Semester

6 Juli

Idag började vi semestern med att ta prover, dom prover som togs förra veckan (ons) hade trombisarna gått ner istället för att stiga, så nya prover idag, som ja inte fått reda på ännu, dom i Lund LOVADE att höra av sig idag om det blev behandling i morron eller inte, men inte ett ljud ja hört ännu.  Vill gärna att hon startar med sina behandlingar så fort som möjligt, hon har gått över 3 veckor nu i denna veckan, så håll tummarna att värdena är bra idag... Usch detta gör en nervös. Varför har då trombisarna sjunkt??? Jo, Moa har gått på gifter nu den 17 Juli i 2 år och trombisarna blir tröttare o tröttare, det tar alltså längre tid för dom att hämta sig ordentligt mellan behandlingarna,, Läkarna säger att det inte ska vara någon fara sjukdomsmässigt, men det gör en lite nervig iallafall..
Regnet har kommit till Skåne så idag har vi inte badat precis, Moa ville till mormor o morfar där hon ioch för sig badade i deras pool, medan Oliver o ja körde en sväng till IKEA och köpte lite saker till hans rum som snart ska börja rivas lite väggar och då ska där inhandlas lite nytt.
Oliver tycker att Lime/Svart och grått är snyggt så det blev lite limesaker idag som rummet ska pyntas med när det nu blir klart.. Denna renoveringen som vi lovade honom året -07 då Moa blev sjuk ska äntligen träda i kraft, ska bli så roligt för Olivers skull,,

Barnen har i pincip badat varje dag i 2 veckor då vädret har varit kanon, men så fort man ska ha semester och verkligen vill att solen ska vara framme, ja va händer då, Jo åska buller och bang, och himlen öppnar sig,, Ja ja det får man ta, man är iallafall ledig och har inga tider att passa..


Kommentarer
Postat av: KATTA

Hej jag hoppas att Moa kan få börja sin behandling

snarast,håller tummarna.Så ni kan få ha lite semesterkul tillsammans hela familjen.

Moa du är en STOR kämpe.

Kram jag tänker på er



2009-07-06 @ 20:12:05
Postat av: A-K

Tänker på er! Herregud vad hon är tuff, er Moa! Kram

2009-07-06 @ 20:30:29
URL: http://bliavmedcancer.blogspot.com
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Håller tummarna att trombisarna stiger!

Ja kan tänka mig att det tar tid för dem att återhämta sig med alla gifter hon har fått.

Skönt att läsa att ni hinner med sol och bad i alla fall!

kram på er

Jessica

2009-07-06 @ 21:48:43
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Helena o Pelle

Hoppas ni får en skön och avkopplande semester. simma lungt =)

2009-07-07 @ 16:38:38
Postat av: Sofi

Hej Moa med familj!



har följt denna blogg lääänge nu.. håller tummarna för Moa.. Stark tjej som´verkligen kämpar..



Ska faktiskt åka upp till östra göinge kommun på fredag.. hoppas vädret håller i sig så man kan sola och bada... Ska till tydingesjöns camping, är där ofta, triva där uppe, finns så goa människor där uppe i kommunen....



ha en skön semseter, det ska jag ha......



Kram från sydliga skåne TRELLEBORG

Sofi

2009-07-07 @ 20:56:17
URL: http://minviktminskningsresa.blogg.se/
Postat av: Lotti

Jag hoppas värdena är bättre så Moa kommer igång med behandlingen igen .

Hoppas ni får en bra semester trots behandlingar osv. , men ni verkar verkligen ta vara på tiden så mycket roligt ni gör trots Moas sjukdom .

Trevlig sommar !

2009-07-08 @ 11:28:19
Postat av: Moa

Haha, för mig kom regnet lagom till jobbet istället. Vilket kanske varit passande för min del - om man inte jobbat som brevbärare. på cykel. men på något mirakulöst vis har jag i princip lyckats slippa regnet hittills. det har kommit på morgonen eller kvällen istället. vi får hoppas att regnet drar förbi och sommaren kommer tillbaka! kram.

2009-07-08 @ 19:10:54
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Anonym

hahahahahahahahahahahahahaahahahahaha

2009-11-10 @ 19:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0