Äntligen behandling

Veckan som gått

I måndags var Moa o jag på VC i Knislinge och tog prover, jag körde själv in med proverna till CSK för dom skulle bli klara snabbare. Lund ringde och vi startade samma dag .
Blev irriterad på tjejen på dagvården som inte har alls koll på Moas mediciner, men med samtal så visade det sig att Mamma Jenny hade rätt..
Det är väl inte meningen att vi föräldrar ska hålla koll på medicineringen, det är väl iallafall deras jobb. Blev halvt om halvt upprörd och det slutade med att ja bröt ihop fullkommligt, en sådan "liten" sak kan göra en så arg och besviken.

Ialla fall så löste det sig till sist så farmor hämtade medicinerna på apoteket på CSK vid 16-tiden. Moa mår jättebra, hon är lika go och härlig som alltid, och inte ont någonstans och medicinerna slinker ner som om det vore saft.
Det har varit fullt upp hela veckan med både träningar, matcher och kompisar, dagana bara rinner iväg.
I tisdagskväll var Johan på Radion "Karlavagnen" Fritt val, där han la fram ett gott ord för Stiftelsen "Min stora dag", grannarna hade hört detta inslag och när Johan kom hem så var det in på data och vi alla stod och lyssnade. Johan tänker mycket när han sitter i sin lastbil, det är hans bästa terapi, fast vi pratar mycket hemma också, han och jag om allt och denna mardröm som vi lever i.
Som han säger i inslaget i radion, vi är en sammansvetsad familj med mycket vänner runt omkring oss där vi kan prata av oss lite i mellanåt, när känslorna kommer över en..

Snart är det dax att resa till Gran Canaria, det ska bli skönt att komma hemifrån ett slag och bara finnas till för sina barn, där ska finnas ett stort vattenland i närheten där vi ska bo, och där ska vi alla fyra åka rutschkana, sitta i bubbelpool och bara njuta av tillvaron och av varandra... Ska bli sköt som tusan..

Idag är det söndag den 26 April och klockan 11 ska vi till kyrkan där Moa och hennes kompisar ska visa upp en liten teater, Moa ska vara Maria och hon har två repliker hon ska säga, så vi har övat hela veckan, hon är lite nervös för detta, så vi får se i kyrkan om hon vågar eller inte när vi är på plats, men där finns en reserv som hoppar in annars...

Tack till alla bloggisar som följer oss, ni är många, ska försöka att uppdatera lite oftare, men tiden räcker för tillfället inte till, det är mycket nu, iskolan har dom shower och dyl som håller på att avslutas som vi nu på tisdag ska kolla på, och få lite tid över för en själv känns som det inte alls hinns med..Ska lägga in kort om dom blir bra idag när Moa är Maria....

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag sitter och läser er blogg, torkar bort tårarna som bokstavligen forsar ner från mina kinder. Jag skriver en kommentar för att visa att jag bryr mig. Fortsätt att kämpa.

2009-04-26 @ 15:50:22
URL: http://hannakindeberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hoppas det komemr att gå bra i kyrkan idag!! :-)

Kramar

2009-04-26 @ 16:45:32
Postat av: Mia

Tack för att du skriver och påminner oss med "friska" barn om att inte ta allt så förgivet !!!

2009-04-26 @ 17:10:14
URL: http://focim.blogg.se/
Postat av: Kristina

Hej!

Hoppas det gick bra i kyrkan!

Kram på er!

Kristina o Patrik

2009-04-26 @ 17:18:03
Postat av: Johanna

Härlig uppdatering :-) Skönt att Moa mår så bra.



Hoppas "Maria-rollen" gick bra idag!!!



Kram kram

2009-04-26 @ 18:10:27
URL: http://grynisen.bloggsida.se
Postat av: Cilla

Hej skönt att höra att allt är bra med er.Kände igen det du sa om medicinerna,om man själv ska behöva hålla koll på det.Det är nog ett måste tyvärr.Jag känner oxå ibland att dom inte har full koll och när man då ifråga sätter så får dom dubbel kolla och ibland har man själv rätt. Känns ju inte riktigt bra nu när Evelina ska ha mycket starka mediciner som ska ges speciella timmar mm.Lycka till med showen Moa.

Kram

2009-04-26 @ 19:15:53
URL: http://prinsessanevelina.blogspot.om
Postat av: Sofie

Vill bara säga att jag hörde inslaget på radion av en händelse... Det var så himla bra sagt och det låg så mycket känsla i det...



Ha en härlig semester och ta vara på varandra!

2009-04-27 @ 10:34:39
Postat av: Therése

Sänder en varm kram till er alla!

2009-04-27 @ 16:23:33
Postat av: Moa

Hej

Åh, jag får gå in på SR (har för mig att karlavagnen är på SR?) och leta fram det radioinslaget sen då :) Gissar på att det ligger kvar ett tag, har precis haft radio i skolan och när vi skulle göra en uppgift så låg det inslag på SR sen några månader tillbaka :p



skönt att behandlingen kom igång nu! känns ju inte bra om ni ska behöva ha kollen på medicinerna, det är ju inte ni som ska vara experterna (även om föräldrarnas i regel blir det när det gäller barnens sjukdom...). Kram!

2009-04-27 @ 17:01:19
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Lena

Så är det mamma har alltid rätt...mediciner kan man utan och innan så det är ingen ide någon försöker tillrätta visa när man vet att man har rätt:)bra. Vår älskade dotter fick uppleva sin stora dag, en underbara stiftelse. Kämpa på, många kramar/Lena

2009-04-27 @ 21:04:41
URL: http://www.jozzan.com
Postat av: Amanda

en mamma har alltid rätt o vet alltid sitt barns bästa. hoppas ni får en underbar vistelse på gran canaria. ta väl hand om varran..//AManda

2009-04-27 @ 22:02:56
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Sari

Cran Canaria....åh så gott.....det e ni värda dubbellt upp...Kramar er(5/5 har vi heldag på sjukan.Är ni inne då?Hade varit gott att få en kram :o))

2009-04-28 @ 11:34:31
URL: http://tuulikki.blogg.se/
Postat av: Moa

Åh, så ni hamnar i närheten av Aqua sur då? :D Om det inte finns något annat vattenland där förstås... kram!

2009-04-28 @ 16:34:42
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Moa

letade mig fram till inslaget på SR, väldigt bra var det :D

2009-04-28 @ 16:45:39
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Carina Jönsson

Vill bara skriva att vi önskar er en trevlig och skön Valborg.

Nu närmar sig resan, såå härligt för er. Njut!

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2009-04-30 @ 14:55:59
Postat av: Ludde

Hoppas att ni mår bra hela familjen! Och är det med Moas resurs Jessica? Har Moa kvar henne som resurs? Länge sen man läste om Jessica i här i bloggen. Och länge sen hon Jessica skrev en kommentar här

2009-05-01 @ 22:01:05
Postat av: Sari

Inlagda imorrn?Hoppas såfall att få se Moa/er.

1000 kramar Sari & Ponne

2009-05-04 @ 22:14:52
URL: http://tuulikki.blogg.se/
Postat av: Jessica .B(Moa`s Skydds Ängel på skolan)

Hej!

Ja, det är länge sedan jag skrev något

men det är lite mycket nu i mitt privata liv

så jag har inte haft tid.

Jag är fortfarande kvar som Moas resurs och träffar

henne varje dag. Vi har så roligt ihop Moa, jag och

alla klasskompisar. Just nu är det "inne" med att leka fångarna på fortet på rasterna.

Nästan hela skolan är med och leker det.

Klassen har varit så duktig på att sköta sig på lektionerna så vi (Klassläraren o jag)tyckte att det skulle få en belöning för det. så då åkte vi in till Tivolibadet förra veckan, och vi var nästan helt själva i badhuset.

Vi hade det så mysigt.

I morgon har alla barn studiedag här i Östra Göinge och då ska vi ha möte mm. Hade hellre varit på skolan med alla barnen.

Ha det så gott alla glada.



Kramizz Jessica.B

2009-05-05 @ 18:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0