mitt hopp till er. du skriver riktigt fint och jag börjar nästan gråta. starkt av dig, jag tänker på lilla moa. superkramar!

2010-09-30 @ 20:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0