Halmstads äventyrsland

Glöm inte att rösta på Moa www.tv4.se/campingsm

21 Juli, Mån, Jaha vi tre som var hemma sov till halv nio, vi ringde dagvården, Karin påskyndade cytoberedningen för att vi skulle komma lite innan. Vi körde hemifrån vid halv elva, träffade på många kändisar idag, Ryan, Pontus och Martin, alltid roligt att träffa "känt" folk. Ryan lånade Moas DS medan vi var på Apoteket och hämtade ut mediciner till Moa. Undersökningen gick bra, Moas reflexer reagerar fortfarande inte, ja frågade när?, det kan ta väldigt lång tid innan dom börjar att fungera igen, det är även en biverkning på cellgifterna. Tog upp att jag ville ha bilder från Moas två senaste MR-röntgen, dom skulle försöka att fixa detta, känns som om vi behöver se bilderna för att förstå att tumören verkligen minskat, det är nog mest en säkerhet för oss själva, så vi inte får höra något annat nästa gång. Vi stannade som vanligt i Höör på Hardys för två kulor glass till Moa, den var uppäten när vi kom till Knislinge för att hämta Kellie. Hämtade även Oliver som kommit hem, sen var det bara att slappa hela kvällen. Åt middag gjorde vi också sen blev det Tv:n för hela slanten.....Behandling nr 5 startade idag, nu börjar nedräkningen även för underhållsbehandlingen skönt.....

20 Juli, Sönd, I fredags var det ytterligare en trist dag, hela familjen satt och spelade kort, till sist hamnade vi i tv-soffan och tittade på film, min mamma kom runt halv tre tiden, då jag tydligen somnat i soffan, gött, hela familjen bara slappade. Kvällen var vi hos kusin Kajsa, alltid lika roligt att träffa positiv människor.
Lördag, Vi packade bilen och drog till Åhus, skulle egentligen ligga i farmor o farfars husvagn, men vi hamnade i Johans mosters husvagn, då dom inte var där. Johan o jag var nere på beachhandbollen och kollade när IFK Kristianstad spelade handboll, dom spelade riktigt bra, Moa hittade kompis på campingen så hon stannade där för att leka. Vi hann se två av matcherna, och dom var riktigt bra. Kvällen grillade vi och åt med kompisarna från Borås, Cajsa, Daniel och barnen Rasmus o Didrik, vi hann precis äta sen öppnade himlen sig, det fullkomligt öste ner, hela kvällen, vi satt i förtältet och fick i princip skrika till varandra för att höra vad vi sa. (Glömde tyvärr kameran hemma).
Har fått besked om Moas prover, dom var superbra, så en behandling (nr 5) startar i morron då vi far till Lund.
Vi har även fått besked om att låna en husvagn på onsdag, vi bestämde oss för att ligga i Åhus på vår gamla plats, där har vi mer koll på var Moa tar vägen, och lekplatsen har vi 10 meter från husvagnen.
Idag Sönd, när vi skulle packa ihop våra saker ville inte Oliver följa med hem, han ville stanna kvar hos farmor tills i morron, då hon ändå ska köra hem en runda, vi andra tre körde hem. Oliver tycker det är tråkigt att följa med till Lund, han stanna hellre i Åhus hos farmor och leker med alla gamla kompisar sen förr då vi låg campingen. Moa har mått bra hela helgen, inget illamående alls faktiskt, men hon har nog inte haft tid att känna efter heller, för det har gått i ett hela tiden. Lovar att ha med mig kameran när vi ska till Åhus, se om vi kan få några bra sommarkort på barnen, och vädret ska faktiskt bli bättre senare i veckan, tur det för nu har det regnat tillräckligt tycker jag....

18 Juli, Fred, Idag vill ja först passa på och gratulera Kusin Kajsa som fyller år, vi ses i kväll.
Igår var jag först och tog en fika med min kompis Carina och hennes tvillingpojkar Malte & Ludvig, skönt att ha komma hemifrån lite och bara va. tusen tack Carina. Ringde till Moa i Åhus, hon ville hem, så ja körde ner för att hämta henne. När vi kom hem hade Fam Karlsson från Borås kommit, alltid lika roligt när dom hälsar på. Vi åt god mat och hade jordgubbar till efterrätt, jättegott. Vi snackade om både det ena o andra, mjukare människor får man leta efter, ni är bara så underbara alla fyra.
Idag har vi varit o tagit prover, vi brukar alltid ta en snabbsänka på Moa för att kolla läget och den var något hög, den låg på 24 den är ju inte skyhög men hon är lite förkyld så vi hoppas att det är därför, vi vill inte flyga på en infektion nu när hon klarat sig ifrån det så länge. Hon äter o frodas. Det märks att Moa börjat växa lite, byxorna börjar att tröjta på längden, det är bara positivt att hon växer lite, då kanske hon inte behöver gå på tabletter för att växa. Idag är det en ruggig dag, kallt och regnigt, ingen höjdare precis.


Daniel & Moa spelar Nitendo DS


Barnen Karlsson, Rasmus & Didrik


Mamma Cajsa

Vill även passa på att gratulera Ryan för ett så positivt svar igår, vi föräldrar till våra barn, stöttar varandra så gott vi kan.

16 Juli, Onsd, Idag sov vi länga allihopa, Moa var rastlös och ville till badet. Johan o barnen körde dit, ja själv gick ut i trädgården och rensade lite. Johan ringde och sa att ja skulle packa en väska till Moa, vadå packa? Jo hon ska ner till Åhus till farmor, Ja ha. Moa åkte med kompisarna Elida o Lovas farmor Pia ner till Åhus, hon var hemom och hämtade Moas väska, jag fick iallafall säga hejdå till henne. Med ett leende på läpparna åkte hon iväg. Vi höll på i trädgården under eftermiddagen, vi åt och sen åkte Johan o Oliver på bia, bara dom två. Jag själv var hemma och städade och var ute med Kellie. En helkväll för mig själv helt enkelt, skönt men ganska ensamt....Johan o Oliver ska se Narnia, och det är ingen film för mig precis. Vi ska i morron får besök av vår campingkompisar från Borås, dom skulle kommit idag egentligen men dom kommer i morron istället, dom var här senast i fjor när Moa började att tappa sitt hår, ska blir roligt att träffa dom igen, dom bara älskar Skåne, och det kan ja hålla med dom om....Har inget annat planerat mer än vi ska ner till Åhus någon dag för att kolla på IFK Kristianstad (handbollskillarna) när dom spelar beachhandboll, det är fantastiskt rolig att titta på, vi får försöka att heja fram dom så gott vi kan. Heja grabbarna

15 Juli, Tis, Var vi på Halmstads äventyrsland. Vi steg upp kl halv sju, sen mötte vi upp Fam Vågemyr och fam Nilsson i Hässleholm sen bar det till Halmstad. Vi åt lite fika innan barnen började springa runt bland alla karuseller. Vi hade inget toppenväder, men regnet hade vi tur med. Vi var där hela dagen, barnen hade jättekul och vi föräldrar gick och strosade och kollade barnen. Moa fick inte springa runt som de andra barnen, hon fick hålla sig till oss, vi är ju så fruktansvärt rädda om henne, är livrädda att hon ska trilla och göra sig illa i nacken...
Badlandet var ingen hit, det var kallt i vattnet, men Moa åkte iallafall en vattenrutchkana med Johan, (en gång) sen frös hon som tusan...Vi åt mat innan vi åkte hem, vid halv åtta tiden, vi hämtade Kellie hos mormor o morfar sen var det sängen som gällde, sov max tre timmar kvällen innan så mör i kroppen var både ja o Johan. Vill tacka båda familjerna för en öventyrsfull dag i Halmstad.....




Moa åker slänggungan

Oliver & Kajsa

Anders, Frank o Johan

Oliver & Anton åker en bil med en fruktansvärd fart

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Vad söt du är som prinsessa vilken fin tröja du fått ...Önskar dej o din familj en trevlig dag Kramen Lisbeth

2008-07-16 @ 12:13:29
URL: http://www.123minsida.se/dunderlina
Postat av: Moa

åh, skoj med nöjespark! får ännu mer sug efter liseberg nu (trots olyckan igår...) när jag ser bilderna men det får vänta tills jag varit i sommarstugan, haha :p



det är lite trist är vädret är sådär men så länge det inte är mycket regn så kan det gå bra... och köerna är ju i regel väldigt mycket kortare iallafall :)



kram

2008-07-16 @ 17:22:25
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Hej!

Kul att läsa att ni hinner hitta på massa skoj nu när det inte blir infektioner och massa sjukhus besök! Skönt att ha ett socialt liv igen om inget annat!

Jag mailar gärna eller pratas vid..psst du har min mail med ju hihi!



Kram Jessica

2008-07-16 @ 18:05:00
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Ann

Hej hela familjen!

Tillbaka från min semester och har just läst allt roligt som hänt er hittills i sommar. Jag gläds med er alla fyra och hoppas den fortsatta sommaren blir lika bra.

Kram till er alla! Ann

2008-07-16 @ 20:13:40
Postat av: Moa

men jenny, narnia är ju BÄST :D (okej, näst efter harry potter iallafall) jag längtar redan tills den kommer på dvd, haha :p hoppas ni har det fint allihopa. kram

2008-07-17 @ 17:09:04
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: sari

Vad kul att ni skrev i "vår" blogg :o))

Självklart får Ponnes(vårt)namn "dyka" upp i er blogg.

Gillar att läsa den och följa Moa och er.

Moa e´helt fantastisk tjej...och ni me´,hennes familj.

Jepp....Måndag är vi på plats igen....Då e´det dax med ny behandling igen.16:de tror jag det är.6 st kvar!!!



See ya......

1000 kramar till er från oss......

Ponne,Sari & Björn

2008-07-18 @ 00:45:08
URL: http://pontusnershed.se
Postat av: Moa

Härligt att du börjar växa igen Moa, det har ju stått stilla ett tag :) Kram

2008-07-18 @ 15:47:42
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Erika

Vad bra det där med växandet. Beundrar verkligen moa och familjen. !!

2008-07-18 @ 20:29:57
URL: http://somgravitation.blogg.se/
Postat av: TINDRA

Hejsan på er alla där hemma.

Gissa om vi blev glada av den goda nyheten, så pigg och alert du har varit länge så känns detta bara positivt för er alla. Vi får höras av senare så vi kan leka igen Moa när vi har haft semester. Sänder många kramar från Öland till er.

2008-07-20 @ 10:13:02
URL: http://moahenriksson.blogg.se/
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra helg! Kul att du ringde häromdagen Jenny, du är så lätt att snacka med!

Många kramar till er alla



Jessica

2008-07-20 @ 14:21:41
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hej!

Vilken underbar och stark liten prinsessa ni har, hon skiner som en liten sol på alla bilder. Vilken tur att ni är en så stark familj med mycket påhitt och glädje.

Kramar Pernilla

2008-07-21 @ 20:42:40
Postat av: Moa

hej

oj, känns som att underhållsbehandlingen går så fort på nåt sätt, eller så är det tiden som går fort :) hoppas ni har det bra och att moa mår bra trots behandlingen

kram

2008-07-22 @ 00:15:14
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Helene

Hej Moa med familj



Hoppas att allt är bra med er och att ni har fint väder, försökte att rösta på er så att ni fick en bil men den sidan där Moa är med finns inte att tillgå fick jag som meddelande på min skärm. Jag vet att jag inte är den första som meddelar er detta men jag kommer fortfarande inte in på sidan för att rösta. Himla dåligt av tv 4. Min röst hade självklart gått till världens bästa Moa och Olivor. Många sommarkramar Helene

2008-07-22 @ 05:52:59
Postat av: Ida Ståhl

Asså, jag vill gärna rösta på Moa, men har försökt flera gånger och länken fungerar inte! Stpr att sidan inte existerar!

Låter som ni har det härligt lugnt, hoppas camipingen blir bra! :)

Kram Ida

2008-07-22 @ 12:26:16
URL: http://idastahl.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej! Jag jobbar på äventyrslandet, har kikat in denna bloggen för längesedan och tyckte jag såg Moa på äventyrslandet, och javisst gjorde jag det! Vad mycket roligt ni hittar på =) Mvh Jenny

2008-08-03 @ 21:53:18
URL: http://jeennyyss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0